Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-01@16:02:32 GMT

سن مناسب ازدواج در کشور ما چقدر است؟

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۲۹۰۰۳۶

سن مناسب ازدواج در کشور ما چقدر است؟

به گفته یک مشاور خانواده، ازدواجی که حس برتری و فخرفروشی داشته باشد دوام نخواهد داشت.

دکتر ابوطالبی، مشاور خانواده در این باره که انسان چه زمانی برای ازدواج آمادگی دارد و گذشتن از سن مناسب ازدواج چه تبعاتی دارد؟ گفت: انسان در مسیر رشد خود ماموریت و مسئولیت هایی دارد که اگر به نحو مطلوب از عهده آن برآید موجب رضایت خود و دیگران می شود هویت واقعی او شکل می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سن رسش درجامعه کنونی عقب افتاده است چرا که کودکان ما تمرین زندگی نداشته اند و مسئولیت پذیری را نیاموخته اند. امروزه خانواده ها نسبت به گذشته در مسئولیت دادن به فرزند ، ایجاد فرصت برای خود ابرازی فرزند و کمک به شکل گیری اعتماد و عزت نفس ، میدان دادن به کودکان بسیار ضعیف تر عمل کرده اند و این موضوع سبب رسش دیرهنگام شده است.


ویکه در یک برنامه رادیویی صحبت می‌کرد، ادامه داد: سن ازدواج در فرهنگ های مختلف متفاوت است.در فرهنگ ایرانی دختران بین 20 تا 22سال و پسران بین 22تا 24 سال به سن رسش می رسند و آمادگی جسمانی و روانی برای پذیرش مسئولیت های مختلف را دارد. اما متاسفانه میانگین سن ازدواج در جامعه ما برای پسران 25 و برای دختران 23 است. با بالا رفتن سن ازدواج آمادگی جسمانی، روانی و حال و حوصله افراد برای تربیت فرزند دستخوش تغییرات می شود.

به گفته ابوطالبی، ازدواج زمانی می تواند زمینه ساز ارتقای انسان شود که از اصول خاصی پیروی کند. اگر ما اصول را در ازدواج رعایت کنیم ، می توانیم مسائل دیگر که از فردیت دو نفر نشات می گیرد را حل کنیم. زندگی دوام دارد که عشق پس از ازدواج ایجاد شود.اگر انسان ها بتوانند صفا ، صمیمیت، مهرورزی ، عشق را در خود و زندگی تقویت کنند بی شک در کنار هم رشد خواهند کرد.در ازدواجی که اخلاق ، محبت و عشق خالصانه زوجین با یکدیگر باشد سعادت آن ها تضمین شده است این در حالیست که اگر ازدواجی حس استقلال را از زن و مرد توسط هریک از زوجین یا خانواده هایشان بگیرد و حس برتری و فخر فروشی داشته باشد دوام نخواهد داشت.

به گزارش ایسنا، مارال خسروی ، روانشناس بالینی نیز در این برنامه با بیان اینکه زمانی که ازدواج می کنیم قرار است باقی عمر خود را در کنار یک انسان دیگر سپری کنیم و قطعا مدل رفتاری و شخصیتی این فرد بر ما تاثیر گذار است گفت: بنابراین بهتر است انتخابی داشته باشیم که کمترین آسیب را ببینیم.

وی افزود: باید در نظر داشته باشیم زمانی که ما اقدام به ازدواج می کنیم ، می خواهیم یک خانواده همراه با فرزندان خوب تشکیل دهیم. مطمئنا اگر فرزند ما در فضای توام با آرامش و همدلی رشد کند، می‌توانیم بگوییم خانواده سالمی داریم. بنابراین به همان اندازه که انتخاب همسر خوب اهمیت دارد و سبب ارتقای انسان می شود ، همسر نامناسب می تواند آسیب‌هایی در فرد ایجاد کند که تا آخر عمر گریبان گیر او باشد.

خسروی با بیان اینکه اعتماد و عدم اعتماد به افراد برای ازدواج را می توان بر روی یک طیف تعریف کرد اظهار کرد: اینکه دختران نسبت به جنس مخالف اعتماد ندارند به دلیل تجارب ناخوشایندی است که داشته‌اند. اینکه تجارب ما چه مقدار منطبق بر واقعیت باشد بر روی تصمیم ما خیلی تاثیر گذار است. اگر قرار باشد صرفا به دلیل بی اعتمادی به همه موقعیت های ازدواج پاسخ منفی بدهیم هیچگاه ازدواج صورت نمی گیرد.

این روانشناس افزود: بر اساس سفارشات معصومین و بزرگان دین هم کفو بودن که همان همتایی از نظر مالی ، فکری ، فرهنگی و خانوادگی است از اهمیت بالایی برخوردار است. در یک ازدواج سالم هم مادیات و هم معنویات باید در کنار هم قرار داشته باشد.ما نمی‌توانیم تصور کنیم هیچ سطحی از مادیات وجود نداشته باشد اما زندگی خوبی برای زوجین ایجاد شود. اما نباید مادیات آنقدر زیاد باشد که تنها ملاک ما برای ازدواج باشد همان قدر که یک فرد باید سطحی از دارایی را داشته باشد که بتواند نیازهای اولیه زندگی را تامین کند می تواند زندگی را شروع کند. بنابراین به طور کلی نمی توان مادیات و معنویات را فدای دیگری نمود و باید تعادل را برقرار کرد.

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۹۰۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگروه ویژه پیشگیری از طلاق در راور تشکیل شد

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان راور گفت: در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و ضرورت کاهش آمار طلاق و فروپاشی خانواده، کارگروه ویژه طلاق در دادسرا با محوریت شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری شهرستان راور تشکیل شد.

مجتبی استوارزاده گفت: علت ورود دادستانی به موضوع طلاق این است که آسیب‌های اجتماعی به عنوان بستری برای فروپاشی خانواده و وقوع جرایم می‌باشد و در بیان مصادیق می‌توان به اعتیاد، سرقت و مفاسد اخلاقی اشاره کرد که با افزایش آمار طلاق ارتباط مستقیمی دارد.

استوار زاده ادامه داد: همه دستگاه‌های متولی باید آسیب‌های طلاق را جدی بگیرند و در راستای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی خانواده خصوصا" طلاق" اهتمام جدی داشته باشند.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان راور، افزود: یکی از موضوعاتی که در کاهش طلاق مؤثر است، آموزش و مشاوره قبل از ازدواج و طلاق برای جامعه است، مشاوره و برگزاری کلاس‌های آن می‌تواند برای افزایش سطح آگاهی جوانان مفید و مؤثر باشد.

این مقام قضایی با بیان اینکه طلاق آسیبی است که زمینه آسیب‌ها و جرم‌های دیگر را فراهم می‌کند، توضیح داد: بخشی از آسیب‌های اجتماعی همچون زنان و کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست، کودکان خیابانی، سرقت و اعتیاد از طلاق نشأت می‌گیرد.

وی مشاوره پیش از ازدواج برای پیشگیری از طلاق را لازم و ضروری دانست و با اشاره به افزایش آمار طلاق گفت: بسیاری از مشکلات زناشویی که منجر به طلاق و از هم پاشیدن خانواده می‌شود، عدم شناخت زوجین و مشاوره قبل از ازدواج می‌باشد.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان راور، تداوم انتقال و آموزش مهارت‌های زندگی به جوانان را بسیار مهم عنوان و تصریح کرد: در این زمینه هر قدر آموزش‌ها و مهارت‌ها بیشتر باشد به همان میزان زوجین از فنون زندگی و مهارت‌های آن اطلاع کسب کرده و با آگاهی و بصیرت بیشتر عمل خواهند کرد.

گفتنی است کارگروه شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری شهرستان راور با موضوع پیشگیری از طلاق و مشاوره قبل از ازدواج و طلاق، با حضور دادستان عمومی و انقلاب، قاضی مشاور خانواده، رئیس اداره بهزیستی، رئیس و کارشناس اداره ورزش و جوانان، مسئول اورژانس اجتماعی و مدیر مرکز تخصصی مشاوره‌ی ازدواج و خانواده‌ی ثمین در محل دفتر دادستانی این شهرستان تشکیل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • نکاتی برای یافتن حلقه ازدواج مناسب از سایت زر
  • جوانی جمعیت نیازمند اغنا سازی است
  • نیروی جوان جامعه عامل پیشرفت های آتی خواهند بود/ شرایط وام فرزندآوری تسهیل شود
  • دغدغه رهبر انقلاب پیرامون فرزندآوری و ازدواج مجرّدان
  • طلاق به خاطر پیدا شدن روسری در خودروی همسر
  • طلاق به‌خاطر پیدا شدن روسری در خودرو شوهر
  • برپایی جشن ازدواج ۲۳ پاسدار در سردشت
  • ۱۴۹۱۵۱ نفر در صف انتظار وام ازدواج هستند
  • ۱۴۹۱۵۱ نفر در صف انتظار تسهیلات ازدواج هستند
  • کارگروه ویژه پیشگیری از طلاق در راور تشکیل شد