Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، علی ربیعی (وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی) در نشست تخصصی امنیت شغلی و امنیت تولید و سرمایه که از صبح امروز در مجموعه ورزشی و فرهنگی تلاش با حضور مقامات وزارتخانه و فعالان کارگری، کارفرمایی آغاز شده است، گفت: امروز ارتباط بین کارگر و کارفرما نسبت به زمانی که قوانین حوزه روابط کار در حال تنظیم شدن بود، بسیار متفاوت شده است و اکنون در مقایسه با آن زمان با پیچیدگی‌هایی در روابط کار مواجه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: در بازار کار ایران تنها در حوزه امنیت شغلی کارگر و امنیت سرمایه‌گذار روبرو نیستیم بلکه باید به وضعیت تعداد زیادی از متقاضیان کار نیز توجه کنیم.

ربیعی با اشاره به وظایف وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی یک وزارتخانه کاملا اجتماعی است که حوزه‌های گسترده‌ای را تحت پوشش دارد و از این بابت برای برخی اشخاص متاسفم که فعالیت‌های وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی را بسیار ساده می‌پندارند.

عضو هیئت دولت تدبیر و امید با اشاره به پیشرفت فناوری گفت: با پیشرفت فناوری وضعیت روابط کار هم پیچیده‌تر شده و باعث کمتر شدن حضور کارگر و همچنین تاثیرگذاری کمتر انسان در تولید می‌شود.

وی در همین خصوص ادامه داد: فناوری‌های روز قدرت چانه‌زنی نیروی کار را کاهش داده و در همه جای جهان باعث پیچیده‌تر شدن روابط کار شده است. ما در آینده در این حوزه دچار مشکلاتی خواهیم شد. برای مقابله با غافلگیری و شوک‌های احتمالی در چهار سال اول دولت تدبیر و امید برنامه‌ریزی‌هایی انجام داده‌ایم تا در آینده در مسیر استقرار امنیت شغلی در بازار کار پیش برویم.

ربیعی با اشاره به بکارگیری روش المان ایر خاطرنشان کرد: برای اولین در ایران با روش المان ایر مسائل پیش روی حوزه کارگری را تحلیل دقیقی انجام داده‌ایم تا به نتایج مطلوبی نیز دست یابیم. مسایلی مانند افزایش سهم زنان در بازار کار، سهم نیروهای کار در بخش کارگاه‌ها و... با چنین روش‌هایی می‌توانیم در آینده نزدیک به امنیت شغلی دست پیدا کنیم.

وی با انتقاد از وضعیت حاشیه‌نشینی بیان کرد: در داخل کشور نسبت به سال‌های گذشته نوع مهاجرت تغییر پیدا کرده است. در گذشته مردم از روستا‌ها برای فعالیت در پروژه‌های راهسازی راه‌آهن، سدسازی، خودروسازی و... به شهر‌ها می‌آمدند ولی اکنون مردم روستا‌ها به حاشیه شهر‌ها مهاجرت می‌کنند.

وی در همین خصوص ادا مه داد: ما باید برای حاشیه‌نشینان شهری در روستاهای خودشان و محل زندگی ایجاد اشتغال کنیم.

ربیعی افزود: بر اثر رکود مزمن در ۱۰ سال اخیر؛ مشکلاتی برای حوزه کار و گارگر به وجود آمد و باعث شد کارگران از ترس بیکار شدن ریسک پذیری خود را از دست بدهند و با تلاش تنها شغل خود را حفظ کنند.

وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی با اشاره به افزایش دستمزد‌ها گفت: افزایش دستمزد‌ها باید بیش از نرخ تورم باشد. این افزایش باتوجه به نرخ تورم باید سال‌های سال ادامه داشته باشد تا کارگران بتوانند از نظر معیشتی به وضعیت خوبی دست پیدا کنند.

ربیعی به مشکلات پیش روی برخی از نیروهای کار اشاره کرد و گفت: متاسفانه برخی خبر‌ها حاکی از آن است که طیفی از کارگران امروز تنها با انعام زندگی خود را می‌چرخانند که باید به شدت از این نوع رفتار‌ها جلوگیری کرد مسائلی مانند دریافت انعام به‌جای دستمزد و کار با قرارداد سفید امضا باید هرچه زود‌تر از فضای کار و کارگر ایران خارج شوند.

عضو هیئت دولت در پایان به یکی از پروژه‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اشاره کرد و گفت: اعضای وزارتخانه پس از شش ماه تلاش شبانه‌روزی در خصوص امنیت شغلی یک بسته‌ای به نام بسته امنیت شغلی را ارائه خواهند داد.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۰۷۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توقیف ۲۸ تن گندم خارج از شبکه توزیع 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، سرهنگ محمد محمدپور گفت: ماموران اداره اطلاعات و عملیات پلیس امنیت اقتصادی استان در پی اقدامات اطلاعاتی مبنی بر بارگیری و حمل گندم خارج از شبکه توزیع از محور کیاسر به مقصد شهرستان جویبار موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی مازندران افزود: ماموران پس از انجام تحقیقات میدانی طی هماهنگی با مرجع قضائی به همراه کارشناسان اداره صنعت، معدن و تجارت و اداره غله شهرستان جویبار در حالی که خودرو‌های فوق قصد تخلیه گندم در یک انبار نگهداری کالا در شهرستان جویبار را داشتند آن را توقیف کردند.

سرهنگ محمدپور از کشف ۲۸ تن نهاده دامی (گندم) خارج از شبکه توزیع در بازرسی از خودرو‌های مورد نظر خبر داد و گفت: ارزش کالای توقیف شده بالغ بر ۷ میلیارد ریال برآورد شده است.

رئیس پلیس امنیت اقصادی مازندران افزود: با توجه به عدم ارائه مدارک از جمله حواله تخلیه و حمل و همچنین عدم اعلام موجودی کالای مورد نظر به مبادی مربوطه کالای مورد نظر به استناد تبصره ۴ ماده ۱۸ قانون مبارز ه با قاچاق کالا و ارز محموله مکشوفه به عنوان کالای قاچاق توقیف و در این خصوص ۲ متهم دستگیر و موضوع در دست رسیدگی است.

دیگر خبرها

  • لایحه «امنیت شغلی» قانونی مضاعف و غیرکارشناسی
  • کاخ سفید: همچنان با حمله اسرائیل به رفح مخالفیم
  • تفاهم نامه ارائه خدمات رونشناختی در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی کارگران امضا شد
  • آیزنکوت: اسموتریچ و بن غفیر تهدیدی برای امنیت اسرائیل هستند
  • کاخ سفید: از تلاش چین برای برقراری امنیت در منطقه استقبال می‌کنیم
  • قرارداد احداث ۲ ایستگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان با شرکت مپنا امضا شد
  • چرا بانک مسکن قرارداد با صندوق توسعه ملی را امضا نکرد؟
  • قرارداد سرمربی تیم ملی، اولویت فدراسیون شد | جلسه در دفتر تاج؛ به زودی
  • توقیف ۲۸ تن گندم خارج از شبکه توزیع 
  • بانک مرکزی:۹۱ درصد از متقاضیان مسکن قرارداد امضا کردند