Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری گیلان، گیلان را از مهمترین پایگاه های توریسم خوراک ایران خواند .

به گزارش ایلنا از ر شت،رضا علیزاده با بیان اینکه گردشگری غذا امروز یکی از خلاقانه ترین راهکارهای جذب گردشگر در کنار دیگر جاذبه‌ ها به شمار می‌ رود و خوردن خوراک بومی و محلی در واقع درگاهی برای شناختن فرهنگ و تاریخ مناطق مختلف محسوب می شود،به جایگاه تغذیه بومی مناطق در شناساندن و انتقال فرهنگ جامعه و کشور اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بازگشت به طبیعت و اصالت فردی و اجتماعی در دنیای مدرن امروز را یک مهم قلمداد کرد و گفت:گردشگری خوراک در واقع تلاشی برای احیای فرهنگ نیاکان است.

این مسئول گیلان را از مهمترین پایگاه های توریسم خوراک ایران خواند و افزود:گیلان از دیرباز به تنوع و کثرت خوراک و چاشنی ها شهرت داشته و گواه این ادعا ثبت شهر رشت مرکز این استان در یونسکو بعنوان شهر خلاق خوراک می باشد.

مدیرکل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری گیلان در تشریح رویدادهای فرهنگی صورت گرفته در گیلان برای توسعه گردشگری خوراک،به برگزاری جشنواره های بومی محلی نقاط مختلف استان و پخت انواع نان،خوراک و چاشنی های محلی در قالب این مراسم اشاره کرد و گفت:تشویق خانواده ها به استفاده از غذاهای سنتی و محلی هدف از برگزاری جشنواره های غذا بوده و نقش مهمی در نشان دادن فرهنگ و سنن غذایی،خلاقیت در سفره آرایی و ابتکارهای آشپزی در مناطق مختلف دارد.

وی تصریح کرد:در کنار برپایی جشنواره‌ها می‌توان به برگزاری همایش‌های تخصصی در این زمینه نیز اشاره کرد زیرا مدیران گردشگری در این نوع از برنامه ها می‌توانند از دستاوردهای علمی حاصل از پژوهش ها به عنوان چراغ راهی برای بهره‌گیری هر چه بیشتر از مزیت‌های گردشگری خوراک بهره گیرند و درآمدزایی پایدار را رقم زنند.

علیزاده بر فرهنگسازی در زمینه ترویج غذاهای سنتی و استفاده از آنها در رستوران ها تاکید کرد و گفت:غذا علاوه بر تامین نیازهای جسمی می توانند تاثیر مهمی بر روح و روان افراد داشته باشند؛از این رو در ارزیابی کمی و کیفی رستوران های استان گیلان طبخ خوراک محلی در اولویت قرار دارد.

وی بر سرمایه گذاری روی «گردشگری غذا» نیز تاکید کرد و افزود:گیلان در این زمینه توفیقات زیادی دارد زیرا گردشگرانی که این استان را بعنوان مقصد سفر خود انتتخاب می کنند به دلیل ظاهر زیبا،طعم متفاوت و مواد اولیه طبیعی نسبت به سفارش غذاهای محلی گیلان اقدام می کنند و علاوه بر لذت از سفر برای خود،رونق اقتصادی و اشتغال را برای استان به ارمغان می آورند.

این مسئول نظارت بر کیفیت خدمات ارائه شده در حوزه گردشگری خوراک را یک ضرورت قلمداد کرد و گفت:در جهت تحقق این ضرورت بازرسان اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری گیلان به همراه بازرسانی از ادارات بازرگانی،بهداشت،اماکن و تعزیرات به صورت مستمر از تاسیسات پذیرایی استان بازدید می کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری گیلان در پایان خاطرنشان کرد:دست‌اندرکاران گردشگری کشورمان نیز برای افزایش شمار گردشگران ورودی و حفظ آنان که مهم‌ترین هدف صنعت گردشگری هر کشوری است،باید به مقوله حفظ اصالت خوراک‌های ملل توجه کرده و در این زمینه نظارت بیشتری بر عملکرد رستوران‌های عرضه‌کننده این نوع غذاها اعمال کنند تا از این طریق شاهد فعالیت هرچه بیشتر رستوران‌هایی با طعم واقعی و اصیل خوراک‌های ملل باشیم.

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۸۰۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبادل فرهنگ گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه تقویت شود

 محمد کرمی  در جلسه با مدیرکل و معاونان اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان که در محل استانداری برگزار شد، اظهار کرد: با هماهنگی های صورت گرفته در نوروز امسال، خوشبختانه این استان در سطح کشور خوش درخشید و عملکرد قابل قبولی از خود نشان داد که جای قدردانی دارد.

وی افزود: در ایام نوروز کمترین چالش و کمبود را شاهد بودیم و مسافران و گردشگران نوروزی سفر خوبی را تجربه کردند که این موضوع ثمره مهمان نوازی مردمان خوب و خونگرم این دیار و تعاملات و همکاری های صورت گرفته اعضای ستاد خدمات سفر سیستان و بلوچستان بود.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: این استان دارای ظرفیت‌های بسیار زیادی است و در زمینه گردشگری می‌تواند به رشد و توسعه آن کمک شایانی بکند و اگر گردشگری با چاشنی خلاقیت و نوآوری همراه شود تاثیر بیشتر و اثرگذاری دو چندانی خواهد داشت و باید در این بخش از همه ظرفیت ها بویژه ظرفیت نخبگانی، دانشجویی و دانش‌آموزان بهره کافی را برد.

ضرورت ایجاد تعاونی‌های گردشگری در سیستان و بلوچستان

وی تاکید کرد: گردشگری سیستان و بلوچستان با مشارکت مردم و همه گروه‌های مردمی در تحول و تغییر چهره استان بسیار موثر است و با ایجاد و فعال‌سازی تعاونی های تخصصی می‌توان مشارکت مردم را در این حوزه ها بیشتر کرد و از قدرت مردمی که قدرت بسیار ارزشمندی است به بهترین نحو استفاده کرد.

کرمی افزود: ارتباط با سایر کشورهای همسایه از جمله پاکستان، افغانستان و عمان باید جزو اولویت‌های اداره کل میراث فرهنگی در سیستان و بلوچستان باشد و با برگزاری نمایشگاه های مشترک صنایع‌دستی و گردشگری و تبادل فرهنگ‌ها برای تحکیم و تقویت این ارتباطات گام برداریم.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • پیاده‌راه خیابان ملت شهرکرد، موجب جذب گردشگر خواهد شد
  • ۸۰ هزار گردشگر خارجی پارسال به مازندران سفر کردند
  • دانشگاه‌ها برای احیای سنت‌های محلی گام بردارند
  • تدارک تمام زیرساخت های گردشگری سرعین تا آخر اردیبهشت ماه
  • از مفاخر قرآنی استان گیلان تقدیر شد
  • تشکیل قرارگاه شهید آوینی فرصتی برای حمایت از تولیدات هنری است
  • فصل جدید برنامه «جام جم» به زودی تولید می‌شود
  • تبادل فرهنگ گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه تقویت شود
  • دومین جشنواره غذاهای سنتی (آش نغوزه) در چناران برگزار می‌شود
  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر