Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل پتروشیمی چابهار گفت: در کنار صادرات ۲۲ میلیون تنی، قرارداد اختصاص ۲۰ هکتار زمین در بندر شهید بهشتی چابهار برای احداث مخازن و پایانه ها به صورت اجاره به مدت ۲۰ سال با سازمان بنادر منقعد شده است وتلاش هایی برای افزایش مساحت به ۴۰ هکتار در حال انجام است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از چهاربهاران، محمد رضا موثقی نیا اظهار کرد: پروژه پتروشیمی نگین مکران چابهار با تولید سالانه 25میلیون تن محصولات پتروشیمی و با سرمایه گذاری 18میلیارد دلاری بخش خصوصی در پیکره هشتم منطقه آزاد چابهار درحال احداث است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: فاز نخست این پروژه در زمینی به مساحت 1200هکتار و با ظرفیت تولید سالانه 8.5میلیون تن متانول بامشارکت 15شرکت زیرمجموعه و اشتغال زایی بیش از هشت هزار نفر تا اواسط سال 98به بهره برداری می رسد.
وی تشریح کرد: عملیات اجرایی پتروشیمی نگین مکران در سال 91 و در قالب سه فازآغاز شده که برآورد اولیه برای به اتمام رسیدن تمامی فازهای آن 10سال است.
مدیرعامل شرکت نگین مکران درباره محصولات این پروژه نیز گفت: دراین پروژه 18 واحد بالادستی تولید محصولات پتروشیمی شامل متانول، اوره، آمونیاک، آروماتیک، الفین و 30 واحد پایین دستی فعالیت می کنند واین درحالی است تاکنون هشت واحد پایین دستی به بهره برداری رسیده ومحصولات آن ها کاملا صادراتی شده است.
وی با اشاره به لوله گذاری 20کیلومتربرای تامین خوراک مورد نیاز پتروشیمی تاکید کرد: خط لوله موسوم به صلح به طول 285کیلومتر از نیروگاه سیکل ترکیبی ایرانشهر با سرمایه گذاری شرکت غدیر در زمان تعیین شده 20میلیون متر مکعب گاز متان مورد نیاز فاز نخست را تامین می کند.
وی خاطرنشان کرد: گاز اتان مورد نیاز برای تولید سایر محصولات نیزازطریق خط لوله صلح وخط مستقل عسلویه-چابهار و میعانات گازی نیزابا کشتی از عسلویه به چابهار می آید.
مدیرعامل نگین مکران با اشاره به صادرات 22میلیون تن محصولات پتروشیمی به خارج از کشور گفت: قرارداد اختصاص 20هکتارزمین در بندر شهید بهشتی چابهار برای احداث مخازن وپایانه ها به صورت اجاره به مدت 20سال با سازمان بنادر منقعد شده است واین در حالی است در حال پیگیری برای افزایش مساحت به 40هکتار هستیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۶۲۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش

محمدمهدی برومندی در جشنواره روز میمند شهرستان فیروزآباد در استان فارس، گفت: در این راستا یک ابر پروژه تعریف کردیم که با استفاده از مدرن‌ترین تجهیزات اسانس گیری از گیاهان دارویی، کیفیت اسانس تولیدی را برای صادرات و تولید ادکلن‌های مشهور دنیا ارتقا دهیم. 

این مقام مسئول، سطح کل باغات گل محمدی در دنیا را ۵۰ هزار هکتار عنوان کرد و افزود: کشور ایران دارای ۳۰ هزار هکتار باغ گل محمدی است که از این سطح، هشت هزار و ۵۰۰ هکتار متعلق به استان فارس و دو هزار هکتار آن در شهرستان میمند واقع است.

او با بیان اینکه امروزه گردش مالی حوزه گیاهان دارویی در دنیا ۱۵۰ میلیارد دلار است، ابراز کرد: سهم کشور ما از این گردش مالی کمتر از یک میلیارد دلار است و این نشان می‌دهد که ما باید از یک کشاورزی معیشتی به یک کشاورزی مدرن عبور کنیم.

برومندی با بیان اینکه ۲۳۰۰ گونه گیاه دارویی در کشور وجود دارد، اظهار کرد: شهرستان میمند دارای ۳۶۰ گونه گیاه دارویی است که هر کدام می‌تواند پایه تولید دارو، غذا یا مواد بهداشتی باشد.

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: چالش اصلی استان فارس، سرمایه گذاری است که امیدواریم با پیگیری‌های وزارت جهاد کشاورزی بتوانیم به توسعه این منطقه کمک کنیم.

فارس رتبه اول تولید محصولات باغی در کشور 

معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه تولید ۱۰ تا ۱۲ درصد محصولات کشاورزی کشور متعلق به استان فارس است، افزود: این استان با ۳۶۰ هزار هکتار سطح باغات و تولید سه میلیون و ۲۰۰ هزار تن انواع محصولات باغی، رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده است.

برومندی به تولیدات حوزه باغبانی در سطح وزارت جهاد کشاورزی اشاره کرد و افزود: میزان تولیدات باغی در کشور ۲۶ میلیون تن و درآمد حاصل از صادرات آنها سالیانه ۶ میلیارد دلار است.

این مقام مسئول تصریح کرد: یکی از محصولات با ارزش در این حوزه، گیاهان دارویی با سطح زیرکشت ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی کشور است که سالیانه ۵۰۰ هزار تن انواع گیاهان دارویی از این سطح برداشت می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • زیرگذر طرح بزرگراه شهید تندگویان به بهره برداری می رسد
  • بهره‌برداری از بخش نخست رینگ چهارم ترافیکی اصفهان تا پایان سال
  • بهره‌برداری از تقاطع غیرمسطح تندگویان در مردادماه امسال
  • کاهش ترافیک بزرگراه آزادگان با بهره‌برداری از ۲ طرح عمرانی
  • محصولات مرتعی نیشابور، سرمایه‌ای رو به نابودی
  • افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر
  • عزم جدی دولت برای ساختن ایلام قوی
  • سد شهید لشگری نهب آماده بهره برداری
  • علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در بندر چابهار هستیم