Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیاست>احزاب و شخصیت‌ها - در سالروز صدور فرمان مشروطه حجت‌الاسلام سید حسن خمینی تصویری را از حضور مشروطه خواهان در دربار مظفرالدین شاه منتشر کرده است.

به گزارش خبرآنلاین، حجت الاسلام سید حسن خمینی در سالروز صدور فرمان مشروطه، با انتشار تصویر زیر نوشت:

عكس تاريخى كه گفته مى شود نمايش گر حضور مشروطه خواهان در دربار مظفر الدين شاه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز سالروز انقلاب مشروطه است. ترديد نبايد كرد كه حركت آزادى خواهانه ى مردم در تهران و تبريز و چند شهر ديگر تاريخ ما را به گونه اى ديگر رقم زده است.

درباره اين حادثه بسيار نوشته اند ولى جا دارد كه همه دوستان را به اين مقطع تاريخ ساز از حيات كشورمان ارجاع دهم و از همه بخواهم كه ايران قبل و بعد آن را بخوانند. مشروطه و اتفاقات تلخ و شيرين پس از آن از زمره ى درس آموز ترين حادثه هاى سياسى براى ماست. اين روز بزرگ را گرامى مى داريم.

توئیت عارف درباره مشروطه خواهی و اصلاح طلبی

در همین راستا محمدرضا عارف در توئیتی درباره مشروطه‌خواهی و اصلاح‌طلبی نوشته است اصلاحات هم مانند مشروطه در چارچوب قانون به دنبال این تغییر است.

محمدرضا عارف در حساب توئیتری خود با اشاره به سالروز صدور فرمان مشروطیت نوشت:

«مشروطه تغییر مناسبات قدرت در دوران جدید بود و اصلاحات هم در چارچوب قانون به دنبال این تغییر است البته با همراهی مردم.»

29219

کلید واژه‌ها : مشروطه - سید حسن خمینی -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۸۳۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز‌گر اصلاحات بزرگ

آیت‌الله العظمی بروجردی در آن غوغای سیاست‌ورزی سال‌های قبل و بعد‌ از حکومت رضاخانی و سختی‌ها و تلخی‌هایی که با رحلت مرحوم شیخ عبدالکریم حایری یزدی، دامن حوز‌ه علمیه قم را گرفته بود سه اثر شاخص را علی‌رقم جو زمانه تثبیت نمود که نشان از نهاد آرام و فکور او در آن ناآرامی‌ها داشت.

به احیای حوزه‌ علمیه قم پرداخت و آن را به عنوان نهادی دینی- مردمی، معرفی و تثبیت کرد.

حوزه را هم از گزند افراطیون و کج‌اندیشانِ درون و هم از خطرات سیاست و حوادث بیرون مصون داشت.

دومین اثر که مکمل اثر نخستین است، کادر سازی و فراهم ساختن  زمینه حضور عالمان برجسته در بلاد مختلف داخل و خارج کشور و همچنین تشویق دیگر بزرگان برای نوشتن رساله‌های عملیه بود.

به‌طوری که در آن تاریخ پر‌آشوب هیچ ردپایی از بی‌تدبیری، تحکّم و آفت سیاست زدگی در روش آقای بروجردی نمی‌یابید.

سومین اثر که می‌شود آن را از همه مهم‌تر دانست اوضاع کشور و جامعه را آرام نگه داشته و به دلیل رابطه تعریف شده‌ای که با حکومت از خود بروز داده بود در بین مردم و در چشم حاکمان بخصوص شخص شاه محبوب و مقتدر بود.

آیت‌‌الله العظمی بروجردی پیر فرزانه‌ای‌ بود که با چشم تیزبین خود عوارضی که در اثر کورفهمی ممکن بود دامن‌گیر مرجعیت و جامعه بشود را به‌ درستی کشف می‌کرد و هشدار می‌داد .

آن‌چنان که تو گوئی در خشت خام و جام جم، نتایج سهمگین بد فهمی‌ها و کج‌اندیشی‌ها را با چشم خود قبل از وقوع حوادث می‌بیند.

مقایسه عملکرد او در دور‌ه‌های مختلف، انسانِ منصفِ کنجکاو را متوجه می‌کند که تصفیه خانه دستگاه فکری آن مرد‌ بزرگ که در نهانخانه روح بلند و ضمیر الهی او ریشه داشت آغازگر اصلاحات بزرگ اجتماعی و سیاسی بود و در آن دوران چون جنینی رشد و بالندگی پیدا کرد تا اینکه در مسیر نهائی خود این‌چنین و در قالب نهضت خمینی‌کبیر و انقلاب اسلامی و بینشی نوین پا به عرصه نهاد.

امروز با گذشت بیش‌از نیم قرن از رحلت ایشان، در می‌یابیم که آیت‌الله العظمی بروجردی خدا را برای جهانی می‌خواست که عاری از خشونت و ستم باشد. خدایی که در سایه دین او خلق در امان باشند و احساس رفاه و برادری و برابری نمایند.

آیت‌الله‌ العظمی بروجردی همواره برای اصلاح امور دین و دنیای مردم فریاد می‌زد و هم‌سنگ اعتقاد به خدا، احترام به انسانیت و آزادی را پایه و مایه هر حرکت و جوهر هر نتیجه‌ای می‌دانست که بدون آن هر حاصلی گذرا، موقت و بی ارزش خواهد بود.

آن مرجع شایسته، چون اجداد طاهرینش بر اساس آیه شریفه؛ "ولقد کرمنا بنی‌آدم" آزادی را و کرامت را مشیت و خواسته‌ ابدی می‌دانستند که در تقدیر ازل تا به ابد برای انسان نگاشته شده‌ است.

دیگر خبرها

  • نشست اضطراری در تل‌آویو دربار احتمال صدور حکم بازداشت ازسوی لاهه!
  • صدور فرمان جنگ از ورشو!
  • روایت ملاقات یک چهره ضد محور مقاومت با سیدحسن نصرالله + فیلم
  • عارف غلامی دوباره از لیست خط خورد
  • صدر جدول طلایی شد
  • آغاز‌گر اصلاحات بزرگ
  • تقی زاده از برلین کاندیدای مجلس ایران و توسط مردم انتخاب شد / نجات ایران و جهان اندیشه روشنفکران تبعیدی عصر مشروطه
  • تقی زاده از برلین کاندیدای مجلس و توسط مردم انتخاب شد / نجات ایران و جهان اندیشه روشنفکران تبعیدی عصر مشروطه
  • طرح‌های گرافیکی سالروز شکست آمریکا در واقعه طبس منتشر شد
  • سریال سرزمین مادری متوقف شد