Web Analytics Made Easy - Statcounter


رئیس قوه قضائیه گفت: برخلاف تصور برخی افراد، تنفیذ و تحلیف مراسمی صوری و تشریفاتی نیست.تنفیذ که در واقع امضای حکم ریاست ­جمهوری اسلامی است در اصل ۱۱۰ قانون اساسی از وظایف رهبری نظام برشمرد.

به گزارش بی‌باک به نقل از اداره کل روابط عمومی قوه قضاییه، آیت الله آملی لاریجانی در جلسه مسئولان عالی قضایی با اشاره به برگزاری مراسم تنفیذ و تحلیف ریاست جمهوری در روزهای اخیر و آرزوی توفیق برای رئیس­جمهور و همکارانش در ایفای مسئولیت های عظیم و خطیری که به موجب قانون اساسی و سایر قوانین برعهده دارند، تصریح کرد: برخلاف تصور برخی افراد، تنفیذ و تحلیف مراسمی صوری و تشریفاتی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تنفیذ که در واقع امضای حکم ریاست ­جمهوری اسلامی است در اصل ۱۱۰ قانون اساسی از وظایف رهبری نظام برشمرده شده است و ادعای اینکه این امضا صورت تشریفاتی دارد برخلاف ظاهر قانون اساسی است.

رئیس دستگاه قضا با بیان اینکه امضای مقام معظم رهبری نسبت به حکم رئیس­ جمهور، دخیل در حصول نتیجه است، این امضا را امری وضعی (در مقابل تکلیفی) توصیف کرد و افزود: مشروعیت نظام به امضا و تأیید ولی فقیه است. امضای حکومت توسط فقیه تنها مقصور به نظام ولایت فقیه نیست بلکه حتی فقهایی که ولایت فقیه را به این شکل نپذیرفته اند تصریح می­کنند که حکومت به معنای حکومت بر امور مسلمانان در زمان غیبت نیازمند استجازه از مجتهد جامع الشرایط است و اینکه شخصی تولّی امور مسلمین را بدون اذن فقیه برعهده بگیرد خلاف اصل است.

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه اگر چنین امضایی نباشد نظام ولایت فقیه و نظام قانون اساسی محقق نشده است، به موضوع تحلیف اشاره کرد و گفت: تحلیف در واقع سوگند نزد حق­ تعالی برای تأکید بر انجام اموری است که از مهمات امور و مسئولیت­های عظیمی است که بر عهده رئیس­ جمهور قرار دارد. هرکدام از مواردی که رئیس­ جمهور در مورد آن سوگند یاد می­کند، مسئولیتی بسیار عظیم است. به عنوان مثال رئیس­ جمهور قسم می­خورد که مروج دین و اخلاق باشد. این غیر از التزام شخصی به دین و اخلاق است و چنین سوگندی مسئولیت بزرگی را در زمینه ترویج فرهنگ دینی و اخلاقی در جامعه برعهده رئیس­ جمهور قرار می­دهد.

دولت دوازدهم دلمشغولی‌های مردم را اجابت کند

آیت الله آملی لاریجانی با بیان اینکه برای توفیق رئیس­ جمهور محترم دعا می­کنیم و امیدواریم که با معرفی به موقع دولت جدید بتوانند مطالبات و دل­ مشغولی­های مردم و مقام معظم رهبری را اجابت کنند، اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب در مراسم تنفیذ، مطالبی را بیان کردند که در واقع این مطالب نقشه راه رئیس­ جمهور و همکارانشان و بلکه همه قوا و دستگاه­ها به شمار می­ آید. یکی از این مطالب، مسئله توجه به اقتصاد و معیشت مردم و نکته دیگر تعامل گسترده با دنیا است.

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه نباید اجازه دهیم مسائل حاشیه­ ای، ما را از عمل به این فرمایش­ ها دور کند، تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب همواره در جلسات خصوصی و عمومی بر لزوم تعامل گسترده با کشورهای جهان تأکید کرده و تذکر داده­ اند که دنیا فقط آمریکا نیست. براین اساس، ایجاد رابطه با دنیا برای انزوای استکبار و شیطان بزرگ لازم است.

تحریم­ها را گسترده کنند، جمهوری اسلامی دست­ بسته نیست

آیت الله آملی لاریجانی تأکید کرد: آمریکایی­ ها باید بدانند که اگر تحریم­ها را گسترده کنند، جمهوری اسلامی دست­ بسته نیست و دنیا هم فقط در اختیار آمریکا قرار ندارد. این مقدمه­ ای برای مقابله با استکبار است و ما براین مبنا در مقابل سلطه­ طلبی­ها ایستادگی می­کنیم. در این راستا معتقدیم که تعامل معقول و منطقی توأم با کرامت و همچنین رابطه در چارچوب حکمت، عزت و مصلحت با جهان هیچ منافاتی با ایستادگی در برابر سلطه­ طلبی­ها ندارد.

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب در این مراسم بر لزوم اجرای احکام اسلام ناب، تقویت وحدت و عزت ملی، تلاش برای استقرار عدالت، جانبداری از محرومان و مستضعفان نیز تأکید کردند، افزود: نکات مورد تأکید مقام معظم رهبری گر چه خطاب به رئیس­ جمهور و دولت بود ولکن تسری و مناط آنها همه قوا و دستگاهها را شامل می‌شود و ما امیدواریم که همگی بتوانیم با وحدت، همکاری و تفاهم، مطالبات رهبر معظم انقلاب را که انعکاس مطالبات مردم است، اجابت کنیم.

آیت الله آملی لاریجانی در ادامه سخنان خود با اشاره به ۱۴مرداد روز حقوق بشر اسلامی و کرامت انسانی تصریح کرد: امروز مسئله حقوق بشر به عنوان یک اهرم فشار علیه کشورهای مستقل خصوصاً کشورهای اسلامی و بویژه جمهوری اسلامی ایران به کار برده می شود.

رئیس قوه قضاییه افزود: ما در موضوع حقوق بشر با غرب دو سخن اصلی داریم. یکی بحث مبنایی است که به شناخت از انسان بازمی گردد. دولتهای غربی حق ندارند فهم خود از انسان را که مبتنی بر نگاه لیبرال دموکراسی است به همه ملتها، اقوام و ادیان با تنوع فرهنگی گوناگون تعمیم دهند و آن را تحمیل کنند. این تلقی که نگاه فلاسفه لیبرال دموکرات باید مورد قبول همه دنیا باشد، زورگویی آشکار در عالم فکر است.

آیت الله آملی لاریجانی با بیان اینکه ملل شرق خصوصاً مسلمانان دارای فرهنگ غنی هستند و دلیلی ندارد که تابع تلقی غرب از انسان باشند، خاطرنشان کرد: فهمی که در ادیان بودایی، هندی و اسلام وجود دارد هیچ ربطی به فرهنگ ماتریالیستی برخی اندیشمندان غربی ندارد؛ گرچه همه غربی ها هم تفکر ماتریالیستی ندارند اما به هرحال تصویر آنها از انسان با برداشت ادیان شرقی از انسان متفاوت است.

رئیس دستگاه قضا نکته دوم مورد اختلاف با غرب در زمینه حقوق بشر را مباحث عملی دانست و افزود: آنها از سویی دانشگاه ها و محافل آکادمیک را به مباحث نظری حقوق بشر مشغول می کنند اما در عمل به همان حقوق بشر و کرامت انسانی مورد ادعای خود هم پایبند نیستند چنانکه امروز رفتار آمریکا در قبال جنایات عربستان سعودی در یمن را می بینیم که با هیچ سند حقوق بشری و عهدنامه ای سازگار نیست. آیا گرفتن پول نفت یک ملت و فروختن اسلحه و بمب برای سرکوب انسانهای بی دفاع و بی پناه و رقص شمشیر ترامپ در کنار حکام سعودی، تجلی حقوق بشر است؟ آیا حقوق بشر همان جنایاتی است که رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی مرتکب می شود و امروز اقداماتش در مسجدالاقصی فریاد سازمانهای بین المللی تحت نفوذ خودشان را هم درآورده است؟

آیت الله آملی لاریجانی با بیان اینکه دنیا با مشاهده زندانهایی نظیر گوانتانامو و شکنجه ندانستن اقداماتی مثل غرق مصنوعی به دروغ گویی آمریکا پی برده است، این موارد را نمونه هایی از موازین حقوق بشر غرب دانست و گفت: روش زندگی و حکومت آنها مبتنی بر دروغ، فریب و استکبار است.

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه ملت ما همواره در مقابل این سلطه طلبی ها ایستاده است تصریح کرد: متأسفانه برخی افراد و روزنامه نگاران که سر در آخور کشورهای سلطه دارند ادعا می کنند که مسئولان قضایی جمهوری اسلامی با حقوق بشر غربی مخالفند اما احکام عرب جاهلی را می پذیرند. این ادعاهای مضحک و عجیب در واقع حمله به احکام اسلام است. کدام فقیه اگر حکمی در زمان جاهلیت وجود داشته و توسط اسلام امضا نشده است را پذیرفته که ما بخواهیم به عنوان مسئولان قضایی جمهوری اسلامی بپذیریم؟ دفاع ما از احکام امضایی و تأسیسی اسلام است و دلیل تبعیتمان از این احکام نیز اتصالی است که به حق تعالی دارد و فهم آن با مجتهدان و فقهاست.

آیت الله آملی لاریجانی اظهار کرد: مواضع ما در بحث حقوق بشر و در التزام به احکام اسلامی کاملاً روشن و قابل دفاع است و حاضریم که در مجامع بین المللی با صدای رسا و استدلال متین مواضع خود را بیان کنیم تا روشن شود که جمهوری اسلامی در بحث حقوق بشر پیشرو است نه متهم.

رئیس قوه قضاییه در بخش پایانی سخنان خود با گرامیداشت ۱۷ مرداد روز خبرنگار، این روز را به خبرنگاران و اصحاب رسانه تبریک گفت و تصریح کرد: خبرنگاری شغل نیست بلکه وظیفه ای است که یک خبرنگار برای انتقال حقایق، پوشش رویدادها و شفاف سازی امور بر دوش خود احساس می کند و براین اساس تلاش خبرنگاران برای تفهیم و استیفای حقوق مردم، شفاف سازی، کمک به آزادی و فهم وضعیت سیاسی قابل تقدیر است.

آیت الله آملی لاریجانی با تأکید بر نقش و تأثیر مطبوعات و رسانه ها در جامعه، تصریح کرد: به همان میزان که خبرنگاری یک ضرورت برای جوامع امروز است، کاری سخت نیز به شمار می آید و از حیث رعایت حدود اخلاقی، قانونی، شرعی، آزادی بیان و شفاف سازی بویژه در کشور ما کار بسیار دشواری است.

برخورد قوه قضاییه با برخی خبرنگاران در چارچوب قانون است

رئیس قوه قضاییه علت دشوار بودن این حرفه را باریک بودن مرزهای میان شفافیت، آزادی بیان و حقوق دیگران دانست و افزود: گاهی شنیده می شود که خبرنگاران به دلیل برخی برخوردهای قضایی از قوه قضاییه گلایه دارند. این در حالی است که برخوردهای قضات و قوه قضاییه در چارچوب قانون است و آنجا که قانون به صورت مطلق، «توهین، استهزا، افترا، نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی» و مواردی از این دست را جرم دانسته، قاضی و دستگاه قضایی دخالتی در کم یا زیاد کردن میزان جرم ندارند. قرآن کریم نیز در مواردی مانند استهزا به صراحت منع کرده و فرموده است « لَا یَسْخَرْ قَوْمٌ مِّن قَوْمٍ عَسَی أَن یَکُونُوا خَیْرًا مِّنْهُمْ وَلَا نِسَاءٌ مِّن نِّسَاءٍ عَسَی أَن یَکُنَّ خَیْرًا مِّنْهُنَّ». به هرحال قوه قضاییه وظایفی دارد و خبرنگاران نیز وظایف و مسئولیتهایی برعهده دارند.

آیت الله آملی لاریجانی در ادامه با بیان اینکه امروز در جوامع غربی و سکولار نیز یکی از مهمترین مسائل در عرصه رسانه، اخلاق رسانه یا همان Media Ethics است، گفت: سلامت حرفه خبرنگاری و استقلال آن از منافع مادی دیگران بسیار اهمیت دارد. توجه به عدالت و شفافیت خود خبرنگاری و رسانه نیز از جمله اموری است که باید مدنظر قرار گیرد. در حال حاضر در غرب، سلطه رسانه ای وجود دارد که گاهی از آن به اختاپوس رسانه ای تعبیر می شود. برخی تعاملات مالی برای پوشاندن حقایق یا افشاگری ها برخلاف حدود اخلاقی است و ترجیح منافع مادی و شخصی بر حقوق مردم جزو اموری است که رسانه ها باید از آن پرهیز کنند.

رئیس دستگاه قضا با توصیه خبرنگاران به رعایت اخلاق، حقوق مردم، قوانین و حدود دینی خاطرنشان کرد: ما می دانیم که فعالیت در این چارچوب کار بسیار دشواری است. امیدواریم قوه قضاییه نیز با خبرنگاران مهربان باشد اما خبرنگاران هم حدود را رعایت کنند تا با گسترش اخلاق و حمایت از آزادی، مردم از شفاف سازی رسانه ها بهره مند شوند.

براساس این گزارش، ادامه بحث و بررسی پیرامون آیین نامه اصلاحی تعیین گروههای شغلی و ضوابط مربوط به ارتقای گروه و تغییر مقام قضات در دستور کار امروز مسئولان عالی قضایی قرار داشت.


--------------------------------------------------------------------------

تذکر: کاربر محترم! انتشار مطالب دیگر رسانهها از سوی پایگاه خبری تحلیلی بی‌باک لزوما به معنای صحت و تایید محتوای آنها نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. در ضمن شما می توانید اخبار و مطالب وزین خود را که تا کنون در هیچ رسانه‌ای منتشر نشده است از طریق بخش "تماس با ما" یا پل ارتباطی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید برای ما ارسال نمایید تا در صورت دارا بودن مولفه‌های لازم، منتشر گردد.

------------- با کلیک بر روی لینکهای ذیل تمامی روزنامه‌های کشور را رایگان مطالعه کنید -------------

روزنامه‌های عمومی | روزنامه‌های اقتصادی | روزنامه‌های ورزشی | سایر روزنامه‌ها| هفته‌نامه و ماهنامه | نشریات استانی

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۱۰۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام پوتین به غرب در آیین تحلیف

 

به گزارش تابناک از رسانه‌های روسیه، ولادیمیر پوتین این سخنان را روز سه‌شنبه پس از آنکه برای پنجمین بار در آیین رسمی تحلیف در کاخ کرملین به عنوان رئیس‌جمهوری روسیه سوگند یاد کرد، سخنانی که با یادکردی از نیروهای روسیه در حال نبرد در عملیات نظامی ویژه در اوکراین آغاز شد.
رئیس‌جمهوری روسیه در سخنان خود گفت:‌ ما از گفت و گو با کشورهای غربی دوری نمی‌کنیم؛ انتخاب با آنها است که آیا می‌خواهند در آینده جلوی توسعه روسیه را بگیرند و می‌خواهند که ما را محدود کنند و فشار بیاورند یا اینکه می‌خواهند راهی برای رسیدن به صلح و همکاری را در پیش بگیرند.


پوتین خاطرنشان کرد:‌ گفت‌وگو درباره ثبات استراتژیک و امنیت ممکن است اما این امر از راه دیکتاتوری و از بالا نگاه کردن قابل انجام نیست.
رئیس‌جمهوری روسیه تأکید کرد:‌ این مسائل تنها با گفت و گو در شرایط مساوی و عادلانه و بر پایه جستجوی منافع مشترک، قابل حل خواهد بود.
وی در ادامه خاطرنشان کرد:‌ روسیه به تلاش خود برای دستیابی به جهان چندقطبی و سیستم و فرایند عادلانه در مدیریت جهان ادامه خواهد داد.
پوتین همچنین گفت: ما آماده هستیم که روابط دوستانه خود را با کشورهای مختلف گسترش دهیم که روسیه را به عنوان یک شریک منصف می‌بینند.

اهمیت امنیت و انسجام روسیه


بخش دیگری از سخنان پوتین در آیین سوگند به عنوان رئیس‌جمهوری روسیه، درباره مسائل داخلی این کشور بود که تأکید بر اتحاد، ارزش‌های اخلاقی، خانوادگی و ملی در آن برجسته بود.


رئیس‌جمهوری روسیه خطاب به مردم این کشور گفت: به شما اطمینان می‌دهم که اهمیت امنیت ملت برای من از هر چیزی بالاتر خواهد بود و قدرت منسجم میلیون‌ها نفر از مردم روسیه، یک نیروی عظیم ایجاد می‌کند که سرنوشت کشور را تعیین می‌کند.
وی ادامه داد: این فقط خود ما هستیم که سرنوشت روسیه را برای نسل کنونی و آینده تعیین می‌کنیم.

روسیه از دوره سخت کنونی گذر خواهد کرد


پوتین خطاب به شهروندان روسیه افزود: شما شهروندان روسیه حقیقت کشور و ایمانی که به کشور دارید را نشان‌ داده‌اید، زمان‌هایی بود که ما آزمایش‌های سختی را با هم پشت سر گذاشتیم و من در خودمان این ارزش‌های تاریخی را می‌بینم و ما همیشه آزادی، ارزش‌های اخلاقی و ملی‌مان را انتخاب کرده‌ایم.
وی ادامه داد: من اطمینان دارم که از این دوره سخت گذر می‌کنیم، قوی‌تر از قبل خواهیم شد و برنامه‌های آینده و پروژه‌ها را به صورت کامل باری دستیابی به اهدافمان پیاده خواهیم کرد که این کار با حمایت مردم انجام خواهد شد.
رئیس‌جمهوری روسیه ابراز اطمینان کرد که در دولت آینده این کشور به ریاست وی، ارزش‌های خانوادگی و اخلاقی در تمام سطوح دولت مورد توجه خواهد بود و طرح‌ها برای توسعه مناطق مختلف در کشور وافزایش کیفیت زندگی و رفاه خانواده‌های روسی باید ادامه یابد.

باید از نو بسازیم برای حرکت به جلو


پوتین در ادامه سخنانش خطاب به شهروندان روسیه گفت: ما باید درس‌های گذشته را به یاد بیاوریم و از ارزش های اخلاقی‌مان فاصله نگیریم. به همین دلیل است که سیستم سیاسی و اجتماعی ما باید خیلی محکم و انعطاف پذیر نسبت به هر چالش و تهدیدی باشد که ممکن است در آینده با آن روبرو شویم.
وی ادامه داد:‌ همه فعالیت‌های دولت روسیه در راستای دستیابی به هدف کشوری مستقل و رو به رشد باشد و در این راستا باید ساختار دولتی ما انعطاف‌پذیر باشد و فرایندها را برای حرکت رو به جلو از نو بسازیم.


وی خاطرنشان کرد: در جهانی که روز به روز در حال تغییر است. ما باید به سیستمی برسیم که هر روز رقابت‌پذیری‌مان را بالاتر ببریم.
رئیس‌جمهوری روسیه از اعتماد، صداقت، نظم و جوانمردی به عنوان ارزش‌های متعالی یاد کرد و گفت: ما باید برای ۱۰ سال آینده، باید یک ساختار رو به رشدی را ایجاد و نسل جوانی را تربیت کنیم که در آینده، قدرت روسیه را افزایش خواهند داد. آینده روسیه متعلق به آنها خواهد بود.
وی ادامه داد: در این مسیر باید از رسم و رسوم تمام اقوام که در تمام سرزمین روسیه زندگی می‌کنند و نیز از فرهنگ کشور چند ملیتی خود دفاع کنیم.

تلاش می‌کنم که شایسته اعتماد ملت باشم
پوتین که در این آیین برای پنجمین بار به عنوان رئیس‌جمهوری روسیه سوگند یاد کرده بود،‌ گفت:‌ تمام تلاش خود را انجام خواهم داد که شایسته اعتماد ملت روسیه باشم و در این مسیر از تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دولت استفاده می‌کنم و تأکید دارم که نتیجه اقدامات ما به اتحاد و انسجام ما و تلاش مشترک ما برای دفاع از وطن و تقویت آن بستگی دارد.
رئیس جمهوری روسیه خطاب به شهروندان این کشور گفت: ما در قبال اجداد و تاریخ چندهزار ساله خود مسئولیت داریم؛ در وهله اول،‌همیشه اجداد ما می‌دانستند که دستیابی به اهداف بزرگ،‌ تنها با هم و کنار هم بودن امکان پذیر است.
وی ادامه داد: آنها توانستند به کشور قدرتمندی برسند که الهام بخش ما است و ما صد در صد به جلو نگاه می‌کنیم و تلاش می کنیم که طرح‌های جدیدی را پیاده کنیم که توسعه و رشد ما را پویاتر می‌کند.
پوتین گفت: ما متحد هستیم و یک ملت عظیم هستیم و با هم از پس تمام آزمایشات و سختی‌ها بر می‌آییم و با هم پیروز خواهیم شد.


ولادیمیر پوتین روز سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ در آیینی در کاخ کرملین برای پنجمین بار به عنوان رئیس‌جمهوری روسیه سوگند یاد کرد تا به صورت رسمی، دوره جدید ریاست‌جمهوری خود را آغاز کند.


پوتین پیش از این، چهار بار در آیین تحلیف،‌ برای دفاع از قانون اساسی روسیه سوگند خورده بود.


در سال ۲۰۰۰ میلادی، ۵۲.۹۴ درصد از روس ها به نامزد ۴۷ ساله آن زمان رای دادند، در سال ۲۰۰۴ میلادی، ۷۱.۳۱ درصد واجدان شرایط شرکت در انتخابات، در سال ۲۰۱۲ میلادی ۶۳.۶ درصد و در انتخابات سال ۲۰۱۸ میلادی ۷۶.۷ درصد به وی رأی دادند.
در هشتمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری روسیه که مارس ۲۰۲۴ ( ۲۵ تا ۲۷ اسفند ۱۴۰۲) برگزار شد،‌ پوتین با رکورد رأی ۸۷.۲۸ در انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور باری دیگر به عنوان رئیس‌جمهوری، عهده‌دار این مسئولیت شد.

سخنگوی ریاست جمهوری روسیه در حاشیه آیین تحلیف رئیس‌جمهوری این کشور گفت: در مجموع حدود ۲ هزار و ۶۰۰ نفر به مراسم تحلیف پوتین دعوت شده بودند.
دیمیتری پسکوف درباره تصمیم سفرای برخی از کشورها مبنی بر عدم حضور در مراسم تحلیف پوتین اظهار داشت: این تصمیم آنها است، مراسم تحلیف در درجه اول برای شهروندان روسیه است.

براساس قانون فدراسیون روسیه، پس از روی کار آمدن رئیس جمهور جدید، کابینه وزیران باید استعفا دهد و پس از آن، در مدت ۲ هفته نخست وزیر تعیین می‌شود و ۲ هفته پس از معرفی نخست‌وزیر، باید کابینه جدید تشکیل شود.
والنتینا ماتوینکو رئیس شورای فدراسیون (مجلس علیا) روسیه در این پیوند اعلام کرد:‌ فهرست گزینه‌های پیشنهادی وزیران تا ۱۵ مه (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) ارائه و در پارلمان بررسی می شود.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • مراسم باشکوه تحلیف پوتین به عنوان ریاست جمهوری
  • مراسم تحلیف ریاست جمهوری برای سی سالگی
  • آنچه در مراسم تحلیف «پوتین» گذشت+ فیلم
  • فیلم برپایی مراسم تحلیف و رژه نظامی برای ولادیمیر پوتین
  • پیام پوتین به غرب در آیین تحلیف
  • مراسم تحلیف دور جدید ریاست جمهوری ولادیمرپوتین
  • پوتین برای پنجمین بار رئیس‌جمهور روسیه شد+ فیلم
  • مراسم تحلیف «پوتین» فردا برگزار می‌شود
  • واکنش معاون قوه قضاییه به برخورد با زنان و دختران در آمریکا: چه کسی به داد آنها می‌رسد؟
  • اسرائیل از مقاومت فلسطینیان خسته شده است/جنبش دانشجویی شکل گرفته،برخلاف تصور صهیونیسم جهانی است