Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلسه ای با موضوع تشکیل انجمن ام اس در شهرستان نی ریز با حضور فرماندار، رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان نی ریز و مدیرعامل انجمن بیماران ام اس شهرستان فسا در محل فرمانداری این شهر برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نبض نی ریز؛ با حضور محمدرضا امیری فرماندار شهرستان نی ریز، علی راهوار معاون فرماندار، سید جعفر رضوی مدیرعامل انجمن بیماران ام اس شهرستان فسا ، ذکایی رئیس شبکه بهداشت ودرمان ،شریفی متخصص مغزواعصاب و جمعی ازمسوولین وکادرتخصصی بیمارستان شهداء و تعدادی ازبیماران ،جلسه ای در سالن اجتماعات فرمانداری با موضوع تشکیل انجمن ام اس در شهرستان نی ریز برگزارشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محمد رضا امیری فرماندار نی ریز در این جلسه با بیان اینکه عامل بیماری ام اس نامشخص است اما به طور کلی استرس و فشارهای روحی و روانی در ابتلا به این بیماری نقش دارد گفت: البته این بیماری صرف جامعه ما نیست ، همه جای دنیاست ، اما یک واقعیت را نباید فراموش کنیم که متاسفانه استرس در جامعه ما هم به لحاظ سبک زندگی شخصی مان و هم در اجتماع زمینه اش وجود دارد.


وی با اشاره به اینکه نشاط و شادابی تاثیرزیادی دربین مردم جامعه دارد و باید افزایش پیدا کند گفت: اقشار مختلف از جمله ،هنرمندان ،روحانیت ورسانه های ما می توانند نقش زیادی در این زمینه ایفا کنند.


امیری تاکید کرد:چرا بیاییم هر روز از تریبونهای عمومی ناامیدی را تعریف کنیم ، اینقدر در شبکه های اجتماعی ناامیدی را ترویج نکنیم.


فرماندار نی ریزافزود: ماموریت تشکلها و دولتی ها و نهادهای عمومی دیگر مثل شهرداریها،شوراها،دهیاریها،ائمه جمعه و جماعات،همه این است که با آموزش دادن زمینه این استرسها را در خانواده ها ودر جامعه کاهش دهند


وی با اشاره به تامین تقریبا 100درصد هزینه داروهای بیماران از سوی دولت اظهار داشت : این دولت همت دارد که تشکلهای غیر دولتی Ngo ها را فعال وحمایت نماید.

امیری در ادامه گفت : متاسفانه فرایند این کار یک مقدار طولانی می شود ولیکن درزمینه آموزش ها ، چه آموزش های اجتماعی خانواده ها و چه بیماران بایدگام برداریم و از خیرین دعوت کنیم تا انشاالله در راه اندازی این انجمن همکاری نمایند چون زمینه اش وجود دارد.


وی همچنین تاکید نمود :باید به مردم آموزش داد که ابتلای به ام اس به معنای فلجی و انزوای آنان نیست ،مبتلایان را باید حمایت کرد تا به روال طبیعی زندگی خود ادامه دهند.


راهوار معاون فرماندار نیز در ادامه جلسه گفت : باید حمایتهای متنوعی از این بیماران داشته باشیم که مهمترین آن حمایت معنوی و تقویت روانی این بیماران است.


وی با اشاره به اینکه ما باید کاری کنیم که ازدردها و الام این بیماران بکاهیم گفت: ما باید بتوانیم از ظرفیتها استفاده کنیم وبرای روحیه و روان این عزیزان برنامه ریزی خوبی داشته باشیم که برای این منظور ابتدا باید انجمن بیماران ام اس را در شهرستان راه اندازی و تقویت نماییم .


رضوی مدیرعامل انجمن بیماران ام اس شهرستان فسا نیز گفت :در حال حاضر این انجمن از بیماران شهرستان‌های فسا ، داراب، استهبان، نی‌ریز و توابع این شهرستان‌ها حمایت می کند ولیکن با توجه به تعداد بیماران برای رسیدگی و حمایت بیشتر به این عزیزان نیاز به تاسیس انجمن بیماران ام اس در شهرستان نی ریز با کمک خیرین و مسوولین ذیربط می باشد.


گفتنی است که تعداد رسمی بیماران ام اس در شهرستان نی ریز 80 نفر می باشد ولیکن بنظر می رسد با توجه به پنهان بودن این بیماری این تعداد2 برابر باشد.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۶۷۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محققان: با هوش مصنوعی می‌توان آرتروز را ۸ سال زودتر پیش‌بینی کرد

به گزارش Livescience و براساس مقاله منتشرشده در Science Advances، محققان می‌گویند با آزمایش خون می‌توان آرتروز زانو را در افرادی که هنوز علائمی در آنها ایجاد نشده است و تا هشت سال قبل از اینکه اشعه ایکس قادر به تشخیص تغییرات در استخوان‌های آنها باشد، شناسایی کرد. در این پژوهش، محققان خون ۲۰۰ فرد را که در اولین نمونه‌گیری از خونشان هیچ علامتی از آرتروز نداشتند، تجزیه‌وتحلیل کردند.

تشخیص زودهنگام آرتروز با استفاده از آزمایش خون‌

استئوآرتریت (Osteoarthritis) یا آرتروز شایع‌ترین شکل آرتریت است و بیش از ۳۲.۵ میلیون بزرگسال در ایالات‌متحده به آن مبتلا هستند. این بیماری در ابتدا به‌عنوان یک بیماری «ساییدگی» شناخته می‌شد؛ زیرا زمانی رخ می‌دهد که غضروف داخل یک مفصل (معمولاً در دست‌ها و زانوها) از بین می‌رود. این امر باعث می‌شود استخوان زیرین در طول زمان تغییر کند و منجر به درد، سفتی و تورم شود.

بااین‌حال، اکنون شواهد نشان می‌دهد که نوعی التهاب می‌تواند محرک اصلی آسیب مفصلی در آرتروز باشد. این بدان معناست که نوعی «بیومارکر» (زیست‌نشانگر) یا علامت قابل اندازه‌گیری در بدن وجود دارد که می‌تواند نشان دهد که این بیماری مدت‌ها قبل از اینکه آسیب ساختاری قابل تشخیص باشد، شروع می‌شود.

محققان در این پژوهش از مجموعه خون ۲۰۰ فرد استفاده کردند؛ این افراد درواقع از سال ۱۹۸۹ به‌صورت سالانه از نظر استئوآرتریت مورد ارزیابی قرار می‌گرفتند. حدوداً ده سال بعد، نیمی از این افراد به آرتروز مبتلا شدند. به همین دلیل می‌توان بیومارکر‌های این افراد را طی سال‌های مختلف سنجید.

محققان با استفاده از هوش مصنوعی، شش پروتئین را در نمونه‌های خون افراد شناسایی کردند که نشان می‌دهد فرد به استئوآرتریت مبتلا می‌شود یا خیر. این پروتئین‌ها هشت یا چهار سال قبل از تشخیص با پرتو ایکس، در خون آنها مشاهده شده بود.

با تشخیص این پروتئین‌ها، می‌توان با دقت ۷۷ درصد تشخیص داد که آیا فرد در آینده به آرتروز مبتلا می‌شود یا خیر. این روش در مقایسه با دقت حدود ۵۰ درصدی روش‌های مبتنی بر وزن و سن و همچنین دقت ۵۷ درصدی روش‌های مبتنی بر درد زانو، رقم خوبی محسوب می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • آمار دانش آموزان مبتلا به اوتیسم در قزوین رو به افزایش است
  • تصویربرداری از بیماران به‌سمت هوش مصنوعی می‌رود؟
  • دعوت برای اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • فراخوان اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • پیش بینی آرتروز ۸ سال زودتر، با هوش مصنوعی و یک آزمایش خون
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • محققان: با هوش مصنوعی می‌توان آرتروز را ۸ سال زودتر پیش‌بینی کرد
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس