Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان هنری اوج در نشست رسانه‌ای این سازمان به محکومیت حوزه فرهنگ، هنر و رسانه اشاره کرد و سازمان اوج را یک سازمان عملگرا خطاب کرد که به دنبال احیای فرهنگ انقلاب اسلامی است.

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، نشست رسانه‌ای سازمان فرهنگی هنری اوج امروز در این سازمان برگزار شد.

در ابتدای نشست احسان محمدحسنی رئیس سازمان فرهنگی هنری اوج با ذکر خاطره‌ای از شهید همدانی و گرامیداشت یاد شهدای دفاع مقدس به تمرکز این سازمان بر خاصیت عملگرایی و دور بودن آن از سخنرانی‌های بیهوده اشاره کرد و گفت: هیچ‌ یک از دولت‌های گذشته تاکنون دغدغه اساسی در حوزه فرهنگ و هنر نداشتند و همواره فرهنگ و هنر مظلوم بوده و مهجور واقع شده است که در این میان بعد از جنگ تولیدات فرهنگیخودجوشی مانند روایت فتح بوجود آمد که این کمبودها و مهجوریت‌ها را در حوزه فرهنگ تا حدودی جبران کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز ما با این مهجوریت‌های فرهنگی مواجه هستیم که لازم است جوانان انقلابی به صورت خودجوش وارد میدان شده تا رنگ تازه‌ای به هنر انقلابی ببخشند. سازمان اوج هم از سال 90 با شروع فعالیت خود بر روی این هدف تمرکز کرده است.

وی افزود: سازمان اوج نزدیک به 80 موسسه فرهنگی دارد که آنها را تقویت کرده و غنا بخشیده است. دغدغه اصلی ما در تولیدات فرهنگی محتوای آثار است و در درجه دوم زیبایی و جذابیت آثار است ما به جای سخنرانی با آثار و تولیداتمان حرف می‌زنیم.

محمدحسنی گفت: ما بین خودمان و برخی مسئولان فرهنگی توافق کرده‌ایم که حرف زدن از آنها باشد و عمل کردن و تولید آثار از ما. در این عرصه به تولیدات خود افتخار می‌کنیم اما نمی‌توانیم ادعا کنیم که عملکردی بدون غلط و بدون خطا داشته‌ایم.

وی افزود: در واقع سازمان اوج یک سازمان ستادی است که با وجود 40 نیرو به صورت چابک و بدون بروکراسی اداری نهادهای تولیدگر خود را مدیریت می‌کند و در این بین به شناسایی استعدادهای جوان می‌پردازد. شاید بتوان گفت سازمان اوج پژوهشگاه رویان عرصه فرهنگی است.

وی در ادامه به ارائه گزارشی از عملکرد سازمان اوج پرداخت که مشروح آن منتشر می‌شود.

ادامه دارد...

انتهای پیام/

R1356/P1439/S4,34,39,42/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۰۶۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام رضا (ع) محل وفاق تمام مسلمانان جهان است

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در جلسه دبیران و مدیران جشنواره بین‌المللی فرهنگی و هنری امام رضا (ع) در دوره بیست‌ویکم با تشکر از برگزار کنندگان این دوره از جشنواره گفت: برگزارکنندگان در این دوره مجموعه‌ای از عناصر هنری در بخش‌های مختلف را گردآوری کردند. حضور افراد تراز اول در این جلسه فرصت مغتنمی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

 اسماعیلی با بیان این مطلب، ادامه داد: جشنواره فیلم رضوان اتفاق مبارکی است و هرآنچه در جلسه مطرح شد سرشار از امید و انگیزه برای آینده بود.

اسماعیلی گفت: جشنواره امام رضا (ع) باید به عنوان معتبرترین جشنواره فرهنگی هنری کشور قرار گیرد چراکه تمام داشته‌ها و افتخارات فرهنگی هنری ما به برکت وجود امام رضا (ع) است.

عضو شورای‌عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به کتاب دو قرن سکوت عبدالحسین زرین‌کوب گفت: آغاز قرن سوم همزمان با حضور علی‌بن موسی الرضا است و این درخشش تمدن اسلامی و ایرانی که از قرن سوم درخشش خود را آغاز کرده و در قرن پنجم به قله خودش رسیده، نشان دهنده‌ی این موضوع است که اساسا نام دیگر این تمدن تمدن رضوی است.

اسماعیلی در همین زمینه ادامه داد: مجالس در این دوره به صورت مجالس علمی و آزاداندیشی بوده و به‌طور کلی هر جامعه‌ای که می‌خواهد به حوزه تمدنی برسد با استفاده از ذات آزاداندیشی است که در فرهنگ اسلامی جاری است. دوره جمهوری اسلامی دوره‌ای نو از تمدن نوین اسلامی است. ما در حال بازخوانی تمدن رضوی هستیم.

اسماعیلی با اشاره به نگاه بین‌المللی در بنیاد امام رضا (ع) گفت: حضرت رضا (ع) محل وفاق تمام مسلمانان جهان است. در سفر اخیر خود به پاکستان مشتاقان از مردم تا مقامات برای زیارت امام رضا (ع) ابزار علاقه می‌کردند.

وزیر فرهنگ ادامه داد: بعد از امام حسین (ع) در میان ائمه‌اطهار (ع) این میزان از تشویق به زیارت را برای امام رضا (ع) داریم چرا که منبع فیض است.

اسماعیلی گفت: افتخار داریم در این جشنواره همگی خادم امام رضا (ع) باشیم.

وی در پایان با آرزوی بهره‌مندی از شفاعت و عنایت امام رضا (ع) و صلوات بر محمد و آل محمد به جلسه پایان داد.

جلسه دبیران و مدیران بیست‌ویکمین دوره جشنواره امام رضا (ع) پیش از ظهر امروز (۸ اردیبهشت) با حضور محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در محلل این وزارتخانه برگزار شد.

تبادل نظر درباره رویکرد‌های آتی جشنواره و ارائه گزارشی از فعالیت‌های انجام‌شده از محور‌های این جلسه بود.

سیدمحمد هاشمی جانشین وزیر فرهنگ، سیدمحمود اسلامی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ، فرهاد قائمیان دبیر بیست‌ویکمین دوره جشنواره بین‌المللی و فرهنگی امام رضا (ع)، سعید زمانی مدیرعامل بیست‌ویکمین جشنواره بین المللی امام رضا (ع)، محمدحسین لطیفی دبیر جشنواره فیلم رضوی و فیلم رضوان و جمعی از دبیران و مدیران این دوره از جشنواره از حاضران در جلسه بودند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • سومین جشنواره ملی «افتخار من» به کار خود پایان داد
  • انجام امور فرهنگی باید برعهده مردم باشد
  • اختتامیه سومین جشنواره «افتخار من» برگزار می‌شود
  • فاز نخست موزه دفاع مقدس زنجان سوم خرداد افتتاح می‌شود
  • انتشار فراخوان جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت
  • پردیس فرهنگ و رسانه تبریز آماده افتتاح شد
  • رایزن فرهنگی پشت‌ِ میزنشین نمی‌خواهیم / سرانجام ساخت فیلم سینمایی درباره اقبال لاهوری
  • امام رضا، محل وفاق تمام مسلمانان جهان است
  • امام رضا (ع) محل وفاق تمام مسلمانان جهان است
  • فیلم سینمایی فرهنگ رضوی ساخته می‌شود/ برگزاری نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان