Web Analytics Made Easy - Statcounter

پدر مهاجم برزیلی پیشین بارسلونا ادعا کرد رفتار مدیران این باشگاه مانع از آن شده که وی برای متقاعد کردن فرزندش برای ماندن در نوکمپ تلاش کند.

به گزارش مشرق، پدر نیمار که نقش نماینده حقوقی او را هم ایفا می‌کند، مدعی است که خواهان ماندن فرزندش در بارسلونا بوده اما مدیران باشگاه با رفتارشان او را از تلاش برای نگه داشتن این بازیکن 25 ساله در نوکمپ منمصرف کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دلیل منصرف شدن پدر نیمار از تلاش برای متقاعد کردن پسرش جهت ماندن در نوکمپ خودداری بارسلونا از پرداخت 26 میلیون یورویی بود که سال گذشته هنگام تمدید قرارداد طرفین به او به عنوان پاداش وفاداری وعده داده شد. باشگاه بارسلونا مدعی شده است که پاداش وعده داده شده به پدر نیمار در صورت ماندن وی این باشگاه بوده است.

پدر نیمار به رادیو کادنا کوپه گفت: در شرایطی که باشگاه حاضر نبود پولی به ما بپردازد، از دست من هم کاری بر نمی‌آمد. من نمی‌توانم به کسی باج بدهم و هر دستوری را بپذیرم. به همین دلیل بود که بارسلونا حمایت مرا از دست داد. تا قبل از این ماجرا آنها از حمایت من برخوردار بودند و من هم تلاش داشتم که نیمار را برای ماندن متقاعد کنم اما با رویکردی که هیئت مدیره باشگاه نشان داد، من دیگر نمی‌توانستم از آنها حمایت کنم چون تناقض در حرف و عمل‌شان واضح و علنی بود و ما هرگز احساس نکردیم که آنها می‌‌خواهند به تعهدات‌شان پایبند بمانند.

پدر مهاجم برزیلی جدید پاری‌سن‌ژرمن سپس دلیل دیگری را برای جدایی فرزندش از آبی‌و‌اناری‌ها ذکر کرد. او اعتراف کرد که ستاره سابق سانتوس نمی‌توانست بازی زیر سایه بازیکنی بزرگتر از خودش مانند لیونل مسی را تحمل کند.

او تأکید کرد: تصور کنید در تیمی بازی می‌کنید که قهرمان اصلی آن هستید، نماد باشگاه محسوب می‌شوید و همه اعضای آن تیم می‌خواهند شما را به ستاره‌ای تبدیل کنند که نمی‌خواهید باشد. مسی ستاره بارسلونا است و همیشه ستاره این تیم خواهد ماند. تصور کنید چطور همه به نیمار می‌گفتند که باید زیر سایه مسی باشد و او رفت چون نمی‌‌خواست زیر سایه کسی باشد. شما باید حساب مسی را از بقیه جدا کنید. او نماد بارسلونا است. نیمار باید راه خودش را می‌رفت و این چالش را می‌پذیرفت. این گونه قضاوت‌ها درباره رابطه لئو و نیمار منصفانه نبود.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۸۳۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست‌های پشت پرده در انتخابات به روایت «رشیدی کوچی»

جلال رشیدی کوچی نماینده مرودشت در مجلس شورای اسلامی، در پاسخ به این سوال که «در هفته‌های اخیر بحث‌های پرچالشی بر سر مسائل ارزی میان دولت و مجلس به وجود آمد، به نظر شما این اختلافات تا چه اندازه جدی است؟»، گفت: دولت خودش را از هر اشتباهی مبرا می‌داند یا اگر هم مبرا نمی‌داند علی الظاهر و به صورت دکوری صحبت‌هایی درخصوص استقبال از انتقاد مطرح می‌کند که برای همه مشخص است، ما با یک دولت تمامیت‌خواه و غیرقابل انتقاد مواجه هستیم.

اختلاف دولت و مجلس برای ریاست دوره بعد پارلمان است

به گزارش ایلنا، وی در گفتگو با خبرنگاران، ادامه داد: اینکه الان هم دولت با مجلس و به ویژه آقای قالیباف درخصوص مسائل مختلفی که مردم شاهد آن هستند اختلاف پیدا کرده دقیقا برای ریاست دوره بعد مجلس است. یعنی در مسائلی که دارد مطرح می‌شود نگاه من این است که به دنبال این هستند که بر ریاست مجلس دور بعد اثرگذار باشند و من فکر می‌کنم که ریاست آقای قالیباف برای دولت مطلوب نباشد.

رشیدی کوچی خاطرنشان کرد: اینکه می‌گویم دولت، به معنای کل شاکله دولت نیست، برخی‌ها در دولت آقای رییسی آن‌هایی که باعث آسیب اول به خود آقای رییسی هستند و بعد به مملکت؛ دست‌های پشت پرده‌ای که از نزدیکان ایشان هستند، بعضی از اقوام نسبی و سببی آقای رییسی؛ این‌ها با تفکر خامی که دارند فکر می‌کنند این اقدامات به نفع آقای رییسی و یا کشور خواهد بود که قطعا اینطور نیست، به نظرم عقلا باید برای حل این مشکل چاره اندیشی کنند.

روایت دست‌های پشت پرده در انتخابات

عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شورا‌ها در پاسخ به این سوال که «فکر می‌کنید آن‌ها دنبال حاکم کردن کدام جریان در مجلس آینده هستند؟»، عنوان کرد: ببینید این بحثی که مطرح می‌کنم اثبات شدنی نیست، اما به وضوح مشخص است که در انتخابات مجلس اعمال نفوذ زیادی شکل گرفت، چه الان و چه در بحث تایید یا ردصلاحیت‌ها شاهد بودیم افرادی که به نظر می‌رسید طبق نظر نهاد‌های امنیتی نباید تایید می‌شدند، اما با رایزنی‌هایی از طرف همان افرادی که اشاره کردم تایید شدند. حتی ما افرادی را داشتیم که محکومیت قطعی در پرونده شان بود، اما چون نزدیک به تفکر دولت بودند و باید در این مجلس حضور داشته باشند؛ مشاهده کردیم که تایید شدند.

وی افزود:، اما یک عده‌ای هم که منتقد دولت بودند یا ردصلاحیت شدند یا در انتخابات به مشکلات جدی برخوردند، من یکی از این‌ها را مثال می‌زنم، آقای مهدی عسگری ایشان در تهران ثبت نام کرد، ولی به او اجازه ندادند که برود کرج و مجبور شد در تهران رقابت کند که اگر کرج بود به نظرم قطعا ایشان رأی می‌آورد. در مجموع یک عده‌ای را ردصلاحیت کردند، یک عده را به این شکل مدیریت کردند و در مورد یک عده‌ای هم شاید با شیوه‌های دیگری که می‌شد بر انتخابات اثر گذاشت و دخالت کرد، اقدام کردند و از مسیر کنار زدند؛ واقعا دست آن افراد نزدیک به دولت در انتخابات مشهود بود، ولی خب قابل اثبات نیست.

تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها

نماینده مرودشت در مجلس ادامه داد: نکته دیگر اینکه به نظرم می‌آید که دولت و در واقع آن افراد خیلی تلاش خواهند کرد که ریاست مجلس را به جریان پایداری نزدیک کنند. چون جریان پایداری و بعد دانشگاه امام صادقی‌ها به آن افراد خیلی نزدیک هستند و من امیدوارم که این اتفاق رخ ندهد، به نمایندگان دوره دوازدهم و عقلای دوره آینده امید دارم که این اتفاق محقق نشود.

رشیدی کوچی در پاسخ به این سوال که «چقدر احتمال می‌دهید ریاست در سال اول به قالیباف داده شود تا کاندیدای ریاست جمهوری نشود و بعد در سال دوم او را کنار بزنند؟»، گفت: این یک تحلیل است، من نگاهم بر این است که آقای قالیباف کاندیدای ریاست جمهوری نخواهد شد و نگاهش به تداوم فعالیت در ریاست مجلس باشد. اما درباره ریاست ایشان فکر می‌کنم که آقای قالیباف سال اول با یک رأی پایین نه با آن آرایی که در مجلس یازدهم کسب کرده بودند ریاست مجلس را در اختیار داشته باشد، اما سال‌های دوم و سوم را نمی‌دانم.

عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شوار‌ها خاطرنشان کرد: به نظرم می‌آید یک سری افرادی که اشاره کردم به شدت به دنبال ایجاد تنش در مجلس باشند، امیدوارم مجلس دوازدهم به این سمت و سو نرود، اما شواهد و قرائن نشان می‌دهد که حواشی‌اش بر متن حتما غلبه خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • (ویدئو) آجرلو: موافق لایحه عفاف و حجاب هستم؛ اگر به صحن می‌آمد بهتر بود
  • خاکپو: این ضربه سر تقدیم به پسرم
  • قابل توجه پان‌ترک‌ها که منکر حضور وهابی‌ها در باکو هستند!
  • دست‌های پشت پرده در انتخابات به روایت «رشیدی کوچی»
  • وقتی مسی را تعویض کردم، خبر از عواقبش نداشتم!
  • همان‌ها که موافق صیانت بودند، وارد مجلس آینده شده‌اند
  • گریلیش: هنوز از حرف‌های گواردیولا حیرت می‌کنم
  • واکنش سرمربی زنیت به احتمال جذب نیمار
  • رفتن خطیر کمتر از قهرمانی استقلال نیست! / بهترین شب زندگی نکونام بود
  • راز ماندگاری پیکه در فوتبال؛ عشق به بارسا!