Web Analytics Made Easy - Statcounter

منتخبان پنجمین دوره شورای اسلامی شهر اصفهان پس از جلسه فشرده شش ساعته روز جمعه، بر روی انتخاب 15 گزینه نهایی برای تصدی شهرداری اصفهان به توافق رسیدند.

فتح الله معین، رییس موقت منتخبان شورای اسلامی شهر اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا اظهار داشت: طی دو جلسه سه ساعته که از بعدازظهر امروز تا مغرب به مدت سه ساعت و سپس جلسه دوم به مدت سه ساعت بعد از نماز مغر و عشا ادامه داشت، لیست پیشنهادی اعضای منتخب شورای شهر پنجم اصفهان اخذ شده و مورد بررسی و رسیدگی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او تصریح کرد: در جلسه اولیه، ابتدا نام افراد پیشنهادی اعضا جمع آوری شد که با تجمیع اسامی، تعداد کل به ۵۹ نفر رسید. با بررسی افراد پیشنهادی و تطبیق وضعیت این افراد با شرایط قانونی مصوب مجلس شورای اسلامی و همچنین اعلام آمادگی افراد و بررسی سوابق اجرایی آن‌ها، از بین افراد مذکور پس از حذف اسامی افرادی که به جهت اداری ذکر شده امکان استفاده از خدمات آن‌ها وجود نداشت، تعداد ۲۶ نفر با نظر منتخبین انتخاب شدند.

معین در ادامه افزود: سپس در جلسه دوم که با فاصله یک ساعت از جلسه اول تشکیل شد، ضمن تماس با برخی از نامزدهای تصدی سمت شهرداری به جهت اطمینان از قبول مسئولیت توسط آن‌ها و همچنین سایر شرایط، مربوطه تعداد 15 نفر انتخاب شدند.

رئیس و سخنگوی موقت منتخبان شورای اسلامی پنجم شهر اصفهان به شیوه انتخاب این 15 نفر اشاره کرده و گفت: در فرایند انتخاب این 15 نفر همه تلاش منتخبین شورا بر روی انتخاب افراد با سابقه روشن از نظر امانت داری و تعهد به خدمت و همچنین داشتن سابقه مدیریت مرتبط و سوابق اجرایی قابل قبول قرار گرفت.

وی در ادامه افزود: در بین این 15نفر، شخصیت‌های مختلف ملی و استانی حضور دارند که امیدواریم در رایزنی‌های بعدی موافقت کامل این عزیزان را جلب و پس از رای گیری از بین آن‌ها شهردار اصفهان را انتخاب کنیم.

معین به ادامه فرایند انتخاب شهردار اصفهان اشاره کرد و گفت: از این ۱۵ نفر تا روز یک شنبه سوابق کامل کاری و تحصیلاتی و مدیریتی درخواست خواهد شد سپس از بین ۱۵ نفر، ۷ نفر انتخاب شده و با آن‌ها مصاحبه و مذاکره حضوری به عمل خواهد آمد و برنامه آنان برای اداره کلان شهر اصفهان به صورت مکتوب اخذ خواهد شد که اسامی ۱۵ نفر مذکور به ترتیب الفبا و بر اساس سوابق آنها در زیر می آید.

سید مهدی ابطحی

-معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی اصفهان

-دانشیار، عضو هیئت‌علمی دانشگاه صنعتی اصفهان

مهدی جمالی نژاد‌

-شهردار فعلی اصفهان (از سال ۹۴ تاکنون)

-معاون عمرانی استانداری اصفهان در دولت احمدی‌نژاد

علی جوادی

-شهردار اسبق اصفهان

-معاون توسعه منابع انسانی وزارت جهاد کشاورزی

سید محمود حسینی

-استاندار اسبق اصفهان در دولت اصلاحات

-استاندار اسبق سیستان و بلوچستان در دولت اصلاحات

پیروز حناچی

دبیر شورای عالی شهرسازی و معماری ایران و معاون وزیر راه در حال حاضر

سید ابوالفضل رضوی

-معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور

-نماینده اسبق نائین در مجلس شورای اسلامی

محمدحسین سجاد

-مدیرکل نوسازی مدارس استان اصفهان از سال ۱۳۷۵ تاکنون

سید رضا عقدایی

-معاون سیاسی و امنیتی استانداری اصفهان

-مدیر اسبق منطقه ۵ شهرداری اصفهان

علی عموشاهی

-معاون اسبق عمران شهری شهرداری اصفهان

-رئیس سازمان نظام‌مهندسی ساختمان استان اصفهان

مهدی فاتحی

-رئیس شورای راهبردی شهرهای جدید کشور

-شهردار بهارستان

محمود فتاح الجنان

-مشاور وزیر و مدیرکل امور استان‌های وزارت جهاد کشاورزی

-معاون اسبق اداری و مالی شهرداری اصفهان

سیده فاطمه مقیمی

-کارآفرین ایرانی و مدیرعامل شرکت حمل‌ونقل بین‌الملل سدید بلر

-عضو هیئت‌رئیسه اتاق بازرگانی، صنعت، معدن و کشاورزی تهران

حجت‌الله میرزایی

-معاون امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی

-عضو هیئت‌علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی

سید محمود میریان

-عضو هیئت‌مدیره شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید

-مدیرکل اسبق سازمان مسکن و شهرسازی استان هرمزگان

قدرت الله نوروزی

-عضو هیئت‌علمی و مدیر گروه حقوق دانشگاه اصفهان

-فرماندار اصفهان در دولت اصلاحات

البته پیروز حناچی که درحال حاضر معاون وزیر راه وشهرسازی است و بر اساس آخرین اخبار حضور خود را در میان کاندیداهای شهرداری اصفهان تکذیب کرد. /

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۸۱۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰۹ متقاضی واحد صنفی در چهارمحال و بختیاری پاسدار زبان فارسی شدند

احمد مبینی کارشناس امور فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت: نام‌گذاری واحد‌های صنفی باید با مجوز این اداره کل و متناسب با دستورالعمل‌های تعریف شده در سامانه پاسداشت زبان فارسی باشد.

وی افزود: صدور تأییدیه اسامی واحد‌های صنفی در حدود ۴۸ ساعت زمان می‌برد و بدین طریق است که فرد متقاضی پس از آنکه از سوی صنف مربوطه به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی معرفی شد، در سامانه پاسداشت زبان فارسی اسم موردنظر خود را ثبت می‌کند.

مبینی اضافه کرد: پس از ثبت، سامانه مذکور نام را بررسی و چنانچه با دستورالعمل‌های موجود مغایرت نداشته باشد به‌صورت آنلاین به متقاضی اعلام می‌کند.

وی گفت: پس از آن که اسم از سوی سامانه پاسداشت زبان فارسی تائید و به امضای مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی رسید فرد می‌تواند به نصب تابلو در واحد صنفی اقدام کند.

مبینی با بیان اینکه اسامی غیرفارسی و بیگانه به تائید سامانه پاسداشت زبان فارسی نمی‌رسد، اظهار داشت: متقاضی واحد‌های صنفی تنها می‌توانند اسامی فارسی برای واحد‌های صنفی خود انتخاب کنند و اسامی لاتین به طور خودکار از سوی سامانه رد می‌شود.

وی در خصوص نحوه برخورد با برخی واحد‌های صنفی که دستورالعمل را رعایت نمی‌کنند، گفت: اسامی واحد‌های صنفی از سوی اماکن نیروی انتظامی به طور مستمر رصد می‌شود و چنانچه مغایرتی وجود داشته باشد و یا اسامی غیرفارسی باشد به این اداره کل گزارش داده می‌شود و در نهایت این واحد صنفی از سوی اماکن پلمب می‌شود.

بیشتر بخوانید

راه‌اندازی مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان در دانشگاه شهرکرد

مبینی در پاسخ به این سؤال که چرا برخی واحد‌های صنفی و مراکز خرید بزرگ اسامی غیرفارسی دارند؟ افزود: ثبت اسامی این واحد به سال‌های گذشته و زمانی که هنوز قانون جدید وضع نشده بود برمی‌گردد، اما همین واحد‌های صنفی برای تمدید پروانه کسب خود مجبورند که این قانون را رعایت کنند در غیر این صورت پروانه آنها تمدید نمی‌شود.

وی تصریح کرد: در موارد معدودی پیش می‌آید که متقاضی واحد صنفی بر اسم بیگانه اصرار ورزد و بسیاری از صنوف این قانون را رعایت می‌کنند و چالشی در این خصوص در استان وجود ندارد.

مبینی با بیان اینکه بانک اطلاعاتی سامانه پاسداشت زبان فارسی هنوز به طور کامل تکمیل نشده است، افزود: در صورتی که متقاضیان اسمی انتخاب کنند که رد یا تایید آن از سوی سامانه امکان‌پذیر نباشد هیاتی در فرهنگستان زبان و ادب فارسی تشکیل و در مورد آن اسم اظهارنظر می‌کنند.

وی به اصنافی که به تازگی می‌خواهند اقدام به تشکیل کسب‌وکار کنند توصیه کرد تا در انتخاب اسم دقت داشته باشند تا مجبور نشوند آن اسم را تغییر دهند و فرایند تایید اسامی برای آنها زمان‌بر شود.

گفتنی است، چهارمحال و بختیاری دارای ۴۳ هزار و ۵۹۰ واحد صنفی است که از این تعداد هشت هزار و ۲۷۸ واحد صنفی تولیدی، ۲۳ هزار و ۳۴۰ واحد صنفی توزیعی، هفت هزار و ۳۶۱ واحد صنفی خدمات فنی و چهار هزار و ۶۱۱ واحد صنفی خدماتی هستند.

انتخاب نام تجاری برای هر صنفی نوعی سرمایه‌گذاری است چراکه نخستین رویارویی مشتری در محیط کسب‌وکار با نام تجاری آغاز می‌شود. نامی دوست‌داشتنی و ترغیب‌کننده برای مشتری که می‌تواند رونق کسب‌وکار را هم تضمین کند.

به نظر بسیاری از کارشناسان اقتصادی و فعالان حوزه تبلیغات، نامی که علاوه بر زیبایی و پر مفهوم بودن بتواند با فرهنگ و زبان معیار هم همراه باشد، ماندگاری بیشتری در ذهن مشتریان دارد.

از جمله زبان‌هایی که از نظر دامنه و تنوع واژگان یکی از پرمایه‌ترین و بزرگ‌ترین زبان‌های جهان است و فضایی گسترده را برای انتخاب یک نام تجاری خوب پیش روی متقاضیان کسب‌وکار قرار داده است، زبان فارسی است و در سالی که گذشت ۴۰۹ نفر از متقاضیان ایجاد واحد صنفی در چهارمحال و بختیاری برای انتخاب نام سردر واحد صنفی خود به سامانه پاسداشت زبان فارسی مراجعه کردند تا در پاسداشت این ثروت معنوی و هویتی، سهم ویژه‌تری داشته باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • قرارداد در چین؛ دلخوری در شورای شهر تهران/ چرا قرارداد زاکانی با چینی‌ها بحث‌برانگیز شد؟
  • جزئیات حواشی ایجاد شده در شورای شهر تهران
  • نام‌گذاری معبر ورودی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان به‌نام «استاد فروغی»
  • تلاش ۷ عضو شورای شهر تهران برای از حدنصاب انداختن جلسه شورا
  • طرح سوال از شهردار در دستور کار جلسه علنی روز دوشنبه شورا قرار دارد
  • بیمه سرمد میزبان جلسۀ عمومی شورای هماهنگی شرکت‌های بیمۀ استان اصفهان
  • حسینی: گرایش سیاسی اکثر نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم مشخص است / امیدواریم در مجلس دوازدهم تعامل سازنده بین نمایندگان و دولت بیشتر باشد + فیلم
  • جنگ زودهنگام بر سر صندلی «شماره یک» مجلس دوازدهم /همه در مقابل یک نفر؛ قالیباف!
  • جلسه نهایی تعیین تکلیف «برج‌های دوقلو» خرم‌آباد برگزار می‌شود
  • ۴۰۹ متقاضی واحد صنفی در چهارمحال و بختیاری پاسدار زبان فارسی شدند