Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان گفت: بدون شناخت از خواسته ها و روحیات مردم نمی توان به راحتی درباره زمینه های تحقق امر به معروف و نهی از منکر در جامعه اظهار نظر کرد.

به گزارش ایلنا، بهرام نصراللهی زاده در جلسه مدیریت اجتماعی و فرهنگی ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان که در سنندج تشکیل شد، با اشاره به اینکه برداشت های متفاوتی از موضوعات مربوط با امر به معروف و نهی از منکر در جامعه مطرح می شود، اظهار داشت: برخی ها بر اساس سلایق و برداشت های شخصی این فریضتین را تبیین می کنند که این خود منکر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بدون شناخت از خواسته ها و روحیات مردم نمی توان به راحتی در مورد زمینه های تحقق امر به معروف و نهی از منکر در جامعه اظهار نظر کرد و باید نگرش های اجتماعی و ملاحظات و روحیات فرهنگی و اجتماعی مردم را مدنظر داشته باشیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان با تاکید بر اینکه نباید مصادیق معروف و منکر را در موضوعاتی مانند حجاب و پوشش و نحوه برگزاری جشن ها و ... خلاصه کرد، گفت: سو استفاده از اموال دولتی و معطل ماندن امورات مردم بخاطر سهل انگاری دستگاه ها از مصادیق بارز منکر است.

به گفته نصراللهی زاده نمی توان فضای فرهنگی جامعه را در تبیین و تحقق فریضتین امر به معروف و نهی از منکر نادیده گرفت بلکه همه ما بعنوان مدیر در قبال مشکلات و معضلات مردم مسئولیت داریم و با هم اندیشی و همفکری میان دستگاه های فرهنگی و اجرایی می توانیم در روند پیشگیری از بروز معضلات موثر باشیم.

وی خاطر نشان کرد: پیشگیری از آسیب های اجتماعی همچون طلاق، اعتیاد و هم اندیشی صحیح دستگاه های متولی در این زمینه می تواند محور برنامه های مدیریت اجتماعی و فرهنگی ستاد امر به معروف و نهی از منکر باشد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان افزود: سالانه میلیاردها تومان پول هزینه می شود اما آیا واقعا توانسته ایم در کنار این هزینه ها شرایط رشد فضایل اخلاقی و اجتماعی و فرهنگی را در جامعه فراهم کنیم یا صرفاً به رفتارها و اعمال بازدارنده متوسل شده ایم؟

نصراللهی زاده با اشاره به این نکته که بخش عمده ای از نواحی منفصل و مناطق شهری در سنندج و سایر شهرستان های استان از داشتن مراکز فرهنگی، تفریحی و ورزشی محروم هستند، گفت: در شرایطی که ما زمینه تعالی اخلاق و فرهنگ و سلامت افراد را فراهم نکنیم توسل و اتکا صرف به اقدامات بازدارنده و فیزیکی معضلات را نه تنها حل نمی کند بلکه آنها را پیچیده تر نیز می کند.

وی استفاده غیرمجاز خودرو و اموال دولتی را در ساعات غیر اداری از مصادیق منکر عنوان کرد و گفت: در حالی که ما فقط منکرات عیان در میان مردم را می بینیم گاهی منکرات بدتری در سیستم های اداری دیده می شود که موجب نارضایتی مردم می شود.

مدیر فرهنگی و اجتماعی ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان هزینه تراشی برای مردم و از حساب بیت المال را یکی دیگر از مواردی دانست که باید بعنوان منکر در سیستم های اداری بدان توجه شود و اسراف و زیاده روی را رفتار خلاف شئون اسلامی عنوان کرد.

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۷۲۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روحیه داوطلبی در هلال احمر برآمده از اراده انسانی است

به گزارش خبرگزاری مهر، هفتمین نشست رابطین فرهنگی و ائمه جماعت هلال احمر چهار استان اردبیل، گیلان، آذربایجان شرقی و زنجان با هدف هم اندیشی فعالیت‌ها و برنامه‌های فرهنگی از سوی حوزه نمایندگی ولی فقیه در هلال احمر به میزبانی شهر تبریز برگزار شد.

نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر در این نشست به تبیین و تشریح اهمیت برنامه‌ریزی و رفع آسیب‌های اجتماعی در کشور پرداخت.

حجت الاسلام‌والمسلمین معزی آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی را به گسل‌های تشبیه کرد که مانند گسل‌های طبیعی ویران‌گر و خسارت‌آفرین هستند. حجت الاسلام‌والمسلمین معزی در ادامه به مرور برخی از خدمات جمعیت هلال احمر در حوادث طبیعی همچون زلزله خوی پرداخت و تصریح کرد: همان‌طور که هلال‌احمر در این حادثه به تسکین آلام و التیام رنج‌های مردم کوشید، باید در زلزله‌فرهنگی نیز یاری رسان مردم باشد.

نماینده ولی فقیه تسکین آلام روحی و حفظ سلامت معنوی جامعه را نیز از وظایف جمعیت هلال‌احمر برشمرد و افزود: در جمعیت هلال احمر، برنامه ریزی و هدایت فعالیت‌های فرهنگی، گسترش و ارتقای فرهنگ دینی و ترویج ارزش‌های دینی و انقلابی بر عهده حوزه نمایندگی ولی فقیه است.

حجت الاسلام‌والمسلمین معزی با طرح این پرسش که آیا تنها زلزله خانه‌ها و شهرها را ویران می‌سازد؟ ادامه داد: دشمنان با ابزارهای متعدد تبلیغانی سعی دارند ایمان و امید را در جوانان ایران اسلامی کاهش دهند.

نماینده رهبر معظم انقلاب در ادامه بر اهمیت خنثی‌سازی این توطئه‌ها با برنامه‌ریزی فرهنگی تاکید کرد.

پاسخ به شبهات و تولید محتوای معرفتی با بهره‌گیری از ابزارهای کارآمد و نگاه خلاقانه به منظور خنثی‌سازی این نقشه‌ها، توصیه حجت‌الاسلام والمسلمین معزی به مبلغان حاضر در این نشست بود.

وی با تاکید بر اینکه ترویج فعالیت داوطلبانه تنها با بخشنامه و دستورالعمل ممکن نیست، تصریح کرد: فعالیت داوطلبانه نیازمند روحیه و اراده انسانی است که ترویج آن در پرتو ارتقا فرهنگ دینی و تبیین معارف دینی امکان پذیر است.

حجت الاسلام‌والمسلمین معزی در این بخش مقاومت و ایستادگی مردم غزه اشاره کرد که در نتیجه اراده انسانی و پایبندی به آرمان‌های اخلاقی شکل گرفته است.

وی با بیان اینکه این مقاومت نه با بخشنامه بلکه با بهره‌گیری از معرفت دینی حاصل شده است، افزود: این ایستادگی برآمده از گفتمان انقلاب اسلامی است. حجت الاسلام‌والمسلمین معزی در بخش دیگری از سخنان خود در این نشست با تاکید بر اینکه جامعه امروز نیازمند مبلغانی است که توانایی ایجاد ارتباط با جوانان را داشته باشند به ارائه رهنمودهایی در خصوص نحوه ارشاد و تبلیغ دین پرداخت و بر این مساله تاکید کرد که مبلغ بایستی زبان و ادبیات نسل امروز بشناسد.

کتاب‌خوانی، توجه به بهره‌گیری از فضای مجازی، ارتباط صمیمانه با نمازگزاران، تقویت تعامل با جامعه مخاطب از جمله توصیه‌های نماینده رهبر معظم انقلاب به رابطین فرهنگی حاضر در این نشست بود.

حجت الاسلام‌والمسلمین معزی ترویج فعالیت های قرآنی را از جمله وظایفی برشمرد که باید رابطین فرهنگی جمعیت در استان‌ها دنبال نمایند.

وی در ادامه به مرور اهداف چهارگانه جمعیت هلال احمر پرداخت و در تبیین اهداف چهارگانه بر اهمیت سودمندی در دین مبین اسلام تاکید کرد.

نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر در این نشست از انتشار مجدد مجله مهروماه به صورت الکترونیکی در این مجموعه نیز خبر داد، افزود: حوزه نمایندگی سعی دارد با بهره‌گیری از فضای وب و بسترهای روز، محتوای معرفتی را در اختیار مخاطبان خود قرار دهد.

وی در این نشست به ائمه جماعات در جمعیت هلال احمر توصیه کرد که با بهره‌گیری از برنامه‌های خلاقانه ارتباط خود را با کارکنان، جوانان، داوطلبان و امدادگران جمعیت هلال احمر تقویت کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین معزی در این مراسم از مدیرعامل و مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در استانی آذربایجان شرقی به عنوان میزبان این برنامه نیز قدردانی کرد. در این نشست، حاضران به ارائه گزارش عملکرد، نکات و پیشنهادهات خود در خصوص فعالیت‌های فرهنگی در جمعیت هلال احمر پرداختند.

کد خبر 6092770

دیگر خبرها

  • نماز خواندن مرد غزه‌ ای زیر آوار ساختمان
  • تاکید بر برخورد قانونی با سایتهای ضد اخلاقی مازندران در فضای مجازی
  • روحیه داوطلبی در هلال احمر برآمده از اراده انسانی است
  • عفاف و حیا حافظ حریم انسانی و شخصیت وجودی زن و مرد است
  • بهترین زمان برای نهادینه کردن فرهنگ عفاف و حجاب دوران کودکی و نوجوانی است
  • دفاع جوان کاشمری از ۳ دختر نوجوان در مقابل اراذل‌واوباش
  • ستاره زن شبکه‌های مجازی به ضرب گلوله کشته شد
  • اینفلوئنسر عراقی و ستاره « تیک تاک » کشته شد
  • سلبریتی عراقی تیک‌تاک به ضرب گلوله کشته شد | عکس
  • ام فهد، زن مشهور عراقی کیست و چرا کشته شد؟