Web Analytics Made Easy - Statcounter

با سرمایه‌گذاری و دانش فنی فولاد مبارکه اصفهان

اصفهان-
اولین و بزرگترین کارخانه گندله‌سازی شرق کشور در سنگان خراسان رضوی با اتکا به سرمایه‌گذاری و دانش فنی فولاد مبارکه اصفهان و پیمانکاران داخلی و با حضور مهندس نعمت‌زاده، وزیر صنعت، معدن و تجارت، دکتر بهرام سبحانی، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه اصفهان، محمود نگهبان سلامی، نماینده مردم خواف و رشتخوار، مدیران عامل شرکت‌های فولاد خراسان و صنایع معدنی فولاد سنگان، استاندار، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی و اعضای شورای اسلامی و مسئولان محلی خواف به بهره‌برداری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خبرنگار ما در آیین بهره‌برداری از کارخانه گندله‌سازی 5 میلیون تنی فولاد سنگان خراسان، وزیر صنعت، معدن و تجارت با سخنانی ضمن قدردانی از اقدامات هدفمند فولاد مبارکه اصفهان در منطقه سنگان که منجر به تکمیل هرچه بیشتر زنجیره فولاد کشور شده است، گفت: باید ظرفیت‌های معدن و صنایع معدنی در کشور به‌گونه‌ای افزایش یابد که صادرات سنگ‌آهن خام و سنگ‌آهن دانه‌بندی متوقف و به جای آن انواع محصولات فولادی با کیفیت به اقصی نقاط دنیا صادر شود.
محمدرضا نعمت‌زاده یکی از اهداف جدی این وزارتخانه را تکمیل زنجیره تولید مواد معدنی معرفی کرد و گفت: جلوگیری از صادرات مواد خام و تبدیل آن به محصولات با ارزش افزوده بالاتر که فناوری، اشتغال و بازگشت سرمایه را درپی دارد، از اولویت‌های این وزارتخانه است.
وی با اشاره به توسعه اکتشافات معدنی، اظهار داشت: هم اینک در یکی از بزرگترین مناطق دارای ذخایر سنگ‌آهن کشور واقع در سنگان خواف، 12 هزار کیلومترمربع اکتشاف تکمیلی درخصوص سنگ‌آهن انجام شده است که نتایج آن نشان می‌دهد باید تولید کنسانتره را در منطقه سنگان به 5/22 میلیون تن و تولید گندله را به 5/17 میلیون تن برسانیم.
وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: برای تولید این میزان کنسانتره و گندله حداقل باید 40 میلیون تن سنگ‌آهن از معادن سنگان تأمین شود.
وی با اشاره به محدودیت آب در منطقه سنگان، ابراز داشت: درخصوص تأمین آب مورد نیاز رایزنی‌هایی با وزارت نیرو انجام گرفته است.نعمت‌زاده با ذکر این مطلب که تا چند سال گذشته ایران واردکننده فولاد بود، خاطرنشان کرد: رویکرد توسعه معدن و صنایع معدنی اکنون شرایطی فراهم کرده است که خوشبختانه سال گذشته میزان صادرات فولاد به 5 میلیون تن رسید؛ این درحالی است که براساس برنامه‌ریزی‌های به عمل آمده امیدواریم امسال این رقم به میزان 8 میلیون تن برسد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: در ابتدای دولت یازدهم، حجم تولید سنگ‌آهن در کشور سالانه حدود 63 میلیون تن بود؛ اما اینک به 75 میلیون تن رسیده و قرار است تا پایان سال تولید سالانه سنگ‌آهن در ایران به 100 میلیون تن برسد.
وی با بیان اینکه در ابتدای فعالیت دولت یازدهم، سالانه 28 میلیون تن کنسانتره تولید می‌شد و این رقم اکنون به 5/46 میلیون تن کنسانتره در سال ارتقا یافته است، ادامه داد: بنابر برنامه‌ریزی‌های انجام شده مقرر شده است تا پایان سال، میزان کنسانتره تولیدی به 55 میلیون تن برسد. ضمن اینکه در بخش گندله نیز میزان تولید 5/21 میلیون تن بود که اکنون به 5/39 میلیون تن رسیده و تا آخر سال نیز به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی شده است که به 45 میلیون تن دست یابیم.
نعمت‌زاده میزان تولید آهن اسفنجی در سال 92 را 7/18 میلیون تن اعلام کرد و افزود: در این بخش اکنون به رقم 30 میلیون تن در سال دست یافته‌ایم و طبق برنامه تا آخر سال افزایش تولید تا 34 میلیون تن را در دستور کار قرار داده‌ایم. علاوه بر این، در بخش شمش نیز میزان تولید 5/23 میلیون تن بود که اکنون به 31 میلیون تن رسیده و تا آخر سال نیز به 37 میلیون تن دست خواهیم یافت.
تمامی طرح‌های توسعه در گروه فولاد مبارکه یکی پس از دیگری
 به بار نشسته است
همچنین در این مراسم دکتر بهرام سبحانی، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه اصفهان نیز از سرمایه‌گذاری 5/500 میلیارد تومانی این شرکت برای اجرای طرح‌های توسعه گروه فولاد مبارکه در طول دولت یازدهم خبر داد و با بیان اینکه این میزان سرمایه‌گذاری و تمامی طرح‌های توسعه در گروه فولاد مبارکه یکی پس از دیگری به بار نشسته است، ضمن ابراز خرسندی از به بهره‌برداری رسیدن گندله‌سازی 5 میلیون تنی فولاد سنگان خراسان گفت: تمامی پروژه‌ها به جز کنسانتره 5 میلیون تنی سنگان، که بیش از 52 درصد پیشرفت فیزیکی دارد، به طور کامل عملیاتی شده و به بهره‌برداری رسیده است. مدیرعامل گروه فولاد مبارکه اصفهان در معرفی پروژه گندله‌سازی سنگان افزود: این پروژه به منظور تأمین پایدار گندله و ایجاد توازن در زنجیره فولاد به ظرفیت 5 میلیون تن در سال، در مجاورت معادن سنگ‌آهن سنگان استان خراسان، در زمینی به مساحت 24 هکتار با سرمایه‌گذاری 10 هزار میلیارد ریال در مدت 36 ماه با موفقیت
 اجرا شد.
وی ظرفیت کنونی تولید در گروه فولاد مبارکه را 3/10 میلیون تن فولاد خام و 8/11 میلیون تن آهن اسفنجی در سال اعلام و تصریح کرد: گروه فولاد مبارکه برای تولید این میزان محصول به 5/17 میلیون تن گندله نیاز دارد.
مدیرعامل بزرگترین گروه فولادسازی کشور افزود: مبادی تأمین گندله موردنیاز گروه فولاد مبارکه از خارج شرکت به میزان 3/5 میلیون تن در سال، در سنگان به میزان پنج میلیون تن در سال و در خود شرکت فولاد مبارکه 2/7 میلیون تن در سال است.
دکتر سبحانی با بیان اینکه 7/500 میلیارد تومان سرمایه در این مجموعه ثبت شده است، اظهار کرد: در بخش زنجیره تأمین فولاد در بخش بالادست 2800 شرکت، اعم از معادن سنگ‌آهن تا تأمین قطعات یدکی و در بخش پایین دست 1000 شرکت، از جمله شرکت‌های خودروسازی و لوازم خانگی قرار دارند.
مدیرعامل گروه فولاد مبارکه اصفهان در بخش پایانی سخنان خود با تأکید بر اینکه شرکت فولاد مبارکه بزرگترین تولیدکننده ورق‌های فولادی تخت در خاورمیانه و شمال آفریقا است، تصریح کرد: این شرکت با 12 واحد احیا مستقیم به ظرفیت 12 میلیون تن، بزرگترین تولیدکننده آهن اسفنجی در جهان و یکی از موفقترین شرکت‌های فولادسازی است.
باید اعتبار مناسبی
 برای تکمیل زیرساخت صنایع معدنی تأمین شود
در ادامه این مراسم، نماینده مردم خواف در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به اهمیت تأمین زیرساخت در توسعه طرح‌های معدنی، تأکید کرد: یکی از دغدغه‌های بسیار بزرگ در حوزه معدن، تأمین زیرساخت است و از آنجا که تأمین آب موردنیاز صنایع معدنی نیز یکی از زیرساخت‌های این بخش محسوب می‌شود، بنابراین باتوجه به کم‌آبی منطقه باید چاره جدی نیز در این زمینه اندیشیده شود که باتوجه به انتقال آب از دریای عمان به شرق کشور، تأمین آب صنایع این منطقه باید مورد توجه قرار گیرد.
محمود نگهبان سلامی نبود زیرساخت های لازم در زمینه حمل و نقل جاده‌ای و ریلی را در صنایع معدنی، یکی دیگر از معضلات معدن و صنایع معدنی کشور برشمرد و یادآور شد: از سهم حقوق دولتی باید اعتبار مناسبی برای تکمیل زیرساخت صنایع معدنی منطقه
 تأمین شود.
بومی‌سازی صنایع معدنی فولاد سنگان با اتکا به دانش فنی و سرمایه‌گذاری فولاد مبارکه و حضور پیمانکاران داخلی از ویژگی‌های بارز این
پروژه است.
در بخش دیگری از این مراسم سیدمحسن میرمحمدی، مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان نیز از اشتغال‌زایی بیش از 1300 نفر به صورت امانی و پیمانی در اولین و بزرگترین گندله‌سازی شرق کشور در سنگان خراسان رضوی خبر داد و بومی‌سازی صنایع معدنی فولاد سنگان را با اتکا به دانش فنی و سرمایه‌گذاری فولاد مبارکه و پیمانکار داخلی، از ویژگی‌های بارز این پروژه خواند.
اصفهان-
 محمدعلی شاه‌علی

--------------------------------------------------------------------------

تذکر: کاربر محترم! انتشار مطالب دیگر رسانهها از سوی پایگاه خبری تحلیلی بی‌باک لزوما به معنای صحت و تایید محتوای آنها نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. در ضمن شما می توانید اخبار و مطالب وزین خود را که تا کنون در هیچ رسانه‌ای منتشر نشده است از طریق بخش "تماس با ما" یا پل ارتباطی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید برای ما ارسال نمایید تا در صورت دارا بودن مولفه‌های لازم، منتشر گردد.

------------- با کلیک بر روی لینکهای ذیل تمامی روزنامه‌های کشور را رایگان مطالعه کنید -------------

روزنامه‌های عمومی | روزنامه‌های اقتصادی | روزنامه‌های ورزشی | سایر روزنامه‌ها| هفته‌نامه و ماهنامه | نشریات استانی

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۰۱۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید وزیر جهاد کشاورزی از بزرگ‌ترین رویداد تولید،تجارت و صادرات

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت جهاد و کشاورزی، جمعیت بازدید کننده در کنار نمایندگان ایرانی شرکت‌ها و صدها بازرگان خارجی عبور و مرور در ۸۰۰ غرفه ۱۷ سالن نمایشگاه را بسیار سخت می‌کند. برای فرصت دو ساعته، چاره‌ای جز انتخاب نیست. انتخاب اساسی وزیر حضور در غرفه‌های فعال در زمینه تحقیقات، دانش‌بنیان، صنایع ماشین‌آلات کشاورزی، بسته‌بندی و غرفه صادر کنندگان نهایی این محصولات بیشتر نمود دارد.

در این نمایشگاه پنج روزه، محصولات و دستاوردها در حوزه‌های مختلف صنعتی و کشاورزی در هفت گروه کالایی از جمله صنایع غذایی، کشاورزی و شیلات، صنعت، فرش و صنایع دستی و …عرضه می‌شد.

نخستین انتخاب وزیر جهاد کشاورزی حضور در میان محققان است که در چندین غرفه شرکت‌های دانش‌بنیان و فناورانه مستقر بودند. توصیه وزیر به معاونان خود به ویژه رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی بر تسهیل امور مجوزها استوار است تا محققان و فن‌آوران در پیچ و خم‌های اداری اذیت نشوند.

تولید کننده‌ای می‌گوید: «ما تولید گوشت گیاهی داریم»، اقدامی که توجه آقای نیکخت را به خود جلب می‌کند. از قیمت نهایی می‌پرسد و تولید کننده می‌گوید: «قیمت نهایی محصول ما در هر کیلو فقط ۱۵۰ هزار تومان است در حالی که دو برابر گوشت حیوانی هم پروتئین دارد.»

در غرفه جهاد دانشگاهی تولید آزمایشگاهی جنین حیوانی هم مورد توجه وزیر قرار می‌گیرد که نماینده شرکت تولید کننده جنین حیوانی می‌گوید: «سالانه ۳ هزار جنین آزمایشگاهی در این شرکت زیرمجموعه جهاد دانشگاهی تولید می‌کنیم» اما برای توسعه کار به بازارهای صادراتی خارجی نیاز دارند که از وزیر جهاد کشاورزی تقاضای همکاری دارد.

علاقمندی وزیر جهاد کشاورزی برای برگزاری نشست ویژه با نمایندگان شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور، مورد توجه همراهان قرار می‌گیرد تا در برنامه‌های کاری وزارتخانه قرار گیرد.

تولید کننده ادوات کشاورزی از استان همدان اصرار دارد که وزیر هم در غرفه حاضر شود و هم به استان همدان سفر کند و از نزدیک ۱۱۰ مدل ماشین‌آلات تولید این شرکت ایرانی را ببیند که بازارهای صادراتی هم دارد.

او توضیح می‌دهد: «سالانه سه هزار ماشین مورد نیاز صنعت کشاورزی در بخش‌های مختلف کاشت، داشت و برداشت را تولید می‌کنیم.»

صنایع بسته‌بندی و صنایع تبدیلی محصولات کشاورزی هم مورد توجه ویژه وزیر جهاد کشاورزی است. یکی از تولید کنندگان دستگاه‌های صنایع تبدیلی می‌گوید: «وقتی یک کیلو سیب‌زمینی به فرآوره تبدیل می‌شود بالغ بر ۲۰ تا ۵۰ برابر ارزش افزوده می‌یابد. ما به جای صادرات سیب‌زمینی باید فرآورده نهایی صادر کنیم.»

تولید کننده دیگر صنعت بسته‌بندی غذا می‌گوید: «وضعیت کیفی محصولات ایرانی کاملاً در لبه علم جهانی بسته‌بندی مواد غذایی قرار دارد، با اینکه رقابت در این علم و صنعت امروزه به ساعت رسیده است.»

وزیر جهاد کشاورزی با تأیید سخنان این تولید کننده می‌گوید: «وظیفه ما حمایت از عملی شدن این تفکر با ارزش است و با صمیم قلب کمک می‌کنیم.»

شرکت دیگر، صادر کننده بزرگی است، نماینده شرکت می‌گوید: «ما بازارهای پایدار صادراتی داریم که با ایجاد زیرساخت‌های مناسب در روسیه، عراق و سلیمانیه و نیز صادرات به کانادا، ۱۲ منطقه اروپایی، هلند و آلمان بدست آوردیم؛ اما اگر شرایط صادراتی تسهیل شود ما می‌توانیم ۱۰ برابر بیشتر صادرات داشته باشیم زیرا مصرف کننده خارجی در میان انبوه نمونه‌های خارجی، محصول ایرانی را به دلیل امنیت غذایی محصول انتخاب می‌کند و این انتخاب برای نام ایران بسیار باارزش است.»

در غرفه استانداری مازندران از وزیر جهاد کشاورزی می‌خواهند به توسعه زیرساخت‌های صنعت شیلات مازندران کمک کند.

نماینده استانداری می‌افزاید: «یکی از حوزه‌های مهم اقتصادی و درآمدی مردم استان‌های شمالی شیلات است که نقش مهم در ایجاد اشتغال و توسعه اقتصاد این خطه و به تبع آن کشور می‌تواند ایفا کند.»

در غرفه خراسان جنوبی نیز، جعفری رئیس جهاد کشاورزی علاوه بر توضیح ارزش افزوده برای تولیدات کشاورزی استان، می‌گوید: «۱۱۰ فرصت اقتصادی خراسان جنوبی در قالب کتابی به ۲ زبان زنده دنیا ترجمه شده و در اختیار سرمایه‌گذاران و تجار قرار می‌گیرد، زنجیره‌های ارزش استان (گوهرسنگ‌ها، زعفران، زرشک و بنتونیت) هم به پنج زبان ترجمه شده‌اند.»

حسینی رئیس اتاق تعاون خراسان جنوبی هم می‌گوید: «ما دو هزار تعاونی در استان داریم که عمدتاً در حوزه کشاورزی فعال هستند.»

مؤسسه تحقیقات خاک و آب کشور هم در غرفه بسیار بزرگی، دستاوردهای برتر خود در زمینه کودهای زیستی و بیوتکنولوژی خاک را به نمایش گذاشت. مواردی مانند اکسید کننده‌های گوگرد، حل کننده‌های فسفر، محرک‌های رشد گیاه، میکروارگانیسم‌های تجزیه کننده مواد آلی و انواع مورد استفاده در زیست پالایی نفت در این نمایشگاه عرضه شدند.

تولید کننده‌ای می‌گوید: «ما با همین میکروارگانیسم‌های تجزیه می‌توانیم از کمپوست مواد آلی تا گوشت مصنوعی که دو برابر گوشت طبیعی پروتئین دارد، به صورت میکروبی تولید کنیم.»

نماینده شرکت‌ها می‌گوید: «۶۴۰ شرکت دانش‌بنیان در پارک‌های ملی و دهکده‌های علم و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی فعال هستند.»

آقای نیکبخت در گفتگو با فعالان این عرصه می‌گوید: «هر قدر فضای رشد و کار به شرکت‌های دانش‌بنیان داده شود هم سبب رونق کسب و کار است و هم ارزش افزوده محصولات کشاورزی بیشتر می‌شود.»

بازرگانان از کشورهای مختلف آسیایی، آفریقایی و اروپایی در نمایشگاه حضور دارند. اعراب کشورهای حاشیه خلیج فارس از جمله کویت و عمان و عراق نمود بیشتری دارند. البته بازرگانانی از چین، کشورهای آفریقایی و اروپای شرقی نیز فراوان به چشم می‌آیند.

نمایشگاه اکسپوی ۱۴۰۳ تهران، علاوه بر ایجاد فرصتی مناسب برای معرفی صنعتگران و شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی به بازارهای هدف جهانی و مشتریان بین‌المللی کالا و خدمات، بستر بی‌نظیری برای نمایش فرهنگ و تمدن ایرانی به شرکت کنندگان خارجی و همچنین ایجاد و توسعه دیپلماسی فرهنگی و علمی بین ایران و دیگر کشورهای جهان هم بوده است.

کد خبر 6094360

دیگر خبرها

  • بازدید وزیر جهاد کشاورزی از بزرگ‌ترین رویداد تولید،تجارت و صادرات
  • وزیر آفریقای مرکزی: ما به دنبال دانش ایرانی در حوزه معدن هستیم
  • مدرسه صادرات ایران افتتاح شد
  • ثبت ۷.۸ میلیارد دلار صادرات صنعت فولاد کشور طی سال گذشته
  • بهره برداری از اولین خانه خلاق و نوآور مهارت کشور در کردستان
  • شروط حضور دانش‌بنیان‌ها در معادن
  • ضرورت متناسب سازی دروس دانشگاهی با نیاز صنعت فولاد کشور
  • سرمایه‌گذاری ۱۵۰ همتی در صنعت و معدن خراسان رضوی
  • تصویب اجرای ۱۰ طرح سرمایه گذاری، بهره برداری و بهینه سازی زیر ساخت های مدیریت تعاون روستائی
  • ۱۱۱ فرصت سرمایه‌گذاری پیش‌بینی و معرفی شده است