Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیرجند-مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی گفت: یکی از ۱۰ پروژه برتر بین المللی در سطح دنیا پروژه طرح ترسیب کربن خراسان جنوبی است.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا نصرآبادی صبح شنبه در شورای هماهنگی مسئولان روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی اظهار داشت: در حال حاضر موضوع تغییر اقلیم و گرمایش زمین، کمبود منابع آبی و بیابان زایی یکی از مهمترین چالش های سطح جهان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به آثار و پیامدهای این معضلات زیست محیطی، بیان کرد: این مشکلات در سطح ملی سبب مهاجرت از روستاها، حاشیه نشینی و به طبع آن مشکلات اجتماعی و فرهنگی شده است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی ادامه داد: در همین راستا سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری در سال های احیر حرکت های را در جهت محرومیت زدایی و جلوگیری از مهاجرت مردم روستایی در دستور کار قرار داده است.

نصرآبادی با بیان اینکه در دهه های اخیر حرکت های عظیمی از سوی دستگاه ها متناسب با وظایف خود برنامه هایی در سطح روستاها اجرا کرده اند اما به تراز مورد نظر نرسیده اند، عنوان داشت: در همین راستا نشست هایی برای بررسی دلایل به نتیجه نرسیدن این اقدامات انجام شد که نشان می دهد یکی از دلایل اصلی آن نگاه ناقص بر مشارکت مردم بوده است.

وی با اشاره به اینکه نگاه ما به مشارکت مردم در پروژه های عمرانی تنها ریالی و کارگری بوده است، بیان داشت: علاوه بر این نگاه منسجم به طرح ها و مشکلات روستایی و نظارت جامع نگر برای جلوگیری از موازی کاری وجود نداشته است.

تصویب ۵ پروژه طرح ترسیب کربن در سال جاری

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی به اجرای طرح ترسیب کربن در استان اشاره کرد و گفت: در این پروژه مشارکت مردم به صورت صفر تا ۱۰۰ درصد بوده و برای انسجام برون سازی نیز برنامه ریزی هایی انجام شد.

نصرآبادی، رفع بحران محیط زیستی و منابع طبیعی، احیاء و افزایش سطح پوشش گیاهی، افزایش پوشش گیاهی منطقه و ایجاد شغل رای مناطق روستایی را از جمله اهداف این سازمان عنوان کرد و افزود: این اهداف منجر به تعریف پروژه های مشخص و خاص بین المللی شد که در راستای محرومیت زدایی، ایجاد اشتغال و رفع معضلات زیست محیطی انجام می شود.

وی با بیان اینکه در این راستا در سال جاری در بین ۳۱ اداره کل منابع طبیعی کشور شش استان دارای پروژه بین اللملی است، بیان داشت: از این میان خراسان جنوبی تنها استانی بوده که دارای هشت پروژه بین المللی است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی ادامه داد: در سال جاری علاوه بر تصویب طرح ترسیب کربن در نهبندان چهار پروژه دیگر برای استان به تصویب رسید.

مهار ۱۲ میلیون متر مکعب مهار سیلاب

به گفته وی یکی از ۱۰ پروژه برتر بین المللی در سطح دنیا پروژه طرح ترسیب کربن خراسان جنوبی است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی با اشاره به اینکه این سازمان عملکرد بسیار اثرگذاری در حوزه های مختلف داشته که مغفول مانده است، بیان کرد: به عنوان مثال در حوزه آبخیزداری با اقدامات انجام شده بین هشت تا ۱۲ میلیون متر مکعب با اشاره به پروژه های کوچک مهار سیلاب داشته ایم که در شرایط خشکسالی بسیار بااهمیت بوده است.

نصرآبادی با اشاره به وسعت ۸۰۰ هزار هکتاری عرصه های بیابانی استان، افزود: اگر عملکرد مجموعه استان نبود خیلی زودتر از خوزستان به پدیده گرد و غبار در استان می رسیدیم چراکه با وجود بادهای ۱۲۰ روزه، ۲۰ سال خشکسالی و کویر خراسان جنوبی دارای شرایط خاص است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۸۴۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ کیلومتر باند دوم محور نهبندان - زابل زیربار ترافیک رفت

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی گفت: صبح امروز ۶کیلومتر از پروژه احداث باند دوم محور نهبندان به زابل بازگشایی و زیربار عبور و مرور رفت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، میرمحمد مودی با اعلام این خبر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با هدف ایمن‌سازی محورهای استان خراسان جنوبی، عملیات اجرایی این قطعه 6 کیلومتری با اعتبار هزینه شده یک هزار و 500 میلیارد ریال تکمیل شد که صبح امروز با همکاری پلیس راه و اداره‌کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای استان بازگشایی و زیربار عبور رفت.

وی گفت: طول کل محور نهبندان به زابل 166 کیلومتر است که از این میزان 85 کیلومتر در حوزه استحفاظی استان خراسان جنوبی قرار دارد که با بازگشایی این قطعه 6 کیلومتری مجموعاً 11 کیلومتر از این محور دوبانده و زیربار عبور رفته است. 17 کیلومتر دیگر هم در قالب یک قطعه از این محور در دست اجراست که دارای پیشرفت متوسط فیزیکی حدود 30 درصد است.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی با اشاره به دیدار خود با معاون وزیر و مدیر عامل شرکت ساخت و توسعه زیر بناهای حمل و نقل کشور نیز گفت: در این دیدار موضوعات مختلفی از جمله اعتبارات مورد نیاز و بررسی وضعیت اجرایی پروژه باندهای دوم، پروژه راه آهن استان و پروژه برون‌مرزی میل 78 به فراه افغانستان پیگیری شد.

وی همچنین از شتاب گرفتن روند تخصیص اعتبارات باندهای دوم خراسان جنوبی خبر دادو با اشاره به دیدار با مسعود شکیبایی‌فر رئیس امور راه و ترابری و مدیریت عمران شهری و روستایی سازمان برنامه و بودجه کشور، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه خراسان جنوبی در مسیر دو کریدور اصلی شمال به جنوب و شرق به غرب کشور واقع شده، موضوع کیفیت محورهای مواصلاتی در راستای ارتقاء ایمنی سفر مسافران و گردشگران، برای ما از اهمیت به‌سزایی برخوردار است.

وی تصریح کرد: این دیدار با هدف پیگیری دو موضوع اساسی تخصیص اعتبارت باندهای دوم استان و اجرای طرح بازآفرینی شهری انجام شد. در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از وضعیت موجود باندهای دوم، محورهای مواصلاتی و راه های روستایی استان ، درخواست مساعدت و تخصیص اعتبارات باندهای دوم و مصوبات سفر رئیس جمهور در این زمینه، ارائه شد.

مودی ادامه داد: روش‌های تأمین مالی تکمیل باندهای دوم و استفاده از ظرفیت های قانونی همچون تهاترها و ماده 56 و ... در این زمینه، به جهت سرعت بخشیدن به روند اجرای کار از دیگر مباحث مطرح شده در این دیدار بود. رئیس امور راه و ترابری و مدیریت عمران شهری و روستایی سازمان برنامه و بودجه کشور این قول مساعد را داد که حداکثر تلاش را برای تخصیص اعتبارات باندهای دوم استان داشته باشد. بر اساس گزارشی که کارشناسان دفتر راه و ترابری سازمان برنامه و بودجه کشور ارائه کردند، استان خراسان جنوبی بیشترین عملکرد را در حوزه باندهای دوم و پروژه‌های افتتاحی در سطح کشور داشته است.

انتهای پیام/252/

دیگر خبرها

  • نوید روزهای خوش برای کویرنشینان/دریای عمان؛ ناجی خراسان جنوبی
  • رزمایش حفاظتی اطفای حریق در شاهرود اجرا شد
  • آزادسازی ۱۵ هزارمترمربع اراضی جنگلی در توسکستان/ ۳ اعیانی غیرمجاز تخریب شد
  • آبگیری سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی در پی بارندگی‌های بهاری
  • مبارزه با طرح آفت جوانه خوار درختان بلوط در شهرستان فلارد
  • سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی منجر به نابودی زمین می‌شود
  • ۶ کیلومتر باند دوم محور نهبندان - زابل زیربار ترافیک رفت
  • راهیابی فیلم کوتاه مدرسه آنالوگ به جشنواره بین‌المللی رشد
  • کاشت نهال متناسب با آب و هوای شهرستان دهلران باشد
  • رفع تصرف ۲۰ هزار مترمربع از اراضی ملی فرخشهر + تصاویر