Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-01@23:50:12 GMT

کشف ۲ مرکز غیر مجاز تزریقات و پانسمان

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۲۹۲۴۴۳

کشف ۲ مرکز غیر مجاز تزریقات و پانسمان

رییس اداره نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین از کشف دو مرکز غیر مجاز تزریقات و پانسمان در قزوین و معرفی به مراجع قضایی ذیربط خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از شاخص، محمدرضا مدبر رییس اداره نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی از کشف دو مرکز غیر مجاز تزریقات و پانسمان در قزوین خبر داد و اظهار کرد: مراکز مورد نظر، فاقد مجوز قانونی فعالیت در زمینه تزریقات و پانسمان بودند و با تلاش کارشناسان اداره نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین شناسایی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسوول افزود: یکی از این مراکز در پارکینگ یک منزل مسکونی احداث شده بود که بدون کسب مجوز به انجام امورات تزریقات و پانسمان مشغول بود.

وی ادامه داد: مورد دوم نیز مربوط به فردی بود که به صورت تبلیغ در فضای مجازی و ثبت شماره تماس، خود را معرفی و از این طریق پس از تماس های تلفنی مردم به صورت حضوری در منازل، اقدام به تزریقات و پانسمان می کرد.

رییس اداره نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین با تاکید برآگاه شدن مردم در انتخاب مراکز مجاز درمانی، درمانگاه ها و مطب ها، گفت: تبلیغات فریبنده ای که با دریافت هزینه کمتر در فضاهای مجازی انجام می شود به هیچ عنوان قابل اعتماد نیست.

وی عنوان کرد: مردم می توانند خدمات مربوط به تزریقات و پانسمان در منازل را تحت نظارت دفاتر مجاز خدمات پرستاری در منزل انجام دهند.

این مسوول یادآور شد: اداره نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین در صورت اطلاع و کشف مراکز درمانی فاقد مجوز، ابتدا تذکرات لازم را به افراد خاطی می دهد و در صورت لزوم با احضار فرد متخلّف در معاونت درمان و ارائه توضیحات لازم در زمینه رعایت قواعد، گرفتن تعهدنامه کتبی مبنی بر رعایت قوانین و استانداردهای وزارت بهداشت، در صورت رفع نشدن مشکل و ادامه فعالیت بدون توجه به تذکرات و تعهدنامه، این گونه مراکز برای اعمال قانون به مراجع قضایی معرفی می شوند.

یک مرکز طب سُنّتی فاقد مجوز در شهر قزوین کشف شد

به دنبال اعلام خبر کشف دو مرکز تزریقات و پانسمان غیرمجاز در شهر قزوین، دکتر محمدرضا مدبر رییس اداره نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین این بار از شناسایی یک مرکز طب سُنّتی فاقد مجوز خبر داد.

وی توضیح داد:این مرکز بدون گرفتن مجوزهای لازم اقدام به انجام امورات درمانی مانند حجامت، زالودرمانی و لیزر درمانی می کرد که پس از بررسی های لازم توسط کارشناسان اداره نظارت بر درمان، پرونده این مرکز غیرمجاز برای انجام اقدامات قانونی به مراجع قضایی ارسال شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۹۲۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند انتخاب اساتید نمونه کشوری تشریح شد

معاون مرکز هیات‌های امنا و هیات‌های ممیزه وزارت علوم از ارسال ۱۵۰ پرونده برای انتخاب اساتید نمونه از سوی دانشگاه‌ها خبر داد و گفت: ۶ نفر از این اساتید زن و مابقی مرد هستند.

به گزارش ایسنا، علیرضا حیدری در سی و یکمین آیین نکوداشت استاد برگزیده کشوری که امروز در سازمان پژوهشی‌های علمی و صنعتی درحال برگزاری است، گزارشی از روند انتخاب اساتید نمونه اشاره کرد و گفت: در ابتدای سال تحصیلی بخشنامه انتخاب عضو هیات علمی برجسته به همه دانشگاه‌ها ارسال و مدتی به آنها فرصت داده شد تا افراد واجد شرایط را به دبیرخانه معرفی کنند.

وی در ادامه تصریح کرد:  ابتدا تا ۳۰ دی ماه فرصت داشتند ولی تا فروردین هم پرونده‌هایی دریافت شد، بهتر است در دوره بعد بازه زمانی را رعایت کنیم. در نهایت حدود ۱۵۰ پرونده بعد از داوری اولیه در دانشگاه‌ها به دبیرخانه رسید.

معاون مرکز هیات‌های امنا و هبات‌های ممیزه وزارت علوم تاکید کرد: تعدادی از پرونده‌ها حداقل امتیازهای تعیین کننده را نداشتند و بقیه پرونده‌ها غربالگری شدند و در نهایت ۸۷ پرونده به دست آمد که انتخاب کار دشواری بود.

حیدری در پایان اظهار کرد: با توجه به برخی معیارها مانند توجه به گستره جغرافیایی، گروه‌های آموزشی یعنی ۶ گروه علوم پایه، علوم انسانی، فنی و مهندسی، کشاورزی، دامپزشکی و هنر و معماری ۶۵ عضو هیات علمی از ۳۱ دانشگاه به این عنوان دست یافتند.

معاون مرکز هیات‌های امنا و هیات های ممیزه وزارت علوم خاطرنشان کرد: امسال تعداد اعضای هیات علمی نمونه کشوری در مقایسه با سال گذشته ۱۰ نفر بیشتر شده است و شش نفر از اساتید نمونه خانم هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد پلمب شد
  • بانوی ۶۱ ساله اردبیلی نجات بخش جان همنوعانش شد
  • تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است
  • پلمب یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط‌ جنین در یزد
  • پلمب یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد
  • اجتماع کادر درمان در حمایت از جنبش دانشجویان آمریکایی
  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • روند انتخاب اساتید نمونه کشوری تشریح شد
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران