Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بولتن نیوز، دو منبع آگاه که خواستند نامی از آنها برده نشود در مصاحبه ای با رویترز گفتند: انتظار می رود صادرات نفت ایران به چین در ماه جاری میلادی، یعنی آگوست به دلیل اعمال تخفیف از سوی ایران بر روی نفت خود و نیز افزایش تقاضا برای نفت سنگین ایران، به بیشترین رقم در ۱۱ ماه اخیر برسد.

همچنین برآورد می شود، به دلیل کاهش تولید نفت اوپک و نیز کاهش عرضه نفت خام سنگین در منطقه آمریکای لاتین، ایران قادر خواهد بود در نیمه دوم سال جاری میلادی سهم بازار چین را از آن خود کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین حال یکی از منابع آگاه گفت: در حال حاضر خریداران چینی، بیشتر واردات خود را به دلیل کاهش قیمت نفت دوبی در برابر نفت برنت از منطقه خاورمیانه انجام می دهند.

البته ایران به منظور جذب مشتری بیشتر، قیمت فروش رسمی را برای گرید نفت سنگین و «فروزان بلند» در سه ماه سوم جاری میلادی در هر بشکه ۲ سنت در مقایسه با سه ماه دوم سال ۲۰۱۷ میلادی کاهش داده است.

همچنین منبع آگاه دیگر گفت: مجموع صادرات نفت خام ایران در ماه جاری میلادی، به کشورهای آسیایی به ۱.۳ میلیون بشکه در روز کاهش خواهد داشت و در مقایسه با ماه قبل از آن ۳ دهم درصد روند نزولی دارد.

وی در ادامه گفت: مجموع صادرات نفت خام و میعانات گازی ایران در ماه جاری میلادی به بازارهای جهانی، ۲.۳ میلیون بشکه در روز خواهد بود که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، ۴ درصد کاهش نشان می دهد.

این در حالی است که صادرات نفت خام و میعانات گازی ایران به آسیا، از ماه گذشته میلادی به بعد تقریبا به ۱.۶۵ میلیون بشکه در روز افزایش یافته است؛ اما این رقم برای کشورهای اروپایی در ماه جاری میلادی در مقایسه با ماه قبل از آن، با ۱۵ درصد کاهش رقم ۶۱۳ هزار بشکه در روز را به خود اختصاص خواهد داد.

صادرات نفت ایران به هند در ماه آگوست در مقایسه با ماه قبل از آن، به دلیل مناقشه بر سر میدان گازی «فرزاد بی» با رسیدن به ۳۱۰ هزار بشکه در روز، ۲۵ درصد کاهش خواهد داشت و کمترین رقم از فوریه سال ۲۰۱۶ میلادی محسوب می شود.

یکی از منابع آگاه گفت: کره جنوبی در ماه جاری میلادی، عنوان دومین مشتری بزرگ نفتی ایران را از آن خود می کند؛ عنوانی که پیش از این در اختیار هندی ها بوده است و این برای اولین بار از ژانویه سال ۲۰۱۶ میلادی خواهد بود که کره جنوبی، به دومین مشتری بزرگ نفتی ایران تبدیل خواهد شد و صادرات نفت ایران به این کشور در حدود ۳۸۰ هزار بشکه در روز می رسد.

بر پایه این گزارش ایران قصد دارد تولید خود را در حدود ۲۰۰ هزار بشکه در روز افزایش دهد تا مجموع تولید نفت این کشور تا پایان سال جاری میلادی، به تقریبا ۴ میلیون بشکه در روز برسد.

همچنین تایوان در ماه آگوست به جمع مشتریان نفتی ایران از ماه آوریل به بعد اضافه می شود و سایر کشورهای آسیایی از جمله ژاپن هم واردات نفت ایران را در مقایسه با ماه قبل از آن با ۶ درصد افزایش به ۱۵۷ هزار بشکه در روز خواهند رساند.

در میان کشورهای اروپایی صادرات نفت به ترکیه و ایتالیا هر کدام به ترتیب ۲۵۸ هزار و ۱۲۹ هزار بشکه در روز خواهد بود که صادرات نفت به ترکیه رشد ۷ درصدی نشان می دهد و این رقم برای ایتالیا تقریبا بدون تغییر است.

بر همین اساس، صادرات نفت ایران به امارات متحده عربی در ماه جاری میلادی در مقایسه با ماه قبل با ۳ درصد افزایش به ۱۱۱ هزار بشکه در روز خواهد رسید؛ ضمن اینکه ایران ۲ میلیون بشکه نفت خود را در خشکی ذخیره خواهد کرد.

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۷۱۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۱۰۰ بشکه ای تولید روزانه نفت اوپک

تحقیقات رویترز نشان می‌دهد سازمان کشورهای صادر کننده نفت ۲۶.۴۹ میلیون بشکه در روز در آوریل تولید داشته که ۱۰۰ هزار بشکه در روز پایین‌تر از کل تولید ماه مارس است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، تولید نفت اوپک در ماه آوریل کاهش یافته که نشان دهنده صادرات کمتر ایران، عراق و نیجریه در بحبوحه ادامه تعهد سایر اعضا به قرارداد تولید ائتلاف اوپک پلاس است.
تحقیقات رویترز بر اساس اطلاعات کشتیرانی و منابع صنعتی نشان می‌دهد سازمان کشورهای صادر کننده نفت 26.49 میلیون بشکه در روز در آوریل تولید داشته که 100 هزار بشکه در روز پایین‌تر از کل تولید ماه مارس است.
چندین عضو ائتلاف اوپک پلاس که از اوپک، روسیه و سایر متحدانش تشکیل شده، کاهش تولید جدیدی را در ژانویه جهت مقابله با ضعف اقتصاد و افزایش عرضه در خارج از این گروه تصویب کردند. این تولیدکنندگان در ماه مارس توافق کردند کاهش تولید را تا پایان ژوئن ادامه دهند.
اجلاس سران ائتلاف اوپک پلاس در اول ژوئن تشکیل می‌شود تا در مورد سیاست بعدی تولید تصمیم‌گیری شود.

اوپک می‌تواند مانع 100 دلاری شدن قیمت نفت شودکاهش ذخایر نفتی دنیا به دنبال تمدید کاهش تولید اوپک

بیشترین کاهش تولید در ماه آوریل از سوی ایران، نیجریه و عراق بوده است.
تولید نفت ایران که از طرح کاهش تولید معاف شده نسبت به اوج ماه مارس کاهش یافته است. ایران در ماه مارس به اندازه نوامبر یعنی بالاترین رقم طی 5 سال گذشته تولید داشت. ایران علی رغم تحریم‌های آمریکا بیشترین افزایش تولید را در 2023 در میان اعضای اوپک داشته است.
عراق در ماه مارس متعهد شد صادرات خود را کاهش دهد تا جبران تولید بالاتر از سهمیه خود را طبق قرارداد اوپک پلاس کرده باشد. اما اطلاعات نشان می‌دهند نتوانسته به این تعهد خود در ماه گذشته عمل کند.
تولید نیجریه هم کاهش یافته و صادرات آن به شدت پایین آمده است.
اوپک 140 هزار بشکه در روز تا سهمیه کاهش تولید خود در آوریل فاصله داشته که تا حد زیادی به خاطر تولید بیش از اندازه عراق و گابن بوده است. نیجریه بسیار پایین‌تر از هدف خود تولید می‌کند.
طبق تحقیقات رویترز، تولید نفت عربستان افزایش یافته و کنگو، گینه استوایی و گابن هم افزایش تولید جزئی داشته‌اند.
انتهای پیام/60

دیگر خبرها

  • علت خشکی گلو بعد از بیدار شدن از خواب چیست؟ (فیلم)
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین
  • رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین/ تراز تجاری مثبت ماند
  • رشد ۴۸درصدی تجارت در اولین ماه سال/صادرات۴میلیاردی دلار نفت
  • حجم و درآمد صادرات نفت روسیه کاهش یافت
  • ۱۴۸ گاف بایدن در سال جاری میلادی
  • افزایش پیش‌بینی قیمت نفت به دنبال احتمال کاهش عرضه
  • مجارستان جلوی کمک نظامی اتحادیه اروپا به ارمنستان را گرفته است
  • کاهش ۱۰۰ بشکه ای تولید روزانه نفت اوپک