Web Analytics Made Easy - Statcounter

دولت میلیارد‌ها تومان به اشخاص حقیقی وحقوقی بدهکار است و دعوت از بیش از یکصد هیات خارجی برای شرکت در مراسم تحلیف چه ضرورتی داشته است. دبیرکل حزب موتلفه اسلامی گرفتن عکس سلفی نمایندگان فراکسیون امید با موگرینی را حقارت‌آمیز خواند و گفت: هزار کیلومتر دور‌تر از تهران جوانان ما برای استقلال و شرف ملی سر می‌دهند و عزت ملی را ارتقاء می‌بخشند اما عده‌ای حقیرانه در بهارستان با موگرینی عکس می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش نامه نیوز، محمد نبی حبیبی در نشست دبیران حزب موتلفه که صبح امروز برگزار شد، اظهار کرد: پاسداری از مذهب رسمی کشور، نظام اسلامی و قانون اساسی سه وظیفه مهم رئیس جمهور است که در سرلوحه وظایف ده‌گانه وی در سوگند ریاست جمهوری به آن اشاره شده است. لذا رئیس جمهور باید در صف اول صیانت از دین، نظام و قانون اساسی باشد.
حبیبی افزود: رئیس جمهور باید خود را وقف خدمت به مردم و اعتلای کشور کند. ترویج دین، اخلاق و گسترش عدالت، پرهیز از خودکامگی و دفاع از آزادی و حرمت مردم از دیگر وظایف رئیس‌جمهور است.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی همچنین تاکید کرد: مهم‌ترین و کلیدی‌ترین وظیفه در مفاد سوگند‌نامه رئیس‌جمهور حراست از مرزهای کشور و دفاع مقتدرانه از استقلال سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است، لذا می‌بینیم سمت‌های کلیدی کشور به شخص رئیس‌جمهور واگذار شده است.
وی گفت: رئیس جمهور رئیس شورایعالی امنیت ملی است و از این طریق استقلال سیاسی و حراست از مرز‌ها را نیز برعهده دارد. رئیس‌جمهور رئیس شورای پول و اعتبار بوده و مسئول سازمان برنامه و بودجه کشور است و همچنین رئیس شورایعالی انقلاب فرهنگی است و از این طریق وظایف خود را در حراست از استقلال کشور اعمال می‌کند.
حبیبی با اشاره به مفاد حکم تنفیذ حکم ریاست جمهوری از سوی رهبری گفت: اینکه رهبر انقلاب در حکم تنفیذ آورده‌اند، رئیس جمهور در بزرگداشت ارزش‌ها و مبانی انقلاب صراحت داشته باشد، برای استقرار عدالت، جانبداری از محرومان و اجرای احکام اسلامی و وحدت ملی است. اینکه رهبر معظم انقلاب در سخنرانی تنفیذ خطاب به آقای روحانی تاکید کردند «اجازه دهید منتقدین دیدگاه‌های خود را بیان کنند و به میان مردم بروید و از انتقاد مخالفان آشفته نشوید» ناظر به مفاد سوگند‌نامه است که رئیس‌جمهور باید پاسدار آزادی مردم باشد و از حرمت مردم دفاع کند.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی به سخنان رئیس جمهور در مراسم تحلیف اشاره کرد و گفت: ما نگاه آقای روحانی به برجام و نتایج آن را قبول نداریم زیرا وی در همین نطق تحلیف گفت «امروز روزگار رونمایی از مادر تحریم‌ها نیست بیایید از مادر همکاری‌ها رونمایی کنیم» این سخنان از باب نصیحت به زورگویان عالم خوب است اما همه ما می‌دانیم که آمریکایی‌ها ارزشی برای گفتگو‌ها و توافقات دوجانبه و چند جانبه قائل نیستند. آن‌ها فقط می‌خواهند زور خود را به رخ ما بکشند و در ستم به ملت ما از چیزی فروگذار نکنند. چطور ما می‌توانیم از رونمایی مادر مذاکرات سخن بگوییم؟
وی با اشاره به اظهارات اخیر خانم موگرینی قبل از سفر به تهران تصریح کرد: خانم موگرینی رئیس دیپلماسی خارجی اتحادیه اروپا که در آستانه سفر به تهران از تحریم‌های آمریکا علیه ایران حمایت کرده بود، به چه دلیلی در مراسم تحلیف دعوت شده بود.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی افزود: نتایج مذاکرات و توافق برجام نشان امیدی به توافق با مجموعه غرب نیست و فقط به قول رئیس جمهور باید به مصلحت خود تکیه کنیم و این را به عنوان «مادر تصمیم‌ها» در روابط با غرب با شجاعت رونمایی کنیم.
حبیبی گرفتن عکس سلفی نمایندگان فراکسیون امید با موگرینی را حقارت‌آمیز خواند و گفت: هزار کیلومتر دور‌تر از تهران جوانان ما برای استقلال و شرف ملی سر می‌دهند و عزت ملی را ارتقاء می‌بخشند اما عده‌ای حقیرانه در بهارستان با موگرینی عکس می‌گیرند و این حیثیت را بر باد می‌دهند.
وی خطاب به لاریجانی رئیس مجلس تاکید کرد: فکر می‌کنم رئیس مجلس باید برای حفظ حیثیت مجلس طبق آئین‌نامه به این دسته از نمایندگان تذکر بدهد. متاسفانه در سالروز شهادت شهید آیت قهرمان عزت ملی، این کار‌ها واقعا دور ازشان ملت ماست.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود تعطیلی تهران بخاطر مراسم تحلیف را در مورد انتقاد قرار داد و گفت: تعطیلی تهران هزینه گزافی علاوه بر پذیرایی از میهمانان خارجی در برداشته است. این هزینه سرسام‌آور برای اقتصاد ملی و خزانه دولت منطقی نیست. اکنون دولت میلیارد‌ها تومان به اشخاص حقیقی وحقوقی بدهکار است و دعوت از بیش از یکصد هیات خارجی برای شرکت در مراسم تحلیف چه ضرورتی داشته است.
وی در ادامه با اشاره به اظهارات سفیر انگلیس در تهران مبنی بر پایبندی بر توافق برجام گفت: مسئولان ما نباید فریب بازی‌های لندن در توافق برجام را بخورند. انگلیس مانند آمریکا برجام را نقض کرده است و بر سر راه اجرای برجام سنگ‌اندازی می‌کند.
حبیبی با اشاره به خرید ۹۵۰ تن کیک زرد از قزاقستان خاطرنشان کرد: سخنگوی وزارت خارجه خودمان در ۲۹ فروردین از اخلال انگلیس در این معامله پرده‌برداری کرد بنابراین نباید تردید کرد که لندن در زمین واشنگتن بازی می‌کند.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در پاسخ به سؤالی در مورد تحولات منطقه گفت: عربستان در یمن مشغول نسل‌کشی است. این کشتار آن هم در ایام مراسم حج آبرویی برای ریاض در میان مسلمانان جهان باقی نگذاشته است.
وی افزود: پیروزی حزب‌الله در عملیات اخیر یک فتح بزرگ و تاریخی است. با این پیروزی، لبنان از خطر تروریسم دور می‌شود و امنیت لبنانی‌ها مدیون مجاهدت رزمندگان حزب‌الله است. این پیروزی یک حلقه از پیروزی‌های بزرگی است که نصیب مقاومت شده است. همچنین آزادسازی موصل که مرکز اصلی فرماندهی تروریست‌ها در منطقه بود نیز یک فتح‌الفتوح دیگر بود که طرحهای تجزیه‌طلبانه آمریکا در منطقه را به شکست منجر کرده است.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی افزود: تروریسم در عراق و سوریه نفس‌های آخر را می‌کشد و آمریکا و رژیم صهیونیستی پس از پایان این دوره احتمالا طرح‌های خائنانه جدیدی را رونمایی می‌کنند که جبهه مقاومت باید آمادگی برخورد با آن‌ها را داشته باشد.

منبع: نامه نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namehnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نامه نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۹۹۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا قالیباف تصمیم گرفت از دولت انتقاد کند؟

جریان خالص‌سازی توسط دولت و حامیانش در طول چند سال گذشته، دامن محمدباقر قالیباف را بیشتر از هر فرد دیگری گرفته و رئیس مجلس یازدهم از این موضوع خشمگین است. برنامه یکدست کردن به اختلاف سیاسی میان نیروهای جریان اصولگرا برای خالص‌سازی بیشتر منجر شد.

به گزارش سازندگی، قالیباف پس از چهار سال، سکوت همیشگی‌اش بر تمام کاستی‌های دولت سیزدهم را شکسته و هم خودش به دولت انتقاد می‌کند و هم دست مجلسی‌ها را باز گذاشته است.

آن هم قالیبافی که با پایداری‌ها و طرفداران دولت که برای ریاست‌جمهوری سیدابراهیم رئیسی تلاش بسیار کردند برای پیروز شدن در انتخابات مجلس دوازدهم ائتلاف کرد. اما حتی در آخرین نشستی که هفته گذشته با اقتصاددان‌های دولتی داشت، آخرین اولتیماتوم‌ها را به دولت سیدابراهیم رئیسی و کابینه‌اش داد تا هرچه سریع‌تر برای مشکلات ارزی و اقتصادی چاره‌ای بیندیشند.

در عین حال نمی‌شود به این موضوع تنها اکتفا کرد زیرا قالیباف کسی نیست که برای دولت رئیسی و طرفدارانش خط‌ونشان بکشد چون بارها ثابت کرده که خیلی راحت می‌تواند چشم بر ضعف‌ها و حتی فسادهای موجود در قوه مجریه سیزدهم ببندد بنابراین، این سوال پیش می‌آید که چرا قالیباف به ناگه به دولت انتقاد می‌کند؟ و چرا دولت رئیسی برای رئیس کنونی پارلمان دیگر آن دولت قبل نیست؟

شاید آن‌طور به نظر برسد که سیدابراهیم رئیسی هم دیگر برای قالیباف هم‌پیمان قدیمی نیست و دور از ذهن نیست که او حتی برای اینکه مجدداً صاحب ریاست شد به عنوان یکی از منتقدان شرایط موجود، انتقاداتش را از دولت افزایش دهد. فردی که اگر دوباره کرسی قدرت را به دست بگیرد احتمالاً رقیب جدی‌تری برای سیدابراهیم رئیسی در ریاست‌جمهوری ۱۴۰۴ خواهد شد.

موضوعی که عباس سلیمی‌نمین که نزدیکی سیاسی نیز با رئیس مجلس دار، سال گذشته آن را رد کرد. او در گفت‌وگو با سایت قرن نو گفته بود که رئیسی برای بار دوم کاندیدا خواهد شد و قالیباف خود را وارد رقابت با او نخواهد کرد. سلیمی‌نمین تاکید کرده بود: «قرابت فکری بین جبهه پایداری و رئیسی وجود ندارد» موضوعی که البته مسکوت ماند و در شرایط کنونی طور دیگری به نظر می‌رسد.

درست است که محمدباقر قالیباف با ائتلاف پایداری‌ها به مجلس راه یافت اما گویا در جنگ قدرتی که میان اصولگرایان اکنون باقی است، قالیباف ترجیح می‌دهد، طرف جریان وابسته به دولت سیزدهم قرار نگیرد. گویا بده‌بستان‌های سیاسی چهار سال اخیر به مذاق رئیس مجلس خوش نیامده است.

او چشم‌هایش را روی ضعف‌های دولت بست اما از آن طرف آن‌ها تمام تلاش‌شان برای وارد کردن بیشترین هجمه‌ها به قالیباف انجام دادند. به طوری که همچنان نیز بر سر ریاست مجلس افرادی مانند مجتبی ذوالنوری و نبویان و حتی حمید رسایی که با جریان شریان شناخته می‌شود به عملکرد قالیباف نقد می‌کنند.

در نظرسنجی‌ای که عصر ایران منتشر کرده و کمتر از ۲۴ ساعت روی سایت فعال بود ۸۳۵۵ نفر در آن شرکت کردند. نتیجه بسیار جالب توجه و تامل‌برانگیز بود؛ حدود ۸۲ درصد شرکت‌کنندگان اعلام کردند که اگر نماینده بودند به منوچهر متکی رای می‌دادند و تنها ۱۸ درصد قالیباف را ترجیح دادند.

این نشان می‌دهد که دست‌کم بخشی مهمی از افکار عمومی دیگر تمایلی به ریاست قالیباف بر قوه مقننه ندارند و ترجیح می‌دهند یک چهره معقول‌تر در مجلس آینده که احتمالاً بسیار هم پرتلاطم خواهد بود، مدیریت پارلمان را بر عهده بگیرد.

بر همین اساس و با توجه به کارنامه‌ای که دوستان دولت در این سال‌ها انجام دادند، جریان قالیباف هم اگر در نهایت نتواند نظر اکثریت را معطوف او کند، فردی مثل متکی را بر پایداری‌چی‌ها ترجیح می‌دهد. قالیباف راه سختی را برای ریاست دوباره پارلمان در پیش دارد.

حال که پایداری‌ها توانستند، نماینده بیشتری به مجلس بفرستند و در شرایطی که رقیبان اصلی او ممکن است نبویان و ذوالنوری از چهره‌های شناخته شده پایداری باشند، قالیباف باید تلاش بیشتری کند. طرفداران رئیسی همواره سعی دارند تا تنها جریان رقیب‌شان را از زمین بیرون کنند. از بی‌محلی به همایش انتخاباتی قالیباف در آبان امسال تا به حاشیه راندن مجلس توسط افرادی همچون الیاس نادران که از شناخته‌شده‌ترین افراد اصولگرایی و نزدیک به طیف رئیسی است.

فراموش نکنیم که حتی در آستانه دومین اجلاسیه مجلس و انتخابات هیات‌رئیسه در بهار ۱۴۰۰ و مهم‌تر از آن انتخابات ریاست‌جمهوری، یکی از اعضای جبهه پایداری در مجلس مدعی دستکاری بودجه پس از تصویب از سوی قالیباف و نزدیکانش شد. یکی دیگر از مواردی که سروصدای زیادی کرد ماجرای سفر خانواده قالیباف به ترکیه برای خرید سیسمونی نوه در راهشان بود. چندی بعد از این ماجرا مهدی طائب، رئیس قرارگاه عمار و از چهره‌های اصولگرایان در یک فایل صوتی که از او درز پیدا کرد، مدعی شد که در پس افشای سفر خانواده قالیباف به استانبول، برادر داماد سیدابراهیم رئیسی قرار داشته است.

درست است که موضوع سیسمونی نوه رئیس مجلس الان دیگر صدر اخبار نیست اما از آنجایی که جبهه پایداری و رئیس قوه مجریه چندان علاقه‌ای به دخالت‌های او ندارند بنابراین می‌توان حدس زد که محمدباقر قالیباف تنها مرد بازمانده از طیف خودش است و شانس باخت بالایی دارد.

به هر حال گویا جریان خالص‌سازی توسط دولت و حامیانش در طول چند سال گذشته، دامن محمدباقر قالیباف را بیشتر از هر فرد دیگری گرفته و رئیس مجلس یازدهم از این موضوع خشمگین است. برنامه یکدست کردن به اختلاف سیاسی میان نیروهای جریان اصولگرا برای خالص‌سازی بیشتر منجر شد. ضمن آنکه از زمان قرار گرفتن ابراهیم رئیسی در جایگاه ریاست‌جمهوری، قالیباف بارها هدف هجمه حامیان او قرار گرفته است.

در این میان مطرح شدن نام منوچهر متکی، وزیر امور خارجه دولت احمدی‌نژاد که به چهره معتدل‌تری نسبت به باقی نفرات شناخته می‌شود به مذاق قالیباف خوش‌تر است زیرا امکان رایزنی موفق برای حضور گزینه‌های جریان حامی قالیباف در هیات‌رئیسه را افزایش دهد.

البته آنچه نباید از نظر دور داشت، تنش میان دولت و مجلس درخصوص سیاست‌های اقتصادی است که دیگر دو طرف از آشکار شدن آن ابایی ندارند. زیرا از سویی به نظر می‌رسد که حامیان رئیسی به این باور رسیده‌اند که حضور مجدد قالیباف بر ریاست مجلس فرصتی مناسب برای او خواهد بود تا خود را برای رقابت مستقیم یا نیابتی با رئیسی در انتخابات ریاست‌جمهوری پیش‌رو مهیا کند.

منوچهر متکی در افکار عمومی جزو اصولگرایان معتدل شناخته می‌شود و شاید سابقه دیپلماتیک وی در شرایط بین‌المللی کنونی کشور در تقویت تمایل به او موثر بوده باشد. او قبلاً سفیر ایران در ژاپن و ترکیه سپس وزیر خارجه کشورمان بود که به دنبال مخالفت با سیاست‌های نسنجیده محمود احمدی‌نژاد در عرصه روابط خارجی و درحالی که در ماموریت دیپلماتیک سنگال به سر می‌برد، برکنار شد.

با این حال وارد فاز تقابل و هیاهو نشد و همین خویشتن‌داری او تحسین اصولگرایان را بیش‌ازپیش برانگیخت و از همین‌روست که در محافل سیاسی اصولگرایان از وی به عنوان گزینه جدی و مورد وفاق برای ریاست مجلس یاد می‌شود. به گزارش عصر ایران، خبرها حاکی از این است قالیباف که بسیاری از یارانش در انتخابات اخیر از راهیابی به مجلس باز ماندند و موقعیت خود برای ریاست مجلس را در خطر می‌بیند، رایزنی‌هایش را آغاز کرده است تا بلکه بتواند با جلب نظر نمایندگان جدید، همراهی آن‌ها را برای ریاست مجدد خود کسب کند.

البته این بدان معنا نیست که رقابت نهایی الزاماً بین قالیباف و متکی خواهد بود. جبهه پایداری ترجیح می‌دهد که یکی از اعضای خود مانند سیدمحمود نبویان را به ریاست مجلس برساند. با این حال اگر پایداری‌چی‌ها نتوانند یکی از خودشان را به کرسی ریاست بنشانند، ترجیح می‌دهند برای جلوگیری از پیروزی قالیباف به متکی رای بدهند. معدود میانه‌روهای مجلس نیز فارغ از توافق‌های پشت پرده- که دور از ذهن نیست- اصولگرای معتدلی چون متکی را بر تندروهای پایداری و فرد پرحاشیه‌ای مانند قالیباف ترجیح می‌دهند.

دیگر خبرها

  • تجلیل از مدال‌آوران ورزش در سال ١۴٠٢ با حضور حضور رئیس جمهور
  • دریافت بیمه مسافرتی چه ضرورتی دارد؟
  • تجلیل از مدال‌آوران ورزش در سال ١۴٠٢ با حضور رئیس جمهور
  • تحلیف سربازان مرکز آموزشی امام رضای بیرجند و مراسم گرامیداشت روز معلم
  • دیگر بهانه‌ای برای بیمه نکردن کارگران ساختمانی وجود ندارد
  • ترامپ: اگر رئیس جمهور بودم هرگز جنگ غزه راه نمی افتاد
  • چرا قالیباف تصمیم گرفت از دولت انتقاد کند؟
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • انتقاد از اختصاص ردیف اعتباری خاص برای سفر رئیس جمهور
  • ون‌های تاکسی تهران در اختیار یک شرکت شهرداری/ قرارداد‌های اتوبوسرانی خارجی به کجا رسید؟