Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل دفتر بهداشت و مدیریت بیماریهای دامی سازمان دامپزشکی کشور گفت:پیگیر ایجاد مرکز تشخیص و کنترل بیماری هاری در شرق کشور هستیم که این مرکز در خراسان جنوبی راه اندازی خواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خاورستان، داریوش جهان پیما، مدیر کل دفتر بهداشت و مدیریت بیماریهای دامی سازمان دامپزشکی کشور، صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: استان خراسان جنوبی یکی از استانهای موفق در زمینه کنترل بیماریهای دامی در کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دامپزشکی خراسان جنوبی به دلیل داشتن نیروهای مجرب و با علم و آگاه توانسته است بسیاری از بیماریهای خطرناک مثل تب برفکی را کنترل کند.

مدیر کل دفتر بهداشت و مدیریت بیماریهای دامی سازمان دامپزشکی کشور بیان کرد: با توجه به اینکه تب برفکی باعث از بین رفتن اقتصاد، اشتغال و صنعت می‌شود کنترل بیماری تب برفکی باعث جلوگیری کردن از آسیب رسیدن به اقتصاد، اشتغال و صنعت خواهد شد.

جهان پیما تصریح کرد: در بحث بیماری تب کریمه کنگو در چهار سال اخیر هیچ گزارشی از جمعیت انسانی خراسان جنوبی نداشته ایم و سایر بیماری ها هم به دلیل اطلاع رسانی و آگاهی مردم کنترل شده است.

وی با بیان اینکه بیماری طاعون نشخور کنندگان کوچک ( پی پی آر) در خراسان جنوبی کنترل شده است، اذعان کرد: سازمان دامپزشکی کشور دو سال است که در زمینه ریشه کنی این بیماری اقدام کرده و تا کنون موفقیت های زیادی داشته است.

مدیر کل دفتر بهداشت و مدیریت بیماریهای دامی سازمان دامپزشکی کشور گفت: در راستای تعهدات بین المللی سازمان دامپزشکی برنامه ریزی شده است که سه نوع بیماری را ریشه کن کند و اولین بیماری آبله انسانی بوده که ریشه کن شده است و دومین بیماری که ریشه کن جهانی شده است طاعون گاوی بوده و بیماری سوم طاعون نشخور کنندگان کوچک ( پی پی آر) است که کشور ایران زودتر از سایر کشورها برای ریشه کنی این بیماری اقدام کرده است.

خراسان جنوبی مرزبان بهداشتی است

جهان پیما خاطر نشان کرد: خراسان جنوبی به دلیل موقعیت استقراری که دارد یک مرزبان بهداشتی است و امکانات زیر بنایی برای کنترل و پیشگیری از بیمارها در اغلب شهرستانهای استان و حتی شهرستانهای مرزی خیلی خوب و مجهز است.

وی اذعان کرد: من در سفر به خراسان جنوبی از نزدیک شاهد تلاش همکارن در دامپزشکی خراسان جنوبی بودم و همه آمار و اطلاعاتی که از خراسان جنوبی به مرکز می‌رسد درست و دقیق است.

مدیر کل دفتر بهداشت و مدیریت بیماریهای دامی سازمان دامپزشکی کشور بیان کرد: خراسان جنوبی چهار سال است که در زمینه بیماری تب کریمه کنگو و تب برفکی پاک بوده و این شرایط در استانی که فاصله نزدیکی با کشور افغانستان و استان سیستان و بلوچستان دارد خیلی خوب است.

ایجاد مرکز تشخیص هاری شرق کشور در خراسان جنوبی

جهان پیما گفت: پیگیر ایجاد مرکز تشخیص و کنترل بیماری هاری در شرق کشور هستیم که این مرکز در خراسان جنوبی راه اندازی خواهد شد.

وی با بیان اینکه سازمان دامپزشکی بودجه و اعتبارات کمی بر خلاف تلاش های زیاد پرسنل دارد، افزود: امید واریم که استانداری خراسان جنوبی و سازمان برنامه و بودجه با توجه به اهمیت این مرکز و نیاز به امکانات پیشرفته و مجهز اعتبار خوبی برای این مرکز در نظر بگیرد.

مدیر کل دفتر بهداشت و مدیریت بیماریهای دامی سازمان دامپزشکی کشور اظهار کرد:هیچ کشوری در خاورمیانه و اور آسیا به اندازه ایران برای سلامت دام و انسان تلاش نمی‌کند و این هم به دلیل این است که علم و آگاهی مثل ایران ندارند و ایران به عنوان رهبر برای کنترل بیماری های دامی با ریشه کنی بیماری طاعون نشخوار کنندگان کوچک آغاز به کار کرده است.

جهان پیما تصریح کرد: با توجه به امکانات و آگاهی نیروهای دامپزشکی کشور، کشور های عراق، پاکستان و افغانستان تمایل به همکاری با ایران را دارند.

وی ادامه داد: هم اکنون کشور افغانستان اغلب ملزومات و واکسن های مورد نیاز دام ها را از ایران تهیه می‌کند و دامپزشکی ایران کفایت این را دارد که به عنوان رهبر برای مبارزه با بیماری ها و ریشه کنی بیماریها اقدام کند.

مدیر کل دفتر بهداشت و مدیریت بیماریهای دامی سازمان دامپزشکی کشور بیان کرد: با توجه به اینکه خدمات رایگان سازمانها خیلی وقت است از طرف دولت قطع شده است اما سازمان دامپزشکی به صورت رایگان و بدون هزینه برای دامداران واکسن را تهیه می‌کند با اعتبارات سازمان دامپزشکی و در اختیار دامداران قرار می‌دهد.

جهان پیما گفت: نیروهای سازمان دامپزشکی تنها نیروهای هستند که همیشه در کنار دامدار بوده و به آنها خدمات ارائه می‌دهند اما بر خلاف این همه تلاش و آسیب هایی که به نیروهای دامپزشکی وارد می‌شود اسمی از آنها برده نشده و حمایتی از آنها صورت نمی‌گیرد.

وی اذعان کرد: بیماری تب کریمه کنگو مهمترین بحثی است که می‌تواند کاهش مبتلایان در زمینه انسان را داشته باشد و اطلاع رسانی و تشخیص به موقع پزشکان با توجه به پراکندگی جمعیت ایران باعث کنترل بیماری خواهد شد.

مدیر کل دفتر بهداشت و مدیریت بیماریهای دامی سازمان دامپزشکی کشور بیان کرد: عامل بیماری تب کریمه کنگو ویروسی است که تغییر می‌کند و با توجه به جهش هایی که دارد سازمان دامپزشکی در قالب برنامه ریزی های منظم توانسته این بیماری را کنترل کند.

جهان پیما گفت: برنامه هایی را برای تامین و تدارک کنترل بیماری ها در نظر داریم و از طرفی هم به فکر تامین منابع مالی برای کنترل بیماری ها و تهیه واکسن هستیم که امیدواریم اولین تخصیص را در شهرویور ماه داشته باشیم.

وی افزود: اعتبار در نظر گرفته شده برای تامین منابع مالی جهت کنترل بیماری ها 100 میلیارد تومان است در صورتی که هزینه خرید واکسن بیش از 108 میلیارد تومان بوده با همه این شرایط من از همه کسانی که باعث تامین این مبلغ شده اند تشکر می‌کنم.

مدیر کل دفتر بهداشت و مدیریت بیماریهای دامی سازمان دامپزشکی کشور بیان کرد: باید نگاه به سازمان دامپزشکی عوض شود و با توجه به اندازه کار سازمان بودجه و اعتبار در نظر گرفته شود و اعتبار مورد نیاز سازمان دامپزشکی به صورت کلی سه برابر اعتباری است که در حال حاضر در نظر گرفته شده است و اگر تامین بودجه شود مانفع به دامدار و صنعت بر می‌گردد.

جهان پیما گفت: در حال حاضر بیماری کریمه کنگو در کشور کنترل شده است و 15 شهریور ماه سال جاری برای جمعیت دام سنگین برنامه پوشش و کنترل بیماری را داریم و آبان ماه هم برای جمعیت دام سبک که حدود 40 میلیون دام سبک خواهند شد برنامه کنترل و پوشش را خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه ایجاد مرکز قطب کنترل بیماری هاری شرق کشور را به خراسان جنوبی داده ایم، اذعان کرد:در صورت محقق شدن این امر و راه اندازی این مرکز خراسان جنوبی به عنوان همکار انستیتو پاستور کشور خواهد بود که این خیلی مهم است. کشور ایران سال گذشته نه نفر را به دلیل بیماری هاری از دست داده است در صورتی که کشور پاکستان بیش از 35 هزار نفر را بر اثر بیماری هاری ازدست داده است.

مدیر کل دفتر بهداشت و مدیریت بیماریهای دامی سازمان دامپزشکی کشور بیان کرد: دامپزشکی خراسان جنوبی فقط دامپزشکی استان نیست و ما از این استان توقع داریم که در منطقه تاثیر گذار باشد و آینده خوبی را برای دامپزشکی خراسان جنوبی پیش بینی می‌کنیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۹۵۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصباحی مقدم : کنترل بانک‌ها از خرداد در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: با قانون جدید بانک مرکزی که خردادماه اجرایی می‌شود قدرت کنترل بانک‌ها به دست بانک مرکزی خواهد افتاد.

به گزارش تسنیم؛ غلامرضا مصباحی مقدم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره اصلاح نظام بانکی و جهش تولید اظهار کرد: شبکه بانکی کشور یک ساختار و مدیرانی دارد و زیر نظر بانک مرکزی است، اما تغییر در این مجموعه دشوار است.

وی افزود: وقتی شبکه بانکی کشورمان چهل سال به یک رویه خو گرفته به راحتی نمی‌توان آن را از این رویه خارج و به وضعیت جدیدی منتقل کرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به این پرسش که نظام بانکی کشور تا چه اندازه با طراحی الگوی توسعه و الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت هماهنگی دارد گفت: در حال حاضر نظام بانکی کشور تفاوت نسبتاً زیادی با الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت دارد. بانک مرکزی از اول متعهد نبود به اینکه بانکدار اسلامی را دنبال کند، اما الان در قانون جدید بانک مرکزی مهم‌ترین تکلیف این قانون، اجرای بانکداری اسلامی است و تحقق این مهم نیازمند تحول و تغییرات جدی است.

 مصباحی مقدم ادامه داد: با وجود اینکه اقدامات زیادی انجام شده و تغییرات خوبی هم رخ داده، اما تغییرات به صورت اساسی و گسترده نیست و نیاز دارد که رویکرد بانک مرکزی در زیرساخت قرارداد‌ها و قوانین و مقررات یک رویکرد جدی و فعال و به گونه‌ای باشد که ساختار را به صورت اساسی تغییر دهد و اصلاح کند.

وی در پاسخ به این پرسش که قانون جدید تا چه اندازه بانک مرکزی را به نقطه مطلوب می‌رساند اظهار کرد: بنده آرزو می‌کردم بانک مرکزی از استقلال بیشتری برخوردار باشد که این اتفاق افتاده و البته بنده هم در مجلس هشتم طراح قانون بانک مرکزی مستقل بودم که به ثمر نرسید.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تذکر این مطلب که بانک مرکزی بانک حکومتی و بانکِ بانکهاست نه بانک مردم یادآور شد: جایگاه بانک مرکزی جایگاهی نیست که با بنگاه‌ها و مردم دادوستد داشته باشد بلکه بانک‌ها را مدیریت و بر عملکرد آن‌ها نظارت می‌کند و جلوی ناترازی و تخلفات آن‌ها را می‌گیرد لذا باید از اقتدار لازم برخوردار باشد تا بتواند مانع از انحرافات و کج روی‌های نظام بانکی شود.

مصباحی مقدم گفت: منابع بانک هم باید در خدمت برنامه‌های بلند مدت و میان مدت دولت باشد و هم باید مستقل باشد تا بتواند بر بانک‌ها نظارت کند.

وی تصریح کرد: قدرت کنترل بانک‌ها تا قبل از تصویب قانون جدید، در اختیار بانک مرکزی نبود، اما با قانون جدید که خردادماه اجرایی می‌شود قدرت کنترل بانک‌ها به دست بانک مرکزی خواهد افتاد و یک سری سیاست‌های پولی و ارزی، مبنای عمل بانک مرکزی قرار خواهد گرفت.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام مطرح کرد: اگر منابع بانکی برای بنگاه‌ها و در جهت تولید و تجارت تأمین شود و برگشت داشته باشد بانک باید بر مصرف وجوه حاصل از برگشت اصل پول و برگشت سود به هر مقدار که باشد نظارت کند درغیر این صورت بازار دلالی و واسطه گری رشد پیدا می‌کند.

مصباحی مقدم با انتقاد از اینکه بانک در خدمت نظام تولید و نظام بازار نیست و دغدغه‌ای برای تولید و بخش واقعی اقتصاد ندارد گفت: بانک باید واسطه وجوه بین سپرده گذاران و تجار و تولیدکنندگان باشد، اما این کار را نمی‌کند و فقط تأمین مالی می‌کند و کاری هم ندارد که این تسهیلات برای چه کاری مصرف می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه تأمین مالی برای تولیدکننده نباید هزینه بر باشد افزود: بزرگترین بنگاه‌های اقتصادی کشور بزرگترین بدهکاران نظام بانکی هستند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اشتغال ۱۷۱ نفربهبودیافته زیرپوشش بهزیستی در خراسان جنوبی
  • اشتغال 171 نفربهبودیافته زیرپوشش بهزیستی در خراسان جنوبی
  • پرسه سگ‌های ولگرد در شهر؛ ترحم، ترس، هاری
  • واکسیناسیون ۱۰ هزار و ۷۴۴ قلاده سگ در قزوین
  • شهرک تخصصی گوهرسنگ در خراسان جنوبی ایجاد می‌شود
  • مصباحی مقدم : کنترل بانک‌ها از خرداد در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد
  • رفع یک مشکل حوزه دامپزشکی پس از نیم قرن
  • رفع مشکل حوزه دامپزشکی پس از نیم قرن
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • کنترل ۲ میلیون متر مکعب سیلاب در سازه‌های آبخیزداری بیرجند