Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-03@00:28:10 GMT

انجمن ها و سمن ها نباید گرایش سیاسی پیدا کنند

تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۳۰۳۴۰۶

انجمن ها و سمن ها نباید گرایش سیاسی پیدا کنند

فراست با بیان اینکه درگلپایگان چندین NGO شکل گرفته که فعالیت های خوبی نیز تاکنون داشته اند خاطرنشان کرد: یکی از رسالت های اصلی این گروه ها فرهنگ سازی است اما باید دقت کرد جهت و سمت و سوی سیاسی به خود نگیرند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل ازدیار عالمان؛ فرماندار گلپایگان گفت: انجمن ها و سمن ها نباید گرایش سیاسی پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین فراست عصر دیروز یکشنبه، ر در پنجمین دوره انتخابات سمن ها که همزمان با سراسر کشور در فرمانداری گلپایگان برگزار شد اظهار کرد:انجمن و یا سمن در قالب های مختلف از جمله دوست داران طبیعت، بهداشت و… تشکیل می دهند اما نباید وارد کار سیاسی شوند.

وی با اشاره به اینکه سیاست بر این است که برخی از کارها به انجمن ها و مردم سپرده شود تصریح کرد:اگر این انجمن ها و سمن ها گرایش سیاسی پیدا کنند از حالت ذاتی خود خارج می شوند و نمی توانند اثرگذاری مطلوبی داشته باشند.

فرماندار گلپایگان با بیان اینکه درگلپایگان چندین NGO شکل گرفته که فعالیت های خوبی نیز تاکنون داشته اند، خاطرنشان کرد:یکی از رسالت های اصلی این گروه ها ایجاد فرهنگ سازی است که باید به سمت گسترش این گروه ها پیش رویم.

فراست در ادامه با اشاره به وضعیت مسجد جامع گلپایگان، بیان کرد: وقتی کاشی کاری هایی را که در محراب هیچ گونه سازگاری با معماری مسجد ندارد و کنده شدن کاشی های قدیمی آن را در اثر گذشت زمان می بینم، دلم برای این مسجد می سوزد.

وی با بیان اینکه اکنون یکی ازمشکلات ما در رابطه با حفاظت از میراث فرهنگی است، افزود:مسجد جامع نماد فرهنگی دینی و مذهبی ما است که با گذشت زمان در حال تخریب است.

اسامی نامزدهای نمایندگی سازمان های مردم نهاد خانم فاطمه حبیبی، محمدرسول سلطانی، علیرضا کاظمی بود کهپس از دو مرحله رای گیری در نهایت آرا بین محمدرسول سلطانی و علیرضا کاظمی به تساوی رسید که بین این دو نفر قرعه کشی انجام شد.

در پایان جلسه امروز با قرعه کشی انجام شده محمدرسول سلطانی به عنوان نماینده سمن ها در هیئت نظارت شهرستان گلپایگان انتخاب شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۰۳۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت سیب زمینی در تهران به کیلویی ۵۵ هزار تومان رسید

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، روز گذشته وزارت جهاد کشاورزی عوارض ۶۰ درصدی برای صادرات سیب زمینی با کد تعرفه ۰۷۱۰۱۰۰۰ از ۱۵ اردیبهشت ماه و به منظور تامین نیاز داخل تا اطلاع ثانوی اعمال کرد.

خسرو طالبی - رئیس انجمن ملی سیب‌زمینی، در پاسخ به چرایی تعیین عوارض ۶۰ درصدی برای صادرات سیب زمینی اظهار کرد: ناهماهنگی‌هایی که در تصمیم گیری‌های وزارت جهاد کشاورزی وجود دارد، باعث نگرانی است زیرا اگر دلیل اصلی تعیین عوارض تامین بازار داخلی باشد، سازمان تعاون روستایی چندین هزار سیب زمینی را در اردبیل با قیمت کیلویی ۸۰۰۰ تومان خریداری کرده و در انبارها موجود است. یعنی کمبودی در این بخش نداریم.

وی با تاکید بر اینکه کمبودی در تولید نداریم و مشکل اصلی ما عدم نظارت صحیح بر بازار است، گفت: از مبدا تا مقصد نظارت درستی بر توزیع محصولات وجود ندارد. قیمت سیب زمینی در مبدا یعنی جنوب کرمان سر زمین کیلویی ۸۰۰۰ تا ۱۰ هزار تومان است اما همان سیب زمینی در برخی از مناطق تهران به کیلویی ۵۵ هزار تومان می رسد.

رئیس انجمن ملی سیب‌زمینی اضافه کرد: نیاز به نظارت بیشتر در بخش توزیع داریم. این درست نیست که تصمیمات از پشت میز گرفته شود. یعنی چون قیمت سیب زمینی در تهران به ۵۵ هزار تومان رسیده برای صادرات آن عوارض ۶۰ درصدی وضع شود. نیاز است بررسی‌های میدانی صورت گیرد و با تشکل‌های این بخش جلساتی گذاشته و با آنها مشورت شود.

تولید سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی

وی با اشاره به اینکه سالانه ۵ تا ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود، گفت: سرانه مصرف سیب زمینی با احتساب بذر حدود ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تن و میانگین صادرات در ۵ سال گذشته نیز ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تن است. سال گذشته ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار تن سیب زمینی تولید و ۳۰۰ هزار تن صادرات صورت گرفت. این یعنی با کسر نیاز بازار داخل، برای سال ۱۴۰۳ حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزارتن سیب زمینی‌های سال گذشته در سردخانه‌ها وجود دارد که قرار است با سیب زمینی‌های جدید وارد بازار شود.

تصمیمات آنی انگیزه کشاورزان را کم می‌کند

این تولیدکننده سیب زمینی تصمیمات یکباره برای صادرات را عاملی برای کاهش انگیزه تولیدکنندگان دانست و گفت که با این تصمیمات استمرار تولید تهدید می‌شود و اثراث منفی آن بر بازار نمایان خواهد شد.

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش به استان‌های تولیدکننده سیب زمینی اشاره کرد و گفت: سیب زمینی در جنوب کرمان (جیرفت)، گلستان و خوزستان در حال تولید و عرضه به بازار است و از ماه‌های بعد علاوه بر این استان‌ها، فارس، اصفهان، همدان و سپس اردبیل نیز اضافه می‌شوند.

رئیس انجمن ملی سیب‌ زمینی در ادامه گفت: امروز قیمت هر کیلو سیب زمینی سر زمین ۸ تا ۱۰ هزارتومان است. این در حالیست که قیمت سیب زمینی برای تولیدکننده کیلویی ۱۲ هزار تومان تمام می‌شود. حال سوال اینجاست که چرا باید تولیدکننده در حال حاضر سیب زمینی را که پارسال تولید کرده و هزینه‌های سردخانه و انبار را متحمل شده کیلویی ۸ تا ۱۰ هزار تومان بفروشد ولی مغازه‌داران کیلویی ۵۵ هزارتومان؟ علت این موضوع چیست؟

وی در پایان گفت: برای تحقق شعار سال از مسئولان خصوصا وزیر جهاد کشاورزی درخواست داریم که تشکل‌های بخش خصوصی و مردم را برای جهش تولید مشارکت دهند. انجمن هم برای تحقق شعار سال و جهش تولید و مشارکت های مردمی جهادی خدمت می کند.

منبع: ایسنا

انتهای پیام /

کد خبر: 1229109 برچسب‌ها قیمت کالا

دیگر خبرها

  • سخنگوی دولت: مشکلی در تامین منابع ارزی نداریم
  • اشتغال ۹۲ هزار نفری تعاونی‌های زنان در کشور
  • بهادری جهرمی: جهش تولید با مشارکت مردم از طریق چاره‌اندیشی محقق می‌شود
  • قیمت سیب زمینی در تهران به کیلویی ۵۵ هزار تومان رسید
  • سیب‌زمینی کیلویی چند؟
  • احداث ۸ بوستان محلی با ۱۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان اعتبار
  • ویدیو/ ندانستن «چت جی‌پی‌تی» را به دادگاه کشاند
  • واکاوی گرایش‌های ضداسرائیلی «نسل z» در آمریکا
  • فراخوان جذب دانشجوی دکتری در پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی
  • واکاوی گرایش‌های ضد اسرائیلی «نسل زِد» در آمریکا