Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام مدیرعامل و مدیراجرایی شرکت توسعه پتروشیمی نگین مکران گفت: خط انتقال گاز از ایرانشهر به چابهار با 1 هزار و 100 میلیارد تومان سرمایه گذاری دولتی توسط شرکت توسعه پتروشیمی نگین مکران در حال اجراست و با تکمیل آن جنوب سیستان و بلوچستان متحول می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از چهاربهاران،صفدرعلی اسدی اظهار کرد: شرکت توسعه پتروشیمی نگین مَکُّران متولی احداث شهرک پتروشیمی مکران (سومین قطب پتروشیمی ایران) که مشتری عمده گاز در بلوچستان است با وزارت نفت و شرکت ملی گاز وارد مذاکره شد و احداث خط لوله انتقال گاز از ایرانشهر به جنوب استان را به عهده گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: خط لوله گاز ایرانشهر- چابهار به طول 290 کیلومتر در اسفند 95 آغاز و طبق برنامه مقرر است مشعل گاز در بهار 98 در چابهار روشن شود.
وی ادامه داد: در تیرماه سالجاری لوله گذاری 25 کیلومتر نخست این خط تکمیل شده است.
وی به کارگیری نیروهای بومی در این پروژه را از اولویت ها دانست و خاطرنشان کرد: برخی مشاغل در احداث خط لوله به قدری تخصصی است که امکان استفاده از نیروی بومی وجود ندارد.
وی گفت: با این حال هم اینک حدود 50 درصد نیروهای مشغول بکار در این طرح بومی منطقه هستند البته در کنار نیروهای ماهر افراد بومی را به عنوان دستیار قرار داده ایم تا از این طریق نیروی ماهر بومی تربیت شوند.
مدیر اجرایی شرکت توسعه پتروشیمی نگین مکران تصریح کرد: مردم خونگرم، مرزبان و وفادار به نظام در طول مسیر احداث خط لوله از اینکه استان را در مسیر توسعه می بینند همواره کارگران و عوامل اجرایی را که گاها در دمای بیش از 50 درجه و به صورت 24 ساعته مشغول کار هستند مورد محبت قرار می دهند و به لطف الهی منطقه بسیار امن است و در این زمینه مشکلی نداشته ایم.
اسدی حجم سرمایه مورد نیاز این خط را 1100 میلیارد تومان بیان کرد و گفت: در این مرحله از کار به طور متوسط روزانه بیش از 500 نفر در پروژه مشغول به کار هستند که با فعال سازی چند جبهه دیگر کار، این میزان به حدود 2 هزار نفر خواهد رسید.
وی اظهار کرد: پروژه گازرسانی به سیستان ‌وبلوچستان از طریق خط لوله هفتم سراسری طرحی بود که از مزایای خط لوله صادرات گاز به هندوستان از طریق پاکستان (خط لوله صلح) به شمار می آمد.
وی ادامه داد: این خط که با صرف هزینه هنگفت در دولت پیشین آغاز شد بر اثر لابی های منطقه ای و سنگ اندازی های برخی دولت های خارجی ناکام ماند و در نهایت خط لوله 56 اینچی صرفا گاز را به شهر ایرانشهر رساند.
وی بیان کرد: دولت یازدهم با تکمیل خط لوله گاز از ایرانشهر به سمت شمال استان گاز را به زاهدان، مرکز پهناورترین استان ایران رساند و همزمان با افتتاح خط لوله انتقال گاز از ایرانشهر به شمال استان توسط رییس‌جمهوری در اسفند سال گذشته(1395)، عملیات اجرایی خط لوله انتقال گاز از ایرانشهر به جنوب استان توسط پتروشیمی مکران آغاز شد.

قائم مقام مدیرعامل و مدیراجرایی شرکت توسعه پتروشیمی نگین مکران خاطرنشان کرد: با احداث سومین قطب پتروشیمی ایران بعد از ماهشهر و عسلویه در منطقه آزاد چابهار ونیز طرح های بزرگی همچون فولاد و نیروگاه ها در جنوب سیستان‌و بلوچستان، لزوم احداث خط لوله از ایرانشهر به جنوب استان بیش از پیش خودنمایی می کند.

گازرسانی به سایر نقاط سیستان وبلوچستان نیز با جدیت در حال انجام است که از آن جمله رساندن گاز به چابهار، تنها بندر اقیانوسی ایران و سایر شهرهای همجوار نظیر نیکشهر، قصرقند، فنوج و سرباز است.
خط انتقال گاز از ایرانشهر به چابهار 290 کیلومتر طول دارد که در 201 کیلومتر آن لوله 56 اینچ، 44 کیلومتر 44 اینچ، 25 کیلومتر 16 اینچ و 20 کیلومتر 20 اینچ استفاده می شود.
خط انتقال گاز با عنوان خط لوله هفتم صلح از عسلویه تا ایرانشهر بطول 907 کیلومتر از سال 1385 آغاز شده بود که در سال 1389 گاز به ایرانشهر رسیده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۶۲۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیرسازی ۸۶ کیلومتر راه روستایی در استان اصفهان انجام شد

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد کاظمی اظهار داشت: در سال گذشته در مجموع پروژه‌های احداث، بهسازی و آسفالت راه‌های روستایی، ۸۶ کیلومتر زیرسازی، ۴۰ کیلومتر آسفالت اجرا و همچنین ۷۱ پل با دهانه زیر هشت متر و یک پل با دهانه بالای هشت متر احداث شده است.

وی ادامه داد: در شهرستان سمیرم، پروژه‌های زیر سازی راه روستایی آب ملخ، تکمیل محور زمان کهریز حسن آباد، بهسازی محور خفر – سرباز، قطعه ۲ محور شهید – دزکرد، احداث محور ونک – سولقان، بهسازی و آسفالت سبز آباد و چشمه محمد قلی، تکمیل محور گرموک – هونجان، احداث راه روستایی عقدک، با اجرای ۱۹ کیلومتر زیرسازی راه، ۸ کیلومتر اجرای آسفالت گرم و احداث ۱۱ پل با دهانه زیر هشت متر اجرا شده است.

کاظمی افزود: پروژه‌های روسازی سریجهن – مهاباد، احداث قطعه ۲ سریجهن – مهاباد، بهسازی و آسفالت حیدر آباد- خوش آباد – امامزاده، ابنیه فنی زواره - دره باغ در شهرستان اردستان، ۱۴ کیلومتر زیرسازی راه، هشت پل با دهانه زیر هشت متر احداث شده است.

رئیس اداره نظارت بر ساخت راه‌های فرعی و روستایی تصریح کرد: احداث ۱۲ کیلومتر زیرسازی و ۹ کیلومتر آسفالت گرم و همچنین چهار پل با دهانه زیر هشت متر در شهرستان شهرضا برای اجرای زیر سازی و آسفالت محور هونجان - گرموک (قطعه ۱)، قطعه ۲ محور هونجان - گرموک، احداث محور کهرویه - یحیی آباد، اصلاح سه راهی‌های شهرضا – آباده در سال گذشته انجام گرفت.

وی در خصوص پروژه‌های احداث، بهسازی و آسفالت راه‌های روستایی در شهرستان فریدونشهر نیز خاطر نشان کرد: بهسازی قطعه ۲ میدانک - پشندگان، بهسازی قطعه ۳ میدانک - کیوارستان - پشندگان، بهسازی راههای روستایی فهره و بهرام آباد، بهسازی راه روستایی بن کمر، بهسازی راه روستایی هیران، بهسازی و آسفالت تزره، احداث و بهسازی و آسفالت راههای روستایی شهرستان فریدونشهر، با اجرای ۱۰.۵ کیلومتر زیرسازی، ۳.۵ کیلومتر آسفالت گرم و هشت پل با دهانه زیر هشت متر در سال ۱۴۰۲ صورت گرفت.

کاظمی با اشاره به احداث قطعات سه و چهار محور جندق – مصر شهرستان خور و بیابانک در سال گذشته بیان کرد: برای اجرای این ۲ پروژه ۱۱ کیلومتر زیرسازی، هفت پل با دهانه زیر هشت متر اجرا شد.

رئیس اداره نظارت بر ساخت راه‌های فرعی و روستایی تشریح کرد: اجرای احداث محور حسن آباد – دستگرد و همچنین ادامه محور مزرعه عرب – جندان در شهرستان جرقویه، ۶ کیلومتر زیرسازی راه، پنج کیلومتر آسفالت سیلکت و پنج پل با دهانه زیر هشت متر اجرا شده است.

وی در تشریح پروژه‌های شهرستان اصفهان نیز افزود: پروژه‌های آسفالت راه‌های فرعی و روستایی اصفهان (روران) و همچنین تعریض پل زغمار و اصلاح قوس آن با اجرای چهار کیلومتر زیرسازی راه و آسفالت گرم و احداث یک پل با دهانه بیش از هشت متر انجام شد.

کاظمی ادامه داد: در شهرستان بویین و میاندشت نیز هشت پل با دهانه زیر هشت متر در پروژه‌های بهسازی مغندر – سکان و ابنیه فنی غرب استان (باغ مادی - میلاگرد- حاج بلاغ) اجرا شده است.

رئیس اداره نظارت بر ساخت راه‌های فرعی و روستایی اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان گفت: در احداث محور سین – دستگرد شهرستان برخوار، ۲ کیلومتر زیرسازی راه و هشت پل با دهانه زیر هشت متر، بهسازی راه‌های روستایی هرمانک - دره الوچه و گرداب شهرستان چادگان، ۶ کیلومتر زیرسازی راه و ۶ پل با دهانه کمتر هشت متر و ۳.۵ کیلومتر آسفالت گرم، زیر سازی راه دسترسی به پل حسین آباد شهرستان خمینی شهر، یک کیلومتر زیرسازی راه و یک پل با دهانه کمتر هشت متر، احداث راه روستایی علی آباد – جمبزه شهرستان دهاقان، ۲ کیلومتر زیرسازی راه و ۳ پل با دهانه کمتر هشت متر و بهسازی محور قلعه میر – قهدریجان در شهرستان فلاورجان، ۲ کیلومتر زیرسازی راه و ۲ پل با دهانه کمتر هشت متر اجرا شده است.

کد خبر 6089663

دیگر خبرها

  • زیرسازی ۸۶ کیلومتر راه روستایی در استان اصفهان انجام شد
  • پیش‌بینی بورس در هفته دوم اردیبشهت ۱۴۰۳/ یکه‌تازی فولادی و پتروشیمی‌ها در این هفته
  • مشعل‌های گازی واحدهای پتروشیمی جمع آوری می شوند
  • جمع‌آوری مشعل‌های گازی مجتمع‌های پتروشیمی
  • مشعل‌های گازی مجتمع‌های پتروشیمی جمع‌آوری می‌شوند
  • علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در بندر چابهار هستیم
  • انتقال آب از سد تالوار به بهار و کبودراهنگ ۱۰۰۰ میلیارد اعتبار می‌خواهد
  • کشف ۷۵ کیلومتر لوله انتقال سوخت قاچاق در بندر کلاهی میناب
  • کشف بیش از سه میلیون لیتر گازوئیل قاچاق در میناب/ جمع آوری ۷۵ کیلومتر خطوط لوله انتقال سوخت+عکس
  • کشف بیش از سه میلیون لیتر گازوئیل قاچاق در میناب/ جمع آوری ۷۵ کیلومتر خطوط لوله انتقال سوخت