Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-27@17:23:54 GMT

وفور جعل مهر پزشکان در لرستان!

تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۳۱۰۵۸۳

مریم آزادی در نشست تخصصی دادگستری و بهداشت، درمان لرستان که در سالن جلسات دادگستری استان برگزارشد،اظهار کرد: بیمه سلامت یک بیمه کاملا دولتی است که تمام هزینه‌های خود را از اعتبارات ملی دریافت می‌کند.


وی افزود: به عنوان بیمه‌گر پایه حدود 90 درصد از هزینه‌های درمان در بخش بستری به عهده بیمه سلامت و سایر سازمان‌های بیمه‌گر پایه است و 10 درصد نیز بیمار فرانشیز پرداخت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیرکل بیمه سلامت استان با بیان اینک معضلی که با آن مواجه ایم،سرقت دفترچه‌های بیمه‌ای است و متاسفانه در یکی از مراکز درمانی استان بدون اینکه بیمار دیده شود یک قلم دارو در طول سه ماه 100 میلیون برای بیمه سلامت و 80 میلیون تومان برای تأمین اجتماعی هزینه در برداشته است.

آزادی تصریح کرد: تبانی موسسات طرف قرار داد با بیمه شده در بخش‌های مختلف منجر به سوء استفاده دارویی و بقیه خدمات درمانی می‌شود و هزینه‌های هنگفتیبه ماتحمیل کرده است.

وی در ادامه جعل مهر پزشکان را از دیگر مشکلات بیمه سلامت استان برشمرد و با بیان اینکه جعل مهر پزشکان(عمومی، متخصص و فوق تخصص) به وفور در استان مشاهده می‌شود و متاسفانه باعث تحمیل هزینه خیلی زیادی به سیستم بیمه سلامت شده است، افزود: یک مرکز سی تی اسکن یکی از بیمارستان‌های دولتی استان هزینه زیادی را به بیمه تحمیل کرده است.در مواردی با جعل مهر پزشکان 400 میلیون هزینه به ما وارد شده است.

مدیرکل بیمه سلامت افزود: گاهی پرونده‌های تصادفی که کروکی ندارند و یا به هر دلیلی در بیمارستان آنها را قبول نمی‌کند که آنها را به عنوان سقوط از ارتفاع در نظر می‌گیرند تا در تعهد بیمه قرار گیرند و بعد از مدتی که بیمه هزینه را تقبل می‌شود تازه مریض به فکر می‌افتد که یک دیه هم به او تعلق می‌گیرد که این خود هزینه‌هایی را به بار می‌آورد.

وی عنوان کرد: در سازمان‌های بیمه گر مواردی مشاهده شده که آنچه که انجام شده با آنچه که درج شده همخوانی ندارند و این خود تحمیل هزینه به سازمان‌های بیمه‌گر نیز می‌شود.

مدیرکل بیمه سلامت استان تاکید کرد: برای کاهش تخلفات، سیسستمدادگستری به سیستم اچ آی اس بیمارستان‌ها لینک شود تا تخلفات به حداقل برسد.

ایسنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۱۰۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان رضوی مشهد: تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله

مدیرعامل بیمارستان رضوی مشهد ضمن تکذیب خبر منتشر شده مبنی بر فروخته شدن اسناد بیماران در قالب کاغذهای یک رو سفید و باطله، گفت: اسناد حداقل ۱۰ سال در بیمارستان می‌ماند. تاریخ درج شده در برگه انتشار یافته جدید است و ما حق امحای این اسناد را نداریم. امحای اسناد نیز پس از ۱۰ سال و تحت نظارت صورت می‌گیرد و این اسناد به خمیر تبدیل خواهند شد.

به گزارش ایسنا؛ چندی پیش و در فضای مجازی اخباری مبنی بر فروخته شدن اسناد بیماران در قالب کاغذهای یک رو سفید و باطله با عنوان صورت هزینه درمان بیمه دی و بیمارستان رضوی که حاوی اطلاعات بیماران بود انتشار یافت و حواشی‌ای را ایجاد کرده بود. در متنی که به همراه تصویر اطلاعات بیمار منتشر شده بود، آمده بود: «برای پرینت‌های حسابداری کاغذ یک‌رو سفید خریدم، ۹۰۰هزار تومان، ۳۵ کیلو کاغذ باطله. شوکه شدم وقتی دیدم همه کاغذها اطلاعات بیماران یکی از معروف‌ترین بیمارستان‌های مشهده!!! حریم خصوصی مریض چه‌قدر بی‌ارزشه؟ از اطلاعات دقیق بیماری تا شماره ملی و آدرس کاربر، پزشک.»

در همین راستا و باتوجه به حساسیت موضوع، ایسنا با مدیرعامل بیمارستان رضوی گفت‌وگویی انجام داد.

دکتر محسن محور، ضمن تکذیب خبر منتشر شده، اظهار کرد: بخشی از پرونده بیمارانی که بستری می‌شوند، در بیمارستان مانده و بخشی دیگر به بیمه‌ها ارجاع می‌شود. آنچه در بیمارستان می‌ماند، باید حداقل ۱۰ سال در محل بیمارستان بایگانی شود و پس از این مدت امحای این اسناد تحت نظارت سازمان اسناد و کتابخانه‌های کشور اتفاق خواهد افتاد.

وی با اشاره به اینکه ممکن است بعضی اسناد مثل IVF و اسناد نگهداری جنین سال‌ها در بیمارستان بماند، یادآور شد: ما حق امحای این پرونده‌ها را نیز نداریم.

مدیرعامل بیمارستان رضوی با تاکید بر اینکه آن برگه به هیچ وجه از بیمارستان رضوی خارج نشده است، گفت: بیمارستان رضوی یکی از بیمارستان‌های پرهزینه کشور است؛ هزینه این بیمارستان فقط در اسفندماه ۲۱۰ میلیارد تومان بوده است. بیمارستان رضوی در حال ساخت یک مرکز ناباروری بوده و برای این مرکز چیزی حدود ۳۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است. همچنین ما در دهه کرامت ۱۰ هزار میلیارد تومان پروژه افتتاح خواهیم کرد؛ بنابراین بیمارستان رضوی با این هزینه‌کرد بالا آنقدر مشکل ندارد که بخواهد کاغذ را به صورت کیلویی بفروشد.

محور ضمن تکذیب خبر منتشر شده مبنی بر فروخته شدن اسناد بیماران در قالب کاغذهای یک رو سفید و باطله، خاطر نشان کرد: اسناد حداقل ۱۰ سال در بیمارستان می‌ماند. تاریخ این برگه جدید است و ما حق امحای این اسناد را نداریم. امحای اسناد نیز پس از ۱۰ سال و تحت نظارت صورت می‌گیرد و این اسناد به خمیر تبدیل خواهند شد.

وی با بیان اینکه بیمه دی نیز نمی‌تواند چنین اقدامی را انجام دهد، تصریح کرد: در این راستا نیز به جهت روشن شدن کامل وضعیت جلسه‌ای با بیمه دی خواهیم داشت.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • حال ناخوش رانندگان تاکسی در گرگان
  • رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی: فقط ۱۰ درصد پزشکان از شغل خود راضی هستند
  • مسوولان برای درمان سراغ پزشکان معروف می روند
  • کاردرمانی در منزل چقدر هزینه دارد؟
  • بیمارستان رضوی مشهد: تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله
  • تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله
  •  ارتقای سواد سلامت مردم/ محور کار شورای سلامت، سند جامع سلامت باشد
  • سند جامع سلامت، محور کار شورای سلامت باشد
  • مروری بر بودجه در سال ۱۴۰۳؛ دست دولت در جیب مردم برای جبران کسری!
  • ۲ خانه بهداشت روستایی در تالش افتتاح شد