Web Analytics Made Easy - Statcounter

اراک- معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی گفت: ۲۰ میلیارد ریال اعتبارات دولتی طی سال جاری برای کمک به ساماندهی پسماندها در استان مرکزی اختصاص می یابد.

به گزارش خبرنگار مهر، عزیز فیلی روز شنبه در سومین جلسه مدیریت پسماند استان مرکزی در اراک اظهار داشت: در استان مرکزی روزانه بالغ بر ۹۵۰ تن پسماند تولید می شود که ۷۵درصد زباله شهری و مابقی زباله روستایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پسماندها چند نوع و شامل پسماندهای خانگی، پسماندهای صنعتی و پسماندهای عفونی و بهداشتی هستند که مدیریت هر نوع از این پسماندها مربوط به سازمانی می باشد که با آن مرتبط است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی بیان کرد: شهرداری ها و دهیاری ها متولی جمع آوری، حمل و نقل و دفع اصولی پسماندهای خانگی بوده و همچنین شرکت شهرک های صنعتی و دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی متولی جمع آوری و دفع اصولی و صحیح پسماندهای صنعتی و عفونی هستند.

فیلی خاطرنشان ساخت: محل دفع زباله ها نیز مشخص است که در سایت های مختلف در شهرستان های اراک، ساوه و خمین این کار انجام می شود اما مباحثی در مورد افزایش تعداد این سایت ها به شش مکان در استان مطرح است.

وی ادامه داد: سه سایت دیگر نیز با توجه به شهرستان ها، شرایط خاص منطقه و فاصله حمل در استان مرکزی ساخته خواهند شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی تشریح کرد: پسماندها شامل پسماندهای خشک و تر بوده که ۶۰ درصد از آن ها خشک و ۴۰ درصد تر هستند و در خصوص پسماندهای صنعتی نیز شرکت شهرک های صنعتی مسئول جمع آوری و اجرای سایت های زباله در محل شهرستان های صنعتی مثل اراک، ساوه و دلیجان است.

فیلی گفت: سایت دفن پسماند اراک ۱۲۳ هکتار است و همچنین سایتی برای جمع آوری سگ های ولگرد ساماندهی و محصور شده و متخصصین مربوطه در این سایت ها فعالیت دارند.

وی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی نیز در زمینه دفع پسماندهای عفونی اقدامات مطلوبی داشته و در حال حاضر تمام بیمارستان های استان مرکزی مجهز به سیستم زباله سوز هستند و جمع آوری سایر پسماندهای عفونی از مراکز درمانی به موقع انجام می شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری استان مرکزی اظهار داشت: تفکیک زباله از مبداء در کل کشور تنها سه درصد موفق بوده است و در برنامه ششم این مقدار مقرر شده است که به ۸ درصد برسد و در اراک نیز این اقدام شروع شده است.

فیلی بیان کرد: ایزوله سازی محل دفن پسماندهای سایت اراک نیز شروع شده و در حال گود برداری است و نواقص زیست محیطی نیز برطرف خواهد شد که شش ماه به طول می انجامد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۸۶۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۲۲ میلیارد تومان عوارض آلایندگی در اراک پرداخت شد

به گزارش خبرنگار مهر، عباس خسروانی ظهر چهارشنبه در نشست با اصحاب رسانه از ایجاد و فعالیت مثلث حسابرسی در شهرداری به منظور جلوگیری از تخلفات داخلی خبر داد و گفت: در این راستا حسابرسی مستقیم و اصلاح حساب‌های ۱۰ ساله انجام می‌شود همچنین ۳۸۰۰ ملک شهرداری در اراک شناسایی شده در حالی که پیش از فعالیت شورای ششم، ۶۰۰ ملک شناسایی شده بود.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر اراک، اضافه کرد: در سال ۱۴۰۱ به میزان ۲۹۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان و سال گذشته ۳۰۰ میلیارد تومان ماشین آلات برای شهرداری خریداری شده در حالی که پیش از این ماشین آلات فرسوده بودند همچنین امسال ۱۲۲ میلیارد تومان اعتبار برای تجهیز ناوگان شهرداری اختصاص یافته است.

خسروانی با اشاره به برخی اقدامات شاخص در حوزه شهری افزود: اجرای طرح استخرهای بهداشتی در مرکز شهر اراک، خرید بیش از ۱۸۰۰ سطل زباله مکانیزه در اراک، آغاز طرح هدایت آب‌های سطحی شهر اراک، اتمام طرح مطالعاتی طرح جامع مدیریت پسماند، لایروبی قنوات، تخصیص اعتبار ۴۸ میلیارد تومانی برای کشتارگاه اراک، اجرای دیوار ساحلی در رودخانه خشکه اراک از دیگر اقدامات این دوره شورا بوده است.

خسروانی تاکید کرد: در اراک تمام صنایع آلاینده شناسایی نشده همچنین عوارض آلاینده نیز پرداخت نکرده‌اند و باید اذعان کرد که میزان پرداختی عوارض آلایندگی در سال گذشته ۱۲۲ میلیارد و ۲۵۲ میلیون تومان بوده است و منصفانه نیست حق مردم شهر اراک از محل عوارض آلایندگی به طور کامل پرداخت نمی‌شود.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک، هوشمندسازی سامانه حمل و نقل عمومی، اصلاح هندسی معابر اراک در ۳۵ نقطه با اعتبار ۳۵ میلیارد، نصب ۳ پل هوایی در سال گذشته، بازگشایی چند معبر ترافیکی و تجهیز شهر به دوربین‌های هوشمند؛ اجرای خط ویژه اتوبوسرانی و تفکیک زباله از مبدا را از اقدامات شاخص در حوزه ترافیک شهری عنوان کرد.

وی بیان کرد: پروژه بزرگ ممیزی املاک نیز راه اندازی شده که املاک شهرداری را شناسایی و در یک سامانه بارگذاری می‌کند.

کد خبر 6094361

دیگر خبرها

  • خدمات درمانی برای کودکان زیر هفت سال رایگان است
  • آغاز اجرای طرح پاکسازی طبیعت در استان مرکزی
  • ۹۰ تُن پسماند و نخاله ساختمانی در استان مرکزی جمع‌آوری شد
  • ساماندهی ۹۰ تن نخاله ساختمانی با اجرای یک پویش در استان مرکزی
  • بیش از ۱۲۲ میلیارد تومان عوارض آلایندگی در اراک پرداخت شد
  • زباله بهشهر پس از ۶۰ سال ساماندهی شد
  • وضعیت زباله بهشهر پس از ۶۰ سال ساماندهی شد
  • ۲۳ درصد درآمد بودجه از سودِ سهام روی دوش بانک مرکزی
  • زباله‌های پلاستیکی؛ معضل دیروز، امروز و فردای استان ایلام
  • بانک مرکزی بزرگترین مالیات دهنده در بین شرکتهای دولتی