Web Analytics Made Easy - Statcounter

همدان- رئیس کمیسیون اقتصاد، سرمایه گذاری و گردشگری شورای شهر همدان با بیان اینکه باید در امر سرمایه گذاری آینده نگر بود، گفت: همدان ظرفیت های بالایی در امر سرمایه گذاری دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد تبریزی ظهر پنج شنبه در آخرین جلسه کمیسیون اقتصاد، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای شهر همدان در دور چهارم از زحمات و همراهی اعضای شورا و مدیران شهرداری با این کمیسیون طی این چهار سال تشکر کرد و افزود: طی این مدت پرونده های سرمایه گذاری در بخش های مختلف مورد بررسی قرار گرفته و تصمیمات مهمی نیز اخذ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تبریزی با اشاره به شرایط اقتصادی کشور و به تبع آن استان همدان اظهار داشت: ورود به عرصه های مشارکتی و سرمایه گذاری دارای منافع غیر قابل چشم پوشی است.

وی با بیان اینکه باید در امر سرمایه گذاری آینده نگر بود، اضافه کرد: توجه به این نکته که دیر بازده بودن سرمایه گذاری بهتر از کم یا عدم بازدهی است واجب بوده و باید در این راستا آینده نگر بود.

تبریزی ضمن تبریک به اعضای دور پنج شورا افزود: امیدوارم با فعالیت شورای پنجم به رشد و شکوفایی دست یابیم.

همدان ظرفیت های بالایی در امر سرمایه گذاری به ویژه گردشگری دارد

رئیس کمیسیون اقتصاد، سرمایه گذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر همدان نقش مدیریت شهری را در توسعه و پیشرفت شهری را مهم دانست و گفت: همدان ظرفیت های بالایی در امر سرمایه گذاری به ویژه گردشگری دارد که باید از این فرصت برای توسعه شهری بهره گرفت.

تبریزی در پایان سخنانش به پایان دوره چهارم شورا اشاره کرد و ضمن تشکر از زحمات اعضای شورا و مجموعه شهرداری و پرسنل شورا اظهار کرد: خدمت به شهروندان افتخار بزرگی بود که نصیب ما شد و خدا را شاکریم که در طول چهار سال در خدمت مردم دارالمومنین بودیم و امیدواریم شاهد رشد و توسعه روزافزون پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین باشیم.

سخنگو و رئیس کمیسیون خدمات شهری، حمل و نقل وترافیک و محیط زیست شورای اسلامی شهر همدان نیز با قدردانی از زحمات ۴ ساله اعضای شورای دور چهارم گفت: مجموعه شورای چهارم به دلیل داشتن تجربه و تخصص های مختلف بهترین شورا در طول عمر شورا در شهر همدان بوده است.

کامران گردان با اشاره به اینکه بر شورای چهارم انتقاداتی وارد است، افزود: با توجه به تخصص و تجربیات شورای چهارم انتظاری فراتر از این عملکردی که داشتند، می رفت.

گردان با اشاره به اینکه ما شعار حمایت از سرمایه گذار و انداختن فرش قرمز زیرپای سرمایه گذار را سر می دادیم، اضافه کرد: این اعلام به آن معنی بود که حمایت باید به خوبی انجام می شد و متاسفانه در شهرداری آنگونه که باید عمل نشد و در روند کارها چنان معطلی پیش می آمد که این امر ترمزی برای سرمایه گذاری بود.

سخنگوی شورای اسلامی شهر همدان اضافه کرد: در دور چهارم شورا تاکید بر این بود که از ابتدای سال نخست شورا به سرمایه گذاری پرداخته و این امر از همان سال محقق شود تا درآمدهای پایدار شهری برای شهرداری ایجاد شود.

کم توجهی به تعیین تکلیف املاک شهرداری

گردان همچنین از کم توجهی به تعیین تکلیف املاک شهرداری انتقاد کرد و گفت: باید در شهرداری از خام فروشی جلوگیری شود چرا که می توان با این اقدام درآمدهای شهردای را افزایش داد.

عضو شورای اسلامی شهر همدان نیز ضمن برشمردن اقدامات سرمایه گذاری در شهرداری همدان در دور چهارم شورا گفت: ارائه مشوقهایی از جمله مجوز رایگان برای هتل ها در همدان از اقدامات با ارزشی بود که صورت گرفت و هم اکنون ۱۱ هتل در دست احداث است.

محمد علی پرزاد اضافه کرد: راه اندازی یک فاز از مرکز همایش های قرآنی و بین المللی همدان از جمله پروژه های سرمایه گذاری در حوزه فرهنگی است که می تواند در غرب کشور مطرح باشد.

پرزاد با یبان اینکه شهر نیاز به پویایی و جهش توسعه ای دارد، یادآور شد: با جذب سرمایه گذار نشاط و پویایی در شهر ایجاد می شود.

مدیر عامل سازمان سرمایه گذاری شهرداری همدان نیز به اجرای پروژه های سرمایه گذاری در همدان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر برای جذب سرمایه گذار بسته های تشویقی تدوین شده است.

پیام رفتاری به پروژه میدان میوه و تره بار جدید همدان اشاره کرد:پروژه در مرحله تسطیح و خاکبرداری است و نقشه های سازه هفته آینده برا ادامه مراحل ابلاغ خواهد شد.

رفتاری اضافه کرد: باید شهرداری اماکن و نقاطی از شهر که قابلیت سرمایه گذاری دارد را به سازمان سرمایه گذاری معرفی کند تا نقاط را به سرمایه گذاران معرفی کنیم چرا که این امر از بروز مشکل در آینده جلوگیری می کند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۶۴۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب طرح پهنه بندی حریم مشهد برای اولین بار در شورای‌عالی شهرسازی و معماری

به گزارش قدس خراسان، محمدرضا قلندرشریف اظهار کرد: مطابق با این طرح، حریم کلان‌شهر مشهد با مساحت ۸۷ هزار و ۸۸۰ هکتار مشتمل بر تعداد ۱۲۴ سکونتگاه با ۱۸۱ هزار و ۹۰۰ نفر جمعیت و هسته‌های صنعتی کارگاهی و فعالیتی بیشمار با برخورداری از فرصت‌ها، ظرفیت‌ها و قابلیت‌های بیشماری از جمله توپوگرافی مناسب، عرصه های سبز عمومی توسعه یافته، زیرساخت‌ها و تاسیسات زیربنایی، زیرساخت های تصفیه منابع آبی، فاضلابی و تولید آب خاکستری، شبکه راه‌های دسترسی و منظومه سکونتگاه‌های روستایی است.

شهردار مشهد گفت: متاسفانه در سال‌های اخیر این ظرفیت ها به دلیل نبود طرح و برنامه مدون از سویی و ناهماهنگی در اقدامات سازمان‌ها و دستگاه‌های مسئول از سویی دیگر دستخوش سودجویی عمومی و آسیب‌هایی از حیث تشدید بهره‌برداری از منابع طبیعی، برهم خوردن تعادل نظام سکونت، فعالیت، سازمان فضایی، محیط زیست و ... شده است.

وی افزود: بر همین اساس شهرداری مشهد در راستای تعیین تکلیف وضعیت سیاسی و اداری، به منظور بهبود و نظم بخشی به توسعه پایدار حریم در قالب نظام برنامه ریزی کشور، بر آن شد تا سند پهنه بندی حریم ذیل اسناد بالادستی را بر اساس اصول و معیارهایی منبعث از قوانین و مقررات، طرح‌های موضعی و فرادستی، خصوصیات طبیعی حاکم و ویژگی های نظامات مختلف تهیه و تصویب کند.

قلندر شریف بیان کرد: هدایت و انجام این طرح در قالب کمیته راهبری حریم متشکل از نمایندگان کلیه ارکان مدیریت شهری از جمله استانداری، شهرداری، اداره کل راه و شهرسازی، محیط زیست، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان، جهاد کشاورزی و ... در کارگروه‌ها و کمیسیون های شورای اسلامی شهر مشهد طی جلسات متعدد مورد بررسی قرار گرفت.

شهردار مشهد افزود: بخشی از این رویکرد و سیاست های پیشنهادی در دو قالب حفاظت و پیشگیری از جمله حفاظت و صیانت از آبخوان مشهد منابع آبی همچون دریاچه سد طرق و بهره برداری بهینه از اراضی قهوه ای همچون کوره پزخانه های متروکه تعریف شده است.

وی گفت: در مجموع با پیش بینی این برنامه و سازوکارها، امید می رود با همت جمیع ارکان و دستگاه‌های اجرایی متولی، اهداف این طرح که توسعه پایدار، حفاظت و صیانت و بهبود کیفیت گستره حریم در تمامی ابعاد منطبق بر چشم انداز در افق طرح است، محقق شود.
 

دیگر خبرها

  • روز عجیب شورای ششم؛ گریه چمران برای وحدت!
  • تصویب طرح پهنه بندی حریم مشهد برای اولین بار در شورای‌عالی شهرسازی و معماری
  • اقراریان: درباره ممانعت از حضور عضو شورای شهر در منطقه ۱۷ شهردار تهران پاسخ دهد
  • شهرداری قزوین به مطالبه شورا برای ساماندهی معابر شهری توجه کند
  • واکنش چمران به پول‌پاشی میلیاردی شهرداری برای مدیرانش: اطلاع ندارم!
  • واکنش چمران به ودیعه میلیاردی به مدیران شهرداری
  • پاسخ رئیس شورای شهر به پرداخت ودیعه میلیاردی به برخی از مدیران شهرداری
  • انتقال تجربیات اعضای ادوار شورا برای بالندگی شهر/ لزوم صرفه‌جویی در هزینه‌کرد اعتبارات
  • مصوبات شورای شهر تهران قابل ردیابی شد
  • در نود و یکمین جلسه شورای شهر ساری چه گذشت؟