Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا ، جهانگیر شاهمرادی روز دوشنبه گفت: با توجه به اینکه یکی از استراتژی های توسعه صنایع کوچک و متوسط، توسعه خوشه های کسب و کار است، این شرکت کار مطالعه امکان سنجی توسعه خوشه نساجی را به پایان رسانده و اینک به منظور آغاز توسعه این خوشه نسبت به انتخاب عامل توسعه خوشه اقدام کرده است.

وی بیان کرد: از جمله شرایط لازم برای عامل توسعه خوشه، گذراندن دوره آموزشی عاملان توسعه خوشه های کسب و کار (سی دی ای)، مدرک تحصیلی مرتبط و تعهد به فعالیت تمام وقت در زمینه خوشه مورد تعهد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی البرز خاطرنشان کرد: انتخاب این فرد از طریق تشکیل کمیته تخصصی استانی و بر اساس قوانین و دستورالعمل ها و آیین نامه های اجرایی صادره از سوی سازمان صنایع کوچک وشهرکهای صنعتی ایران و همچنین انجام مصاحبه های تخصصی است.

شاهمرادی اضافه کرد: خوشه‌های کسب و کار، الگویی نوین از توسعة اقتصادی در جهان به‌شمار می‌روند که در سال‌های اخیر سیاستگذاران کشور ما نیز به این الگو توجه بسیاری داشته‌اند.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۰۶۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری هفتمین دوره جشنواره‌سراسری گیلاس در اشنویه

سیدعلی ترابی فرماندار اشنویه با بیان اینکه تاکنون ۶ دوره جشنواره گیلاس در اشنویه برگزار شده، گفت: معرفی ظرفیت و پتانسیل‌های این شهرستان در زمینه‌های مختلف، جذب سرمایه‌گذار و ایجاد فضای مفرح و شاد از جمله اهداف این جشنواره است.

وی اضافه کرد: شناساندن ظرفیت‌های اشنویه به صورت عام و شناساندن محصولات‌باغی این منطقه از جمله گیلاس و سیب به صورت خاص از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره است.

ترابی با بیان اینکه برداشت گیلاس در این شهرستان در اواخر خرداد و تیرماه هر سال آغاز می‌شود که علاوه بر یک ظرفیت اقتصادی، جذابیتی زیبا برای گردشگران نیز به شمار می‌رود، افزود: همه ساله گردشگران بسیاری برای خرید این محصول به اشنویه سفر و این یاقوت‌های قرمز را به عنوان سوغاتی این منطقه با خود به همراه می‌برند.

 اشنویه دارای بیش از ۸۵۰ هکتار باغ گیلاس است که از این میزان حدود ۶۵۰ هکتار بارور است و که علاوه بر مصرف در داخل استان به استان‌های دیگر نیز ارسال می‌شود.

محصول گیلاس این شهرستان دارای ارقام گوناگون تکدانه سیاه و صورتی، خوشه ای، زرد دانشکده، سفید و قرمز ارومیه و ارقام محلی زودرس و سایر ارقام است که در این میان ارقام خوشه‌ای و تکدانه سیاه بیشترین میزان سطح کشت را به خود اختصاص داده است.

شفافیت رنگ و طعم و عطر مطبوع این محصول موجب شده است تا گیلاس اشنویه مشتریان زیادی در داخل و خارج کشور پیدا کند.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • بارگیری روزانه ۲۰ تن برگ انگور از خلیل‌آباد
  • ایران آماده تعامل است/ ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی داریم
  • احیای منطقه اقتصادی جهان‌آباد بعد از ۱۴ سال/ بندر خشک در جهان‌آباد راه‌اندازی می‌شود
  • توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر برای کاهش مصرف سوخت
  • آمریکا عامل همه جنگ‌ها در دنیا است
  • بازداشت بیش از هزار پناهجوی اغلب افغان و پاکستانی در ترکیه
  • حضور ایران در میدان رقابت قدرت های جهان در شبه‌ قاره | مزیت ویژه‌ای که سریلانکا برای ایران دارد
  • بسترسازی برای پرداخت کلیه تسهیلات خرد بانک توسعه تعاون از طریق تی تی پلاس
  • دردهای سمت چپ سر نشانه چیست؟
  • برگزاری هفتمین دوره جشنواره‌سراسری گیلاس در اشنویه