Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرم آباد- رییس جهاد دانشگاهی لرستان گفت: ضرورت و توجه ویژه ارکان مختلف جهاد دانشگاهی به مقوله توسعه متوازن متناسب با تمایلات فرهنگی، اجتماعی و مزیت های منطقه ای یکی از اقدامات مهم است که بی توجهی به آن در بلندمدت باعث کاهش نقش وتاثیرگذاری آن و در کوتاه مدت نیز کاهش انگیزه های همکاران و در نهایت از دست رفتن فرصت ها خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش قدس آنلاین، سید علی نادردهقانی ظهر شنبه در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: در لرستان تجاری سازی محصولات کشاورزی چه در حوزه کشت سنتی چه کشاورزی مدرن که در استان آغاز شده است و چه در حوزه تولیدات دامی و حتی باغی یکی از مزیتهایی است که اثر بسیار خوبی هم برای استان و هم برای جهاددانشگاهی دارد.یا در حوزه توانمندسازی و ارتقاء دانش عمومی بویژه در مناطقی با نرخ بالای بیکاری و مناطق روستائی حوزه آموزشی جهاددانشگاهی می تواند نقش محوری داشته باشد.

وی گفت: برای توسعه این کشور نیازمند انسانهای توانمند و با انگیزه هستیم و بسیاری از برداشت ها که مانع حرکت جدی در مسیر پیشرفت است باید بدون ملاحظه و با آگاهی سازی جامعه اصلاح یا حذف شوند این کار بزرگ بخشی در حوزه آموزشی و بخشی در حوزه فرهنگی جهاددانشگاهی می تواند به خوبی انجام شودو ضمن اینکه ظرفیت گروههای متنوع پژوهشی در سراسر کشور این امکان را می دهد که مطالعات دقیق روی مزیتهای متنوع کشور انجام شود و مرتباً مسیرهای نوینی برای سرعت توسعه تدوین و ارایه گردد.

رییس جهاددانشگاهی لرستان اظهار کرد : بر اساس آنچه اشاره شد هم در کلان کشور و هم در استان های مختلف مسیرهای نرفته زیادی داریم که جهاددانشگاهی می تواند به راحتی آنها را شناسایی و طی کند قطعاً برای تحقق این مهم شناسایی مکانیزم های موجود و شناسایی توانایی های آن خیلی مهم است که هم در بخش دولتی و هم در بخش خصوصی و تعاونی به میزان زیادی وجود داردکه در لرستان این مسیرها آغاز شده است و اقدامات خوبی هم انجام شده است که امیدوارم نتایج آن بزودی ارایه گردد.

دهقانی تصریح کرد: جهاددانشگاهی لرستان اقدامات خیلی خوبی را آغاز کرده است که در راس آنها برنامه ریزی برای ایجاد گلخانه ۶ هکتاری در شهرستان کوهدشت است که پیشرفت فیزیکی قابل قبولی هم دارد ولی من اعتقاد دارم جهاد دانشگاهی نباید به سمتی برود که انتهای آن آسیب به ماموریت های اصلی آن باشد ما باید فرایندهای توانمندسازی نیروی انسانی بویژه دانشجویان علاقه مند که در حوزه فرهنگی با علاقه و اعتقاد در این نهاد حضور پیدا می کنند را ایجاد کنیم ما نباید تبدیل به سازمانی بشویم که دیگران توقع دارند در آن استخدام شوند به تعبیر بزرگان کار در این نهاد عضوگیری و از روی علاقه است نه مسیرهایی دیگری که در کشور تجربه شده است و اشکالات زیادی هم دارد.

وی گفت: جهاد لرستان به لحاظ توان برنامه ریزی، نیروی انسانی شاخص ایجاد اعتماد مدیران کلان و نیز به لحاظ زیرساخت ها آمادگی دارد در سطح کشور و منطقه خاورمیانه فعالیتهای اثرگذاری انجام دهد و هدف گذاری صورت گرفته نیز که منجر به تعریف و اجرای چند کار شاخص شده است نیز در این بستر اتخاذ شده است.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۸۴۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ملی جهادآبرسانی امیدبخش روستا‌های تشنه خراسان شمالی

vضا عطایی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی با اشاره به اجرای طرح جهاد آبرسانی در خراسان شمالی گفت: این طرح با همکاری قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) با حجم سرمایه گذاری ۵۵۰ میلیارد تومان، در نظر دارد تا پایان دولت سیزدهم جمعیت ۹۰ هزار نفری را در ۱۶۴ روستای استان از نعمت آب پایدار بهره‌مند نماید.
عطایی عنوان کرد: طرح جهادآبرسانی در قالب چهار مجتمع روستایی "پایین دست شیرین دره"، "کهنه جلگه"، "پرسه سو" و زیدرسرانی"در استان در حال اجرا است که تاکنون ۱۹ روستا در این طرح از نعمت آب شرب پایدار بهره‌مند شده اند.
وی در خصوص روند اجرای این طرح در سال ۱۴۰۲ افزود: طرح جهادآبرسانی استان در سال گذشته، گام‌های مثبتی داشته و تاکنون ۳ هزار مترمکعب مخزن ذخیره آّب شرب احداث و ۱۴۰ کیلومتر خط انتقال نیز اجرا شده است.
عطایی در ادامه اظهارداشت: عملیات اصلاح و توسعه ۶۵ کیلومتر خط انتقال و احداث ۹ باب ایستگاه پمپاژ از دیگر اقدامات انجام شده این طرح در سال ۱۴۰۲ بوده است.
عطایی گفت: علیرغم اینکه عملیات نوسازی انشعابات در قرارداد طرح جهادآبرسانی عنوان نشده، اما با این حال سال گذشته ۲۰۰ مورد نوسازی انشعاب صورت گرفته و هزار و ۵۰۰ مورد انشعاب نیز در سال ۱۴۰۳ نوسازی خواهد شد.
وی بااشاره به اینکه برای اجرای این طرح در استان، اعتباری معادل ۵۵۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده، افزود: تاکنون ۱۷۰ میلیارد تومان برای طرح‌های جهاد آّبرسانی در استان هزینه شده است. 
طرح جهاد آّبرسانی، از اقدامات تاثیرگذار و امیدآفرین در جهت آبرسانی به مناطق روستایی کم برخوردار از آب شرب پایدار است؛ در این طرح، قرار است، ۱۰ هزار روستا در سطح کشور از نعمت آب سالم و بهداشتی پایدار بهره‌مند شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان شمالی بجنورد

دیگر خبرها

  • جهش تولید در حوزه کشاورزی لرستان
  • ۶۰ هزار شغل در استان بوشهر ایجاد شد/ رونق کسب‌وکارها در سال جاری
  • مهلت یک‌هفته‌ای استاندار برای ایجاد کارگروه ویژه اشتغال در لرستان
  • ساخت نوع جدیدی از مواد متخلخل که می‌توانند گازهای گلخانه‌ای را ذخیره کنند
  • طرح ملی جهاد آبرسانی امیدبخش روستا‌های تشنه خراسان شمالی
  • طرح ملی جهادآبرسانی امیدبخش روستا‌های تشنه خراسان شمالی
  • ایجاد اشتغال پایدار از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد
  • رشد تأمین آب شرب پایدار در روستاهای کشور+جدول
  • با نمایندگان مجلس در بروجرد و کوهدشت+گزارش
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد