Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی با بیان اینکه مجتمع بندری کاسپین موجب کاهش هزینه های تمام شده کالا برای تجار می شود، گفت: باید به سرعت نسبت به تکمیل و توسعه زیرساخت های حمل و نقل خود اقدام کنیم چراکه در صورت تعلل منافع حاصل از ترانزیت کالا میان شرق و غرب را از دست می دهیم.

به گزارش ایسنا، مهندس رضا مسرور، رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی در مراسم افتتاح همزمان نمایشگاه های بین المللی صنایع دریایی، دریانوردی، بنادر و شیلات، صیادی و آبزیان که برای نخستین بار در شمال کشور در مرکز همایش ها و نمایشگاه های منطقه برگزار شد با بیان اینکه مجتمع بندری کاسپین موجب کاهش هزینه های تمام شده کالا برای تجار می شود، خواستار توجه به لزوم توسعه زیرساخت های ترانزیتی کشور در دریای خزر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در حال حاضر توسعه زیر ساخت های بندری و ترانزیتی از سوی کشورهای حاشیه دریای خزر در دستور کار قرار دارد، اظهار کرد: براساس طرح های توسعه ای این کشورها تا سال 2020، جمهوری آذربایجان حجم تخلیه و بارگیری در بنادر خود را به 76 میلیون تن در سال، قزاقستان به 51.5 میلیون تن، ترکمنستان به 37 میلیون تن و روسیه به 31 میلیون تن افزایش می دهند و این در حالی است که براساس آمارهای چند سال اخیر حجم مبادلات کشورهای حاشیه دریای خزر کاهش یافته است.

رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی به بررسی دلایل اجرای طرح های توسعه زیرساخت های بندری از سوی کشورهای حاشیه این دریا پرداخت و گفت: ظرفیت های موجود در کریدور شمال جنوب، طرح جاده ابریشم قرن بیست و یکم چین که از این دریا عبور خواهد کرد، بازار مبادلات تجاری میان کشورهای منطقه خزر که به عنوان مثال حجم تجارت خارجی روسیه در سال گذشته میلادی بیش از 761 میلیارد دلار بوده و ما کمتر از دو درصد آن را به خود اختصاص داده ایم، پتانسیل های موجود در گردشگری دریایی و کشتیرانی مهمترین ظرفیت های دریای خزر است که زمینه سرمایه گذاری بالای کشورهای فوق به منظور توسعه ظرفیت های بندری و ترانزیتی خود طی سال های آینده را به وجود آورده است.

مسرور با تصریح بر اینکه توجه به برنامه های بلند مدت کشورهای منطقه ما را ملزم می کند که در استراتژی های توسعه ای کشور بهره گیری از ظرفیت های فوق دریای خزر را در دستور کار قرار دهیم، افزود: باید به سرعت نسبت به تکمیل و توسعه زیرساخت های حمل و نقل خود اقدام کنیم چراکه در صورت تعلل منافع حاصل از ترانزیت کالا میان شرق و غرب در قالب کریدور جاده ابریشم قرن بیست و یکم را از دست می دهیم.

وی کاهش هزینه های تمام شده برای تجار ایرانی در قیاس با رقبای خود در سطح منطقه را حائز اهمیت اعلام و اضافه کرد: یکی از الزامات کاهش تعرفه ها می باشد که این سازمان به تجار ایرانی نوید کاهش 30 درصدی هزینه های کالایی در مجتمع بندری کاسپین را اعلام می کنیم.

رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی در خصوص ظرفیت های گردشگری دریایی در دریای خزر گفت: سازمان منطقه آزاد انزلی احداث اسکله مارینا را در راستای ایجاد زیرساخت های گردشگری دریایی در دستور کار دارد و تا پایان سال مراحل ساخت اسکله ها و موج شکن های آن از سوی این سازمان و سرمایه گذار بخش خصوصی به اتمام خواهد رسید و این در حالی است که با ساخت اسکله های مارینا در شهرهای بندری استان گیلان و مازندران و ایجاد خطوط کشتیرانی میان آنها ظرفیت بسیار خوبی برای گردشگری دریایی در دریای خزر فراهم می شود.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی با اشاره به حضور معاون وزیر دفاع و پشتیبانی پیشنهاد همکاری دو جانبه در زمینه ساخت مجموعه کشتی سازی با توجه به در نظر گرفتن 30 هکتار از ظرفیت 200 هکتاری حوضچه آرامش مجتمع بندری کاسپین به بخش کشتی سازی را مطرح کرد و گفت که این پتانسیل برای همکاری دو جانبه با حضور شریک خارجی وجود دارد.

لازم بذکر است؛ در ادامه این مراسم افتتاح جشنواره طبخ غذاهای دریایی نیز در مرکز همایش ها و نمایشگاه های این منطقه با حضور فعالان و علاقمندان به غذاهای دریایی برگزار شد. این نمایشگاه ها از 10 تا ۱۳ مرداد از ساعت ۱۶ الی ۲۱ جهت بازدید عموم در به مرکز همایش ها و نمایشگاه منطقه آزاد انزلی واقع در فاز تجارت و گردشگری منطقه دائر است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۶۳۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ماده ۶۵ احکام دائمی توسعه کشور، راهگشای تولید در منطقه آزاد ماکو

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  عزیز برگ نی در دیدار جمعی از تولیدکنندگان و صاحبان صنایع ، با مدیرعامل و معاون اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد ماکو گفت: تعدد تصمیم گیری های دستگاه های اجرایی عدم مدیریت یکپارچه مشکلات عدیده برای فعالان اقتصادی و واحدهای تولیدی ایجاد کرده است. 

وی حذف معافیت مالیات بر ارزش افزوده را مشکل دیگر تولیدکنندگان عنوان کردو افزود: عدم ثبات قوانین مناطق آزاد و بخشنامه های روزمره تولیدکنندگان را سردرگم کرده است. 

برگ نی مشکل عدم وجود شعبه ارزی بانک ها در منطقه را از دیگر مشکلات تولید در منطقه عنوان کرد و گفت: برای رفع تعهد ارزی تولیدکننده مجبور است به کرات به مرکز استان سفر کند. 

وی مشکل قرنطینه گمرک و قوانین دستپاگیر ، مشکلات بانکی و بازرگانی را از دیگر موارد قابل بررسی عنوان کرد و اضافه کرد: در سال جهش تولید نیاز است بخش عمده مشکلات تولیدکنندگان رفع شود. 

این فعال اقتصادی و تولیدکننده منطقه آزاد ماکو با اشاره به آمادگی تمامی فعالان اقتصادی برای لبیک گویی به منویات مقام معظم رهبری در تحقق شعار سال ابراز امیدواری کرد: منطقه آزاد ماکو پیشران جهش تولید با مشارکت مردم خواهد شد.

دیگر خبرها

  • علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در بندر چابهار هستیم
  • تالاب انزلی، میزبان بیش از هزار پرستوی دریایی
  • آشیانه ساختن پرستو‌های دریایی در تالاب بین المللی انزلی
  • مدیران پروازی ناکارآمد، باعث تحمل هزینه‌های سنگین مالی در بوشهر هستند
  • رسیدگی به امور سرمایه‌گذاران از اولویت‌های کاری منطقه آزاد چابهار
  • توسعه 16 هکتاری پایانه ترانزیت و صادرات ارس / کریدور سبز برای تسهیل تجارت ایجاد می شود
  • اجرای ماده ۶۵ احکام دائمی توسعه کشور، راهگشای تولید در منطقه آزاد ماکو
  • دریای کاسپین: اهداف استراتژیک و چالش‌های جدید برای روسیه
  • توسعه زیرساخت‌های جاده‌ای و بندری برای دستیابی به تجارت ۱۰ میلیارد دلاری میان ایران و پاکستان
  • ایجاد منطقه آزاد تجاری برای تجار افغانستانی در چابهار