Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- محقق مرکز تحقیقات چاقی گفت: با انجام رژیم غذایی نادرست ۵۰ درصد از حجم عضلات کاهش یافته و بعد از رهاکردن رژیم مجددا افزایش وزن به دنبال دارد.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، عبدالرضا نوروزی محقق مرکز تحقیقات چاقی اظهار کرد: متاسفانه بیماری غیرواگیر دیابت ارتباط مستقیمی با چاقی دارد و افرادی که دچار اضافه وزن هستند در معرض شیوع بیماری محسوب می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اگر افراد برای لاغر شدن و کاهش وزن از رژیم غذایی استاندارد و مناسبی استفاده نکنند با خوردن کوچکترین مواد غذایی وزنشان به سرعت افزایش می‌یابد و اگر افراد از غذا‌های پرکالری استفاده کنند حتی وزنشان بیشتر از قبل می‌شود.

نوروزی بیان کرد: اگر افراد چاق از رژیم غذایی غیرمعمولی برای کاهش وزن استفاده کنند ۵۰ درصد از حجم عضلات آنها در زمان اجرای رژیم همچنین ۵۰ درصداز بافت چربی‌ کم می‌شود، اما در یک رژیم غذایی مناسب ۹۰ درصد حجم چربی کاسته و این مسئله باعث شده تا در آینده سوخت و ساز بدن از بین نرفته و وزن‌ به حالت قبل برنگردد.

وی اظهار کرد: کاهش حجم عضلات در زمان رژیم باعث رسیدن بدن به سوخت و ساز غیرطبیعی می‌شود و همین مسئله باعث چاق شدن مجدد افراد پس از پایان دوره رژیم درمانی خواهد شد.

این محقق گفت: اکنون در کشور هفت هزار عمل جراحی برای چاقی انجام می‌شود که با توجه به تعداد افراد دارای اضافه وزن این تعداد عمل باید به ۱۵هزار مورد افزایش باید.

نوروزی اظهار کرد: برای کاهش ۱۰ درصد وزن باید هزینه‌ای در حدود مبلغ ۸۵۰ هزار تا ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان پرداخت شود و این عمل باعث پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیری مانند دیابت و فشار خون می‌شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۷۶۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین آمار از وضعیت تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا | این ۶ استان کمترین میزان تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی را داشته‌اند

به گزارش همشهری آنلاین، تعداد مجوزهای کاغذی که تا روز هفتم اردیبهشت به شناسه یکتا تبدیل شده است به ۴۵۲ هزار و ۴۸ مجوز رسید که از این تعداد سهم اصناف ۴۲۴ هزار و ۵۷۶ مجوز است.

در بین دستگاه‌ها بیشترین تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا از سوی سازمان ملی استاندارد، اصناف، وزارت ورزش و جوانان و سازمان نظام پزشکی انجام شده است. هر یک از این دستگاه ها به ترتیب ۲۴.۳ درصد، ۱۷.۶ درصد، ۸.۴ درصد و ۳.۳ درصد از کل مجوزهای کاغذی صادره خود را به شناسه یکتا تبدیل کرده اند.

گفتنی است؛ در میان استان ها بیشترین تبدیل مجوز کاغذی به شناسه یکتا در استان های لرستان، گیلان، چهارمحال و بختیاری و خراسان جنوبی صورت گرفته است. در هر یک از استان های مذکور به ترتیب ۱۲.۷ درصد، ۱۲.۷درصد، ۱۰.۶ درصد و ۸.۸ درصد از مجوزهای کاغذی صادره به شناسه یکتا تبدیل شده است.

براساس این گزارش کمترین میزان تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی به ترتیب در استان های گلستان، کرمان، بوشهر، فارس، هرمزگان و سیستان و بلوچستان صورت گرفته است.

لازم به ذکر است، از ۲۵ اردیبهشت سال ۱۴۰۳ مجوزهای کاغذی بی‌اعتبار هستند و سامانه‌های دولتی و بانکی به فعالان اقتصادی فاقد مجوز الکترونیک (شناسه یکتا) خدمت نمی‌دهند. آن دسته از فعالان اقتصادی که هنوز شناسه یکتا ندارند یعنی نامشان در qr.mojavez.ir نیست می‌توانند با گوشی همراه خود و ورود فقط ۳ کد (شماره‌سریال کارت ملی، شناسه/کد صنفی و کد پستی محل کسب) در درگاه ملی مجوزها (mojavez.ir)، به‌سرعت، رایگان و غیرحضوری مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) دریافت کنند.

کد خبر 847080 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها وزارت امور اقتصاد و دارایی اصناف

دیگر خبرها

  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور
  • اعلام آمار مرگ و میر؛ سال ۱۴۰۲ زنان بیشتر فوت کردند یا مردان؟
  • ۵ ماده غذایی که می توانند اثری مشابه داروهای لاغری داشته باشند
  • آخرین آمار از وضعیت تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا | این ۶ استان کمترین میزان تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی را داشته‌اند
  • آمار مرگ و میر در ایران؛ فوت مردان بیشتر از زنان
  • اعلام آمار مرگ و میر‌های سال ۱۴۰۲/ زنان یا مردان کدام بیشتر فوت کردند؟
  • آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • چربی مهمی که در هنگام لاغر کردن نباید بسوزانید
  • آمار مرگ در ایران | افزایش تعداد فوتی‌ها | آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • بر اساس آمار سازمان ثبت احوال؛ سال گذشته مردان بیشتر فوت کردند