Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از خوانسار، علی بختیار امشب در نشست فصلی سمن‌های محیط زیستی خوانسار اظهارداشت: در کمیسیون تلفیق برنامه ششم حفظ محیط زیست در دستور کار قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه در سال‌های گذشته به حفظ محیط زیست کشور توجه نشده است، افزود: مجلس دهم موضوعات زیست محیطی را در الویت قرار داده و در این زمینه جلسات متعددی برای حفظ محیط زیست و برطرف شدن مشکلات سازمان حفاظت محیط زیست کشور برگزار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مطالبه‌گری ان‌جی‌او ها برای حفظ محیط زیست نقش مؤثر دارد، گفت: مطالبه گری از سمت مردم دولت‌ها را مجبور می‌کند که حفظ محیط زیست را در دستور کار قرار دهند، مطالبه‌گری ان‌جی‌او ها خوانسار این شهر را به باغ‌شهر کشور تبدیل کرده است.

وی با بیان اینکه ایران جزو دومین کشور عضو اپک است که اقدام به سوزاندن گازهای همراه می‌کند، یادآور شد: بسیاری از الزامات زیست محیطی و احکام کنوانسیون‌های بین‌المللی در کشور رعایت نشده است.

بختیار با بیان اینکه در برنامه ششم توسعه در جهت حفظ محیط زیست سیاست گذاری مناسبی انجام شده است، خاطرنشان کرد: در مجلس دهم برای تقویت و نجات محیط زیست احکام و لوایحی مصوب شده است و اعتباراتی نیز تخصیص داده شده است.

وی تأکید کرد: امروز محیط زیست کشور با چالش بزرگی مواجه است، چنانچه بر طرف نشود نابودی محیط زیست را به همراه خواهد داشت.

نماینده مردم گلپایگان و خوانسار در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه عدم توجه به محیط زیست کشور در 40 سال گذشته سبب ورود ریزگردها به مناطق غرب کشور شده است، بیان داشت: با خشکاندن تالاب‌ها در میادین غرب کارون آسیب جدی به محیط زیست وارد شده است.

وی در پایان با اشاره اینکه در کشور 40 میلیون متر مکعب گاز همراه سوزانده می‌شود، اذعان کرد: باید گازهای همراه و سوخته شده جمع آوری شود، و به سمت تولید تکنولوژی جدید مانند انرژی تجدید شونده حرکت کنیم، در سال 2020 با این اقدامات زیست محیطی که کیوتو و نهادهای زیست محیطی بین المللی دارند حتما با چالش بزرگ مواجه خواهیم شد.

انتهای پیام/ن

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۶۸۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس : خام فروشی نفت ممنوع است؛ اما با افتخار می‌فروشیم!

عبدالعلی رحیمی مظفری گفت: راهی نداریم جز اینکه به بخش خصوصی برای پالایشگاه‌سازی اعتماد کنیم و به دور چالش‌های قانونی که سر راه سرمایه‌گذاران خصوصی قرار می‌دهیم، اجازه دهیم هر کسی که به این حوزه علاقه دارد، ورود کند.

به گزارش انرژی پرس، عبدالعلی رحیمی مظفری، عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس یازدهم با انتقاد از بی توجهی نسبت به ساخت پالایشگاه در کشور به «انرژی پرس» گفت: مهمترین چیزی که مانع از ساخت پالایشگاه بوده، این است که به معنای واقعی قوانینی که در حوزه مردمی سازی و سرمایه گذاری مردمی بوده و امسال به درستی مورد تاکید رهبری قرار گرفته است را در این حوزه اجرا نکرده ایم.

نماینده مردم سروستان، خرامه و کوار در مجلس یازدهم ادامه داد: نیاز است به بخش خصوصی به طور واقعی اعتماد کنیم و اجازه دهیم در حوزه پالایشگاه ها ورود کنند و سرمایه گذاری خصوصی انجام شود؛ چرا که ساخت پالایشگاه در داخل کشور یکی از ضروریات انکار ناپذیر است که از چند جهت باید مورد توجه قرار گیرد.

او تاکید کرد: اول اینکه در سیاست کلان کشور دائم تاکید می کنیم که خام فروشی ممنوع است. اگر خام فروشی ممنوع است، چرا فروش نفت خام باید برای ما افتخار باشد؟ در حالی که اصلا افتخار نیست.

عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس ادامه داد: نکته دیگر اینکه باید با کمک مردم و بخش خصوصی بتوانیم نفت خام را به فراورده ها تبدیل کنیم و ناترازی فراورده و انرژی را بتوانیم در کشور حل کنیم. همچنین باید در کشور اشتغال ایجاد کنیم و هم ارزش افزوده ایجاد کرده و از خام فروشی که برخلاف سیاست کلی است بپرهیزیم.

او تاکید کرد: یکی از راه های مهمی که می تواند درحوزه نفت تحریم ها را بی اثر کند، این است که پالایشگاه سازی کنیم.

رحیمی مظفری همچنین اضافه کرد: راهی نداریم جز اینکه به بخش خصوصی اعتماد کنیم و به دور از روش های دست و پا گیر و چالش هایی قانونی و بوروکراسی اداری که سرراه سرمایه گذاران خصوصی قرار می دهیم، اجازه دهیم هر کسی که به این حوزه علاقه دارد ورود کند.

عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس تاکید کرد: اگر این چالش ها و موانع برداشته شوند، شک نکنیم بخش عمده مشکلات ساخت پالایشگاه هم در کشور حل می شوند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • آب تالاب‌های پلدشت ۴۰ درصد افزایش یافت
  • لزوم نهادینه کردن علم محیط زیست در کنار سایر علوم برای دانش‌آموزان
  • رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تنها ۲۰ حکم قانون هوای پاک اجرا شده است
  • ممنوعیت چیدن ریواس در منطقه حفاظت شده پلنگ دره قم
  • مراجع قضایی شهرستان ری رویکرد زیست محیطی دارند+فیلم
  • آشنایی دانش آموزان مهابادی با آموزه های زیست محیطی
  • برگزاری کلاسهای آموزش محیط زیست در ارومیه
  • جامعه‌شناسی محیط‌زیست
  • عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس : خام فروشی نفت ممنوع است؛ اما با افتخار می‌فروشیم!
  • ترویج فرهنگ حفاظت از زمین پاک در بین دانش آموزان