Web Analytics Made Easy - Statcounter

برخی از جمهوریخواهان در حال شکل دادن به مبارزه‌ای در سایه هستند که ترامپ را کنار بزنند و به جای او پنس را معرفی و مطرح کنند. این روزنامه نوشته بود که مشاوران زیادی به پنس اطلاع داده‌اند که حزب جمهوریخواه در صورت نامزدی او برای انتخابات از وی حمایت خواهد کرد. آفتاب‌‌نیوز : سرویس بین‌الملل- خبرگزاری «رویترز» در گزارشی اشاره می‌کند که مایک پنس معاون رییس‌جمهوری امریکا روز یکشنبه انکار کرد که در حال آماده‌شدن برای رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری در سال ۲۰۲۰ میلادی است و گفته است که طرح این موضوع را شرم‌آور و توهین‌آمیز قلمداد می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش آفتاب‌نیوز، این خبرگزاری می‌نویسد: اعتراض پنس به گزارش نیویورک تایمز است که در آن گفته شده بود که برخی از جمهوریخواهان در حال شکل دادن به مبارزه‌ای در سایه هستند که ترامپ را کنار بزنند و به جای او پنس را معرفی و مطرح کنند. این روزنامه نوشته بود که مشاوران زیادی به پنس اطلاع داده‌اند که حزب جمهوریخواه در صورت نامزدی او برای انتخابات از وی حمایت خواهد کرد.
در این گزارش اشاره شده بود پنس نه تنها جایگاه و پایگاه سیاسی دارد بلکه یک پایگاه مستقل نیز ایجاد کرده از جمله یک گروه جمع‌آوری پول برای کارزاری انتخاباتی به نام کمیته آمریکای بزرگ. با این حال، پنس اطلاعات موجود در این گزارش را جعلی خواند و گفت که تمام کار تیم‌اش بر پیشرفت ترامپ متمرکز شده است تا این‌که بار دیگر او در ۲۰۲۰ سال میلادی رییس‌جمهوری امریکا شود.
رویترز می‌نویسد این درحالیست که سخنگوی نیویورک‌تایمز در ایمیلی به رویترز گفته است که اعتماد کامل به منابع گزارش‌دهنده به آن روزنامه دارد.
این خبرگزاری می‌افزاید: پنس رابطه بسیار خوبی با گروه‌های سیاسی محافظه‌کار و برخی از اهداکنندگان مالی بزرگ به حزب جمهوریخواه از جمله برادران میلیاردر دیوید و چارلز کوچ دارد. او همچنین یک وفادار به ترامپ است و در زمینه سیاستگذاری‌ها اختلاف‌نظر زیادی با او ندارد. با این حال، همان‌گونه که درباره اتهامات مداخله روسیه در انتخابات ۲۰۱۶ امریکا مطرح شده است و از احتمال ارتباط افراد کارزار ترامپ با روس‌ها سخن به میان آمده است، پنس فاصله‌ای را میان خود و رییس‌جمهوری در این‌باره ایجاد کرده است.
پنس در سفر هفته گذشته خود به کشورهای شرق اروپا ‌و حوزه بالتیک حضور روسیه در مرزهای گرجستان را محکوم کرد و از اقدامات مسکو و جنگ در سال ۲۰۰۸ میلادی علیه آن کشور انتقاد کرد. او همچنین گفت که روابط با روسیه بهبود نخواهد یافت تا زمانی که روسیه موضع خود را در قبال اوکراین، ایران، سوریه و کره شمالی تغییر ندهد.
در همین حال، نشریه «فارین پالسی» اخیرا در گزارشی وضعیت پنس را با وضعیت جرالد فورد رییس‌جمهوری پیشین امریکا مقایسه کرده است، چرا که فورد نخستین و تا امروز تنها کسی بوده که بدون شرکت در انتخابات به عنوان معاون رییس‌جمهور به ریاست جمهوری رسیده است. او پس از استعفای ریچارد نیکسون سی و هفتمین رییس‌جمهوری امریکا به دنبال افشای رسوایی واترگیت در بعدظهر نهم اوت سال ۱۹۷۴ به قدرت رسید.
فارین‌پالسی می‌نویسد: درست است که استیضاح ترامپ یک رویداد بسیار نامحتمل است چرا که کنگره تحت کنترل جمهوریخواهان است با این حال همیشه باید حدی از احتمالات را در نظر گرفت چرا که گمانه‌زنی‌ها درباره آغاز پایان ریاست جمهوری ترامپ در میان برخی از نمایندگان امریکایی نیز مطرح شده است. لازم است که به پنس در صورت ریاست جمهوری و جانشینی ترامپ توصیه‌هایی کنیم. خوب است که فاصله معنی‌داری میان خود و ترامپ ایجاد کنید. لزوما لازم نیست که در میان محافل عمومی رفتار ترامپ را محکوم کنید. اگرچه اگر هم این کار را انجام دهید بد نیست. سفرهای خارجی شما ایده‌ای خوب بود. به مراسم خاکسپاری بروید و درباره اتحاد امریکا صحبت کند. کسی که در جایگاه رییس‌جمهوری است باید باعث ایجاد یکپارچگی در کشور شود. هرجا امکان‌پذیر است تعهد خود به همکاری سه قوه تفکیک‌شده در حکومت امریکا را اعلام کنید. ما شاهدیم که ترامپ در مورد تمامیت و استقلال قوه مجریه از دیگر قوا صحبت کرده و سایر قوا را نادیده می‌گیرد».

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۰۶۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش به حواشی دکترای افتخاری رئیسی در کراچی

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا سید ابراهیم رئیسی در پایان سفر دو روزه به پاکستان که روز دوم آن به شهرهای لاهور و کراچی قلب فرهنگی و اقتصادی این کشور اختصاص داشت، دکترای افتخاری از ریاست دانشگاه کراچی دریافت کرد. اقدامی که در دنیا رایج است و بسیاری مقامات ارشد دولت ها در سفر به دیگر کشورها در دانشگاه های مطرح این کشورها حاضر می‌شوند و مدرک دکترای افتخاری دریافت می کنند.

در ایران نیز به مقامات ارشد دولت هایی که به کشورمان سفر کرده اند و با کشورمان روابط عمیق و استراتژیک دارند، برخی دانشگاه های مطرح کشور خصوصا دانشگاه تهران که رهبر معظم انقلاب از آن با عنوان دانشگاه مادر دانشگاه های ایران یاد کرده اند، به این مقامات دکترای افتخاری داده اند.

پاکستان به عنوان یکی از کشورهایی که در جنوب آسیا توانسته رتبه خوبی در دانشگاه‌های منطقه و حتی دنیا خصوصا در حوزه‌های «های تِک» و فناوری‌های نوین کسب کند، شناخته می‌شود و فارغ‌التحصیلان رشته‌های تکنولوژی ارتباطات این کشور دوشادوش هندی‌ها در شرکت‌های بزرگ تکنولوژیکی دنیا از جمله شرکت های مستقر در «سیلیکون‌ولی» آمریکا که محل استقرار آمازون و دیگر برندهای حوزه آی‌تی مطرح دنیا مشغول به کار شده اند.

بی‌دلیل نیست که ایرانیان علاقه‌مند به تحصیل در دانشگاه‌های دیگر کشورها، برخی دانشگاه‌های شبه جزیره هند از جمله دانشگاه کراچی پاکستان را به خاطر داشتن مزایایی چون سطح علمی متناسب و نیز مدارج علمی مورد تأیید وزارتین علوم و بهداشت کشورمان، در مقایسه با برخی دانشگاه هایِ با درجه اعتبار نازل تر در کشورهای اروپای شرقی یا جنوب شرق آسیا برمی گزینند.

اخیرا یکی از نمایندگان مجلس یازدهم نسبت به اعطای مدرک دکترای افتخاری دانشگاه کراچی پاکستان به رئیس جمهوری اسلامی ایران انتقاد داشته و گفته این دانشگاه، فرعی است و ثانیا از دست معاون دانشگاه به رییس‌جمهور اعطا شده است. این در حالی است که دانشگاه کراچی بزرگ ترین دانشگاه دولتی ایالت سند و کل پاکستان محسوب می‌شود؛ در سایت دانشگاه هم به این موضوع اشاره شده است. ۷۳ سال قدمت و ۴۱ هزار دانشجو دارد.

همچنین اینکه گفته شده دانشگاه اعطاکننده مدرک دکترای افتخاری به رییس‌جمهوری اسلامی ایران، غیرانتفاعی است، کاملا بی اساس است و این دانشگاه دولتی و در وزارت علوم ایران مورد تایید است؛ وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران هم رشته داروسازی این دانشگاه را تایید کرده است.

سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در کراچی نیز اعلام کرد: در مراسم اعطای این مدرک دکترای افتخاری به رئیسی، «حکمران» یا استاندار ایالت سند پاکستان که همزمان ریاست هیأت امنای دانشگاه های کراچی را هم در اختیار دارد، حضور داشت؛ دکتر خالد عراقی که رئیس دانشگاه کراچی است، طبق قوانین پاکستان، همزمان معاون رئیس هیات امنای دانشگاه هم محسوب می‌شود و شخصِ دکتر عراقی مدرک دکترای افتخاری را به رئیس جمهوری اسلامی ایران اعطا کرد در حالی که لباس مخصوص این مراسم را بر تن کرده بود. بنابراین اینکه گفته شده معاون دانشگاه کراچی مدرک دکترا را به رئیسی اعطا کرد، صحت ندارد و از روی ناآگاهی است.

به عبارت دیگر، در سیستم حکومتی پاکستان، حکمران یا استاندار ایالت به تعبیر ایرانی آن، رئیس هیأت امنای دانشگاه های آن ایالت است و رئیس دانشگاه ها را تعیین می کند؛ فرد تعیین شده به عنوان رئیس دانشگاه از سوی استاندار هر ایالت، همزمان معاون رئیس هیات امنا هم هست.

دانشگاه کراچی به عنوان یک دانشگاه دولتی در سال ۱۹۵۱ تاسیس شده است. این دانشگاه در حال حاضر ۸ دانشکده هنر، علوم فنی، مطالعات اسلامی، داروسازی، مدیریت، حقوق، داروسازی و علوم آموزشی و همچنین ۲۰ مرکز تحقیقاتی معتبر دارد.

این دانشگاه با داشتن ۴۱ هزار دانشجو و ۷۰۰ استاد در همه مقاطع تحصیلی، ۱۴۵ دانشکده و مرکز آموزش مستقل با ۱۵۰ هزار دانشجو زیرمجموعه خود دارد.

دانشکده علوم فنی و مهندسی دانشگاه کراچی به عنوان مهم ترین قطب آموزش علوم و فناوری در پاکستان شناخته می شود و تعداد فارغ التحصیلان آن از کل فارغ التحصیلان رشته‌های فنی از سایر دانشگاه‌های این کشور بیشتر است.

رییسی در سفری هم که شهریور ۱۴۰۰ به دوشنبه پایتخت تاجیکستان داشت، در مراسم اعطای دکترای افتخاری به وی از سوی دانشگاه ملی تاجیکستان حاضر شد و نه تنها این مدرک را دریافت کرد، بلکه عضویت هیأت علمی دانشگاه تاجیکستان هم به رییس‌جمهوری اسلامی ایران و بدون حضور مقامات سیاسی دوشنبه و صرفا از طرف رییس دانشگاه اعطا شد.روندی که در عرف دیپلماتیک دنیا رایج است.

این در حالی است که حسن روحانی رییس پیشین جمهوری اسلامی ایران در سفری که فروردین ۱۳۹۶ به مسکو داشت، از دست ریاست یک دانشگاه دولتی این شهر با نام «ام گ او» مدرک دکترای افتخاری دریافت کرد؛ مراسمی که بدون حضور مقامات ارشد دولتی روسیه برگزارشد.

اتفاقی که در این مراسم مورد انتقاد قرار گرفت این بود که رییس این دانشگاه هنگام اعطای مدرک دکترای افتخاری به حسن روحانی اعلام کرد: اینکه مدرکی که به روحانی داده شد، مورد تأیید شورای علمی دانشگاه قرار گرفته است؛ به عبارت دیگر یک دانشگاه نه چندان مطرح روسی که قصد داشته تا به رییس‌جمهور یک کشور دیگر دکترای افتخاری بدهد، نیاز به بررسی سوابق علمی روحانی داشته است!

مرحوم هاشمی رفسنجانی در طول ریاست جمهوری خود از هیچ یک از دانشگاه های غیر ایرانی مدرک دکترای افتخاری دریافت نکرد و صرفا به دریافت دکترای افتخاری دانشگاه تهران اکتفا کرد. در کتاب خاطرات وی، آمده که مدرک دکترای افتخاری‌اش را در حضور مقامات سیاسی و لشکری و بعضا علمی و دانشگاهی آن زمان کشورمان دریافت کرده است.

یک فرد نزدیک به رییس دولت‌های نهم و دهم نیز در توییت دیگری، دریافت مدرک دکترای افتخاری از سوی رییس‌جمهور در دانشگاه کراچی را یک دانشگاه بدنام و بی‌اعتبار و محصول لابی سیاستمداران دریافت‌کننده این مدرک با مقامات این دانشگاه عنوان کرد.

این در حالی است که رییس دولت های نهم و دهم در زمان ریاست‌جمهوری خود یک مدرک دکترای افتخاری «مدیریت تحول» از دانشگاه دارالحکمه که گفته می شد رییسی شعبه ایران این دانشگاه تحت زعامت آیت الله سیستانی است دریافت کرد؛ موضوعی که بعدها از سوی این مرجع تقلید رد و اعلام شد این دانشگاه ارتباطی با ایشان ندارد. اما هیچگاه اعلام نشد این مدرک واقعا از کجا آمده و چرا در حاشیه جلسه هیات دولت و نه در دانشگاه مورد ادعا اعطا شده است.

دیگر خبرها

  • تکرار برگزاری آزمون کنکور سراسری برای دانش آموزان مناطق سیل زده
  • بایدن: قصد دارم با ترامپ مناظره کنم
  • فلاحت پیشه : هم گشت ارشاد حجاب ناموفق بود هم گشت ارشاد مدیران / سرنوشت پول های اختلاس شده هم مشخص نشد
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند
  • واکنش به حواشی دکترای افتخاری رئیسی در کراچی
  • وحید امیری و تکرار اتفاق تلخ استرالیا
  • تکرار ادعای کاخ سفید : مدرکی مبنی بر نسل کشی اسرائیل در غزه وجود ندارد
  • جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان افشا شد
  • افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان
  • شهرهای مختلف چگونه با امواج گرمایی مبارزه می‌کنند؟