Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان گفت: کالاهای مصرفی و خوراکی مهم‌ترین صادرات ایران به عراق بوده و این نشان از توسعه نیافتن بازار هدف است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، حسین فیروزی ظهر امروز در کارگروه توسعه صادرات استان که در استانداری کردستان برگزار شد اظهار داشت: با بیان اینکه از «انتقاد» حمایت می‌کنیم!، اظهار داشت: پویایی اقتصاد اصول علمی و خدشه‌ناپذیری است که هر چقدر گردش پول افزایش پیدا کند رونق اقتصادی زیادتر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: اگر واحد پولی در یک جا ثابت و راکد باشد تأثیری در رونق اقتصادی ندارد و اگر همین مقدار سرمایه بین چندین نفر گردش مالی داشته باشد اگر چه ارزش افزوده ایجاد نکند بلکه سبب افزایش رونق اقتصادی می‌شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان تصریح کرد: گردش صادرات در هر کشور شاخصه توسعه بوده و حجم صادرات استان 9 درصد نسبت به سال قبل افزایش داشته و در این راستا باید به دنبال تنوع بازار‌ها باشیم.

وی گفت: توسعه زیر ساخت حمل و نقل جاده‌ای به‌جد در دستور کار قرار گرفته و علی‌رغم کاهش صادرات کشور، شاهد افزایش صادرات استان بوده‌ایم و باید در سه ماهه آینده نیز بیشتر رشد داشته باشد.

فیروزی در دفاع از دولت با اشاره به توسعه زیر ساخت‌های حمل‌ونقل استان افزود: در طول دوران طلایی درآمد دولت از فروش نفت 750 میلیارد دلار و از فروش گاز و پتروشیمی 100 میلیارد دلار بود اما در آن زمان مطالبه‌ای برای باریک بودن جاده‌های استان صورت نگرفت و کسی نبود مشکلات استان را بازگو کند!

وی اظهار کرد: صادرات کل کشور به عراق بیش از 97 درصد است و تجار و بازرگانان باید به فکر تعریف بازارهای جدید در سایر کشورها باشند چراکه هر چقدر در سبد صادرات تعداد کشورهای بیشتری حضور داشته باشند به کارایی و بهره‌وری صادرات کشور کمک می‌کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان گفت: مهم‌ترین صادرات کشور به عراق کالاهای «مصرفی و خوراکی» است و این نشان از توسعه نیافتن بازار هدف بوده و امیدواریم با ثبات منطقه کشور عراق از ما کالاهای توسعه و غیرمصرفی بخواهند تا وضعیت اقتصاد منطقه و جمهوری اسلامی بهتر شود.

وی گفت: باید در اعزام هیئت‌های تجاری، دعوت هیئت‌ها، معرفی ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های استان کردستان اقداماتی صورت بگیرد.

از انتقاد رسانه‌های کردستاناستقبال می‌کنیم

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان خاطر نشان کرد: توسعه صادرات از اهداف مهم بوده و اقدامات موثر در این راستا را تشویق و با ارائه راهکارها مشکلات را برطرف می‌کنیم و از حضور فعال رسانه‌ها و انتقادهای آنان استقبال می‌کنیم.

وی گفت: اهداف کمی مدنظر سازمان صنعت، معدن و تجارت با توجه به هدف‌گذاری کشوری منطقی بوده و باید بدانیم بازارهای هدف از وضعیت بهتری برخوردار هستند و سپس برنامه عملیاتی توسعه خارجی در استان تصویب و به همه دستگاه‌ها ابلاغ و مسئول پایش در هر بخش مشخص می‌شود.

فیروزی با بیان اینکه نباید حقوق اصناف نادیده گرفته شود، افزود: باید برای تسهیل‌گری و ایجاد رضایت در مرز باشماق به‌جای شرکت همکار، «اداره استاندارد» مستقر شود.

انتهای پیام/

R7848/P1336/S6,66/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۸۵۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت چقدر ارز ۲۸۵۰۰ تومانی پرداخت کرد؟

به گزارش خبرگزاری مهر، علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلا در برنامه تلویزیونی در خصوص روند تامین ارز در سال جاری گفت: از اول فروردین ماه تا دهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، ۴ میلیارد و ۸۴۵ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است. از این میزان سهم کالاهای اساسی و دارو در نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان، یک میلیارد و ۱۱۲ میلیون دلار، کالاهای تجاری و بازرگانی، در نرخ ۴۱ هزار تومان، دو میلیارد و ۷۸۲ میلیون دلار، بابت واردات در مقابل صادرات با نرخ توافقی ۸۲۴ میلیون دلار و بخش خدمات در نرخ ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان، ۱۲۷ میلیون دلار ارز بوده است است.

ویتأکید کرد: میزان تأمین ارز بابت کالاهای اساسی و دارو از ابتدای سال تاکنون یک میلیارد و ۱۱۲ میلیون دلار تخصیص یافته است که از این میزان سهم کالاهای اساسی و کشاورزی ۹۹۸ میلیون دلار بابت گندم، دانه های روغنی، نهاده های دامی و سایر کالاها بوده است.

معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلا افزود: در خصوص دارو و تجهیزات پزشکی، ۱۱۴ میلیون دلار بابت مواد اولیه دارویی، دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص یافته است.

طرزعلی خاطرنشان کرد: میزان تأمین ارز در بخش صنایع از ابتدای سال تاکنون در سامانه نیما، دو میلیارد و ۷۸۲ میلیون دلار و در بخش واردات در مقابل صادرات ۸۲۴ میلیون دلار تخصیص یافته است. تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو» معادل ۵۴۴ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۷۹ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۹۶ میلیون دلار، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۷۱ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۲۱۲ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب ۲۳۸، ۳۵، ۲۰۴، ۱۱۴ و ۲ میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز دهم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند.

وی گفت: علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و ۳۸۰ میلیون دلار ارز نیمایی و ۲۳۱ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلا اضافه کرد: امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه نرخ ارز در مرکز مبادله ارز و طلای ایران در تالار اسکناس، دلار ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان، یورو ۴۷ هزار و ۴۹۱ تومان و درهم ۱۲ هزار و ۶۶ تومان معامله شد. وی درخصوص نرخ ارز در تالار حواله ارز عنوان کرد: دلار ۴۱ هزار و ۳۷۶ تومان، یورو ۴۴ هزار و ۳۴۲ تومان و درهم ۱۱ هزار و ۲۶۶ تومان معامله شد

کد خبر 6093432 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • دولت چقدر ارز ۲۸۵۰۰ تومانی پرداخت کرد؟
  • ۲ هزار قطعه ماهی زینتی از مرز مهران به عراق صادر شد
  • ثبت ۷.۸ میلیارد دلار صادرات صنعت فولاد کشور طی سال گذشته
  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد
  • رونمایی از برات الکترونیک بانک صادرات ایران در وزارت اقتصاد؛
  • مرزهای جغرافیایی صادرات فرش باید توسعه پیدا کند
  • کالری مصرفی نیمی از ایرانیان در سال ۱۴۰۱ کمتر از استاندارد بوده است
  • رویدادی در جهت تقویت دیپلماسی تجاری و توسعه صادرات رقم خورد
  • هشدار مرکز پژوهش های مجلس درباره سبد غذایی خانوار : کالری مصرفی نیمی از ایرانیان در سال ۱۴۰۱ کمتر از استاندارد بوده است