Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-30@10:34:57 GMT

خالق هری پاتر پولدارترین نویسنده دنیا شد

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۲۸۶۸۳۵

خالق هری پاتر پولدارترین نویسنده دنیا شد

سینما و تلویزیون>سینمای‌ جهان - بازگشت به دنیای هری پاتر پس از چند سال دوری، جی. کی. رولینگ را به پردرآمدترین نویسنده دنیا در سال ۲۰۱۷ تبدیل کرد و جیمز پاترسن را به رده دوم فرستاد.

به گزارش همشهري، حدود يك دهه پيش بود كه نويسنده نامدار بريتانيايي با رده اول پولدارترين نويسندگان دنيا از نگاه نشريه اقتصادي فوربز خداحافظي كرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رولينگ كه به لطف نگارش كتاب‌هاي هري پاتر و فروش حيرت‌انگيز فيلم‌هاي سينمايي آن مدت‌ها بر صدر اين جدول تكيه زده بود، تابستان سال گذشته هشتمين كتاب از مجموعه كودك جادوگر را روانه بازار كرد و در سال منتهي به 31مي‌2017 رقمي در حدود 95ميليون دلار به جيب زد.

كارشناسان فوربز براي تخمين مجموع درآمدهاي يك نويسنده معمولا عوايد حاصل از فروش نسخه‌هاي مكتوب، الكترونيكي و صوتي كتاب و البته فيلم‌هاي سينمايي و تلويزيوني ساخته‌شده براساس آن را درنظر مي‌گيرند. اين آمار و ارقام امسال براي رولينگ به 95ميليون دلار رسيد كه به معني درآمد 180دلار در دقيقه است. «هري پاتر و فرزند نفرين‌شده» تابستان گذشته منتشر شد و در كمتر از 3روز 680هزار نسخه از آن فقط در بريتانيا به فروش رسيد.

در اين ميان نمي‌توان نقش موفقيت تجاري فيلم سينمايي «جانوران شگفت‌انگيز و زيستگاه آنها» را در رشد درآمدهاي نويسنده 52ساله ناديده گرفت. اين فيلم 180ميليون دلاري كه براساس داستان و فيلمنامه‌اي از رولينگ ساخته شد، در اكران عمومي بيش از 800ميليون دلار فروخت و بخشي از درآمد آن به‌حساب بانكي نويسنده واريز شد. ضمن اينكه انتشارات بلومزبري به مناسبت بيستمين سالگرد انتشار «هري پاتر و سنگ كيميا» نسخه‌هاي تصويري اين مجموعه را روانه بازار مي‌كند.

افزايش 76ميليون دلاري درآمدهاي خانم رولينگ در 12‌ماه شگفتي كارشناسان فوربز را هم برانگيخته است. هر چند موفقيت تجاري كتاب‌ها، فيلم‌ها و نمايش‌هاي برگرفته از ماجراهاي هري پاتر اين گمان را تقويت كرده بود. رولينگ كه آخرين بار در 2008 صدرنشين جدول پولدارترين نويسندگان فوربز بود، امسال 8ميليون دلار بيش از پاترسن درآمد داشت؛ نويسنده 70ساله و نامدار آمريكايي كه در 3سال گذشته صدر جدول را به‌خود اختصاص داده بود و امسال با 87ميليون دلار پايين‌تر از رولينگ ايستاد.

جف كيني، نويسنده 46ساله آمريكايي و خالق «دفترچه خاطرات يك بي‌عرضه» با 21ميليون دلار در رده سوم جدول فوربز ايستاد و دن براون با 20ميليون دلار چهارم شد. اين افزايش خيره‌كننده در درآمدهاي يك سال اخير نويسنده 53ساله آمريكايي و خالق آثاري چون «رمز داوينچي» و «دوزخ» به لطف قرارداد هشت رقمي او براي نوشتن داستاني ديگر درباره شخصيت رابرت لنگدون است كه ‌ماه آينده ميلادي به بازار مي‌آيد.

پائولا هاوكينز، نويسنده «دختري در قطار» با 13ميليون دلار و اي. ال. جيمز، نويسنده «50طيف خاكستري» با 11ميليون و 500هزار دلار ديگر نويسندگان بريتانيايي حاضر در فهرست فوربز هستند كه نويسندگان آمريكايي بيشتر رده‌هاي آن را به‌خود اختصاص داده‌اند.

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۸۶۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی آثار کلر ژوبرت نویسنده و تصویرگر مسلمان شده فرانسوی

به گزارش خبرگزاری مهر، شماره ۱۶۶ مجله خیمه در اردیبهشت ۱۴۰۳، با طرح جلدی از چهره «کلر ژوبرت»، نویسنده مسلمان شده فرانسوی منتشر شد.

مجله خیمه در شماره اردیبهشت در بخش رویدادها و روایت‌ها ۵ رویداد مهم فروردین ماه ۱۴۰۳ را بررسی کرده است. تحلیل شیوهٔ دعاهای متفاوت استاد شیخ حسین انصاریان از نگاه ۴ استاد حوزه و دانشگاه، بررسی ماجرای مسجد سازی در پارک قیطریه و پاسخ به ۴ پرسش آیت الله سیدمصطفی محقق داماد از نگاه ۱۷ چهرهٔ مخالف و موافق، بررسی سخنان پُرحاشیهٔ حجت‌الاسلام پناهیان دربارهٔ پیامبر (ص) از نگاه ۳ استاد دانشگاه، روایتی از اشعار روضه‌های زنده یاد حسین بختیاری که در نوروز درگذشت از نگاه ۴ فعال هیئتی و برگزاری محفل صد هزار نفری قرآنی در ورزشگاه آزادی از نگاه ۱۰ فعال فرهنگی و رسانه‌ای.

سوژه بخش چهره خیمه، «کلر ژوبرت»، نویسنده مسلمان شده فرانسوی است. آثار این بانوی نویسنده متولد اردیبهشت، از نگاه ۱۶ نویسنده و کارشناس حوزه و دانشگاه بررسی شده است.

این چهره‌ها عبارتند از: محسن چینی‌فروشان، موسی بیدج، حسن احمدی، حبیب احمدزاده، غلامرضا حیدری ابهری، ناصر نادری، مریم جلالی، آسیه رحمتی، حسین راجی، سیدمحمد مهاجرانی، سیده مریم شهیدی کریمی، رقیه فاضل، علی مهدوی، بهاره بهنام نیا، زهرا شیرخانیان.

مجله خیمه در بخش پرونده ماه به ۱۲ سال تلاش برای حل مشکل فقهی اهدای عضو پرداخته و ماجرای اهدای عضو ۱۲ طلبه و ۴ مداح را بررسی کرده است. پرونده ماه خیمه، به موضوع «اهدای عضو» و ضرورت فرهنگ سازی با نگاه عاشورایی پرداخته است. این پرونده شما را با ۱۲ طلبه و ۴ مداحی آشنا می‌کند که اعضای بدنشان، به بیماران نیازمند بخشیده‌اند.
همچنین ایرج فاضل، ۱۲ سال پیگیری برای رفع محدودیت‌های فقهی و قانونی اهدای عضو را تشریح کرده است. علی اکبر صالحی هم چگونگی عبور از نگاه بسته مذهبی در این موضوع را بیان کرده است. کتایون نجفی زاده، از سه دهه تلاش و دیدارهایش با مراجع قم و نجف به ویژه دیدارش با آیت الله سیستانی گفته و کمیل نظافتی، اهدای کلیه‌اش به کودک کلاله را تشریح کرده است. مهدی حیدری هم از مستند ساخته شده درباره ماجرای این کلیه گفته است.

خیمه در بخش یادمان به سراغ یادبود مرحوم محمود امیری، مدیر انتشارات و کتابفروشی امیری رفته و ماجرای کتاب مهدی آذر یزدی، کتابفروشی امام حسین و شهادت دو برادر مرحوم امیری را روایت کرده است. همچنین مرتضی آخوندی، مدیرانتشارات دارالکتب الأسلامیه از روایت پنج دهه دوستی‌اش با مرحوم امیری سخن گفته و روایت علی قائمی، محقق و نویسنده‌ای که ۵۰ کتابش در انتشارات امیری منتشر شده است هم در این بخش آمده است. محمدهادی فاضل، مهدی رئوفی، مرضیه امیری و سید یاسر شریفی از نزدیکان آن مرحوم هم یادداشت‌هایی در این پرونده نوشته‌اند.

این شماره از مجله در بخش کتاب خیمه هم به آشنایی با ۶۳ نویسنده و تصویرگر انتشارات خیمه پرداخته و به مناسبت نمایشگاه کتاب، موضوعات زیر را هم از نظر گذرانده است:

کتابی کاملاً کاربردی برای زندگی: اثر تازه منتشرشدهٔ «تفسیر موضوعی سبک زندگی با رویکرد روایی»

مسالهٔ حجاب در ایران امروز به روایت رمان «رقص کلاغ روی شانه‌های مترسک.»

کتاب شعری که گم شد: روایتی از کتاب «مجموعهٔ اشعار فضائل اهل بیت» اثر شیخ کلینی

یادداشت‌های عاشورایی مرحوم دکتر عماد افروغ از کتاب «فریادهای خاموش»

شماره اردیبهشت خیمه، با سرمقاله‌ای از حجت الاسلام دکتر محمدرضا زائری (مدیرمسئول مجله)، و نیز یادداشت‌هایی از ۷ نویسنده و چهره حوزوی و دانشگاهی در آغاز مجله، منتشر شده است. علاقه‌مندان می‌توانند برای تهیه مجله خیمه با شماره ۰۹۰۲۸۲۴۲۹۸۱ تماس بگیرند.

کد خبر 6086179

دیگر خبرها

  • زنده یاد آتیلا پسیانی خالق خاطرات دهه شصتی‌ها بود
  • اصابت موشک روسیه به قلعه هری پاتر + فیلم
  • «حذف و اضافه» رمانی درباره همه آنچه در دانشگاه‌ها می‌گذرد
  • مجموعه دفتر یادداشت روزانه داستایوفسکی به چاپ سوم رسید
  • رونمایی از ارزان‌ترین گوشی تاشو دنیا با دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی
  • بررسی آثار کلر ژوبرت نویسنده و تصویرگر مسلمان شده فرانسوی
  • بازی برای کودکان خیلی مهم است اما جایگاه ادبیات هم حفظ شود
  • صادرات خرما به ۴۰۰ میلیون دلار رسید
  • هاآرتص: اسرائیل دانشگاه‌های آمریکا را از دست داده است
  • «فوربز» بررسی کرد؛ اهمیت استفاده از هوش مصنوعی در حمل و نقل ریلی​