Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از یزد، رضا برزگر بفروئی در گفتگو با خبرنگار بسیج دانشجویی با اشاره به اینکه روستاهای استان یزد مشکل و محرومیت چندانی در زمینه عمرانی ندارند اظهارداشت: آنچه به عنوان مشکلات روستا ها و مناطق کمتر توسعه یافته استان قابل بیان است، وجود مشکلات و فقر فرهنگی، کمبود امکانات و فرصت آموزشی و وضعیت نابسامان اقتصادی روستاها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مسئول قرارگاه جهادی شهید محمدخانی با بیان اینکه روستاها و تولیدات روستائیان در اقتصاد کشور تاثیر بسزایی دارند افزود: مهاجرت جوانان از روستا ها به شهرها برای پیدا کردن کاری با درآمد بیشتر، در آینده نزدیک باعث خالی شدن روستاها از نیروهای کارآمد جوان و کاهش تولیدات کشاورزی و دامی می شود که این موضوع مشکلات اجتماعی و اقتصادی جدی برای کشور به وجود خواهد آورد و استان یزد هم از این قضیه مستثنا نیست.

این فعال دانشجویی با اشاره به اینکه وجود واسطه های متعدد در خرید تولیدات و محصولات روستائیان باعث شده تا درآمد چندانی نصیب این مردمان سخت کوش نشود افزود: عدم وجود صنایع تبدیلی در برخی روستا ها و کم بودن آنها در سایر روستاها از دیگر دلایل اصلی نامناسب بودن وضعیت معیشتی روستائیان استان است.

وی با بیان اینکه ایجاد صنایع تبدیلی در روستا ها علاوه بر اشتغال زایی و فراهم کردن شرایط بازگشت جوانان به روستا باعث تولید محصولات نهایی با کیفیت بهتر و قیمت تمام شده ارزان تر می شود اضافه کرد: ضرورت مشاوره دادن به روستائیان در حوزه کار آفرینی و کشاورزی و وجود کارشناسان متخصص در روستا ها از دیگر مواردی است که کمتر به آن توجه می شود.

برزگر با بیان اینکه با بهره گیری از تخصّص کارشناسان در کشاورزی به خصوص در موضوعات مبارزه با آفات و مدیریت آب در روستا ها می توان به کشاورزان کمک موّثری کرد افزود: کاشت گیاهان کم آبخواه دارویی، پرورش طیور و ماهیان زینتی و توانمند سازی روستائیان به خصوص زنان خانه دار در راستای ایجاد مشاغل خانگی نظیر قالی بافی و تولید صنایع دستی از دیگر کارهایی است که می توان در راستای رونق اقتصادی روستا ها نسبت به آن ها اهتمام ویژه داشت.

وی در ادامه به فعالیت های گروه های جهادی بسیج دانشجویی استان در راستای محرومیت زدایی و حل مشکلات مردمان شریف مناطق کمتر توسعه یافته استان اشاره کرد و افزود: در همین راستا و به منظور فعالیت منسجم تر و تاثیرگذار تر و حل ریشه ای معضلات روستاها قرارگاه جهادی شهید محمد خانی در استان یزد تشکیل شد.

مسئول قرارگاه جهادی شهید محمدخانی استان با اشاره اینکه این مجموعه به همت دانشجویان جهادگر استان و با بهره گیری از کارشناسان و کار علمی و حساب شده و با تعامل با دستگاه های ذی ربط از جمله جهاد کشاورزی به کیفیت بخشی به اردوهای جهادی و استمرار و هدفمندی بیشتر آن ها کمک می کند افزود: شهرستان خاتم، بخش آسفیج شهرستان بهاباد و منطقه اسفند آباد ابرکوه مناطق هدف این قرارگاه است.

وی تصریح کرد:مناطق عثمان وند و جلال وند کرمانشاه و مناطقی از جنوب کرمان از جمله بخش های خارج استان است که جهادگران این مجموعه در آنجا به محرومیت زدایی و خدمت رسانی خواهند پرداخت.

برزگر با بیان اینکه این مجموعه دانشجویی در ذیل قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه الغدیر استان فعالیت می کند ابراز امیدواری کرد: با عزم راسخ و روحیه انقلابی دانشجویان جهادگر و فعالیت منسجم مشکلات این مناطق در سال های نه چندان دور حل شود و شاهد پیشرفت و آبادانی این بخش های کمتر توسعه یافته از استان باشیم.

این دانشجوی بسیجی در پایان اردوهای جهادی را فرصتی برای خودسازی و تزکیه نفس به خصوص برای جوانان دانست و اظهار داشت: خدمت رسانی جوانان آتش به اختیار به مردمان شریف مناطق محروم و کمتر توسعه یافته باعث ایجاد نور امید در دل مستضعفین خواهد شد و بی تردید اجری عظیم در نزد پرودگار خواهد داشت.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۹۹۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وحدت اعضای شورا با شهرداران باعث رونق امور شهری می‌شود

ایسنا/زنجان مدیرکل امور شهری و امور شوراهای استانداری زنجان با بیان اینکه وحدت اعضای شورا با شهرداران باعث رونق امور شهری می‌شود، گفت: تبدیل شهرها به کارگاه عمرانی در استان نشان‌دهنده دوری از حاشیه و توجه به کار است.

سعید خلجی امروز (چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه) در جلسه علنی شورای شهر زنجان، اظهار کرد: فعالیت شوراهای اسلامی در شهرها به‌عنوان پارلمان شهری نشان از بلوغ سیاسی و توجه به نظرات مردم در همه حوزه‌ها به‌ویژه مدیریت شهری است.

وی تصریح کرد: از ابتدای روی کار آمدن دولت سیزدهم، تلاش شد نگاه‌ها در این حوزه به مسائل شهری منطبق بر واقعیت و کمک برای رفع نواقص باشد و همه تلاش‌ها در این راستا انجام شده است.

خلجی ادامه داد: متاسفانه در دهه گذشته علی‌رغم نیاز مبرم ناوگان حمل‌ونقل شهری هیچ‌گونه اقدامی موثر در این حوزه انجام نشده بود که با تلاش‌های انجام شده و اعتبارات در نظر گرفته شده شاهد این هستیم که تعداد قابل توجهی اتوبوس، مینی‌بوس و ون در سطح شهرها وارد ناوگان شده و در حال خدمات‌رسانی به شهروندان است. در بخش خرید ماشین‌آلات سنگین نیز در سطح استان ۳۴ دستگاه ماشین‌آلات سنگین خریداری و در اختیار شهرداری‌ها قرار گرفته است.

مدیرکل امور شهری و امور شوراهای استانداری زنجان به بودجه عمرانی شهرداری زنجان و سایر شهرهای استان نیز اشاره کرد و یادآور شد: با بررسی بودجه شهرداری استان، مشاهده می‌شود که بیش از ۶۰ درصد بودجه به بخش عمرانی اختصاص یافته است در حالی‌که در قانون این عدد ۴۰ درصد است؛ مقایسه این دو عدد نشان می‌دهد که در شهرداری نگاه به عمران شهری بسیار جدی بوده و سعی شده است با کاهش سایر هزینه‌ها پروژه‌های مورد نیاز در شهرها به مرحله اجرا درآید.

خلجی افزایش بودجه شهرداری‌ها را نیز در راستای تداوم نگاه توسعه‌ای به شهرها دانست و تصریح کرد: در این مدت بودجه شهرداری زنجان ۳.۵ برابر شده است که رقم بسیار قابل توجهی است و با تزریق آن به طرح‌ها افزایش خدمات عمومی به مردم را شاهد هستیم.

او به اجرای نهضت آسفالت شهری نیز اشاره کرد و گفت: استفاده از ۴۵۴ هزار تن آسفالت در معابر شهری شهرهای استان زنجان، نشان از عزم جدی در این حوزه است و قطعا کام مردم را شیرین خواهد کرد. در ۲ سال گذشته ۱۷۶ پروژه عمرانی بزرگ در شهرها در حال انجام بود که اعتبار در نظر گرفته شده برای آنها سه هزار میلیارد تومان بوده است.

خلجی به احداث ۹۴ هزار مترمربع فضای سبز در سطح شهرها نیز اشاره کرد و یادآور شد: در این راستا اقدام به جداسازی آب خام و آب شهری برای آبیاری فضای سبز نیز انجام شده که بخش عمده‌ای از کار در این حوزه انجام شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تنش آبی و نبود صنایع تبدیلی از چالش‌های مهم خدابنده است
  • ۹۶ درصد از راه‌های روستایی شهرستان طارم آسفالت شده است
  • کمبود فضای آموزشی رنج معلمان روستاها/علم هدیه معلم به انسان‌ها
  • تمامی نیروهای امدادی خدماتی گروه های جهادی و مردمی در مناطق سیل زده پای کار بودند
  • وحدت اعضای شورا با شهرداران باعث رونق امور شهری می‌شود
  • حفر و تجهیز ۳۷ حلقه چاه آب شرب طی سال گذشته در همدان
  • کم‌توجهی به روستاها موجب حاشیه‌نشینی در شهرها می‌شود
  • روستاهای آبپخش نیازمند توجه بیشتر مسؤولان هستند
  • بررسی مسائل و مشکلات روستا‌های پیرانشهر با حضور مدیر کل بنیاد مسکن استان آذربایجان غربی
  • شوراها در خدمت‌رسانی به مردم روستاها در تراز انقلاب عمل کنند