Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان، با اشاره به حضور گسترده نمایندگان کشورهای مختلف در مراسم تحلیف دوازدهمین رئیس‌جمهور ایران و استقبال آنها برای این مشارکت گفت: این موضوع، بیانگر رویکرد ایران‌دوستی و ایران‌پذیری در برابر رویکرد ایران‌ستیزی و ایران‌هراسی ازسوی جامعه جهانی است.

به گزارش جماران،بهرام قاسمیبا بیان اینکه مراسم تحلیف دوازدهمین رئیس‌جمهور کشورمان در شکل و نوع خود یکی از بزرگترین مراسم‌های سیاسی و ملی از نظر حضور قابل توجه مقامات و هیات‌های خارجی پس از انقلاب اسلامی در کشور بود، تصریح کرد: در تحلیف یازدهم شاهد این بودیم که ۴۷ هیات در این مراسم شرکت کردند که از جمله می‌توان به حضور ۱۰ رئیس‌جمهور، ۲ نخست‌وزیر، ۶ رئیس مجلس، ۸ معاون رئیس‌جمهور و ۳ معاون نخست‌وزیر اشاره کرد؛ ولی اکنون در این دوره این رقم به ۱۰۵ هیات رسید و در کنار آن نمایندگان ۹ سازمان بین‌المللی نیز در مراسم حضور پیدا کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پاسخ مثبت جامعه جهانی به دیپلماسی مبتنی بر اعتدال، تعامل و خردگرایی ایران

این دبپلمات ارشد کشورمان افزود: در آغاز دولت یازدهم تحت تاثیر تحریم‌های اقتصادی و سیاسی و همچنین قطعنامه‌های شورای امنیت، رفت‌وآمدهای هیات‌های دیپلماتیک به کشور محدود بود، ولی اکنون شاهد افزایش این رفت‌وآمدها هستیم که این خود بیانگر استقبال جامعه جهانی از سیاست خارجی و دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران است.

وی تاکید کرد: حضور گسترده هیات‌های خارجی در این مراسم، پاسخی مثبت به سیاست خارجی ایران در طول چهار سال گذشته است؛ سیاست خارجی که مبتنی بر اعتدال، تعامل و خردگرایی است.

حضور گسترده هیات‌های خارجی در این مراسم، پاسخی مثبت به سیاست خارجی ایران در طول چهار سال گذشته است؛ سیاست خارجی که مبتنی بر اعتدال، تعامل و خردگرایی است.

قاسمی با بیان اینکه در مراسم تحلیف رییس جمهور، نمایندگان حدود دوسوم کشورهای جهان شرکت کردند، گفت: آنها با حضور خود به گونه‌ای بارز آمادگی‌شان را برای توسعه روابط با ایران و گسترش همکاری‌ها در حوزه‌های اقتصادی و سیاسی نشان دادند، ایران نیز آمادگی دارد که به این علاقه‌مندی پاسخی مثبت بدهد و بر اساس سیاست تعاملی خود با کشورهای مختلف در چارچوب احترام متقابل و منافع مشترک، همکاری و تعاملی سازنده و کارساز داشته باشد.

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به سیاست ایران در راستای مقابله با تروریسم تصریح کرد: سیاست‌های جمهوری اسلامی ایران در مقابله با تروریسم در منطقه و همچنین سیاست‌های ثبات‌سازش عامل دیگری است که باعث شده نگاه جدید و مثبتی از سوی جامعه جهانی نسبت به ایران شکل گیرد که نمود آن را به نوعی در مراسم روز شنبه مشاهده کردیم.

وی عامل دیگر استقبال کشورها برای حضور در مراسم تحلیف را موضوع برجام عنوان کرد و گفت: اصل برجام بدون توجه و ورود به آثار و حواشی آن و بحث‌های پیرامون این توافق بین‌المللی در گستره جهان، بیانگر این است که ایران آمادگی دارد در صورت لزوم و در راستای حفظ منافع و مصالح خود در مورد جدی‌ترین و پیچیده‌ترین مسائل با کشورهایی که آمادگی گفت‌وگو دارند براساس منش تعاملی خود و در چارچوب احترام متقابل، منافع ملی، اصل خردورزی و تعقل شجاعانه و قهرمانانه مذاکره کند و سیاست‌های خود را به پیش برد.

تبدیل مراسم تحلیف دوازدهمین رئیس‌جمهوربه یک مراسم بین‌المللی

این دیپلمات ارشد کشورمان با بیان اینکه مراسم تحلیف دوازدهمین رئیس‌جمهور جلوه جهانی و بین‌المللی به خود گرفت و تبدیل به یک مراسم بین‌المللی شد، تاکید کرد: این اتفاق را می‌توان در راستای تثبیت و تحکیم روند تعاملی و سازنده ایران با جهان و تاثیر مثبت رویکردهای بین‌المللی ایران عنوان کرد.

وی با بیان اینکه این حضور پرتعداد یک حرکت پرمعنا، دقیق، حساب‌شده و خردمندانه از سوی جامعه جهانی نسبت به ایران بود، خاطرنشان کرد: در واقع می‌توان این حضور را بیانگر رویکرد ایران‌دوستی و ایران‌پذیری در برابر رویکرد ایران‌ستیزی و ایران‌هراسی از سوی جامعه جهانی تلقی کرد.

حضور پرتعداد کشورها در مراسم تحلیف، یک حرکت پرمعنا، دقیق، حساب‌شده و خردمندانه از سوی جامعه جهانی بود که می‌توان آن را بیانگر رویکرد ایران‌دوستی و ایران‌پذیری در برابر رویکرد ایران‌ستیزی و ایران‌هراسی از سوی جامعه جهانی تلقی کردقاسمی ادامه داد: حضور پرشور مردم در صحنه انتخابات خود علامت و سیگنالی به جامعه جهانی است که مردم ایران علی‌رغم وجود سلیقه‌های مختلف و وجود چندصدایی در کشور، در راستای تامین منابع ایران با وحدت و براساس حرکتی پرشور پای صندوق‌های رای می آیند و با یک انتخاب آزادانه رئیس‌جمهور موردنظر خود را انتخاب می‌کنند.

سخنگوی وزارت امور خارجه تصریح کرد: این حضور در جهان امروز و منطقه‌ای که ایران در آن قرار دارد، دارای پیام‌های مهمی است و مورد تکریم افکار عمومی جهان است. همین موضوع کشورها را وادار می‌کند که نسبت به این امر، حرکت مثبتی از خود به جای بگذارند ودر مراسم تحلیف به عنوان نشان دادن حُسن نیت و سیاست‌های مودت‌آمیز خود حضور پیدا کنند.

شکست انگاره‌هایِ باطلِ ایران‌ستیزی و ایران‌هراسی

قاسمی تصریح کرد: حضور باشکوه نمایندگان خارجی در مراسم تحلیف رئیس‌جمهور، موید شکست انگاره‌های باطلِ ایران‌ستیزی و ایران‌هراسی است که طی سالیان گذشته از سوی بدخواهان و حاسدان ایران با صرف هزینه‌های مالی و دیپلماتیک در عرصه جهانی و منطقه‌ای دنبال شده است. آنها در طول این سال‌ها تلاش داشته‌اند که ایران‌ستیزی را تشویق کنند و ایران را به عنوان کشوری ناامن و بی‌ثبات معرفی کنند. حضور باشکوه مردم در انتخابات و همچنین این مراسم تحلیف نشان‌دهنده شکست این‌گونه سیاست‌های کینه‌توزانه است که از سوی حاسدان و بدخواهانی همچون رژیم صهیونیستی و برخی از رقبای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای علیه ایران اعمال می‌شود، چراکه آنها تلاش دارند چهره‌ای وارونه و دیگرگونه‌ای از ایران و واقعیت‌های آن نشان دهند.

وی با بیان اینکه ما باید تلاش کنیم که چهره واقعی فرهنگ و تمدن خود را به جهان نشان دهیم، افزود: این تحلیف، نشانگر موفقیت ایران در عرصه بین‌المللی است. در واقع بیانگر ثمرات سیاست خارجی ایران و تلاش‌های وزارت خارجه و بخصوص شخص وزیر امور خارجه ایران تلقی می‌شود.

قاسمی ادامه داد: پیام ایران در حوزه سیاست خارجی برای منطقه و جهان پیام صلح، دوستی و رفاه بوده است و این پیام‌ها توانسته بر تلاش‌های بدخواهان و کینه‌توزان فائق آید و به جهانیان نشان دهد که ایران کشوری صلح‌دوست با مردمی صلح‌طلب است و به دنبال ایجاد منطقه‌ای باثبات، با امنیت بالا و توسعه همگانی است و با هر گونه تنش و کینه توزی و نفرت پراکنی بخصوص در منطقه حساس خاورمیانه مخالف است.

حمایت ایران از حاکمیت ملی کشورهای منطقه در برابر گروه‌های تروریستی و شورشی

سخنگوی وزارت خارجه تاکید کرد: ایران با نگاه خیرخواهانه‌ای به مجموعه مسائل منطقه نگاه می‌کند و در صحنه عمل نیز نشان داده که چگونه از حاکمیت ملی کشورها حمایت کرده و اجازه نداده که آنها توسط گروه‌های تروریستی و شورشی سرنگون شوند.

وی با بیان اینکه تاکنون در طی این چند روز بیش از ۱۳۰ ملاقات بین مقام‌های ارشد ایرانی و هیات‌های خارجی شرکت‌کننده در این مراسم انجام شده است، خاطرنشان کرد: رئیس‌جمهور حدود ۲۳ ملاقات در چند روز اخیر با برخی هیات‌های عالیرتبه شرکت‌کننده در این مراسم داشته‌اند و ملاقات‌های رئیس مجلس، معاون اول رئیس‌جمهور و وزیر خارجه به ترتیب ۳۰، ۷ و ۲۷ مورد بوده است که این ملاقات‌ها در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه نیز ادامه پیدا می‌کند.

رئیس‌جمهور حدود ۲۳ ملاقات در چند روز اخیر با برخی هیات‌های عالیرتبه شرکت‌کننده در این مراسم داشته‌اند و ملاقات‌های رئیس مجلس، معاون اول و وزیر خارجه به ترتیب ۳۰، ۷ و ۲۷ مورد بوده است

سخنگوی دستگاه دیپلماسی کشورمان با بیان اینکه در این ملاقات‌ها آخرین تحولات دوجانبه، همکاری‌های اقتصادی، سیاسی و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی مورد رایزنی و گفت‌وگو قرار گرفته است، گفت: همانطور که پیش از این نیز بر آن تاکید کردیم این حضور گسترده در مراسم تحلیف نشان‌دهنده ارتقاء جایگاه ایران در عرصه بین‌المللی در طول چهار سال گذشته است.

این دیپلمات ارشد کشورمان ادامه داد :این هیات‌ها در حالی به تهران آمدند که ما در حال حاضر در ماه آگوست به سر می‌بریم و بخش عمده جهان در این ماه در تعطیلات به سر می‌برند و از دیگر سو برخی اجلاس‌های منطقه‌ای نیز در حال برگزاری است ولی باز هم علی‌رغم این شرایط نمایندگان کشورهای مختلف در این مراسم حضور فابل قبولی پیدا کردند و از دیگر سو این فرصت مغتنم به وجود آمد که با صرفه‌جویی در وقت و هزینه در ظرف چند روز بیش از ۱۳۰ ملاقات و گفت‌وگو با ۱۰۵ هیات که در سطوح مختلف در این مراسم شرکت کرده بودند، انجام شود.

قاسمی تصریح کرد:البته برای ما حضور این تعداد هیات خارجی در تهران با توجه به جایگاه رفیع ایران و ادامه سیاست های خرد ورزانه و مبتنی بر صلح، گفتگو و دفاع از مظلومین و مبارزه وسیع در برابر تروریسم سازمان‌یافته و تلاش برای امنیت و صلح جهانی امری کاملا طبیعی و عادی و در پی اعمال دیپلماسی چند وجهی ایران در این سال‌ها امری غیر عادی نیست و ما قادریم با تمام داشته های اخلاقی ، فرهنگی و استراتژیک خود و با تعاملی که در پیش روی داریم، به تمام آنانی که خواهان ارتقا روابط بهتر با ما هستند، پاسخی آری بگوییم.

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۰۲۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شانس ۶۰ درصدی تیروکمان برای سهیمه المپیک/ هزینه ۱۰ میلیاردی سفر به چین و کره

غلامرضا شعبانی بهار در مورد عملکرد تیم‌ملی ریکرو ایران در جام جهانی چین توضیح داد و گفت: دو مرحله دیگر از جام جهانی در چین و ترکیه باقی مانده‌ است و بر اساس پیش‌بینی سرمربی در بخش تیمی ریکرو مردان و انفرادی بانوان بیش از ۶۰ درصد احتمال کسب سهیمه المپیک داریم.

رئیس فدراسیون تیروکمان در گفت‌وگو با ایسنا، در مورد حضور تیم‌ملی تیروکمان در مرحله اول جام جهانی چین، اظهار کرد: از جمله فدراسیون‌هایی هستیم که تمام تلاش خود را برای کسب سهمیه المپیک به کار گرفته‌ایم و از ۲ سال قبل با حضور سرمربی کره‌ای احیای رشته ریکرو را در دستورکار قرار داده‌ایم و حدود ۱۹ ماه است که با تلاش شبانه‌روزی و حضور در اردوهای مختلف امیدوار هستیم بتوانیم شرایط را تغییر دهیم.

وی افزود: در رشته ریکرو نسبت به گذشته بهتر شده‌ایم و نمی‌خواهیم خودمان را فریب دهیم اما نتایج ملی‌پوشان چه در بخش تیمی بانوان، میکس بانوان و حتی در بخش آقایان نسبت به قبل ارتقاء یافته است، اما در ماده ریکرو واقعا ضعیف بوده‌ایم و در حال احیاء شدن هستیم و فرصت جبران هم داریم. باید در مسابقات بعدی عملکرد بهتری داشته باشیم.

رییس فدراسیون تیروکمان با بیان اینکه با ۳ کماندار زن و ۴ کماندران آقا در مرحله اول جام جهانی چین که به مدت ۱۰ روز در شانگهای برگزار شد، حضور یافتیم، بیان کرد: تیم‌ملی از شانگهای برای برگزاری اردوی ۲۰ روزه به کره‌جنوبی می‌رود و پس از آن مرحله دوم جام جهانی چین را به مدت ۱۰ روز خواهیم داشت.

شعبانی‌بهار افزود: هزینه‌ حضور در اردوی کره‌جنوبی و مرحله اول و دوم جام جهانی چین، حدود ۱۰ میلیارد تومان برای فدراسیون تیروکمان تمام می‌شود و امیدواریم شاهد حمایت مسئولان باشیم.

او با بیان اینکه در مجموع تیم ملی به مدت ۴۰ روز در چین و کره‌جنوبی اردوی تدارکاتی و مسابقه خواهد داشت، گفت: بعد از مرحله دوم جام جهانی چین نیز تمرینات خود را ادامه خواهیم داد و تا خرداد ماه در ترکیه در مرحله سوم کاپ جهانی حضور می‌یابیم و اگر موفق شویم نتایج مورد نظر را کسب کنیم شاهد حضور نمایندگان ایران در المپیک پاریس خواهیم بود.

وی ادامه داد: بر اساس پیش‌بینی سرمربی کره‌ای تیم ملی تیروکمان ایران که در اختیار کمیته ملی المپیک نیز قرار گرفته است، احتمال کسب سهمیه المپیک در بخش تیمی مردان حدود ۶۰ درصد و در بخش انفرادی بانوان نیز ۶۰ درصد برآورد شده است.

به گزارش ایسنا، تیم‌های ریکرو مردان و زنان ایران در مرحله اول کاپ جهانی شانگهای با شکست مقابل حریفان خود از صعود بازماندند، همچنین تیم میکس ریکرو از صعود به نیمه‌نهایی بازماند و در بخش انفرادی نیز، کمانداران ایران عملکرد موفقی نداشتند و همگی حذف شدند.

فائز محمدی، رضا شبانی، محمدحسین گلشنی و صادق اشرفی در بخش ریکرو مردان و مبینا فلاح، یسنا پورماهانی و حوریه حاجی حسینی در بخش ریکرو بانوان، نمایندگان ایران در این دوره از رقابت‌ها بودند که در مرحله دوم کاپ جهانی چین نیز حضور خواهند داشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • معرفی برترین‌های مسابقات مینی گلف کشور در اصفهان
  • طیبی: امیدوارم فوتسال ایران در جام جهانی اتفاقات خوبی را رقم بزند
  • ۲۴ تیم جام‌جهانی فوتسال مشخص شدند/ ایران در سید یک قرار گرفت
  • یک جام و دو فینال/ ایران به دنبال فتح آسیا؛افغانستان در پی فصل نو
  • شانس ۶۰ درصدی تیروکمان برای سهمیه المپیک/ هزینه ۱۰ میلیاردی سفر به چین و کره
  • شانس ۶۰ درصدی تیروکمان برای سهیمه المپیک/ هزینه ۱۰ میلیاردی سفر به چین و کره
  • برگزاری روز نخست رقابت‌های بین المللی تنیس ساحلی
  • آصفری: بلندتر شدن دیوار بی‌اعتمادی نتیجه سیاست‌های اتحادیه اروپا در قبال ایران است
  • رخ نمایی رنگین کمان در آسمان شهرکرد پس از بارش باران + فیلم
  • گزارش تصویری | مراسم قهرمان ایران با حضور رییس رسانه ملی و وزیر ورزش