Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، احمد رادمان در بازدید خبرنگاران شهرستان شاهرود از پارک ملی توران در سخنانی با گرامیداشت دهه کرامت و تولد امام رضا(ع) و تبریک روز محیط بان به همه زحمت کشان عرصه حفظ محیط زیست و حیات وحش در سخنانی با تاکید بر اهمیت حفظ حیات وحش و محیط زیست اظهار کرد: ما در پارک ملی توران گونه های مختلف جانوری و گیاهی را داریم و یوز پلنگ ایرانی در این منطقه زندگی می کند اما شاهد هستیم که این حیوان ملی در حال انقراض است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ما امروز توفیق داریم این حیوان را می بینیم اما شاید آیندگان توفیق نداشته باشند و این رسالت خبرنگاران است که مردم را آگاه کنند که این اتفاق نیفتد.

رادمان با بیان اینکه پارک ملی توران دومین منطقه ذخیره زیست کره در دنیاست خاطر نشان کرد: تنوع زیستی در این نقطه بسیار زیاد است و باید همه تلاش کنیم که این تنوع زیستی حفظ شود.

وی با اشاره به فرهنگ سازی در این منطقه تصریح کرد: ما شاهد هستیم امروز حیات وحش در این منطقه به راحتی زندگی می کند و مردم و اهالی روستاهای اطراف این پارک ملی به حیوانات احترام می گذارند و حیوانات به راحتی در این منطقه زندگی و تردد دارند بدون اینکه کسی به آنها کار داشته باشد.

مسئول پارک ملی توران با تاکید بر توجه به و حمایت از حیات وحش بیان کرد: باید تلاش کنیم که همه به محیط بانان کمک کنند و تبدیل به یک فرهنگ شود و دغدغه مردم شود تا همه حیات وحش را حفظ و حفاظت کنند.

وی با بیان اینکه موضوع آب در این منطقه حیاتی است گفت: ما امروز شاهد اهدا 4 تانکر آب به این پارک توسط یکی از دوستدارات طبیعت هستیم که سبب می شود تا بتوانیم نقاط بیشتری را برای ذخیره سازی آب برای حیوانات این منطقه داشته باشیم.

رادمان با اشاره به وسعت یک و نیم میلیونی پارک ملی توران گفت: پارک ملی توران از دشت عباس آباد تا طرود شهرستان شاهرود و میامی را پوشش می دهد و تاکنون 12 ذخیرگاه آب داشته ایم که با اهدا این 4 تانکر این ذخیرگاه ها به 16 نقطه می رسد و امیدواریم این توجهات بیشتر و بیشتر شود.

وی با اشاره به وجود قریب به 200 گورخر در این منطقه گفت: ویژگی منطقه ما این است که محصور نیست و حیوانات به راحتی در آن زندگی می کنند و آزاد هستند و باید به یوز ایرانی توجه کنیم تا بتوانیم نسل این حیوان را حفظ کنیم.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۷۰۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرصه مناسبی برای دفع پسماند در چهارمحال و بختیاری وجود ندارد

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه یکی از چالش‌های اصلی استان دفع پسماند است، گفت: در این استان عرصه مناسبی برای دفع پسماند وجود ندارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، سعید یوسف‌پور امروز در نشست مدیران کل منطقه 5 سازمان حفاظت محیط‌ زیست کشور و رؤسای مناطق 5گانه اظهار داشت: چهارمحال و بختیاری تقریبا یک درصد مساحت کشور را دارد، این استان دارای 12 شهرستان، 42 شهر و بیش از 1500 روستا است و سرچشمه سه رود کارون، زاینده‌رود و بخشی از رودخانه دز، این استان است.

وی گفت: در این استان عرصه‌های طبیعی داریم که یک پارک ملی، یک پناهگاه حیات‌وحش، 8 تالاب و مناطق حفاظت شده در آن قرار دارد که تالاب چغاخور در سایت کنوانسیون رامسر ثبت شد، امسال نیز در صدد هستیم تالاب گندمان را در این کنوانسیون ثبت کنیم. سابقه حفاظت در چهارمحال و بختیاری به سال 46تا 49 می‌رسد و از سال 1350 حفاظت از محیط زیست به صورت رسمی در استان شکل گرفته و در حال حاضر همه شهرستان‌ها به جز یک شهرستان، واحد اداری مستقر است.

مدیرکل حفاظت محیط‌ زیست چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: بیش از 30 آبشار دایمی و فصلی در چهارمحال و بختیاری وجود دارد که در مناطق تحت مدیریت حفاظت محیط زیست قرار دارند. همچنین حدود 2000گونه از گیاهان تاکنون شناسایی شده که 80گونه بومی استان است.

وی با اشاره به اینکه  4 منطقه فسیلی باارزش در استان وجود دارد، مطرح کرد: همچنین 6 منطقه سبزکوه، زردکوه، سفیددانه، بازفت، گندمان و چغاخور برای ارتقا سطح معرفی شدند که امیدواریم در سال جاری انجام شود. مناطق حفاظت شده سبز کوه و تنگ صیاد به عنوان ذخیره‌گاه زیستگاه هستند و گونه‌های جانوری نظیر خرس قهوه‌ای، کل، بز، میش، غاز پیشانی سفید و... در استان وجود دارد. حفاظت محیط زیست چهارمحال و بختیاری 185 پرسنل و 24 پاسگاه محیط‌بانی دارد که به علت کمبود نیرو در برخی از پاسگاه‌ها نیرو مستقر نیست.

یوسف‌پور تشریح کرد: تلاش ما بر این است که هر سال با محوریت یک حوزه مسایل را پیگیری کنیم. سال 1401و 1402 تمرکز ما بر حوزه محیط طبیعی بود و تقریبا توانستیم به اهداف خود برسیم در سال1403 تمرکز بر حوزه پسماند است .چهارمحال و بختیاری و استان‌های حوزه منطقه 5توپوگرافی خاص دارند و عرصه مناسب برای دفع پسماند وجود ندارد، یکی از چالش‌های اصلی حوزه منطقه 5 بحث پسماند است.

مدیرکل حفاظت محیط‌ زیست چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه حقوق پرسنل محیط‌زیست متناسب با تورم نیست، خاطرنشان کرد: انتظار داریم از نظر بودجه منطقه 5ویژه‌تر دیده شود، زیرا 40درصد آب شیرین در زاگرس تأمین می‌شود و در مناطق زاگرس‌‍نشین چرای مفرط دام منابع جنگلی و مرتعی را از بین می‌برد و فرسایش خاک وجود دارد.

انتهای پیام/7540

دیگر خبرها

  • مشاهده خرس قهوه‌ای و ۲ توله‌اش در اقلید + ویدئو
  • مشاهده یک خرس قهوه‌ای و ۲ توله اش در اقلید
  • حفاظت از حیات وحش، رسالت همه ایرانی‌ها
  • کشف سلاح عجیب از شکارچیان حیات وحش/ عکس
  • هشت شکارچی متخلف حیات وحش گچساران دستگیر شدند
  • عرصه مناسبی برای دفع پسماند در چهارمحال و بختیاری وجود ندارد
  • ایجاد ۲۱ خانه محیط زیست در استان چهارمحال و بختیاری
  • آب‌های خاکستری؛ نجات‌بخش حیات زمین
  • مشاهده پلنگ در منطقه سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری
  • تصاویری از گشت و گذار پلنگ ایرانی در منطقه حفاظت شده سبزکوه