Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - در راستاي وظايف نظارتي، افزايش سطح آگاهي و پيشگيري از بحران‌ها در بازار خودرو و همچنين جلوگيري از تضييع حقوق مصرف کننده، سازمان حمايت مجدداً بر غير قانوني بودن پيش فروش خودرو توسط شرکت هاي فاقد نمايندگي رسمي تأکيد کرد .

به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از شاتا؛ سازمان حمايت مصرف کنندگان و توليدکنندگان در همين خصوص اطلاعيه اي به شرح زير صادر نمود :
پيرو اطلاع رساني‌هاي قبلي مجدداً تأکيد مي‌نمايد شرکتهاي عرضه کننده خودرو به استناد ماده 5 آئين نامه اجرائي قانون حمايت از حقوق مصرف کنندگان خودرو موضوع مصوبه شماره 7415/ت51681 ﻫ مورخ 95/10/28 هيئت محترم وزيران مکلف به اخذ مجوز پيش فروش خودرو از وزارت صنعت، معدن و تجارت مي باشند، لذا از هموطنان گرامي تقاضا مي‌شود در صورت تمايل به خريد خودرو در قالب «پيش فروش» فقط شرکتهايي که داراي نماينده رسمي بوده و مشخصات آنها در سايت مرکز امور اصناف و بازرگانان ايران به نشاني www.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

gatc.ir درج گرديده و نسبت به اخذ مجوز پيش فروش از وزارت صنعت، معدن و تجارت اقدام نموده‌اند و در آگهي پيش‌فروش به آن اشاره شده را انتخاب نموده و از ثبت نام در شرکتهايي که فاقد نمايندگي مي‌باشند هر چند تبليغات گسترده‌اي از طريق چاپ آگهي در روزنامه‌ها و ساير رسانه‌هاي عمومي داشته باشند به دليل جلوگيري از مشکلات آتي اکيداً خودداري نمايند.
لازم است متقاضيان خريد در زمان مراجعه به شرکت‌هاي عرضه‌کننده خودرو، مجوز پيش فروش و شماره مجوز مربوطه جهت پيش فروش خودرو که از سوي وزارت صنعت، معدن و تجارت صادر گرديده را به منظور حصول اطمينان، از شرکت عرضه‌کننده مطالبه نمايند. لازم به توضيح است امکان ورود خودرو از سوي واردکنندگان غير رسمي به صورت موازي، با توجه به پايان اعتبار ثبت سفارش‌هاي قبلي و عدم امکان ثبت سفارش جديد غير ممکن بوده، لذا تعهدات شرکت‌هاي مذکور به خريداران بدون پاسخ خواهد ماند.
در همين راستا به اطلاع ميرساند پيش فروش خودروي opel از طريق شرکت ساپرا موتور به دليل عدم اخذ مجوز از وزارت صنعت، معدن و تجارت، غير قانوني است.
روابط عمومي سازمان حمايت مصرف کنندگان و توليدکنندگان از مردم عزيز تقاضا مي نمايد هرگونه گزارش يا شکايت در خصوص پيش فروش غيرقانوني خودرو يا ساير تخلفات اقتصادي را از طريق تلفن 124 با سامانه دريافت و رسيدگي به شکايات در ميان بگذاريد.


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۰۹۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا

به گزارش اکوفارس به نقل از تسنیم، حمید محله‌ای مدیرکل دفتر خدمات فنی و مهندسی وزارت صمت گفت: تاکنون از 22 شرکت، 14 شرکت خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش متصل شده اند و بقیه شرکت‌ها طبق قانون بودجه 1402 تا پایان آذر ماه فرصت دارند تا به استعلام‌های مربوط به خدمات پس از فروش در سامانه جامع خدمات، پاسخ دهند.

حمید محله‌ای گفت: زیرساخت‌های لازم برای اتصال شرکت‌های خودرویی شامل تولید کننده، وارد کننده و مونتاژ کننده را برای اتصال به سامانه جامع خدمات پس از فروش فراهم کرده ایم.

مدیرکل دفتر خدمات فنی و مهندسی وزارت صمت افزود: تاکنون از 22 شرکت، 14 شرکت خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش متصل شده اند، اما هنوز دو شرکت بزرگ خودروساز کشور به این سامانه متصل نشده اند.

محله‌ای در ادامه گفت: طبق آیین نامه اجرایی تبصره 10 قانون بودجه 1402 شرکت‌های خودرویی تا پایان آذر ماه فرصت دارند تا به استعلام‌های مربوط به خدمات پس ازفروش که در سامانه جامع خدمات پس از فروش مطرح می شود پاسخ دهند.

به گفته محله‌ای یکی از مهم‌ترین مزیت‌های اتصال شرکت‌های خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش شفافیت ارائه خدمات آن‌ها و ایجاد امکان شکایت از عملکرد این شرکت‌ها توسط مردم است.

لازم به ذکر است بر اساس ماده 4 قانون حقوق مصرف کنندگان همه شرکت‌های خودرویی شامل تولید کننده، وارد کننده و مونتاژ کننده موظف هستند خدمات پس از فروش ارائه دهند و بر اساس ساز و کار‌های وزارت صمت این خدمات باید در بستر سامانه جامع خدمات پس از فروش اتفاق بیفتد.

دیگر خبرها

  • شورای رقابت و سکوت درباره رویه ضد رقابتی برندهای خارجی
  • ثبت بیش از ۲۰۰ هزار شرکت تعاونی در سیستان و بلوچستان
  • وزیر صنعت معدن و تجارت شامگاه دوشنبه وارد اراک شد
  • وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی سفر می‌کند
  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری با عمر کمتر از پنج سال صادر شد
  • صدور مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری دست دوم
  • صادرات ۱۰۸ هزار تنی کالا به روسیه در فروردین ماه
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری صادر شد