Web Analytics Made Easy - Statcounter

رهبر حزب اسلامی در افغانستان اعلام کرد که برخی جریان‌ها مانع تلاش‌های این حزب برای ایجاد مجمع عمومی احزاب سیاسی و برون رفت از بحران جاری در این کشور شده‌اند.

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، گلبدین حکمتیار در نشست خبری در کابل اعلام کرد که برخی از عوامل در این کشور مانع تشکیل مجمع عمومی احزاب سیاسی توسط حزب اسلامی شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود که حزب اسلامی تلاش دارد تا مجمع عمومی احزاب سیاسی را به منظور بهبود وضعیت و حل بحران در افغانستان تشکیل دهد. به همین منظور هیئتی را برای رایزنی نهایی و توافق برای ایجاد این مجمع تشکیل داده است.

حکمتیار گفت که از شورای عالی ائتلاف نجات افغانستان با محوریت «محقق» «عطامحمدنور» و «ژنرال دوستم» نیز برای مشارکت در این مجمع دعوت کرده است.

رهبر حزب اسلامی تصریح کرد که با همه سفرای کشورهای خارجی در افغانستان از جمله سفیر روسیه دیدار کرده اما تا کنون با سفیر آمریکا در این مورد ملاقات نکرده است.

وی با انتقاد از احتمال اعزام سربازان بیشتر آمریکایی به افغانستان گفت که اعزام سربازان خارجی به افغانستان تنها تشدید جنگ و ناامنی را در پی دارد.

حکمتیار تاکید کرد که آمریکا و ناتو از همان راهبرد نظامی استفاده کرده‌اند که شوروی سابق در افغانستان استفاده کرده بود.

رهبر حز اسلامی همچنین اظهار داشت: برخی از عوامل خارجی و داخلی در افغانستان از تحقق کامل مواد توافقنامه صلح حزب اسلامی با حکومت کابل ممانعت می‌کنند و تا کنون تنها 50 تن از زندانیان این حزب آزاد شده‌اند.

وی با خاطرنشان کردن بازداشت 150 عضو حزب اسلامی گفت که این در حالی است که پیش از این اشرف غنی به عدم بازداشت دستور داده بود.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که شورای عالی ائتلاف نجات افغانستان با محوریت ژنرال دوستم، محقق و عطا محمدنور در حال رایزنی با جبهه نوین ملی افغانستان، شورای حزارست و ثبات و سایر احزاب و جریان‌های منتقد دولت هستند.

به نظر می‌‌رسد که شورای ائتلاف نجات افغانستان و حزب اسلامی افغانستان برای تشکیل مجمع احزاب سیاسی برای جذب سایر احزاب سیاسی وارد دور جدیدی از رقابت‌های سیاسی شده‌اند.

انتهای پیام/.

R36461/P36461/S8,87,91/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۸۵۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حماس: اشغالگران نتوانستند مانع از پوشش اخبار غزه شوند

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اعلام کرد که اشغالگران صهیونیست نتوانستند مانع از پوشش اخبار نوار غزه به جهانیان شوند.

به گزارش مشرق، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در روز جهانی آزادی مطبوعات به نقش رسانه‌ها در پوشش اخبار نوار غزه پرداخت و گفت: نقش رسانه‌ها را در عملیات «طوفان الاقصی» ارج می‌نهیم و تأکید می‌کنیم که جنایات اشغالگران علیه روزنامه‌نگاران، واقعیت تروریستی و تجاوزگرانه اشغالگران را پنهان نخواهد کرد.

جنبش حماس افزود که از آغاز تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه از هفتم اکتبر تاکنون ۱۴۶ نفر از اصحاب رسانه و روزنامه‌نگاران به شهادت رسیده‌اند.

جنبش مقاومت فلسطین اظهار داشت که اشغالگران نتوانستند مانع از پوشش اخبار فلسطین به جوامع عربی، اسلامی و بین‌الملل شوند و شکست خوردند.

مقاومت اسلامی فلسطین همچنین از همه نهادهای حقوق بشری خواست تخلفات و جنایات اشغالگران صهیونیستی علیه روزنامه‌نگاران فلسطینی را جرم‌انگاری کنند و به رژیم اشغالگر فشار بیاورند تا جلوی این جنایت‌ها را بگیرد و از تمام ابزارهای قانونی برای محاکمه اشغالگران در دادگاه‌های بین‌المللی تلاش کنند.

۲۱۰ روز از جنگ در غزه می‌گذرد، جنگی که به گفته سازمان ملل به قدری ویرانه از خود به جا گذاشته است که بازسازی غزه ممکن است ۸۰ سال زمان ببرد.

طبق آخرین آمار وزارت بهداشت غزه تاکنون ۳۴۵۹۶ نفر در غزه به شهادت رسیده و ۷۷۸۱۶ نفر نیز زخمی شده‌اند. از سوی دیگر سازمان امدادرسانی غزه نیز خبر داده است که بالغ بر پیکر ۱۰ هزار فلسطینی زیر آوار ساختمان‌ها مانده و در سایه وجود مواد منفجره در زیر آوارها و همچنین نبود امکانات لازم، تفحص پیکر همه شهدا ۳ سال طول خواهد کشید.

در این بین سازمان یونسکو نیز جایزه سالانه آزادی مطبوعات را به خبرنگاران غزه اختصاص داد و نقش آن‌ها را ستود.

دیگر خبرها

  • حمایت قاطع بیش از ۵۰۰ گروه تبلیغی از نیروی انتظامی و طرح نور
  • حماس: اشغالگران نتوانستند مانع از پوشش اخبار غزه شوند
  • ایران؛ کثرت فرهنگی و وحدت سیاسی
  • تاکید امیر عبداللهیان بر لزوم تفاهم احزاب و گروه‌های لبنانی برای انتخاب رئیس‌جمهور
  • مجمع عمومی ورزش چوگوی ایران برگزار می‌شود
  • سرکوب دانشگاهیان، نشانه سقوط وجهه دموکراتیک غرب است
  • مجمع عمومی سالانه «فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی» برگزار شد
  • مهدی آشنا برگزیده جشنواره عکس نوروز تاجیکستان شد
  • مخالفت روسیه با پیش‌نویس قطعنامه سازمان ملل درباره سربرنیتسا
  • طارمی دومین رئیسش در پورتو را می‌بیند