Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدارس روستاهای محروم کاژغونه و قلعه بالا کاشمر در مردادماه جاری از خدمات اردوهای طرح هجرت بسیج دانش‌آموزی بهره‌مند شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کاشمر بصیر، مدارس روستاهای محروم قلعه بالا و کاژغونه شهرستان کاشمر از خدمات اردوهای جهادی دانش‌آموزی بهره‌مند شدند.

احمد رحمانی حین بازدید از بهسازی مدارس مناطق محروم در گفت‌و‌گو با خبرنگار ما اظهار کرد: اردوهای ده روزه‌ی طرح هجرت بسیج دانش‌آموزی مربوط به حوزه امام جعفر صادق(ع) و حوزه حضرت معصومه (س) شهرستان است که با هدف محرومت زدایی و هدفمند کردن اوقات فراغت دانش‌آموزان به صورت داوطلبانه انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یادآور شد: مرمت، بهسازی، نقاشی و زیباسازی مدرسه ابتدایی شیخ بهایی روستای کاژغونه و دبستان حضرت خدیجه کبری (ص) روستای قلعه بالا به مدت دو الی سه روز دیگر به اتمام می‌رسد و مدارس دیگر در دستور کار قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۹۶۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توانمندسازی ۱۹۶ هزار معلم در طرح شهید همت

رضا مراد صحرایی، وزیر آموزش و پرورش گفت: ابتدای سال ۱۴۰۲ تلخی‌هایی داشت اما آخر سال پر از خیر و برکت بود. من و همکارانم در سال جدید با مردم عهد می‌بندیم که در خدمت کردن از دیگران پیشی بگیریم.

وی افزود: سند تحول تاکید ویژه‌ای بر مقطع ابتدایی دارد، باید گفتمان حاکم بر آموزش و پرورش را تغییر دهیم و به جای این که معلم‌های ابتدایی به مقطع متوسطه بروند، کاری کنیم معلمان مقطع متوسطه به ابتدایی بیایند و این نیازمند چند کار است؛ ابتدا در برخی از تسهیلات مثلاً در طبقه بندی مشاغل، اولویت با معلمان ابتدایی باشد. معلمان ابتدایی باید جایگاهشان به صورت ویژه، ممتاز شود.

صحرایی با بیان اینکه بحث مهارت آموزی برای اشتغال از دوره غیر دانشگاهی باید شروع شود؛ افزود: این امر همت همه مسئولان مجلس و دولت، دستگاه‌ها و وزارت آموزش و پرورش را می طلبد، در این راستا کمک سرانه ویژه‌ای را برای تجهیز هنرستان‌های شبانه‌روزی در نظر می‌گیریم و قبل از مهر ۱۴۰۳ عملیاتی می‌شود.

حمید طریفی حسینی، معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش ضمن قبولی طاعات و عبادات مردم گفت: در دوره ابتدایی سه عنصر معلم، دانش آموز و خانواده را به عنوان رکن اصلی و جریان تربیت داریم. به خصوص خانواده که خیلی پر رنگ‌تر و پر معناتر در کنار ما هستند.

وی با بیان این که بیشترین جذب در نظام آموزش و پرورش کشور در دوسال اخیر مربوط به مقطع ابتدایی است؛ افزود: یک پنجره فرصت تاریخی برای روزآمدسازی نیروی انسانی در دوره ابتدایی رقم خورده  است ما به دنبال جذب معلمان ابتدایی بحث توانمند سازی را داشتیم.

او با بیان این که معلمانی که کمتر از ۵ سال سابقه داشتند در اولویت توانمند سازی قرار گرفتند؛ ادامه داد: در طرح شهید همت حدود ۱۹۶ هزار معلم ابتدایی توانمند سازی شدند.

وی افزود: معلمان بیش از ۵ هزار حلقه علمی را تشکیل دادند و به صورت حضوری یا غیر حضوری آموزش‌های لازم را دیده و با یک‌دیگر گفتمان می‌کردند.

او ادامه داد: در مناطق دو زبانه (روستایی، شهری و مرز) بحث زبان آموزی را داشتیم. در همین راستا حدود ۸ هزار مدرسه تحت پوشش زبان آموزی به صورت ویژه قرار گرفتند. بنای ما این است که این آموزش‌ها استمرار داشته باشد.

طریفی حسینی تصریح کرد: برای شناسایی بازماندگان تحصیلی ما سامانه‌ایی را طراحی کرده‌ایم که به صورت چهره به چهره آن‌ها را شناسایی و اقدام به جذب‌شان می‌کنیم.

وی اظهار کرد: ما به صورت ویژه تحول در دوره اول ابتدایی را در دستور کار قرار داده‌ایم؛ همچنین ما سعی داریم در نظام دوری معلمان را سازماندهی کنیم تا بتوانند در سه سال اول تحصیلی(پایه اول تا سوم ابتدایی) به دانش‌آموزان خود  آموزش داده و نقاط قوت، توانمندی و نقاط ضعف دانش آموز را شناسایی کنند.

او با بیان این که در سال جدید طراحی و استقرار الگوی همگانی پرورش استعداد، مهارت آموزی و خلاقیت در سطح مدارس ابتدایی خواهیم داشت؛ ادامه داد: کیفیت بخشی مدارس ابتدایی دولتی در دستور کار ما قرار دارد. ما در مدارس می‌توانیم کانون پرورش استعداد را داشته باشیم در همین راستا حدود  ۱۰۰ ساعت سند مدرسه ملی در اختیار مدرسه قرار گرفته است. 

در بخش دیگر محمدمهدی کاظمی، معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت:  دوره متوسطه به ویژه متوسطه اول، دوره هویت یابی است چرا که شرایط کار کردن با این دانش آموزان در این سن پیچیدگی‌های خاص خود را دارد.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان این که مهارت آموزی در مقطع متوسطه  بسیار با اهمیت و مهم است؛ افزود: در این راستا موضوع دسترسی آموزشی را پیگیری و از سال گذشته بحث مدارس شبانه روزی برای افزایش پوشش تحصیلی را از طریق توانمندسازی مدیران و اجرای طرح شهاب در این مدارس دنبال کرده‌ایم.

وی افزود: مشاوران شاید مسئولیت ویژه‌ای داشته باشد اما آنچه مهم است معلم به دلیل ارتباط ویژه‌ای که با دانش آموز دارد نقش مهمی ایفا می کند، در این راستا طرحی با نام سکوی استعدادیابی با مشارکت بنیاد احسان در چند استان آغاز کردیم که در حال اجراست و می‌تواند زمینه ساز رشد دانش آموز باشد.

وی افزود: بحثی که کل وزارتخانه درگیر آن است، پرونده رشد تربیتی دانش آموز است که با محوریت مرکز سنجش و مشارکت بخش‌ها و معاونت‌های آموزشی شکل می‌گیرد؛ طرحی با نام طرح خاتم به مناسبت ایام نوروز از ۲۴ اسفند آغاز و تا ۲۴ فروردین ادامه دارد که کارها و مهارت‌های مختلف در زمینه‌های مختلف مانند هنر، وسایل تعمیراتی، کامپیوتر و شبکه را دانش آموزان یاد می‌گیرند تا بتوانند زمینه‌های انتخاب مناسب‌تر و مطلوب‌تر را به دست آورند.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: برنامه ویژه‌ای وزارت آموزش و پرورش با حمایت‌های وزیر آموزش و پرورش برای مسئله مهارت آموزی دارد، در این راستا تدوین آیین نامه‌ مهارت‌های دانش آموزان از دوره دوم ابتدایی آغاز و تا پایان متوسطه با محوریت هنرستان‌ها با مشارکت بخش‌های مختلف آموزش‌های فنی و حرفه‌ای ادامه دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • ۷ هزار و ۲۰۰ جلد کتاب در مناطق محروم آذربایجان‌غربی توزیع شد
  • آشنایی با هوش مالی در بازارچه دانش‌آموزی سما
  • توزیع هفت‌هزار و ۲۰۰ جلد کتاب در مناطق محروم آذربایجان‌غربی
  • برگزاری مراسم شکرانه عملیات دانش آموزی «میدان ۱۴۰۲» در مشهد
  • بیش از ۴ هزار طلبه فاضل نزدیک به اجتهاد داریم
  • ضرورت گسترش مهارت آموزی به دانش آموزان
  • تجهیز ۴۰ اردوگاه دانش آموزی به تجهیزات ورزشی
  • فعالیت ۸۰۰ گروه جهادی دانش آموزی خدام در چهارمحال و بختیاری
  • مهارت آموزی به سمت دانش آموزان گسترش یابد
  • توانمندسازی ۱۹۶ هزار معلم در طرح شهید همت