Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@12:38:22 GMT

شناسایی هزار و ۳۰۲نفر از اولیای بیسواد در میناب

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۲۹۱۵۱۲

شناسایی هزار و ۳۰۲نفر از اولیای بیسواد در میناب

میناب - مدیرآموزش وپرورش شهرستان میناب از شناسایی هزار و ۳۰۲ نفر از اولیای بیسواد شهرستان خبرداد و گفت: این تعداد با همکاری مدیران مدارس شناسایی و پس از پالایش ثبت شد.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا سالاری پیش ازظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران گفت: پس از تشکیل چهار جلسه کارگروه بهبود کیفیت سوادآموزی وکمیته ویژه بررسی وضعیت اولیای بیسواد ،باهمکاری مدیران مدارس انجام پالایش وثبت تغییرات وبا موضوعات شناسایی ورفع موانع جذب وآموزش بیسوادان انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهارداشت: برنامه ریزی برای تحت پوشش وآموزش بیش از ۱۱۰۰ نفر سوادآموز در سه دوره: سوادآموزی، انتقال و تحکیم از طریق تشکیل کارگروه بهبود کیفیت و کمیته ویژه، انعقاد قرارداد انجام فعالیت سواد آموزی با ۵ مؤسسه آموزشی و تکمیل اطلاعات سوابق همکاری بیش از ۵۰۰ نفر آموزش دهنده صورت گرفت.

مدیر آموزش و پرورش میناب افزود: دریافت آما ربیسوادان تحت حمایت دستگاههای حمایتی وخدمات رسان به تعداد بیش از ۱۰۰ نفر، اجراءطرح آموزش وتوانمندسازی ۸۰نفر آموزش دهنده روستائی در خصوص آشنایی با مهارت راه اندازی کسب و کارهای زودبازده، مهارتهای زندگی، آموزش حقوق شهروندی، مهارت ارتباطات فردی و اجتماعی و تصمیم گیری، کنترل خشم از جمله اقدامات حوزه سوادآموزی است.

سالاری، نظارت بر عملکرد و فعالیت های سوادآموزی، مهارت آموزی و حرفه آموزی در ۲ مرکز یادگیری محلی شهرستان و برنامه ریزی جهت انجام آموزش های مختلف برای بیسوادان و کم سوادان روستاهای دارای مرکز با هدف کاربردی کردن سواد از جمله برنامه های پیش رو عنوان کرد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۹۱۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود

معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان گفت: صنعت و دانشگاه دو رکن مهم توسعه‌یافتگی در هر جامعه هستند که جدا از هم معنا ندارند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، حسن رضانیا امروز در افتتاحیه رویداد صدرا که به همت دانشگاه آزاد واحد همدان برگزار شده است، اظهار‌ داشت: ما برای بهره‌وری درست از ظرفیت دانشگاهی استان نیاز داریم که دانشگاه و صنعت دست به دست هم دهند که این اتفاق به دست متولیان دولتی و دانشجویان رقم خواهد خورد.

وی با بیان اینکه ایجاد اشتغال پایدار در جامعه از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد، افزود: دانشگاه باید در مسیر آزادگی به همراه نگاه حل مشکل در جامعه ورود کند که اگر این مهم در حوزه اقتصادی رقم خورد منجر به نتایج مطلوب و اثر‌گذاری می‌شود.

رضانیا با بیان اینکه برخی کد رشته محل‌ها فقط به یک مدرک منتهی می‌شود و مهارتی در آن تعریف نشده است، گفت: در بحث مهارت آموزی ما در دانشگاه باید از خبرگان بازار استفاده کنیم، یعنی کسانی که در بازار کار می‌کنند و صاحب تجربه هستند و همین‌ها به ما کمک می‌کنند تا رشته‌های جدید را تدوین کنیم.

معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان بر ضرورت تداوم همکاری های دوجانبه مابین دانشگاه و مراکز تولیدی و صنعتی استان تأکید کرد و افزود: در گذشته غالباً در دانشگاه‌ها تأکید بر مباحث نظری بود و به حرفه آموزی کم‌توجهی وجود داشت، اما در این دوره با توجه به نیاز کشور به نیروهای ماهر در حرفه‌ها و مشاغل گوناگون، مهارت‌‍افزایی و آموزش های فنی و حرفه ای در اولویت برنامه‌‌ها قرار گرفته است و دولت با حمایت از دانشگاه، افزایش اعتبارات و کمک به تامین تجهیزات و امکانات مورد نیاز آموزشی، مصمم است گام‌های بلندی در این زمینه بردارد.

رضانیا با اشاره به اینکه دانشگاه باید نیروهای متخصصی تربیت کند که در آینده نقش‌آفرین باشند، گفت: فرهنگ‌سازی در جامعه و بین خانواده‌ها برای سوق دادن فرزندان به سمت مهارت‌آموزی در دانشگاه‌ها از اهمیت فراوانی برخوردار است تا فرهنگ کار در جامعه نهادینه شود.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • معلمان، آموزش مهارت‌های زندگی به نوجوانان را جدی بگیرند
  • درمانگاه فرهنگیان در میناب احداث شود
  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان
  • ۹۸ و ۸ دهم درصد نرخ باسوادی در کهگیلویه و بویراحمد
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • تردد روزانه بیش از ۱۰۰۰۰ نفر از مرز مهران
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است
  • توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان