Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- دیدن یوزپلنگ مادر همراه با چهار توله شیرین‌ترین و کشته شدن توله‌های یوز پلنگ توسط یک چوپان سخت‌ترین خاطرات شکاربان نمونه کشوری است. به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، علی خواجه‌ای یکی از پرتلاش‌ترین شکاربانان شهرستان بافق است که توانسته با تلاش بی‌ریا و خداپسندانه به عنوان محیط بان نمونه کشوری در امسال انتخاب شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به رسم احترام این مرد نمونه شهرستان صبح امروز به سراغ وی رفتیم و در رابطه با فعالیت و عملکرد ارزنده چندین ساله‌اش با او به گفت‌و‌گو نشستیم.

وی گفت: متولد سال ۱۳۵۱ و دارای دو فرزند یکی دختر و یکی پسر هستم قریب به ۲۵ سال در حیطه محیط زیست کار می‌کنم و قبل از اینکه به شغل شکاربانی روی بیاورم در دشت قطرم و شادکام گله‌داری می‌کردم.

خواجه‌ای با بیان اینکه پس از خدمت سربازی در اداره محیط زیست مشغول به کار شدم، اظهار داشت: کار شکاربانی و حفاظت از محیط زیست وقت، شب و روز نمی‌شناسد و باید برای تعهدی که به محیط زیست داده‌ای تا پای جان کار کنی وخستگی و سختی کار مانع انجام وظیفه‌ات نشود.

شکاربان نمونه کشوری افزود: خواست خدا، علاقه و پشتکار عواملی هستند که می‌تواند در راستای موفقیت فرد مثمر ثمر باشد و باید سعی کنیم این عوامل را در وجود خود بیش از پیش تجلی دهیم.

خواجه‌ای با اشاره به اینکه کار ما وقت و ساعت مشخصی ندارد و در تمام زمان باید آماده به کار و خدمت باشیم، تصریح کرد: برخی از اوقات چند روز از خانواده دور و مشغول خدمت در راستای حفاظت از محیط زیست هستیم.

وی سختی کار در بیابان و کوه را جزئی از لحظات سخت، اما شیرین زندگی خود عنوان و یادآور شد: مراقبت از حیوانات و گونه‌های نادر، تمیز کردن آبشخور پرنده، چرنده و خزنده، تمیز کردن چشمه‌ها و موارد مختلف دیگر از جمله فعالیت‌هایی است که با شور و شوق انجام می‌شود.

خواجه‌ای با بیان اینکه اکثر دهنه‌ها و کوه‌های اطراف بافق را از نزدیک مشاهده کرده است، عنوان کرد: طبیعت زیبای کوه‌های بافق و کویر مثال‌زدنی آن چشم هر بیننده و رهگذری را به خود جذب می‌کند و در نقاط مختلف شهرستان با انواع آب و هوا روبه‌رو می‌شویم.

شکاربان پرتلاش بافقی ضمن تشکر از زحمات خانواده خود بیان کرد: در طول چندین سال زندگی مشترک با همسرم دو مرتبه توانستیم به زیارت آقا علی بن موسی الرضا (ع) برویم و در سال‌های دیگر زندگی خانواده به تنهایی به مسافرت می‌رود.

وی رویت یوزپلنگ مادر همراه با چهار توله در جاده "گزوییه" را بهترین خاطره دوران خدمت خود بیان کرد و گفت: سخت‌ترین لحظه خدمت نیز زمانی بود که کشته شدن توله‌های یوز پلنگ توسط چوپانی بر اثر ناآگاهی مشاهده شد.

شکاربان نمونه کشوری در پایان با تشکر از همکاری مردم در چند سال اخیر مبنی بر جمع‌آوری زباله‌های خود از طبیعت بر حفظ و حفاظت از محیط زیست تاکید کرد و گفت: حفاظت از طبیعت وظیفه‌ای است که بر دوش همه مردم قرار دارد و باید برای خود و نسل‌های بعدی خود این کار را انجام دهند.


انتهای پیام/ خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود. منبع: تسنیم

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۰۴۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم

حسینی گفت: آمار‌ها حاکی از آن است که وقتی فرسایش خاک داریم معضلات بسیار زیاد را با از دست دادن اکوسیستم خاک به دست می‌آوریم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حلیا سادات حسینی، در چهارمین روز از هفته زمین پاک و در مراسم پیاده روی خانوادگی و پاکسازی، در تفرجگاه نرجس خاتون در منطقه ۱۵ در جمع فعالین محیط زیست به اهمیت و مشارکت مردم در قبال کاهش پلاستیک و نجات زمین و حفظ آن برای نسل‌های آینده اشاره کرد.

وی به معضلات محیط زیستی که منجر به عدم داشتن زمینی پاک می‌شود اشاره کرد و افزود: عواملی، چون توسعه شهرها، افزایش جمعیت، توسعه نامتقارن و عدم رعایت عدالت محوری در توسعه شهرها، منجر به بروز معضلات متفاوت و گریبان گیر زمین می‌شود.

حسینی در ادامه گفت: آمار‌ها حاکی از آن است که وقتی فرسایش خاک داریم معضلات بسیار زیاد را با از دست دادن اکوسیستم خاک به دست می‌آوریم؛ لذا می‌بایست حفاظت از خاک را به معنای واقعی جدی بگیریم و به مواردی، چون نقاط انفصال فاضلاب‌ها، استفاده از گیاهان بومی، مصرف آب‌های زیرزمینی، کاشت گیاهان همسو و هم جهت با شرایط اقلیمی توجه ویژه‌ای داشته باشیم تا بتوانیم خاک حاصلخیز و پویا را حفظ کنیم.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در ادامه به پاکسازی طبیعت اشاره کرد و گفت: در هفته زمین پاک و با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست، قصد داریم با انجام کار‌های نمادین این هفته را مهم جلوه بدهیم و حساسیت را در بدنه شهروندان ایجاد کنیم تا نسبت به محیط زیست پیرامون خود و حفظ زمین پاک، دغدغه‌مند شوند.

وی در پایان به موضوع فرهنگ سازی و توانمند سازی شهروندان اشاره کرد و افزود: آمار‌ها نشان می‌دهد که ۶ درصد از آلایندگی کره زمین مربوط به استفاده از صنایع شیمیایی و پلیمری است که منجر به تولید پلاستیک می‌شود. امیدواریم در آینده با فرهنگ سازی و دغدغه‌مند کردن شهروندان نسبت به کاهش مصرف پلاستیک و حفظ محیط زیست، شاهد هیچ نوع آلایندگی که حیات خاک را به خطر می‌اندازد نباشیم.

دیگر خبرها

  • جایزه ملی محیط زیست برای دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان
  • برگزاری جشنواره زمین پاک در آستارا
  • مشارکت اجتماعی در حفظ محیط زیست
  • کشف و ضبط ۴۶۳ جوجه چکاوک قاچاق در همدان
  • زمین‌های بی‌آب و علف البرز هم از شر ویلاسازی مصون نیست!
  • سلامت و محیط زیست؛ دستمایه تبلیغات میلیاردی
  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • زمین پاک یکی از ارکان مهم محیط زیست است
  • قدردانی از متصدیان سه واحد نمونهٔ بهداشتی در مه ولات
  • لزوم ابلاغ ممنوعیت عرضه کیسه پلاستیکی رایگان در فروشگاه‌ها