Web Analytics Made Easy - Statcounter

نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ضمن ارائه توصیه‌هایی به حجاج ایرانی برای پرهیز از گذراندن وقت در بازارهای مکه و مدینه گفت که نگرانی‌ها در مورد اعزام حجاج ایرانی به مراسم حج امسال به اندازه‌ای نیست که نیاز به توقف عملیات حج احساس شود.

حجت‌الاسلام نصرالله پژمان‌فر در گفت‌وگو با ایسنا اظهار داشت: پس از بحث‌هایی که در شورای عالی امنیت ملی مطرح شد و بعد از دعوتنامه وزارت حج عربستان به کشور ما برای دعوت از حجاج ایرانی جهت شرکت در مراسم حج امسال پس از یکسال وقفه نهایتا با توجه به اهمیت حج تصمیم گرفته شد که عملیات حج آغاز شود و تا زمانی که نگرانی نسبت به حضور حجاج ایرانی احراز نشده، تداوم یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: بر همین اساس سازمان حج اقدامات خود را آغاز کرد و چندین جلسه با متولیان حج عربستان برگزار شد. با توجه به اینکه در حال حاضر پیگیری مسائل کنسولی به صورت مستقیم بین دو کشور انجام نمی‌شود و ایران از طریق کشور ثالث پیگیر حقوق خود است، پیش بینی شد که سازمان حج اقداماتی را در این زمینه انجام دهد. همچنین مطالباتی از سوی ایران وجود داشت که پس از مذاکرات بین دو کشور مقرر شد تعهداتی از سوی ایران و عربستان پیش‌بینی شود.

نماینده مردم مشهد در مجلس با اشاره به مقدمات اعزام حجاج ایرانی به عربستان یادآور شد: در حال حاضر اعزام‌ها آغاز شده و اگرچه نگرانی‌هایی از سوی مسئولین در مورد اعزام‌ها وجود دارد اما این نگرانی‌ها به اندازه‌ای نیست که نیاز به توقف عملیات حج احساس شود، بلکه این نگرانی‌ها باید منجر به مراقبت‌ها و تدابیر بهتری در اجرای عملیات حج باشد.

نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس، ادامه داد: با توجه به گزارش‌هایی که تاکنون ارائه شده ما با دقت و حساسیت موضوع حج را دنبال می‌کنیم و گزارش‌های به روزی را دریافت و آنها را پیگیری می‌کنیم تا ان‌شاء‌الله حج امسال بدون مشکل برای زائران ایرانی به اتمام برسد. اگر هم مساله‌ای پیش بیاید، از سوی مسئولین سازمان حج آن را پیگیری خواهیم کرد و پاسخ‌های لازم را دریافت می‌کنیم.

پژمان‌فر خاطرنشان کرد: طبیعی است با توجه به فاجعه دو سال گذشته در منا برای حجاج ایرانی نگرانی‌هایی در خصوص وضعیت حجاج وجود دارد، اما از یک طرف این نگرانی‌ها نباید منجر به تعطیلی مراسم حج شود و از طرف دیگر اگر خطر جدی وجود داشت نباید اجازه دهیم زائرین به مسیری بروند که ممکن است برای آنها مخاطره آمیز باشد،‌ بلکه باید مراقبت‌ها را بیشتر کنیم تا بتوانیم حج موفقی داشته باشیم.

وی با اشاره به سابقه حضور متعدد خود در مراسم حج اظهار کرد: با توجه به جمعیت زیادی که به شکل رسمی و غیر رسمی در ایام حج وارد عربستان می‌شوند، طبیعتا سختی هایی برای زائرین وجود دارد و ممکن است حوادثی از قبیل ازدحام جمعیت، خستگی و غیره پیش بیاید. حداقل ۳ میلیون نفر علاوه بر اتباع عربستان و زائرین غیر رسمی در مراسم حج حضور دارند و ممکن است برخی امکانات به راحتی برای همه حجاج تامین نشود. ضمن اینکه از نظر آب و هوایی ممکن است سختی‌هایی برای حجاج وجود داشته باشد، اما یک فلسفه حج درک حال فقرا از سوی اغنیاست و شاید با توجه به این موضوع بتوان بسیاری از مشکلات را پشت سر گذاشت.

پژمان‌فر ادامه داد: در عین حال باید برای حوادث غیر مترقبه نیز تدبیر شود که طبق گزارش‌های دریافتی تدابیری از سوی مسئولان حج و زیارت انجام شده است.

نماینده مردم مشهد در مجلس اضافه کرد: با توجه به جو روانی که نسبت به عدم اعزام حجاج ایرانی ایجاد شد و جو سیاسی که برای به تعطیلی کشاندن حج وجود داشت، باید از مسئولین سازمان حج و زیارت قدردانی کرد که ایستادگی کردند و بار مسئولیت را به دوش گرفتند و از مردم هم می‌خواهم در مراسم امسال نهایت همکاری و همراهی را با عوامل حج و زیارت داشته باشند تا بهانه‌ای برای هتک حرمت زائرین به دست بدخواهان نیفتد.

وی در پایان با بیان اینکه هر ساعت حضور حجاج در مکه بیش از ۵۰ هزار تومان هزینه مادی به دنبال داشته، از زائرین ایرانی درخواست کرد برای حضور در نمازهای جماعت در مسجدالحرام و مسجدالنبی اهتمام داشته باشند و از گذراندن وقت خود در بازارها برای خرید اجناس بنجل چینی پرهیز کنند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۸۹۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقا دانشی و عملیاتی در حوزه اخلاق نیاز جامعه امروز است

ایسنا/قم رئیس مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی، با اشاره به اینکه ضعف‌های اخلاقی در اصناف مختلف در کشور مشاهده می‌شود، گفت: عدم رعایت حقوق همدیگر در بسیاری از موارد در جامعه امروز دیده می‌شود که نشان می‌دهد نیازمند ارتقا و تعمق دانشی در زمینه اخلاق و توجه عملیاتی به اخلاق هستیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین زارعان، در گفت‌وگو با خبرنگاران، اظهار کرد: معارف و آموزه‌های دینی در سه بخش اعتقاد، اخلاق، احکام و شریعت خلاصه می‌شود؛ بخش احکام و مناسک مورد توجه قرار گرفته، اما به باورها و اعتقادات توجه کمتری شده در حالی که فلسفه دین متکفل آن است.

وی ادامه داد: در بخش پاسخ به شبهات اعتقادی، اندیشمندانی کار کرده‌اند، اما بخش اخلاقیات با توجه به فراگیری و اقبال عموم مردم، کمتر در مقام عمل مورد توجه قرار گرفته است و به وسعت سایر بخش‌ها مهندسی علمی اتفاق نیفتاده است.

زارعان افزود: حوزه‌های علمیه باید به اخلاقیات توجه بیشتری داشته باشند، غیر از مقام دانش، در مقام رفتار و سبک زندگی مشکلات بسیاری داریم. آنچه ما در جامعه انسانی عصر امروز شاهد آن هستیم در فلسطین و ماجرای غزه، بیش از اینکه یک معارضه سیاسی و نظامی باشد یک بداخلاقی در جوامع انسانی است.

رئیس موسسه آموزش عالی اخلاق و تربیت بیان کرد: بزرگترین شاخص‌های اخلاقی در جنگ‌های صدر اسلام اتفاق افتاده است، در جریان نهضت عاشورا با توجه به جنگ بودن آن، مباحث اخلاقی زیادی پیش آمد؛ اما در جریان غزه تمام معیارهای اخلاقی زیرپا گذاشته شده تخریب و قتل کودکان و زنان و نسل‌کشی و گرسنگی همگی دایرةالمعارف بی‌اخلاقی در غزه است.

زارعان با اشاره به اینکه ضعف‌های اخلاقی در اصناف مختلف در کشور مشاهده می‌شود، گفت: عدم رعایت حقوق همدیگر در بسیاری از موارد در جامعه امروز دیده می‌شود که نشان می‌دهد نیازمند ارتقا و تعمق دانشی در زمینه اخلاق و هم توجه عملیاتی به اخلاق هستیم.

وی اظهار کرد: این موسسه ۱۴ سال در محورهای اخلاقی و تربیتی و رشته‌های مرتبط در حوزه رشد اخلاقی مانند روانشناسی و علوم تربیتی فعالیت داشته و موسسه آموزش اخلاق و تربیت یکی از فعالیت‌های این موسسه (جامع اخلاق و تربیت) است.

رئیس موسسه آموزش عالی اخلاق و تربیت تصریح کرد: ۴۰۰ نفر از طلاب سطح ۲ حوزه‌های علمیه با توجه به کیفی‌نگری از طریق آزمون و مصاحبه‌های علمی وارد این موسسه شدند؛ در این موسسه بنا نیست تولید مدرک و جذب حداکثری اتفاق بیفتد بلکه به دنبال کیفیت هستیم.

وی یادآور شد: موسسه در دوره‌های رسمی طلاب سطح ۲ برای مقطع کارشناسی ارشد پذیرش دارد و در رشته‌های اخلاق اسلامی، مشاوره، روانشناسی اسلامی و تربیت اخلاقی فعالیت دارد؛ دوره‌های فشرده و کوتاه مدت مانند اخلاق اسلامی، مشاوره اسلامی، تربیت مربی کودک و نوجوان، برنامه‌ریزی آموزشی و مدیریت آموزشی به صورت مقطعی نیز در موسسه برگزار می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تکریم زائران ایرانی در مدینه به خاطر حمله به اسرائیل
  • توجه به نیاز کارگران امری ضروری است
  • توقف عملیات عمرانی احداث شهرک جدید در حاشیه شهر تاریخی جیرفت
  • ارتقا دانشی و عملیاتی در حوزه اخلاق نیاز جامعه امروز است
  • توقف عملیات عمرانی در شهر جدید جیرفت با دستو‌ر دادستانی
  • ورود دادستانی و توقف عملیات عمرانی در شهر جدید جیرفت
  • برای ثبت شرکت خدماتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
  • آمریکا مانع تحقق صلح در یمن و توقف جنایات صهیونیست‌ها در غزه است
  • رونق ورزش کارگری نیاز به سرمایه‌گذاری کارخانه‌ها و مجموعه‌های صنعتی دارد
  • تولید اقلام استراتژیک امدادی مورد نیاز در حوادث توسط هلال احمر