Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس دادگستری یزد گفت: اکنون بیش از 45 درصد از ابلاغ اوراق قضایی به صورت الکترونیک ارسال می شود که این امر هم نقش به سزایی در کاهش اطاله دادرسی دارد.

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، محمدرضا حبیبی در کمیته راهبردی قضایی_انتظامی استان یزد، ضمن تقدیر و تشکر از تلاش نیروی انتظامی در عرصه های مختلف اظهار داشت: در سایه همفکری،تعامل و همراهی مجموعه های قضایی و انتظامی و امنیتی مردم استان در یک فضای امن و آرام قرار دارند و اگر هم به صورت خُرد مشکلات و مواردی بوده است با دقت نظر مقامات قضایی و انتظامی و تلاش گسترده مأموران، در سریعترین زمان ممکن موضوع ریسیدگی و منجر به شناسایی و دستگیری متهمین گردیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تقویت واحد جلب را خواستار شد و افزود: تقویت واحد جلب نقش مؤثری در رفع و کاهش اطاله دادرسی دارد و باید برای تقویت این واحد تدابیر لازم تدارک گردد.


این مقام قضایی بر ایجاد زیرساخت لازم برای ثبت نام مراجعین به کلانتری در سامانه ثنا با همکاری معاونت آمار و فن آوری اطلاعات دادگستری استان تأکید کرد و بیان داشت: اکنون بیش از 45 درصد از ابلاغ اوراق قضایی به صورت الکترونیک ارسال می شود که این امر هم نقش به سزایی در کاهش اطاله دادرسی دارد و از این رو باید بستری فراهم گردد که ورودی پرونده ها از کلانتری ها نیز امکان ثبت در سامانه ثنا را با دریافت دقیق اطلاعات داشته باشد.


وی با اشاره به انجام تست سلامت رانندگان از سوی پلیس راهنمایی رانندگی در محل، تصریح کرد: چنانچه تست مثبت باشد پلیس طبق قانون، مجوز توقیف گواهینامه را به مدت 6 ماه دارد و این تصمیم پلیس قطعی است و باید مورد توجه همکاران قضایی نیز قرار گیرد.


رئیس کل دادگستری استان یزد، استمرار نشست های دادسرا و پلیس های تخصصی را جهت رفع ابهامات احتمالی و تسریع درامور را خواستار شد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۹۵۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ درصد جرائم رانندگی اشتباه ارسال می‌شود

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سردار تیمور حسینی رئیس پلیس راهور فراجا اظهار کرد: دو موضوع باعث اشتباه ارسال شدن جرائم رانندگی است؛ یک، موضوع کیفیت دوربین‌ها و دو، دستکاری ارقام پلاک خودرو توسط برخی از رانندگان است.

وی افزود: این دو عامل باعث شده است ۵ درصد جرایم رانندگی اشتباهی برای افراد ارسال شود که برای پاک کردن این جرائم اشتباه، افراد به مراکز پلیس راهور مراجعه کنند.

حسینی بیان کرد: البته سامانه رسیدگی غیرحضوری یا اینترنتی به اعتراضات در دست آماده‌سازی است و امیدواریم به‌زودی یعنی در سال ۱۴۰۳ بتوانیم این سامانه را معرفی و رونمایی کنیم تا دیگر برای اعتراض به تخلفات رانندگی نیاز به مراجعه حضوری نباشد.

رئیس پلیس راهور گفت: در سال گذشته ۱۵۷ میلیون جریمه برای رانندگان متخلف صادر شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حکم اعدام بابک زنجانی نقض شد/ تشکیل پرونده برای چهره‌هایی که اهمیت عملیات وعده صادق را به مخاطره انداخته بودند/ تشریح آخرین وضعیت پرونده باغ ازگل/ کشف جرم جدید در پرونده چای دبش
  • متهم جرائم اقتصادی در کرمانشاه دستگیر شد
  • علت صدور برگ جریمه رانندگی اشتباهی چیست؟​
  • دستگیری سارق مامورنما با ۸ فقره اخاذی در مشهد
  • مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌ها، حاصل تلاش ۹۰ روانشناس در پلیس اصفهان است
  • ۵ درصد جرائم رانندگی اشتباه ارسال می‌شود
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می کند
  • تیراندازی در دولت آباد برای زمین گیر کردن سارقان
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی