Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراسم اختتامیه ششمین جشنواره بین المللی فیلم شهر شنبه شب ششم مرداد ماه با معرفی برگزیدگان این رویداد سینمایی در مرکز همایش های برج میلاد در حال برگزاری است.

به گزارش قدس آنلاین، مراسم اختتامیه ششمین جشنواره بین المللی فیلم شهر شنبه شب ششم مرداد ماه با معرفی برگزیدگان این رویداد سینمایی در مرکز همایش های برج میلاد در حال برگزاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جمشید مشایخی، محمود صلاحی، محمود کلاری، احمدرضا اسعدی، هادی مقدم دوست، منوچهر محمدی، حسین مسافرآستانه، مسعود فروتن، محمود عبدالحسینی، سید محمود رضوی و ... از جمله افرادی هستند که در مراسم اختتامیه ششمین جشنواره فیلم شهر حضور دارند.

درابتدای این مراسم که با تلاوت قرآن مجید و سرود ملی کشورمان همراه بود تیزری از برخی فیلم های شرکت کننده و نحوه فعالیت های ستاد اجرایی در این دوره از جشنواره برای مخاطبان در سالن پخش شد.

سید علی احمدی دبیر ششمین جشنواره بین المللی فیلم شهر در این بخش از برنامه ضمن قدردانی از هنرمندان شرکت کننده گفت: هم جشنواره پنجم هم جشنواره ششم با وجوه پرداخت شده توسط مردم در پردیس های تهران طراحی و برگزار شده است و امیدوارم این جشنواره برای شما شهروندان و هنرمندان بماند.

پس از صحبت های احمدی، فرزاد حسنی از مخاطبان حاضر در سالن خواست تا برای شادی روح ناصر فرهودی و آیت الله مروارید صلواتی قرائت کنند.

در ادامه مراسم جوایز مسابقه سینمای بین الملل اهدا شد.

جوایز بخش مسابقه سینمای بین المللی در حضور حسن نجاریان، مستانه مهاجر، مصطفی احمدی به شرح زیر اعلام شد:

مسابقه فیلم های کوتاه بخش بین الملل

بهترین فیلم انیمیشن: فرنوش عابدی برای فیلم «پیشخدمت» از ایران. فرنوش عابدی بعد از دریافت لوح تقدیر جایزه خود را به زنده یاد وحید نصیریان تقدیم کرد.

بهترین مستند کوتاه: دانیال یاپز و کریستین مجیا گوستا برای فیلم «ویدا» از کشورهای اکوادر و کلمبیا

بهترین فیلم کوتاه داستانی: فابریک براکیو برای فیلم «تمام دنیا برای یک دنیای کوچک» از کشور فرانسه

فیلم‌های بلند داستانی و مستند بین‌الملل

بهترین فیلم مستند: محمد کارت برای فیلم «آوانتاژ» از کشور ایران. محمد کارت بعد از دریافت جایزه خود بیان کرد: روزهایی که پژوهش های فیلم را انجام می دادم با مرد کارتن خوابی مواجه می شدم که می گفت من در تیپ امام رضا بودم و آقای قالیباف یکی از فرماندهان ما بود. به هر ترتیب من جایزه ام را به کسانی تقدیم می کنم که زندگی شان در این شهر خلاف آرزوهایشان گذشته است.

بهترین کارگردانی فیلم‌بلند داستانی: فابریزیو کتانی برای فیلم «شرح یک عشق» از کشور ایتالیا

بهترین فیلمنامه: کامبوزیا پرتویی برای فیلم «فراری» از کشور ایران. کامبوزیا پرتوی بعد از دریافت جایزه خود گفت: چون جشنواره شهر است دلم می خواهد یادی از فیلمسازی کنم که اتفاقا جزو فیلمسازان شهرپرداز کشورمان بود. این هنرمند سردار ساکت نام داشت که نیم نگاهی به فیلم هایی با موضوع شهری داشت و من دوست دارم در اینجا یادی از این هنرمند کنم.

بهترین بازیگر زن: والریا چانگتینی برای فیلم «شرح یک عشق» از کشور ایتالیا

بهترین بازیگر مرد: محسن تنابنده برای فیلم «فراری» از کشور ایران

بهترین دستآورد فنی: دودو میراندو برای فیلمبرداری فیلم «دادگاه داخلی» از کشور برزیل

بهترین فیلم داستانی: فابریزیو کتانی برای فیلم «شرح یک عشق» از کشور ایتالیا. فابریزیو کتانی کارگردان برگزیده این بخش هم ضمن قدردانی از برگزاری این دوره از جشنواره بیان کرد: تهران شهری زیبا و هیجان انگیز است و خیلی خوشحالم در کشوری بودم که سرشار از تمدن و هنر است.

فرزاد حسنی در این بخش برنامه پس از ورود محمد باقر قالیباف به سالن با طنز خطاب به عکاسان گفت: به هر حال روزهای آخر حضور آقای قالیباف است و عکس گرفتن از هر زاویه ای برای آنها جذاب است، اما همه اینها دلیل نمی شود که ایشان در انتخابات بعدی ریاست جمهوری شرکت نکند.

جایزه ویژه هیات داوران

محمد کارت برای فیلم «آوانتاژ» از کشور ایران

بخش فیلم‌های پویانمایی کوتاه و نیمه‌بلند- بهترین جان بخشی

سارا آیت‌الهی، لاله ضیایی، سیامک تکلو و حجت عزم پور برای فیلم «داش آکل»

فیلم‌های پویانمایی کوتاه و نیمه‌بلند- بهترین کارگردانی

حسین ملایمی برای کارگردانی فیلم پویانمایی «بدو رستم بدو»

فیلم‌های پویانمایی کوتاه و نیمه‌بلند- بهترین فیلم

امیرهوشنگ معین تهیه کنندگی فیلم «درخت پرتقالی» محصول مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی

بعد از اهدای جوایز این بخش و پخش یک فیلم کوتاه، از محمود کلاری فیلمبردار پیشکسوت سینمای ایران تجلیل شد. محمود کلاری بعد از تشویق مستمر مخاطبان با حضور روی صحنه که با مشایعت حسین جعفریان دیگر فیلمبردار پیشکسوت سینمای ایران و محمود صلاحی رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران بود، بیان کرد: خیلی مفتخرم از اتفاقی که در جشنواره فیلم شهر برای من می افتد و به اعتقاد من برگزاری این دوره از جشنواره در تهران خیلی اسباب خوشبختی است.

وی افزود: وقتی داور جشنواره پوسان بودم که تیزری در جشنواره پخش شد که مزین با نام عباس کیارستمی بود و این برای همه ما افتخار است که سینمای ایران چنین موقعیتی در آسیا ودنیا دارد.

کلاری با قدردانی از جشنواره فیلم شهر بیان کرد: جشنواره فیلم شهر می تواند فارغ از سوءتفاهم ها و کمبودها در سطح بسیار بالاتری قرار بگیرد. همین که جایزه اول جشنواره به فیلمی درباره کارتن خواب ها داده شد خود می تواند اتفاق بسیار خوبی باشد چرا که در چنین رویدادهایی همیشه می گفتند چنین فیلم هایی نباید جایزه ای بگیرند و این مایه افتخار ماست که شاهد برگزاری جشنواره با این مشخصات هستیم.

همین که جایزه اول جشنواره به فیلمی درباره کارتن خواب ها داده شد خود می تواند اتفاق بسیار خوبی باشداین فیلمبردار در بخش پایانی صحبت های خود ضمن تجلیل از تورج منصوری به پاس تلاش ها و همکاری هایش در عرصه سینما تابلویی مزین به نام محمود کلاری را دریافت کرد.

حسین جعفریان با قدردانی از تلاش های محمود کلاری در سینمای ایران در پاسخ به مجری برنامه مبنی بر اینکه دوست دارید امشب محمود کلاری را با چه صفتی معرفی کنید؟ توضیح داد: راجع به هنر محمود زیاد صحبت شده ولی فکر می کنم هنوز بسیار کم است اما خارج از فضای کاری مان فقط می توانم به این نکته اشاره کنم که او دوست خوبی برای من بوده و هست.

مهران مدیری هم در ویدیویی به مناسبت تجلیل از محمود کلاری گفت: از محمود کلاری چی بگویم؟ او یک کندوی عسل و حرفه ای ترین آدم جهان است. در فیلم «ساعت پنج عصر» فکر می کردم خیلی نور و تصویر را بلدم اما بعد از کار با کلاری فهمیدم که ارواح عمه ام هیچ چیزی بلد نیستم. امیدوارم سال های سال در اوج باشد و ما در کنارش حضور داشته باشیم.

از محمود کلاری چی بگم؟ او یک کندوی عسل و حرفه ای ترین آدم جهان استدر پایان بخش قدردانی از محمود کلاری، از پوستر این هنرمند پیشکسوت سینمای ایران نیز رونمایی شد.

فیلم‌های کوتاه و نیمه بلند داستانی - بهترین فیلمنامه

آرمان خوانساریان برای فیلمنامه فیلم‌های «سبز کله غازی» و «قرص برنج»

فیلم‌های کوتاه و نیمه بلند داستانی - بهترین دستاورد فنی یا هنری

میلاد و سجاد ستوده نیا و مرتضی هدایی برای فیلم «بیماری»

فیلم‌های کوتاه و نیمه بلند داستانی - بهترین کارگردانی

درناز حاجی‌ها برای کارگردانی فیلم «مرضیه»

فیلم‌های کوتاه و نیمه بلند داستانی - بهترین فیلم

مستانه مهاجر برای تهیه کنندگی فیلم «مرضیه». مستانه مهاجر در این بخش جایزه خود را به خانواده ناصر فرهودی تقدیم کرد.

فیلم‌های کوتاه و نیمه بلند داستانی بهترین اثر با محوریت تهران شناسی و تهران نگاری

آرمان خوانساریان برای فیلم «سبز کله غازی»

فیلم‌های کوتاه و نیمه بلند داستانی- جایزه ویژه هیات داوران

خورشید چراغی پور برای نقش آفرینی در فیلم کوتاه داستانی «وقت ناهار». خورشید چراغی پور از پدرش سیاوش چراغی پور بازیگر پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون تشکر کرد.

امیرشهاب رضویان بعد از اهدای جوایز این بخش گفت: من وقتی در سال ۶۰ نوجوان بودم یک مدیری به من قول دوچرخه داد اما رفت و گم شد تا اینکه ۲۶ سال بعد من او را پیدا کردم و بعد جایزه ام را گرفتم. در سال ۸۴ هم که آقایان احمدی نژاد در شهرداری تهران و اسفندیار رحیم مشایی در سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران بودند وقتی جایزه ای را دریافت کردم آنها به من قول دادند که از ۶۰ درصد فیلم من حمایت می کنند اما این کار را انجام ندادند.

وی با اشاره به ارجاعاتی که پس از این وعده به شهرداری تهران داشته است، بیان کرد: از آن موقع تا به امروز سبیل های من سفید شده و بسیاری از دوستان به وعده های خود عمل نکردند اما من امیدوارم که شهرداران عزیز و همه مدیران به قول های خود عمل کنند.

منبع: خبرگزاری مهر

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۸۷۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ روستای بیابانک برگزار شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، حسن عربی گفت: باهدف رشد، توسعه و برند سازی گردشگری روستای هدف گردشگری بیابانک، احیاء و حفظ آئین و سنن قدیمی روستاها، حفظ و معرفی شیرینی سنتی گولاچ این منطقه، معرفی هویت اجتماعی و فرهنگی و افزایش شورونشاط اجتماعی در میان مردم، چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ بیابانک در روستای هدف گردشگری بیابانک برگزار شد.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سرخه افزود: برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی و سوغات ازجمله برنامه‌هایی بود که برای رونق اقتصاد محلی و معرفی توانمندی‌های روستایی در این جشنواره انجام شد.

حسن عربی گفت: اجرای برنامه‌های شاد و مفرح، پخت گولاچ و رونمایی از لوح ثبت ملی روستا ازجمله برنامه‌های این جشنواره بود.

او بابیان اینکه برای پخت گولاچ، از زردچوبه، آرد، آب، شکر، گلاب، تخم‌مرغ، زعفران، روغن کنجد و خمیرترش استفاده می‌شود، افزود: گولاچ برند مواریث معنوی روستای بیابانک به شمار می‌رود و برگزاری چندساله جشنواره گولاچ در این روستا نشان از اهمیت این نان در بین مردم این روستا دارد.

روستای بیابانک در فاصله ۷ کیلومتری جنوب شهر سرخه قرارگرفته است و این روستا در مقایسه با بسیاری از روستاهای کشور مساحت کوچکی را شامل می‌شود اما ازنظر جایگاه کیفی در سنت کهن دارای مقامی برجسته در ابداعات معماری و فرهنگی است.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902642

دیگر خبرها

  • جشنواره دریای سرخ به فیلم ایرانی جایزه داد
  • دبیر اجرایی و دبیر هنری جشنواره ملی تئاتر ایثار معرفی شدند
  • جایزه اصلی هات‌داکس به «انقلاب» رسید
  • نمایشگاه و جشنواره اقوام ایرانی در زنجان آغاز به کار کرد
  • برگزاری جشنواره منتظران در دیار علم و فرهنگ
  • دیدنی‌های رایگان دبی؛ معرفی تفریحات رایگان دبی
  • برگزیدگان جشنواره نمایش کانون معرفی شدند
  • برگزاری آیین پایانی ششمین جشنواره ملی روستایی و عشایری رضوی در استان بوشهر
  • برندگان اسکار ایتالیا معرفی شدند/ «من کاپیتان» درخشید
  • چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ روستای بیابانک برگزار شد