Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-27@11:23:36 GMT

پيش بيني توليد 86 هزار تن عسل در سال جاري

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۲۷۷۹۹۹

خبرگزاري آريا - براساس آمار گمرک در سال 95، بيش از هزار و 503 تن عسل به کشورهاي مختلف جهان صادر شده است.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاري ميزان، شغل زنبورداري و توليد عسل از جمله مشاغلي است که در برخي از استان هاي کشور با توجه به شرايط اقليمي به وفور ديده مي شود.
اين درحالي است که چندي پيش عفت رئيسي، رئيس اتحاديه پرورش دهندگان عسل در گفت و گو با ميزان از کاهش صادرات عسل خبر داده بود و اين امر را ناشي از تغيير استاندارد عسل ايراني از اجباري به استاندارد تشويقي اعلام کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي به اين موضوع تاکيد کرد که ايران بعد از چين بيشترين کندو عسل را دارد و با وجود پتانسيل بالا در توليد و صادرات آن، صادرات عسل نسبت به سال 94 کاهش چشم گيري داشته و باز هم کمتر خواهد شد.
عفت رئيسي در ادامه گفته بود که بسياري از کشورهاي جهان خواهان عسل ايراني بودند اما با تخلفات افراد سودجو و توليد عسل تقلبي و نامرغوب، خريداران اين محصول پرطرفدار در خارج از کشور خريد عسل با استاندارد اجباري را ترجيح مي دهند.
براساس آمار گمرک در سال 95، بيش از يک هزار و 503 تن عسل طبيعي به کشور‌هاي مختلف جهان صادر شده است.
لازم به ذکر است که براساس صادرات اين حجم عسل طبيعي، درآمد 5 ميليون و 622 هزار و 4 دلاري نصيب کشور شده است.
همچنين ارزش ريالي اين ميزان صادرات، بالغ بر 175 ميليارد و 520 ميليون و 231 هزار و 363 ريال در آمار گمرک به ثبت رسيده است.
براساس اين گزارش در سال 95، بيش از 17 کشور جهان خريدار عسل طبيعي ايران بوده اند که از جمله آن‌ها مي‌توان کشور‌هاي افغانستان، امارات متحده عربي، عمان، چين، لبنان و قطر را نام برد.
گفتني است در بين کشور‌هاي مقصد صادرات عسل طبيعي، امارات متحده عربي با خريداري بيش از 692 تن عسل از ايران، درآمد 2 ميليون و 132 هزار و 211 دلاري را نصيب کشور کرده است.
اين درحالي است که چندي پيش معاون امور دام وزارت جهادکشاورزي از پيش بيني توليد 86 هزارتن عسل در سال جاري خبر داده بود و با صادرات تنها هزار و 500 تن عسل در سال گذشته بايد ديد چه برنامه اي براي شناخت بازارهاي جهاني در راستاي صادرات عسل انجام خواهد شد تا توليدکنندگان براي توليد بيشتر محصول تشويق شوند.


انتهاي پيام/



منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۷۷۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳۰درصدی قیمت خرید برگ سبز چای/ پیش‌بینی تولید ۱۴۵ هزار تن برگ سبز چای

به گزارش قدس آنلاین، حبیب جهان ساز در خصوص وضعیت برداشت و میزان تولید برگ سبز چای شمال کشور، اظهار داشت: اکنون تولید چای در سطح ۲۲ هزار هکتار از اراضی شمال کشور به ویژه در استان گیلان تولید می‌شود.

وی با بیان اینکه طی چند سال اخیر بخشی از اراضی چای شمال کشور احیا شده است اظهار داشت: تقریباً ۶ هزار هکتار اراضی چای غیرفعال دیگر در شمال کشور داریم که با مدیریت و اقدامات حمایتی می‌توان آنها را نیز احیا کرد.

رئیس سازمان چای کشور خاطرنشان کرد: اکنون سطح زیرکشت چای شمال کشور به ۲۲ هزار هکتار رسیده که در سال‌های گذشته این میزان حدود ۱۵ هزار هکتار بوده است.

جهان ساز گفت: اکنون قیمت مصوب هر کیلوگرم برگ سبز چای درجه یک ۱۸ هزار تومان و برگ سبز چای درجه دو ۱۵ هزار تومان تعیین شده که نسبت به سال گذشته ۳۰ درصد رشد را نشان می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: این در حالی است که سال گذشته قیمت خرید هر کیلوگرم برگ سبز چای درجه یک ۱۳ هزار و ۹۹۰ تومان و برگ سبز چای درجه دو ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان بوده است.

رئیس سازمان چای کشور تصریح کرد: امسال قیمت خرید تضمینی برگ سبز چای متناسب با هزینه‌های تمام شده تولید و نرخ تورم متناسب‌سازی شده است و با توجه به شرایط اقتصادی و صرفه بازار کارخانه‌ها برای حمایت از چایکاران ممکن است این محصول را بیش از مبلغ مذکور خریداری کنند.

آغاز خرید برگ سبز چای از نیمه اردیبهشت ماه

جهان ساز گفت: برداشت برگ سبز چای همه ساله اوایل اردیبهشت ماه انجام می‌شود امسال به دلیل شدت بارندگی‌ها و سرد شدن هوا این مهم به تعویق افتاده است.

وی بیان کرد: به نظر می‌رسد برداشت برگ سبز چای از اواسط اردیبهشت ماه انجام شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • تحریم‌ ایران به نتیجه نخواهد رسید/ قدرت تولید و صادرات کمتر از قدرت نظامی نیست
  • آفریقا، اقیانوس فرصت‌ها برای تجار و بازرگانان ایرانی/ضرورت صادرات برای تحقق جهش تولید
  • آفریقا، اقیانوس فرصت‌ها برای تجار و بازگانان ایرانی/ضرورت صادرات برای تحقق جهش تولید
  • صادرات خودروی سواری از ترکیه طی ۳ ماه از ۲.۵ میلیارد دلار گذشت
  • پتانسیل تحول حوزه صادرات خراسان رضوی با نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • شعار سال جاری با انسجام جامعه کارگری محقق خواهد شد
  • افزایش ۳۰درصدی قیمت خرید برگ سبز چای/ پیش‌بینی تولید ۱۴۵ هزار تن برگ سبز چای
  • رشد صادرات گمرکات استان ایلام در یک‌ ماه نخست سال‌ جاری