Web Analytics Made Easy - Statcounter


معاون توسعه منابع انسانی شهرداری تهران از دغدغه های خود و کارهای بر زمین مانده ای که محقق نشد سخن گفت.

به گزارش خبرنگار بی‌باک، سیدجعفر تشکری هاشمی در نشست خبری خود با اشاره به وضعیت استخدامی در شهرداری تهران گفت: ما دو نوع پرسنل در شهرداری تهران داریم. ابتدا نیروهای قراردادی و موقت و دوم پیمانکاران.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی توضیح داد: همه پیمانکاران را نمی شود استخدام کرد زیرا ما هزاران پیمانکار داریم که استخدام آنها ما را به دهه چهل بازمی گرداند. بسیاری از کارهای شهرداری برون سپاری شده است که توسط این پیمانکاران عملیاتی می شود.

تشکری هاشمی افزود: ما مکانیزمی قرار دادیم تا نیروهای قراردادی که تبدیل وضعیت نشده اند در اولویت استخدام قرار بگیرند.

وی با اشاره به یک غفلت ۳۸ ساله گفت: بند پ ماده ۲ قانون استخدام شهرداری در سال ۵۸ مصوب و قرار شد دستورالعملی را از شهرداری به سازمان اداری استخدامی ببرند تا بعد از تایید در آنجا نیروها استخدام شوند اما متاسفانه این بند ۳۸ سال است که مورد غفلت واقع شده است.

معاون توسعه منابع انسانی شهرداری تهران ادامه داد: در حال حاضر ما دستورالعمل را از نو نوشته ایم و به سازمان اداری استخدامی ارائه داده ایم تا در صورت تصویب نیروها بر اساس این دستورالعمل استخدام شوند.

تشکری هاشمی ادامه داد: بیکاری یک رنج بزرگ است و متاسفانه تقریبا همه خانواده های ما این رنج را احساس می کنند. تولید در کشور دچار تنش شده است و در بدترین وضعیت قرار دارد.

تشکری هاشمی افزود: نیروی جوان یک فرصت است نه تهدید اما در صورت ادامه این روند ما با تهدید رو به رو خواهیم شد. شهرداری به عنوان نهادی که در هر سال می تواند جوانانی را استخدام کند در این زمینه ورود کرده است.

وی تصریح کرد: در یک مقطع زمانی همه با قراردادهای یک ساله به شهرداری می آمدند و متاسفانه اکنون افرادی را داریم که ۱۰ سال، ۱۵ سال و حتی ۲۳ سال، سال به سال با شهرداری قرارداد بسته اند این نوع قرارداد یک حس اضطراب به افراد و عدم تعلق برای سازمان ایجاد می کند.

وی گفت: ما بر اساس چارچوب مورد تایید دستگاه ها مجوزهای لازم را اخذ کردیم که این سخت ترین بخش کار بود. با سازمان اداری استخدامی جلسات متعددی برگزار کردیم، شورای اداری تشکیل دادیم و همه رویه های قانونی را به انجام رساندیم تا کار قانونی شود.

تشکری ادامه داد: ما امروز از بین پنج هزار نفری که برای رسمی شدن معرفی کردیم حدود چهار هزار و ۷۰۰ نفر رسمی شده اند و مابقی در مراحل گزینش قرار دارند. استخدام ما هیچ ایراد قانونی هم ندارد.

کارهایی که بر زمین مانده است

تشکری هاشمی در ادامه با اشاره به مسئولیت پیشین خود در حوزه حمل و نقل و ترافیک گفت: من در آنجا چند موضوع را پیگیری کردم اما متاسفانه به سرانجام مطلوب نرسید یکی از این مسائل موضوع موتورسیکلت برقی بود که خیلی تلاش کردیم جایگزین موتورهای کاربراتی شود اما صنعت خیلی با ما همراهی نکرد.

وی توضیح داد: ما حتی کمک بلاعوض گذاشتیم اما قرار نبود ما موتور بخریم. امیدوارم مدیریت بعدی این موضوع را پیگیری کند.

وی با اشاره به فرهنگ دوچرخه سواری در تهران نیز گفت: ما فضاهایی را به این منظور مشخص کردیم، همایش برگزار کردیم اما علیرغم تلاش های مختلف نتوانستیم دوچرخه سواری را نهادینه کنیم، امیدواریم این تلاش ها ادامه پیدا کند.

معاون توسعه منابع انسانی شهرداری تهران به تاسیس خطوط BRT در بزرگراه همت اشاره کرد و گفت: هدف ما از ایجاد فضا برای BRT صرفا بحث ترافیک بزرگراه همت نیست بلکه نگاه ما مسائل ایمنی شهر است. به عنوان مثال عبور آسان آتش نشانی، اورژانس و ... که متاسفانه شاهدیم این روزها ساعت ها در ترافیک همت گرفتار می شوند.

تشکری هاشمی در خاتمه گفت: من موافق LRT نبودم زیرا ظرفیت آن نسبت به مترو خیلی کمتر است. معتقدم ایجاد آن تصمیم اشتباهی است و آنهایی که علاقه من به ایجاد LRT و مونوریل هستند احساس می کنند تهران می تواند تبدیل به کلکسیون شود که این تصور اشتباه است.


--------------------------------------------------------------------------

تذکر: کاربر محترم! انتشار مطالب دیگر رسانهها از سوی پایگاه خبری تحلیلی بی‌باک لزوما به معنای صحت و تایید محتوای آنها نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. در ضمن شما می توانید اخبار و مطالب وزین خود را که تا کنون در هیچ رسانه‌ای منتشر نشده است از طریق بخش "تماس با ما" یا پل ارتباطی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید برای ما ارسال نمایید تا در صورت دارا بودن مولفه‌های لازم، منتشر گردد.

------------- با کلیک بر روی لینکهای ذیل تمامی روزنامه‌های کشور را رایگان مطالعه کنید -------------

روزنامه‌های عمومی | روزنامه‌های اقتصادی | روزنامه‌های ورزشی | سایر روزنامه‌ها| هفته‌نامه و ماهنامه | نشریات استانی

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۱۱۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه ۳ میلیونی مرحله مصاحبه برای استخدام آموزگار!

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، نتایج اولیه آزمون استخدام آموزگار برای سال ۱۴۰۳ امروز دوشنبه سوم اردیبهشت اعلام شد.

متقاضیان پس از دریافت نتیجه آزمون، در صورتی که جزو معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت برای شرکت در مرحله ارزیابی تکمیلی و گزینش (بررسی اسناد و مدارک خوداظهاری، معاینات اولیه پزشکی، بررسی صلاحیت‌های عمومی گزینش و در نهایت فرآیند سنجش و ارزیابی تکمیلی) وزارت آموزش و پرورش باشند، موظفند برای اقدامات بعدی، ۳ روز پس از اعلام نتایج اولیه از سوی سازمان سنجش یعنی از روز چهارشنبه ۵ اردیبهشت به بعد، با مراجعه به درگاه my.medu.ir بخش جذب و استخدام (کارا) نسبت به اعلام آمادگی جهت حضور در فرایند مذکور و تکمیل اطلاعات نمون‌برگ‌های مورد درخواست، با رعایت مفاد دفترچه آزمون و این اطلاعیه اقدام کنند.
پذیرفته‌شدگان در مرحله اولیه باید در مراحل ارزیابی تکمیلی، معاینات پزشکی و گزینش شرکت کنند.

قرار است ۲۸ هزار نفر از طریق این آزمون برای مدارس ابتدایی استخدام شوند و با اعلام نتایج اولیه تا سه برابر ظرفیت برای مرحله مصاحبه و گزینش معرفی شده‌اند.

طبق مصوبه دولت، سقف هزینه ارزیابی تکمیلی به ازای هر داوطلب، ۱۴۰۰۰۰۰۰ ریال و سقف هزینه بررسی صلاحیت‌های عمومی و سلامت پزشکی ۱۴۵۰۰۰۰۰ ریال به ازای هر داوطلب است.

پیگیری برای تعیین مبلغ دریافتی از پذیرفته شدگان اولیه

پیگیری خبرنگار تسنیم برای بررسی این موضوع که آیا قرار است از پذیرفته شدگان مرحله اولیه آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش در مجموع سه میلیون تومان برای ارزیابی تکمیلی و معاینات پزشکی دریافت شود؟ نشان داد که قرار نیست از داوطلبان ۳ میلیون تومان دریافت شود و وزارت آموزش و پرورش در حال پیگیری موضوع است، تیمی از این وزارتخانه با دولت مذاکره خواهند کرد تا میزان رقم دریافتی از پذیرفته شدگان مشخص شود.

پیش از این درآمد حاصل از برگزاری آزمون‌های استخدامی وزارت آموزش و پرورش خبر ساز شده بود.

این وزارتخانه برای سال ۱۴۰۳، تعداد ۳ آزمون استخدامی برگزار می‌کند؛ در آزمون استخدامی ویژه شغل آموزگار ابتدایی ۲۸ هزار نفر، در آزمون استخدام دبیر و هنرآموز ۲۴ هزار و ۹۶۱ نفر و در آزمون استخدام مشاغل کیفیت بخش (مشاور، مربی پرورشی، مربی بهداشت و معلم ورزش) ۱۹ هزار و ۱۷۹ نفر استخدام می‌شوند.

با این احتساب آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۳، بیش از ۷۲ هزار نفر معلم برای مدارس کشور استخدام می‌کند.

طبق اطلاعات منتشر شده در دفترچه آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش، هزینه ثبت‌نام در این آزمون‌ها ۳۶۸ هزار تومان بود و درآمدی حدود ۵۰۰ میلیارد تومان از محل برگزاری این آزمون‌ها برای وزارت آموزش و پرورش به دست می‌آید.

دیگر خبرها

  • بیش از ۳۲ هزار نفر کارمند در نظام اداری ایلام اشتغال دارند
  • تهران بزرگ‌تر شد
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور / سهم ۸ هزار نفری پرستاران در استخدام های جدید
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور/ سهم ۸ هزار نفری پرستاران در استخدام‌های جدید
  • داستان تکراری کمبود پرستار؛ استخدام مشکل را حل می‌کند؟
  • هزینه ۳ میلیونی مرحله مصاحبه برای استخدام آموزگار!
  • هزینه مرحله مصاحبه آزمون استخدام آموزگار ۳ میلیون تومان است؟
  • اسامی چند برابر ظرفیت آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد
  • احداث بزرگترین پارکینگ مکانیزه کشور در اصفهان
  • شکایت سازمان بازرسی کل کشور از شورای شهر تهران