Web Analytics Made Easy - Statcounter

رتبه ۲ علوم تجربی و ۳ زبان‌های خارجی کنکور سراسری گفت: حضورم در فضای مجازی در حد مشاهده نتایج کنکورهای آزمایشی بوده و اصلاً در شبکه‌های اجتماعی حضور نداشته‌ام.

امیرحسین قویدل در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در تبریز ضمن اشاره به پیش‌بینی خود از کسب رتبه‌های تک‌رقمی اظهار کرد: قطعاً نمی‌توان به‌صورت دقیق رتبه‌ها را پیش‌بینی کرد اما به لطف خدا امیدوار بودم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تقریباً در هر روز حدود 8 ساعت و به‌صورت بریده‌بریده مطالعه می‌کردم، یعنی سعی می‌کردم بین زمان مطالعه دروس، فرصت‌هایی برای استراحت هم برنامه‌ریزی کنم. در جهت آمادگی برای کنکور نیز از هیچ مشاوری استفاده نکردم. در این راه خانواده‌ام تأثیری زیاد و فداکاری‌های غیرقابل وصفی داشتند.

قویدل در مورد شرکت در کلاس‌های متفرقه نیز گفت: برای حضور در کنکور زبان‌های خارجی در هیچ کلاس متفرقه‌ای شرکت نداشتم اما در جهت آمادگی بیشتر برای کنکور تجربی، در یکی دو درس از کلاس‌های متفرقه شرکت کردم.

کنکوری‌ها از لطف الهی ناامید نشوند و تمام تلاش خود را به کار گیرند قویدل با بیان این جمله تصریح کرد: توصیه من به دانش‌آموزانی که در سال‌های آتی در کنکور شرکت می‌کنند این است که به خدا توکل کنند، از لطف الهی ناامید نشوند و تمام تلاش خود را به کار گیرند و با استقامت به کار خود ادامه دهند.

وی در مورد حضور در شبکه‌های مجازی نیست گفت: در این مدت از تلفن همراه و کامپیوتر شخصی استفاده نکرده‌ام اما در حد رفع نیاز از تلفن همراه و کامپیوتر پدر و مادرم استفاده کرده‌ام. حضورم در فضای مجازی در حد مشاهده نتایج کنکورهای آزمایشی بوده و اصلاً در شبکه‌های اجتماعی حضور نداشته‌ام. واقعاً این شبکه‌ها برای دانش‌آموزی که می‌خواهد درس بخواند خیلی مضر است.

قویدل در ادامه افزود: فکر می‌کنم شرکت در کنکورهای آزمایشی خیلی مفید و یکی از ابزارهای مهم آموزشی هستند. حتی اگر دانش آموزان بتوانند از کنکور سال‌های گذشته نیز استفاده کنند قطعاً نتیجه بهتری می‌گیرند.

وی در مورد موفقیت در دو کنکور علوم تجربی و زبان‌های خارجی نیز گفت: رشته تجربی برای من ارجحیت دارد اما چون به زبان‌های خارجی هم علاقه داشتم در این کنکور هم شرکت کردم. در آینده نیز قصد دارم علوم تجربی را ادامه بدهم و ان‌شاءالله رشته پزشکی دانشگاه تهران را انتخاب خواهم کرد.

قویدل در مورد عوامل موفقیتش در کنکور سراسری گفت: اول لطف و رحمت الهی و فداکاری‌های خانواده‌ام به همراه زحمت دبیران و در نهایت تلاش و کوشش خودم باعث شد این موفقیت رقم بخورد.

انتهای پیام/

R7887/P4001/S6,47/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۹۷۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری امتحانات نهایی با حضور ۱۴۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، عبدالله حبیبی با اشاره به آغاز امتحانات نهایی از اواخر اردیبهشت‌ماه اظهار کرد: در استان خوزستان امسال ۱۴۰ هزار دانش‌آموز در سه پایه دهم، یازدهم و دوازدهم در امتحانات نهایی شرکت می‌کنند. از این تعداد، حدود ۴۰ هزار دانش‌آموز پایه دوازدهم داریم که کنکوری هستند.

وی افزود: امسال برای اولین بار امتحانات نهایی در پایه دهم و یازدهم برگزار می‌شوند. امتحانات نهایی پایه‌های دهم و یازدهم همراه با یکدیگر و امتحانات پایه دوازدهم نیز جداگانه برگزار خواهند شد.

حبیبی با اشاره به آماده‌سازی حوزه‌های امتحانی، افزود: با توجه به شرایط خاص خوزستان، حوزه‌های امتحانی نباید زیر ۱۰۰ شرکت‌کننده باشند، اما در برخی قسمت‌های استان به دلیل مشکلاتی که وجود دارد و برای رفاه دانش‌آموزان، این حوزه‌ها تشکیل می‌شوند با این حال، نیازمند تصویب آن در شورای تامین هستیم.

سرپرست اداره کل آموزش و پرورش خوزستان گفت: با توجه به اینکه ۶۰ درصد قبولی در کنکور مربوط به امتحانات نهایی و سوابق تحصیلی دانش‌آموزان است، در واقع در هر روز از امتحانات نهایی، کنکور برگزار می‌شود.

وی با اشاره به تغییر مداوم نظام آموزشی بیان کرد: با تاثیر بیشتر سوابق تحصیلی در قبولی کنکور، دانش‌آموز متوجه می‌شود باید کتاب‌های آموزشی مدرسه را بخواند. پیش از این در برخی موارد دانش‌آموزان کتاب‌ها را کنار می‌گذاشتند و همه انرژی خود را صرف کلاس‌های کنکور و جزوه‌ها می‌کردند و کتاب‌ها مورد بی‌مهری واقع شده بودند، اما اکنون این تغییر، موجب می‌شود دانش‌آموز همه هم و غم خود را روی کتاب بگذارد و نقش موسسات کنکور کمرنگ می‌شود هر چند آنها هم راه و روش‌های جدید پیدا کرده‌اند.

حبیبی گفت: نیازی نیست خانواده‌ها بابت امتحانات نهایی استرس داشته باشند، زیرا همه برگه‌های امتحانی به صورت یکسان تصحیح می‌شوند و با واگذاری تصحیح برگه‌ها به دیگر نقاط، مشخص نیست هر برگه توسط کدام استان تصحیح می‌شود، بنابراین نگاه از روی رحمت یا سختگیری در کار نیست و همه در تصحیح برگه‌ها نگاه یکسانی دارند، هر چند باز هم دبیر برگه را تصحیح می‌کند، اما به آن نگاه کشوری دارد.

وی با اشاره به تصحیح الکترونیکی برگه‌های امتحانات عنوان کرد: این روش تصحیح برگه‌های امتحانات آسیبی به رتبه علمی خوزستان نمی‌زند و اگر رتبه را پایین بیاورد در کل کشور این اتفاق رخ می‌دهد. پارسال نیز در کل کشور میانگین نمره امتحانات دو نمره کاهش یافت، اما این رقم در خوزستان یک و نیم نمره بود.

سرپرست اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان در خصوص رتبه علمی خوزستان گفت: پیش‌بینی می‌شود با اقدامات انجام‌شده، امسال رتبه علمی خوزستان ارتقا یابد.

دیگر خبرها

  • سوالات مهم داوطلبان کنکور درباره سابقه‌ تحصیلی و ترمیم نمره + پاسخ
  • تحلیلی راهبردی برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزی
  • تحلیلی راهبردی جهت پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزی
  • ارتباط کم اساتید کشاورزی با بخش واقعی/ جهاد کشاورزی کمکی به مهارت آموزی دانشجویان نمی‌کند
  • مانوین چه فرصت‌هایی برای صنایع خلاق ایران ایجاد می‌کند؟
  • ایستگاه قانون، گامی در راستای افزایش دانش حقوقی دانش‌آموزان
  • برگزاری امتحانات نهایی با حضور ۱۴۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی
  • سهم دشتستان از رتبه‌های برتر کنکور افزایش یابد
  • زیرساخت‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی شهر جدید مهستان ارتقا می‌یابد
  • دانش‌آموزی که داماد معلمش شد! | ویدئو