Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز، روزنامه واشنگتن‌پست به تازگی متن گفت‌وگوی تلفنی «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا با رئیس‌جمهور مکزیک و نخست‌وزیر استرالیا را منتشر کرده است. متن منتشر شده این گفت‌وگوها نشان می‌دهد که ترامپ، بیش از پیشبرد منافع ملی آمریکا به وجهه‌اش فکر می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترامپ در گفت‌وگویی تلفنی با رئیس‌جمهوری مکزیک، با تاکید بر این که بودجه ساخت دیوار موردنظر او میان مکزیک و آمریکا را از منابعی در آمریکا تامین خواهد کرد از انریکه پینا‌ نیتو می‌خواهد دیگر علنا نگویند «مکزیک پول دیوار را نخواهد داد».

او حتی در بخشی از گفت‌وگوی تلفنی‌اش با رئیس جمهوری مکزیک تاکید می کند که هزینه‌های ساخت دیوار مورد نظرش را از منابعی در داخل آمریکا تامین خواهد کرد.

متن گفت‌وگوی رئیس‌جمهور آمریکا با «مالکوم ترتبال»، نخست‌وزیر استرالیا نیز از این باب که او بیش از هر چیز نگران خراب شدن تصویرش در رسانه‌ها و مردم آمریکا باشد، جالب توجه است. ترامپ، در این مکالمه که درست یک هفته بعد از ورود به کاخ سفید به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا انجام شده به شدت نارضایتی‌اش را از توافق دولت قبلی آمریکا با استرالیا برای پذیرش 2000 پناه‌جوکه در جزیره‌ای زندانی هستند، ابراز می‌کند.

نخست‌وزیر استرالیا سرانجام ترامپ را متقاعد می‌کند که پذیرش این توافق، لطمه‌ای به وجهه او وارد نخواهد کرد، چرا که او را فردی متعهد به توافقات قبلی دولت آمریکا نشان می‌دهد. رئیس‌جمهور آمریکا نیز پس از کش و قوس‌های فروانمی‌پذیرد که توافق را بپذیرد، اما اعلام کند که این توافقی نیست که او انجام داده است. نگاهی به بخش‌هایی از گفت‌وگوی ترامپ با نخست‌وزیر استرالیا، شمایی بهتر از شخصیت او و دغدغه‌هایش پدید خواهد آورد.

این مکالمه اندکی بعد از آن انجام شده که ترامپ با صدور یک فرمان اجرایی، اتباع هفت کشور ایران، سوریه، سودان، لیبی، عراق، سومالی و یمن را از ورود به خاک آمریکا منع کرده است. او به «ترنبال» می‌گوید: «اینجا من دستور منع سفر صادر کرده‌ام و به هر کسی اجازه ورود نمی‌دهم. بعد، حالا بیایم این 2000 نفر را بگیرم؟»

او در ادامه می‌گوید: «آن هم 2000 نفری که استرالیا نمی‌خواهد؛ البته بابت این تقصیری به شما نمی‌گیرم، ولی مگر ایالات متحده زباله‌دانی است؟»

بعد از آنکه «ترنبال» که تلاش می‌کند ترامپ را متقاعد کند او می‌گوید: «مالکوم، چرا این برای شما اینقدر مهم است؟ نمی‌فهمم. این من را خواهد کشت. من بزرگترین آدم دنیا هستم که نمی‌خواهد اجازه بدهد آدم‌ها وارد کشورش می‌شوند. بعد، حالا می‌خواهم قبول کنم که 2000 نفر را به آمریکا راه بدهم. درست است که می‌توانم آنها را چک کنم، ولی این من را در بد مخمصه‌ای می‌اندازد.»

نخست‌وزیر استرالیا پس از آنکه متوجه می‌شود که دغدغه اصلی ترامپ چست، می‌گوید: «آقای رئیس‌جمهور، فکر می‌کنم اگر شما این کار را انجام بدهید باعث می‌شود آدمی به نظر برسید که به تعهدات ایالات متحده آمریکا پایبند است. شما می‌توانید بگویید که این توافقی نیست که خودتان انجام داده‌اید، ولی به آن پایبند می‌مانید.»

ترامپ می‌گوید: «بله! این نشان خواهد داد که من کودن هستم. کودن نیستم، ولی اگر مجبور باشم این کار را انجام بدهم، آن را انجام می‌دهم، ولی اصلاً آن را دوست ندارم. با شما صادق هستم. یک ذره هم دوست ندارم. به نظرم، این توافق احمقانه‌ای بود که اوباما هیچ وقت نباید امضا می‌کرد. تنها دلیلی که آن را قبول می‌کنم این است که رئیس‌جمهور قبلی توافقی کرده که باید به آن پایبند باشم، در حالی که توافقی پوسیده بوده؛ من می‌گویم که این مثل همه توافق‌های دیگری که این کشور امضا کرده، توافقی احمقانه بوده. منتظر باش ببین چه کار می‌کنم.»

رئیس‌جمهور آمریکا در بخش دیگری از این مکالمه گفته که از دست این توافق‌هایی که اوباما انجام داده، دق خواهد کرد. نخست‌وزیر استرالیا، خونسردانه پاسخ داده که چنین نخواهد شد.

ترامپ می‌گوید: «نمی‌دانم اوباما از این توافق، چه چیزی به دست می‌آورده؛ ما هیچوقت از این توافق‌ها چیزی دستگیرمان نمی‌شود، خواه معاهده START باشد یا توافق هسته‌ای ایران. نمی‌دانم این آدم‌ها را از کجا گیر می‌آورند تا این توافق‌های احمقانه را با آنها انجام دهند. به خاطر اینها، دق می‌کنم.» ترنبال می‌گوید: «دق نمی‌کنید.»

رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه می‌گوید: «بله! همه خواهند گفتکه من رهبری ضعیف و به درد نخور هستم. اینها آدم را می‌کشند.»

نخست‌وزیر استرالیا در جواب گفته است: «شما می‌تونید بگویید که این توافق را شما انجام نداده‌اید ولی به آن پایبند می‌مانید.»

ترامپ می‌گوید: «چاره‌ای ندارم جز اینکه همین را بگویم. مالکوم، من می‌گویم که چاره‌ای ندارم جز اینکه به توافق رئس‌جمهور قبلی پایبند باشم. فکر می‌کنم که توافق افتضاحی است که من هیچوقت آن را انجام نمی‌دادم. برای آمریکا مایه شرم است.»

تسنیم

506

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۷۲۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییاتی از توافق آتش‌بس غزه؛ حماس برای پایـان جنگ چه چیزی را پذیرفت؟

«خلیل الحیه» نائب رئیس جنبش حماس جزئیاتی درباره پیشنهاد توافق آتش‌بس ارائه کرد و گفت: پیشنهادی که قطر و مصر به ما ارائه کردند، سه مرحله است که شامل خروج کامل [نظامیان صهیونیست]از غزه، بازگشت آوارگان و تبادل اسراست».

به گزارش فارس، الحیه با اشاره به اینکه تبادل اسرا نیز در سه مرحله انجام خواهد شد، ادامه داد: این طرح از نظر مراحل اجرایی با هم مرتبط است. در مرحله دوم، توقف عملیات‌های نظامی و خصمانه به صورت دائمی اعلام خواهد شد.

 

وی با بیان اینکه در حال حاضر، توپ در زمین اسرائیل است، گفت: در این توافق به اهداف آتش‌بس، بازگشت آوارگان، امدادرسانی و توافق جدی تبادل اسرا دست یافتیم.

این مقام حماس با تأکید بر اینکه در روز نخست از مرحله اول، همه طرف‌ها باید به توقف موقت عملیات نظامی پابیند باشند، تصریح کرد: «بازگشت آوارگان، هیچ محدودیتی نخواهد داشت و این مسئله در توافق، به صورت واضح آمده است».

الحیه ادامه داد: «اسرائیل در مرحله نخست توافق، به مناطق مجاور داخل غزه عقب‌نشینی خواهد کرد. البته ما امتیاز‌هایی دادیم تا اینکه مسیر توقف این جنگ دیوانه‌وار باز شود و تبادل واقعی اسرا صورت گیرد».

وی با اشاره به اینکه هنوز زمانی برای اعلام موافقت اسرائیل، تعیین نشده است، گفت: ما منتظر پاسخ اسرائیل به موافقت با این پیشنهاد هستیم.

اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس، ساعتی پیش در گفتگو با «محمد بن عبد الرحمن آل ثانی» وزیر خارجه قطر و «عباس کامل» وزیر اطلاعات مصر، موافقت این جنبش را درباره پیشنهاد آتش‌بس در غزه به آنان ابلاغ کرد.

در پی تصمیم کابینه جنگی رژیم صهیونیستی برای آغاز تجاوز نظامی به شهر مرزی «رفح» در جنوب غزه، یک منبع در جنبش حماس ساعتی پیش خبر داده بود که مذاکرات غیر مستقیم با این رژیم را به حالت «تعلیق» درآورده است.

این منبع گفت که حماس پس از رایزنی با سایر گروه‌های مقاومت، تصمیم گرفت، این مذاکرات را به حالت تعلیق درآورد و به همین دلیل، بازگشت هیأت مذاکره کننده به قاهره هم به تعویق افتاد.

وی با بیان اینکه حماس منتظر نتایج تلاش‌های واسطه‌ها خواهد ماند، خبر داد: طرف مصری، با حماس تماس گرفته و خواستار عدم تنش نظامی و اعطای زمان برای مهار این بحران شده است.

مفاد جدید آتش‌بس در غزه 

خبرگزاری دانشجو نیز به نقل از روزنامه عبری یدیعوت آحارونوت جزئیات توافق سه مرحله‌ای پیشنهاد شده به جنبش حماس را منتشر کرد. توافق مطرح شده سه مرحله‌ای بوده و ۱۲۴ روز طول خواهد کشید. پیش‌نویس توافق پیشنهاد شده شامل آزادی ۲۰ اسیر فلسطینی زن محکوم به حبس ابد در مقابل هر نظامی زن زنده صهیونیستی است.

مرحله اول:

۱- آتش بس ۴۰ روزه.

۲- آزادی ۳۳ اسیر صهیونیستی.

۳- آزادی ۸۰۰ اسیر فلسطینی.

۴- بازگشت مردم غزه به خانه‌های خود در شمال نوار غزه.

مرحله دوم:

۱- آتش بس ۴۲ روزه.

۲- بقیه اسرای صهیونیستی آزاد می‌شوند.

۳- اسرای فلسطینی آزاد می‌شوند.

مرحله سوم:

۱- آتش بس ۴۲ روزه.

۲- تمامی اجساد اسرای صهیونیستی مبادله می‌شوند.

۳- تمامی اجساد اسیران فلسطینی مبادله می‌شوند.

۴- خروج ارتش رژیم صهیونیستی از نوار غزه

دیگر خبرها

  • ترامپ: حاضرم به زندان بروم
  • فیلم| آمریکا از برجام خارج شده است و به تعهدات خود عمل نکرده است
  • جزییاتی از توافق آتش‌بس غزه؛ حماس برای پایـان جنگ چه چیزی را پذیرفت؟
  • آمریکا در حال بررسی پاسخ حماس به توافق آتش‌بس است
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • آنچه دربارۀ دیکتاتوری گفتم جدی نبود- ترامپ
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • منافع غرب در باقی ماندن اسرائیل است
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • حرف‌های جنجالی رابرت دنیرو درباره بازگشت ترامپ به قدرت