Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، گروهی از کارگران کارخانه صنایع ریخته‌گری آذرین اصفهان در اعتراض به آنچه بی‌توجهی کارفرما به وضعیت شغلی خود و کارخانه می‌خوانند، صبح روز گذشته (۱۴ مرداد ماه) مقابل دفتر مدیریت کارخانه دست به اعتراض صنفی زدند.

طبق ادعای کارگران معترض؛ در حال حاضر فعالیت تولیدی این واحد تولیدی به سبب نداشتن مواد اولیه تولیدی موقتا متوقف شده وکارگران کاری برای انجام دادن ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارگران معترض می‌گویند: افزایش مشکلات کارخانه باعث شده کارفرما پیشنهاد خاتمه قرارداد کار به تعدادی از کارگران بدهد.

این کارگران همچنین مدعی‌اند؛ به دلیل غیرواقعی بودن احکام شغلی ثبت شده در لیست‌های بیمه سازمان تامین اجتماعی بسیاری از کارگران مشمول قانون مشاغل سخت و زیان آور نیستند.

آن‌ها می‌گویند: در آخرین پیگیری‌هایی که با کارفرما انجام دادیم هیچ پاسخ قاطعی از سوی کارفرما برای دریافت مطالباتمان نشنیدیم و به همین دلیل ناچار شدیم برای احقاق حقوق از دست رفته‌مان تجمع کنیم.

در زمینه مشکلات کارگران صنایع ریخته‌گری آذرین اصفهان، «مرتضی رضی‌زاده» مدیرعامل این واحد صنعتی گفت: بیش از یک ماه است که ما تولیدی نداریم و کارگران وظایف خودشان را انجام نمی‌دهند.

وی افزود: خردادماه سال گذشته قرار بود از محل کمک به واحدهای تولیدی ۲۰ میلیارد ریال وام به ما پرداخت شود که در دی‌ماه‌‌‌ گفتند که مهلت پرداخت وام تمام‌شده است.

مدیر صنایع آذرین اصفهان از تصویب مجدد وام ۲۰ میلیارد ریالی این مجموعه خبر داد و تصریح کرد: به‌محض پرداخت این وام و برطرف شدن مشکلات نقدینگی می‌توانیم پاسخگوی نیروهای خودمان باشیم.

وی با بیان اینکه کارکنان ما همگی قرارداد موقت هستند، یادآور شد: پیش‌از این ما ۱۲۰ نفر نیرو داشتیم و در حال حاضر با ۵۰ نیرو طرف حساب هستیم و هدف ما از این کار ایجاد اشتغال بوده است.

مرتضی رضی‌زاده با تأکید بر اینکه نیروهایی که مایل به ادامه همکاری نیستند برای دریافت بیمه بیکاری مراجعه کنند، بیان داشت: نیروهای فعلی ۲ الی ۳ ماه دیگر تا پایان قرارداد زمان دارند. این افراد می‌توانند با انجام توافق با مجموعه پایان کار خود را بگیرند و برای بیمه بیکاری اقدام کنند.

وی در پایان با بیان اینکه مشکل ما عدم وجود سرمایه در گردش است، اضافه کرد: خود من ملکی را با ارزش ۱۰ میلیارد ریال فروختم تا بتوانم مشکلات موجود را مرتفع سازم اما تا زمانی که وام‌های حمایتی به ما تعلق نگیرد مشکلات ادامه خواهند داشت.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۹۵۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۸ هزار و ۹۱۵ کارگاه فعال ‌در لرستان وجود دارد

ایسنا/لرستان مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان گفت: ۱۸ هزار و ۹۱۵ کارگاه فعال ‌در استان داریم.

سیدفرهاد ناصری‌نیا امروز (دهم اردیبهشت ماه) در نشست مدیران عضو شورای هماهنگی، ‌تشکلات کارگری و کارفرمایی و جامعه کار و تولید با نماینده ولی‌ فقیه در لرستان، اظهار کرد: هر پیشرفتی در هر حوزه داریم قطعاً دست کارگر در آن پیداست و براساس قانون، در بیشتر کارگروه‌ها، یک نماینده از کارگر و کارفرما حضور دارد.

وی ادامه داد: در قوانین ما جایگاه و منزلت کارگر دیده شده و تمام هدف این بوده ‌است که مشکلات کارگران با همفکری خودشان حل شود.

او گفت: نگاه ما در وزارت تعاون سه‌جانبه ‌است و اعتقاد ما در قوانین این است که کارگر و کارفرما لازم و ملزوم یکدیگرند.

وی بیان کرد: جامعه کارگری در کشور ۱۴ هزار شهید و در لرستان ۲۰۴ شهید ‌دارد که در حال تآلیف کتاب مربوط به آن هستیم و تلاش داریم تا قبل از کنگره شهدای کارگر، این کتاب چاپ ‌شود.

ناصری‌نیا اظهار کرد: در این هفته، تجلیل از نخبگان کارگری را داریم و دیدار با زنان کارگر ‌نمونه، بازدیدها و همایش‌هایی هم داریم که اگر به برطرف شدن مشکلات کارگری منجر ‌نشود، ابتر خواهد ماند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان با بیان اینکه ۱۸ هزار و ۹۱۵ کارگاه فعال ‌در استان با ۱۳۸ هزار و ۵۱۷ نفر کارگر داریم، افزود: در حوزه اشتغال‌زایی یکی از مشکلات ما ‌نبود بازار فروش بود که پیشنهاد ما ایجاد یک بازارچه دائمی برای مشاغل خرد خانگی ‌است. ‌

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۸ هزار و ۹۱۵ کارگاه فعال ‌در لرستان وجود دارد
  • استان مرکزی دارای بیکاری پنهان است
  • حمایت دانشجویان دانشگاه‌های استان از جنبش دانشگاهیان اروپا و آمریکا
  • بیش از ۷۰ درصد جمعیت کردستان از خدمات وزارت کار بهره‌مند هستند
  • صاحبان صنایع استان بوشهر برای جذب دانشجویان بورسیه اقدام کنند
  • اختصاص شعب ویژه کارگران و کارفرمایان در گلستان
  • قدردانی از کارگران واحد‌های تولیدی و خدماتی همدان
  • اختصاص شعبه ویژه حل اختلاف کارگران و کارفرمایان در گلستان
  •  نشست مشترک مسئولان قضایی گلستان با جامعه کارگری و کارفرمایی استان برگزار شد
  • نشست مسئولان قضایی گلستان با جامعه کارگری و کارفرمایی استان