Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سایت طلا به نقل از صداوسیما؛ ولی الله سیف با حضور در  برنامه نگاه یک سیما با اشاره به مراسم تحلیف ریاست جمهوری افزود: آمریکا همه تلاش خود را به کار گرفته است تا ایران را در سطح بین المللی منزوی کند،اما سطح مقاماتی که از کشورهای مختلف در این مراسم شرکت کرده بودند از رئیس جمهور، رئیس مجلس، وزرا و سازمان های بین المللی نشان داد جمهوری اسلامی ایران در سطح بین المللی جایگاه رفیع پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: همه تلاش آمریکا با توجه به نوع اقدام و نوع نگاهی که در جمهوری اسلامی ایران در روابط  بین‌المللی وجود دارد، نقشه بر آب شد و جایگاه بالایی را در سطح بین المللی و به عنوان کشور پرقدرت در منطقه در همه مراودات بین المللی داریم، کشور ما در منطقه آشوب زده در امنیت بسیار کامل  قرار دارد و با عنوان مردمسالاری دینی در جهان به عنوان جایگاه واحد در حال فعالیت است.

سیف گفت: با توجه به برخورداری کشور ما از گذشته درخشان از زمان دفاع  مقدس و ایثارگری‌های شهدا و جانبازان که آثار آن را اکنون داریم، مکلفیم تا همه توان را در جهت خدمت هر چه بیشتر به مردم عزیز و وفادار به کار گیریم.

وی افزود: در ارتباطات و مذاکراتی که داریم کاملا احساس می‌شود که کشورهای دیگر احترام ویژه برای کشور ما قایل هستند به ویژه در 4 سال اخیر در زمینه دیپلماسی  و روابط بین المللی درخشش ویژه داشتیم.

سیف با بیان اینکه برجام از دستاوردهای مهم ماست، ادامه داد: آمریکایی ها احساس می‌کنند ایران هر روز قدرتمندتر می‌شود و جایگاه بزرگ و بلندی را برای خود ایجاد کرده است.

رئیس کل بانک مرکزی درباره  گمانه زنی‌ها برای کابینه دولت دوازدهم و در پاسخ به این پرسش که آیا در دولت دوازدهم حضور خواهید داشت؟ گفت: در این زمینه رئیس جمهور تصمیم می‌گیرد و بر اساس نیازی که در کابینه احساس کند با نوع عملکرد و شناختی که دارد، اما به صورت معمول دوره‌های مسئولیت بانک مرکزی 5 ساله است و بنده احتمالاً این توفیق را خواهم  داشت که حداقل یکسال آینده را حضور داشته باشم.

*ایجاد ثبات و آرامش در بازار ارز و اقتصاد، روند کاهشی تورم از 40 درصد به تک رقمی

سیف با بیان اینکه دولت یازدهم در شرایط سختی آغاز به کار کرد، افزود: با سعه‌صدر برنامه‌ریزی‌هایی انجام شد و نتایج پربار و پرثمری را ایجاد کرد.

وی اضافه کرد: ایجاد ثبات و آرامش در بازار ارز و اقتصاد، روند کاهشی تورم از 40 درصد به تک رقمی و اصلاحات نظام بانکی از جمله دستاوردهای ارزشمند دولت یازدهم است.روابط بانکی زیادی ایجاد شده اما انتظاراتی را که داشتیم هنوز برآورد نشده است.

رئیس کل بانک مرکزی درباره آنچه محقق نشد هم گفت: فکر می‌کردم پس از برجام ارتباطات بانکی بین المللی ما در شرایط مطلوبی قرار می گیرد و می‌توانیم روابط بانکی را درحد نیاز ایجاد کنیم و به تبع آن اقداماتی مانند یکسان سازی نرخ ارز می تواند عملیاتی شود اما متاسفانه به علت نبود روابط بین المللی کافی هنوز انجام نشده است.

سیف افزود: البته نسبت به پیش از برجام روابط بانکی زیادی ایجاد شده اما انتظاراتی را که داشتیم هنوز برآورد نشده است.

وی تعیین تکلیف موسسات اعتباری غیر مجاز را از دیگر دستاوردهای دولت یازدهم برشمرد و اضافه کرد: وضعیت بازار پولی کشور آشفته بود و بازار غیرمتشکل پولی شامل  موسسات اعتباری بزرگ و گسترده در سراسر کشور داشتیم که با سرمایه های مردم ریسک های بسیارزیادی را ایجاد می کردند اما اکنون تعیین تکلیف شدند.

سیف با بیان اینکه سعی می کنیم سیاست پولی اثر بخشی را داشته باشیم، گفت: اکنون موسسه غیر مجازی که بتواند ادامه فعالیت دهد نداریم و ادامه فعالیت آنان فسادهای زیادی را در زمینه های مختلف ایجاد می کرد که ریشه های آن از بین رفت.

*دوره تقاضای تقاضای وام ازدواج تا دریافت بیشتر از یک ماه نباشد

وی درباره وام ازدواج هم گفت: منابع قرض الحسنه نظام بانکی از محدودیت هایی برخوردار است و رشد بالایی ندارد،اما در همین شرایط مبلغ قرض الحسنه وام ازدواج از سه میلیون به 10 میلیون تومان رسید و نظام بانکی تلاش گسترده‌ای را انجام داد تا بتواند این نیاز را تامین کند.

سیف ادامه داد: با طولانی شدن صف انتظار برای دریافت وام ازدواج طرح ضربتی را اجرا کردیم که موثر واقع شد و پیش بینی ما این است که تا پایان شهریور صف از بین برود و زمانی که شخصی تقاضای وام ازدواج می کند تا دریافت وام بیشتر از یک ماه نباشد.

وی اضافه کرد: بانک ها برخورد مثبتی را در این باره داشتند و رضایت عمومی هم به  وجود آمده است.

داتلود

رئیس کل بانک مرکزی گفت: نرخ تورم در پایان سال 95 نه درصد بود اما در فروردین و اردیبهشت مقداری افزایش یافت و در خرداد به 10 و 2 دهم، تیر به 10 و سه دهم درصد رسید اما تورم نقطه به نقطه روند نزولی پیدا کرد و به این معنی است دوباره به دامن  تک رقمی  شدن نرخ تورم بر می گردیم.

سیف افزود: آمار بانک مرکزی در مقایسه با آمار مرکز آمار مقداری بالاتر است و آمار مرکز آمار ایران 2 تا سه درصد کمتر نشان می دهد.

*تغییر سال پایه آماری به 95

وی با بیان اینکه بانک مرکزی در حال تغییر سال پایه آماری خود است، ادامه داد: در گذشته 83 بودیم و اکنون 90 است و از ماه آینده مبنا، سال 95 خواهد بود که این موضوع موجب افزایش دقت در محاسبات خواهد شد.

رئیس کل بانک مرکزی گفت: خوشبختانه می توانیم این اطمینان را داشته باشیم که در  دامنه تورم تک رقمی بمانیم.

وی افزود: به علت افزایش تورم نقطه به نقطه، تورم افزایش یافت و این افزایش شاید به علت افزایش قیمت ارز و گروهی از کالاها بود .

سیف با بیان اینکه تورم انتظاری روند نزولی دارد، گفت: با توجه به اینکه تورم نقطه به نقطه روند نزولی یافته است، شرایطی  ایجاد می شود که در ماه های آینده هم روند نزولی تورم را شاهد باشیم.

وی افزود: تورم تا سه ماه آینده دوباره تک رقمی خوهد شد و افزایش نرخ ارز کند و تعدیل می شود .

داتلود

*رشد نقدینگی بیشتر از حد معمول بوده

سیف در پاسخ به این پرسش که آیا دولت با تعمیق رکود، تورم را کنترل کرده است؟ گفت: آنچه که می تواند موجب کاهش تورم و رکود شود این است که جلوی افزایش نقدینگی را گرفته باشیم در حالی که یکی از انتقاداتی که به دولت و بانک مرکزی  وارد می کنند این است که رشد نقدینگی بیشتر از حد معمول بوده است.

رئیس کل بانک مرکزی افزود: وجود رکود را در اقتصاد قبول ندارم زیرا پارسال رشد اقتصادی خیلی خوبی داشتیم.

سیف اضافه کرد: رشد اقتصاد ما در سال 95 ، دوازده و نیم درصد بود و بدون نفت  این رقم به 3 و سه دهم درصد می رسد.

وی ادامه داد: رشد اقتصادی در بخش کشاورزی 4 و 2 دهم درصد، در  بخش نفت 61 و 6 دهم درصد، در بخش صنعت و معدن 2 و دو دهم درصد، در بخش خدمات 3 و 6 دهم درصد بود و تولید ناخالص داخلی ما با نفت 12 و نیم درصد و بدون نفت 3 و سه دهم درصد رشد داشت و این شرایط مطلوبی است .

وی ادامه داد: هدفگذاری ما تحقق رشد 8 درصد است و امیدواریم در سال‌های آینده رشد اقتصادی ما ثبات داشته باشد.

سیف با اشاره به اینکه فرآورده‌های  پتروشیمی هم جزو غیرنفتی ها محسوب می شود، اضافه کرد: رشد اقتصادی بدون نفت در 4 فصل سال 1395 از منهای یک و 8 دهم درصد در فصل نخست، به 5 و 6 دهم درصد در فصل آخر رسید.

رئیس کل بانک مرکزی گفت: پیش بینی ما این است که نظام بانکی امسال 671 هزار میلیارد تومان تسهیلات پرداخت کند در حالی که این رقم پارسال 458 هزار میلیارد تومان بود.

ولی الله سیف در ادامه سخنان خود در برنامه نگاه یک افزود: از 671 هزار میلیارد تومان حدود 230 هزار میلیارد تومان تزریق جدید برای متقاضیان جدید تسهیلات خواهد بود.

وی ادامه داد: افزایش تسهیلات برای مشتریان قدیم می‌تواند موجب رونق تولید و اشتغال در کشور باشد و زمینه مثبتی را ایجاد خواهد کرد.

سیف با بیان اینکه پارسال 17 هزار و 800 میلیارد تومان به 25 هزار و 300 واحد کوچک و متوسط تسهیلات پرداختیم، گفت: برنامه ریزی کردیم امسال 30 هزار میلیارد تومان برای واحدهای کوچک و متوسط و طرح های با پیشرفت فیزیکی بالای 60 درصد تسهیلات پرداخت کنیم.

*بخش عمده‌ای از دارایی‌های نظام بانکی دچار انجماد است

وی ادامه داد: علاوه بر این 20 هزار میلیارد تومان در هماهنگی که با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی داشتیم تفاهم شده است که در جهت ایجاد اشتغال استفاده شود.

سیف با اشاره به اینکه نظام بانکی با مشکلاتی مواجه است، گفت: بخش عمده‌ای از دارایی‌های نظام بانکی دچار انجماد است و باید تلاش کنیم نظام بانکی مان را اصلاح کنیم.

وی افزود: وزارت صنعت، معدن و تجارت روش خوبی را برای کنترل اینکه تسهیلات در جهت درست خود مصرف شود اتخاذ کرده است و بر اساس آمار بیش از 90 درصد تسهیلات در جهت اهداف مورد نظر صرف شود.

رئیس کل بانک مرکزی در پاسخ به این پرسش که علت افزایش شدید نقدینگی چیست؟ گفت: بخشی از این موضوع به تنگنای تسهیلاتی نظام بانکی و کمبود بودجه و همچنین حجم مطالبات نظام بانکی از دولت بر می گردد.

سیف افزود: با تدابیری که در نظر گرفتیم امیدواریم رشد نقدینگی روند نزولی یابد و نظام بانکی بیشتر در خدمت تولید و فعالیت های بخش خصوصی قرار گیرد.

رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به اینکه موسسه غیر مجاز نداریم گفت: همه این موسسات تعیین تکلیف شدند و این یکی از دستاوردهای دولت یازدهم است.

وی از استانداران، نیروی انتظامی و وزارت کشور خواست تا اجازه آغاز نطفه جدید موسسات غیر مجاز را ندهند.

سیف با بیان اینکه نرخ بالاتر سود ریسک بالاتر را در پی دارد، از مردم هم خواست گول چند درصد سود بالاتر برخی موسسات را نخورند .

رئیس کل بانک مرکزی گفت: دنیا به این نتیجه رسیده است که صندوق ضمانت سپرده برای مواقع بحرانی باید وجود داشته باشد تا در صورت ورشکستگی تا سطحی از مطالبات پرداخت شود.

وی با بیان اینکه مردم باید در سپرده گذاری خود حتی در موسسات مجاز دقت کنند، افزود: صندوق ضمانت سپرده ها تا 100 میلیون تومان را ضمانت و بیمه کرده است.

سیف گفت: اگر کسی بیش از این پس انداز می‌کند باید دقت کند سپرده‌های خود را در بانک‌های مختلف بگذارد.

رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به اینکه بانک مرکزی بر روی بانک و موسسات مجاز نظارت می کند، افزود: اسامی موسسات مجاز در سایت بانک مرکزی وجود دارد.

یکی از بزرگترین مشکلات ما در پیاده سازی نرخ‌های مصوب شورای پول و اعتبار، فعالیت‌های مخرب موسسات غیر مجاز بود

وی با بیان اینکه موسسه ای را داشتیم که 84 درصد سود می‌پرداخت اما کلاهبردار بود، گفت: در شهریار جایی درست شد که 270 میلیارد تومان از مردم پول جمع کرد که البته به موقع به سراغش رفتیم و آن را تعطیل کردیم.

سیف افزود: یکی از بزرگترین مشکلات بانک مرکزی در پیاده سازی نرخ های مصوب شورای پول و اعتبار، فعالیت های مخرب موسسات غیر مجاز بود.

وی ادامه داد: اکنون در نظر داریم بسته سیاستی پولی مناسب را به تدریج پیاده سازی کنیم تا منجر به آرامش بازار شود.

رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به اینکه نظام بانکی ما بر اساس قانون بانکداری بدون ربا فعالیت می کند گفت: در قانون بانکداری بدون ربا بانک وکیل سپرده گذار است و منابع سپرده گذار را در فعالیت های مثبت اقتصادی و عقود اسلامی مصرف می کند.

وی افزود: بر اساس قانون بانکداری بدون ربا نمی‌توانیم نرخ سود تعیین کنیم بنابراین شورای پول و اعتبار اگر نرخ را تعیین می کند علی الحساب است.

سیف ادامه داد: این طرح در دو هفته آینده عملیاتی می شود تا کل بانک‌ها مکلف شوند نرخ سود علی الحساب 15 درصد فعلی را رعایت کنند و در آخر سال اگر سود آنها بیشتر یا کمتر شد محاسبه و پرداخت کنند و هر بانکی که خلاف این رویه عمل کند تخلف کرده است.

*ادغام موسسات کوثر، ثامن و مهر اقتصاد

رئیس کل بانک مرکزی درباره موسسه ثامن هم گفت: ثامن الحجج با ثامن الائمه متفاوت است.

وی افزود:موسسه ثامن الحجج تعطیل و تعیین تکلیف شد و سپرده گذاران آن هم بر اساس زمان بندی در حال دریافت سپرده های خود هستند و پرونده در دادگاه تشکیل شده است.

سیف گفت: اما موسسه ثامن الائمه نام خود را پس از تصویب بانک مرکزی مبنی بر اینکه نباید از اسامی متبرکه استفاده شود به «ثامن» تغییر داد.

رئیس کل بانک مرکزی ادامه داد: موسسه ثامن مشکل خاصی ندارد و داریم تصمیم می گیریم که موسسه ثامن با موسسه کوثر تجمیع شوند و با هم فعالیت کنند.

وی در پاسخ به این پرسش که برخی اخبار منتشر شد که تعدادی از بانک های بزرگ در دامن زدن به شایعه بروز بحران بانکی نقش داشتند تا بتوانند سپرده های مردم را به سمت خودشان هدایت کنند آیا این موضوع را تایید می کنید؟ گفت: خیر. این استنباط ها غلط است و اکنون همکاری خوبی میان بانک ها وجود دارد.

سیف ادامه داد: دشمنان ما تلاش داشتند شایعاتی را در کشور رایج کنند تا ذهنیت مردم را تحت تاثیر موسسات غیر مجاز به نظام بانکی کشور تعمیم دهند.

رئیس کل بانک مرکزی افزود: نظام بانکی ما با اقداماتی مانند جلوگیری از توزیع سود موهوم و تقویت ذخایر بانکی، استحکام مناسب تری پیدا کردند و در این مسیر حرکت می کنند.

وی با اشاره به اینکه بانک مهر اقتصاد هم مشکلی ندارد، گفت: موسسات کوثر، ثامن و مهر اقتصاد در حال تجمیع هستند و این موضوع برای سپرده گذاران و دارایی های آنها تزلزلی ایجاد نمی کند و این‌ها مجموعه های متعادلی هستند و در مدیریت خود دقت های لازم را داشتند.

رئیس کل بانک مرکزی گفت: موسسه ثامن الحجج بدون هیچ تخصصی 500 شعبه در سراسر کشور تاسیس کرد و حدود 12 هزار و 800 میلیارد تومان پول جمع کرده بود و پول ها را بر باد داد اما بخش هایی از آن را توانستیم بازیافت کنیم.

وی افزود: فسادهای مختلف و تطمیع افراد، استخدام فرزندان مسئولان از جمله اقدامات آنها بود.

سیف گفت: موسسه فرشتگان هم این گونه بود که اکنون مسئول آن در زندان است.

رئیس کل بانک مرکزی افزود: تلاش بانک مرکزی این است تا خسارت مردم آسیب دیده از این موضوع را به حداقل برساند.

وی گفت: به محض اینکه دارایی های این موسسات شناسایی شود در مرحله اول اصل پول سپرده ها و در مرحله دوم سود متعارف آن پرداخت خواهد شد و بر اساس قرارداد این موسسات عمل می شود.

خط اعتباری بانک مرکزی به کاسپین در حال پرداخت است

سیف ادامه داد: از آنجا که این موسسات ورشکستگی با تقصیر هستند طلب سپرده گذاران از همه داراییهای آنها پرداخت می‌شود و حتی سهام آنها متعلق به سپرده گذاران است.

رئیس کل بانک مرکزی گفت: از طریق بانک مرکزی خط اعتباری به کاسپین داده شد و در حال پرداخت است.

وی افزود: متاسفانه دو گروه از سپرده گذاران درشت این موسسه مشکلاتی را ایجاد کردند یک گروه همان مدیران متخلفی هستند که اکنون در زندان هستند، عده ای هم سپرده گذاران درشتی هستند که نمی خواهند اجازه دهند تا تکلیف سپرده گذاران کوچک مشخص شود و تلاش می کنند با روش های مختلف مانع از دریافت این سپرده شوند.

سیف ادامه داد: تلاش می کنیم با شناسایی هر چه دقیق تر دارایی ها به تعیین تکلیف سپرده های آن ها سرعت بخشیم و از آنها انتظار داریم همراهی کنند و اگر اطلاعاتی در باره دارایی ها دارند اعلام کنند.

*کاهش تدریجی

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۹۵۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک مرکزی: سقف تراکنش غیرحضوری ۲ برابر شد؛ روزانه ۲۰۰ میلیون تومان

آستانه مجموع مبالغ برداشت از طریق درگاه‌های پرداخت غیر حضوری، از کلیه حساب‌های سپرده غیر تجاری متعلق به مشتری حقیقی در هر مؤسسه اعتباری با افزایش دو برابری تا دو میلیارد ریال به صورت روزانه و ۱۰ میلیارد ریال به صورت ماهانه مجاز شد.

به گزارش ایسنا، بانک مرکزی امروز (چهارم اردیبهشت ۱۴۰۳) در بخشنامه‌ای موارد زیر را ابلاغ کرد:

"پیرو بخشنامه شماره ۴۸۶‏/۰۳ مورخ ۰۵‏/۰۱‏/۱۴۰۳ معاون فن‌آوری‌های نوین بانک مرکزی درخصوص افزایش سقف تراکنش‌خرید اشخاص حقیقی، به استحضار می‌رساند هیأت عامل محترم بانک مرکزی در جلسه مورخ ۲۷‏/۱۲‏/۱۴۰۲ با استناد به اختیارات مقرر در ماده (۱۷) دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص با اصلاحات و الحاقات بعدی آن، مصوب شورای پول و اعتبار ابلاغی طی بخشنامه شماره ۳۳۹۴۴‏/۰۲ مورخ ۱۸‏/۰۲‏/۱۴۰۲ که طی آن افزایش آستانه‌های مقرر در دستورالعمل مذکور در حدود شاخص بهای کالا و خدمات مصرفی به رئیس‌کل محترم بانک مرکزی تفویض شده است، با افزایش آستانه‌های مندرج در مواد (۸)، (۱۰) و (۱۲) دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص، به شرح زیر موافقت نمود:

آستانه مجاز مجموع مبالغ برداشت از طریق درگاه‌های پرداخت غیرحضوری، از کلیه حساب‌های سپرده غیرتجاری متعلق به مشتری حقیقی در هر مؤسسه اعتباری، تا دو میلیارد ریال به صورت روزانه و ده میلیارد ریال به صورت ماهانه افزایش می‌یابد.

الزام به تکمیل قسمت (فیلد) بابت در فرم‌های مربوط و ارایه اسناد مثبته دال بر انجام معامله، قرارداد و یا علت انتقال وجه در نقل و انتقالات الکترونیکی حضوری درون بانکی و بین بانکی روزانه اشخاص حقیقی از گروه حساب‌های غیرتجاری آن‌ها که تا زمان ابلاغ این بخشنامه برای مبالغ بالاتر از دو میلیارد ریال اعمال می‌گردید، از این پس برای مبالغ بالاتر از چهارمیلیاردریال ضرورت می‌یابد. هم‌چنین در نقل و انتقالات الکترونیکی حضوری درون بانکی و بین بانکی مربوط به حساب‌های غیرتجاری اشخاص حقیقی با مبالغ بیشتر از دو میلیارد ریال تا چهارمیلیاردریال، گرچه ارایه اسناد مثبته دال بر انجام معامله، قرارداد و یا علت انتقال وجه ضرورت ندارد، لیکن تکمیل قسمت (فیلد) بابت در فرم‌های مربوط، الزامی است.

حداکثر تراکنش خرید از هر کارت‌پرداخت و نیز کلیه کارت‌های پرداخت متعلق به مشتری حقیقی، به روزانه مبلغ دو میلیارد ریال افزایش می‌یابد. کنترل آستانه مذکور در خصوص هر کارت بر عهده مؤسسه اعتباری صادرکننده کارت پرداخت است.

بانک‌ها موظفند، ضمن ایفاد نسخه اصلاحی دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص و نیز ارسال نسخه‌ای از «دستورالعمل نحوه اخذ مستندات موضوع تبصره ماده (۷)، تبصره (۲) ماده (۱۰) و تبصره ماده (۱۱) دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص» که ماده (۴) آن با توجه به تغییرات فوق‌الاشاره مورد اصلاح قرار گرفته است، مراتب را با لحاظ مفاد بخشنامه شماره ۱۴۹۱۵۳ ‏/۹۶ مورخ ۱۶ ‏/۵ ‏/۱۳۹۶ به تمامی واحد‌های ذیربط آن مؤسسه اعتباری ابلاغ و بر حسن اجرای آن نظارت کنند". ‏

دیگر خبرها

  • تقویت همکاری های بانکی ایران و افغانستان
  • نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره تامین توسط شبکه بانکی صادر شد
  • توسعه همکاری های بانکی ایران و افغانستان
  • معرفی توانمندی‌های نظام بانکی ایران در نشست با مدیران بانک مرکزی پاکستان
  • امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی
  • گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی
  • کنسرسیوم بانکی با هفت امضا مالک پرسپولیس شد
  • سقف تراکنش غیرحضوری بانکی به ۲۰۰ میلیون تومان افزایش یافت
  • سقف تراکنش غیر حضوری بانکی به ۲۰۰ میلیون تومان افزایش یافت
  • بانک مرکزی: سقف تراکنش غیرحضوری ۲ برابر شد؛ روزانه ۲۰۰ میلیون تومان