Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - FTP براي انجام کارهاي مختلف مفيد خواهد بود، از انتقال فايل هاي حجيم گرفته تا گردآوري يک فضاي ميزباني خصوصي. اگر ميزباني وب را بر عهده داريد، FTP راه اصلي انتقال فايل ها از سرور به وب است. همچنين از سرويس FTP مي توانيد براي انتقال فايل ها بين دو رايانه و يا از يک رايانه به يک تلفن هوشمند يا بالعکس استفاده نماييد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


يکي از گزينه هاي پيش رويتان نصب اپليکيشن هاي شخص ثالث است که کلاينت FTP ناميده مي شوند و از نظر کارايي مشکل خاصي ندارند. اما اگر از سرويس FTP به صورت روزانه استفاده مي نماييد گزينه بهتر اين است که از آن در فايل اکسپلورر ويندوز استفاده کنيد.
شب گذشته بود که شما را با 10 ويژگي فايل اکسپلورر سيستم عامل ويندوز آشنا کرديم. در ادامه نيز قصد داريم به يکي ديگر از ويژگي هاي کاربردي فايل اکسپلورر يعني تبديل کردن آن به يک کلاينت FTP جهت انتقال فايل ها بپردازيم. در ادامه با ما همراه باشيد تا نحوه انجام اين کار را به شما آموزش دهيم.
تنظيم FTP در فايل اکسپلورراضافه کردن سرورهاي FTP به فايل اکسپلورر از زمان ويندوز XP يکي از ويژگي هايي است که در سيستم عامل ويندوز وجود دارد. پيش تر استفاده از اين سرويس کمي مشکل بود اما به مرور زمان پيکربندي آن بهبود يافت و اکنون يکي از گزينه هاي اصلي در ميان کلاينت هاي اختصاصي FTP به شمار مي رود.
هنگامي که يک سرور FTP به فايل اکسپلورر اضافه مي شود، همانطور که به پوشه ها و درايورهاي سيستم دسترسي داريد مي توانيد به سرور نيز دسترسي داشته باشيد. انتفال فايل ها نيز به سادگي کشيدن و رها کردن و يا کپي پيست کردن قابل انجام است.
مرحله اول: يک Network Location اضافه کنيدفايل اکسپلورر را باز کنيد (مي توانيد از کليد ميانبر Windows key + E استفاده نماييد) و از طريق نوار کناري به This PC برويد. در منوي بالاي پنجره، دقيقاً در کنار گزينه File روي گزينه Computer کليک نماييد تا يک منوي نواري شکل باز شود. در آخر روي گزينه Add a network location ضربه بزنيد.

مرحله دوم: مراحل اوليه ايجاد Network Location را پشت سر بگذاريددر صفحه خوش آمد گويي روي گزينه Next کليک کنيد. پس از درخواست سيستم از شما جهت مشخص کردن محلي براي ايجاد Network Location، کافيست گزينه Choose a custom network location را انتخاب نموده و مجدداً روي گزينه Next ضربه بزنيد.


مرحله سوم: آدرس سرور FTP را وارد کنيدسيستم از شما مي خواهد يک آدرس مخصوص از وبسايت مورد نظر خود را وارد کنيد. براي انجام اين کار کافيست کافيست آدرس IP و يا نام دامنه سرور FTP را در مکان مشخص شده بنويسيد. مطمئن شويد که در ابتداي آدرس وارد شده حتماً عبارت ://ftp نوشته شده باشد.
در رابطه با همين موضوع اين عبارت به ويندوز نشان مي دهد که مي خواهيد از پروتکل FTP استفاده نماييد. اگر سرور FTP از يک شماره پورت غير معمول استفاده مي کند (پورت پيش فرض براي FTP برابر 21 است)، با افزودن (:) و شماره پورت (همانند شکل زير)، آن را نيز اضافه کنيد.

مرحله چهارم: نام کاربري خود را وارد کنيد (اختياري)برخي سرورهاي FTP از قبيل دامپ فايل ها يا نرم افزارهاي توزيع کننده براي چيزهايي که شما نيازي به نام کاربري و رمز عبور آن ها نداريد، اجازه دسترسي عمومي مي دهند و مي توانيد به صورت ناشناس متصل شويد. براي سرورهاي خصوصي FTP مانند وب هاست ها نيز مي توان اين کار را انجام داد.
گزينه Log on anonymously  را تيک بزنيد و در صورت لزوم نام کاربري FTP خود را نيز وارد کنيد. براي وب هاست ها، به آدرس ايميل خوش آمدگويي خود نياز خواهيد داشت. در صورتي که چنين امکاني براي شما مهيا نشده است قادر خواهيد بود از طريق کنترل پنل وب هاست خود يک حساب کاربري FTP ايجاد نماييد.

مرحله پنجم: نام سرور FTP را وارد کنيدبراي جلوگيري از گيج شدن، به سرور يک نام مستعار اختصاص دهيد. پس از وارد کردن نام مستعار، کليک کردن روي گزينه Next و در پايان ضربه زدن روي گزينه Finish مي توانيد اين نام را در فايل اکسپلورر خود مشاهده کنيد و به راحتي سرور FTP خود را بيابيد.


مرحله ششم: به سرور FTP متصل شويدبه فايل اکسپلورر بازگرديد و مجدداً وارد This PC شويد. پس از آن با نگاه کردن به بخش Network Locations مي توانيد سرور FTP خود را با نام مستعاري که براي آن انتخاب نموده ايد ببينيد. براي اتصال روي آن دو بار کليک کنيد. رمز عبور خود را وارد کنيد و در صورتي که مي خواهيد از وارد کردن مجدد رمز عبور مبرا گرديد تيک گزينه Save password را نيز بزنيد. در پايان کافيست روي گزينه Log On ضربه بزنيد.


علاوه بر اين کاربران قادر هستند با باز کردن فايل اکسپلورر، وارد شدن به This PC و استفاده از نوار کناري نيز به سرور FTP دسترسي داشته باشند. اين روش براي انتقال فايل ها بدون باز کردن دو فايل اکسپلورر بسيار مناسب خواهد بود. سرورهاي FTP نيز همانند هر پوشه ديگري مي توانند به Quick Access اضافه شوند.
مرحله هفتم: سرور FTP را حذف کنيد (اختياري)اگر ديگر به سرور FTP خود نياز نداريد به راحتي با راست کليک کردن روي آن و انتخاب گزينه Delete جهت حذف سرور اقدام نماييد.

راه هاي ديگر براي انتقال فايل هااگر چه FTP يکي از روش هاي راحت و متداول (در صورتي که تنظيمات آن انجام شده باشد) براي انتقال فايل ها است، اما راه هاي ديگري نيز براي انجام اين کار وجود دارد که در ادامه به آن ها مي پردازيم:
رايانه به رايانه: چندين راه براي انتقال فايل ها بين دو رايانه وجود دارد: بدين منظور از يک درايو اکسترنال استفاده کنيد، آن ها را با استفاده از LAN به اشتراک بگذاريد، از کابل هاي انتقال بهره گيريد، درايوها را به طور مستقيم متصل نماييد و يا به کمک همگام سازي فضاهاي ذخيره سازي ابري اين کار را انجام دهيد.رايانه به موبايل: بسته به نوع رايانه و تلفن همراه مي توانيد يکي از روش هايي که در ادامه گفته مي شود را مورد استفاده قرار دهيد: از کابل USB استفاده کنيد، از بلوتوث و يا واي فاي دايرکت بهره بگيريد، کارت SD را انتقال دهيد و يا با استفاده از اپ هايي چون AirDroid يا PushBullet اقدام به همگام سازي فايل ها نماييد.بين حساب هاي کاربري ويندوز: اگر به دنبال انتقال فايل ها بين حساب هاي کاربري ويندوز هستيد مي توانيد از ويژگي هاي Homegroup يا Workgroup اين سيستم عامل استفاده کنيد. همچنين قابليت استفاده از فضاهاي ذخيره سازي ابري براي همگام سازي فايل ها نيز در اين حالت وجود دارد.از FTP چه استفاده اي مي کنيد؟ آيا از فايل اکسپلورر براي ساخت چنين سروري استفاده نموده ايد و يا اپليکيشن هاي شخص ثالث و خدمات ارائه شده توسط آن ها را ترجيح مي دهيد؟ تجربيات خود را در اين زمينه با ما و ديگر کاربران ديجياتو در بخش نظرات به اشتراک بگذاريد.
در بخش تکنولوژي ديجياتو بخوانيد:

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۱۱۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا چین می‌تواند؟

فرارو- یک کارشناس روابط بین المل می گوید: «از زاویه بین المللی، چین بهترین گزینه برای ورود به مذاکرات آتش بس محسوب می‌شود. شاید تا به امروز، این قطر و عمان بودند که به عنوان یکی از گزینه‌های بسیار مفید در مذاکرات میانجی گری، شناخته می‌شدند، اما حالا چین گزینه برتر است.»

چین و آمریکا تمایلی به ادامه درگیری‌های خاورمیانه ندارند

جلال ساداتیان به فرارو گفت: «با توجه به تجربه‌ای که در مسئله عربستان از چین دیدیم و چین به لحاظ مراوداتی که با کشور‌های منطقه پیدا کرده، در تلاش است که به سمت تنش زدایی، حرکت کند. این تنش زدایی، کاملا در راستای اهداف منطقه‌ای چین است. چین در تلاش است که از آسیب رسیدن به به سرمایه گذاری‌ها در جهت اجرای پروژه‌های خود پیشگیری کند. مناسبات ایالات متحده با چین در شرق آسیا و مسائل دو کشور درباره تایوان، هنگ گنگ، تبت و ... نیز مورد توجه سران چین است. چین مدت هاست تلاش می‌کند همه بازار‌های منطقه‌ای را از چنگ آمریکا خارج کند. طی ۲ تا ۳ دهه گذشته، چینی‌ها موفق شده اند تکنولوژی‌های لازم را از آمریکا ربوده و در این حوزه تبدیل به یک قدرت شوند. با توجه به این که هزینه تولید محصولات چینی نسبت به ایالات متحده ارزان‌تر تمام می‌شود، میبینیم که با استقبال گسترده‌ای نیز مواجه می‌شود. درواقع رقابت چین و ایالات متحده کاملا به قوت خود باقیست، فراموش نکنیم که حدود ۲ سال پیش نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان ایالات متحده چگونه به تایوان رفت، آن هم در شرایطی که چینی‌ها گفته بودند در صورت ورود آمریکایی‌ها به تایوان واکنش نشان خواهند داد.»

وی افزود: «این پیشینه نشان می‌دهد چین هم اکنون علاقه‌ای به برخورد با ایالات متحده را ندارد. برخوردی که ممکن است یک روز اتفاق بیفتد. اما زمان آن نامشخص است. در نتیجه ایالات متحده نیز از تنش استقبال نمی‌کند چرا که ترجیح می‌دهد در چند جبهه درگیری نداشته باشد. ایالات متحده در حال حاضر به اندازه کافی در اوکراین درگیر است و خاورمیانه برای آمریکا دردسر بزرگی است. به خاطر همه این دلایل است که ایالات متحده مایل است در سال انتخابات، بحران‌ها را مدیریت کند. افزون بر این ها، حزب دموکرات و دولت بایدن با یک بحران جدی رو به رو است و در نتیجه، از هر نوع مداخله چین که به کاهش تنش منتهی شود استقبال می‌کنند. ایالات متحده به نفوذ و خط مشی چین در منطقه آگاه است و کاملا تمایل دارد که از لابی چین در حل مناقشات به نفع خود بهره برداری کند.»

چین بهترین گزینه برای میانجیگری است

دیپلمات پیشین ایران در انگلستان گفت: «چین با کشور‌های عرب منطقه از عربستان تا اردن روابط بسیار دوستانه‌ای دارد و داد و ستد تجاری انجام می‌دهد. می‌دانیم که عربستان در حوزه تکنولوژی‌های زیرساختی خود با چینی‌ها در حال همکاری است و مسیر یک کمربند یک جاده چین نیز کاملا کشور‌های عرب را تحت تاثیر خود قرار می‌دهد. همانطور که اشاره کردم، چین، پیشتر نیز در تنش زدایی بین ایران و عربستان سربلند شد و عربستان حتی از یمن نیز تا حدودی عقب نشینی کرد. اگرچه روابط ایران و عربستان به شکل دفاکتو شکل گرفت، اما در همین حد نیز بسیار قابل توجه بود. می‌توان اینگونه استنباط کرد که رایزنی‌های چینی‌ها با کشور‌های عرب منطقه موثر واقع شود و مذاکرات آتش بس نیز به مرحله‌ای برسد که در ۷ ماه گذشته نرسیده است.»

وی افزود: «از زاویه بین المللی، چین بهترین گزینه برای ورود به مذاکرات آتش بس محسوب می‌شود. شاید تا به امروز، این قطر و عمان بودند که به عنوان یکی از گزینه‌های بسیار مفید در مذاکرات میانجی گری، شناخته می‌شدند، اما حالا چین گزینه برتر است. از طرف دیگر مصر نیز به علت مسئله رفح و احتمال کوچانده شدن فلسطینیان به صحرای سینا، اساسا به عنوان یکی از طرفین متضرر درگیری شناخته می‌شود، حتی اردن نیز که در خنثی سازی پهپاد‌های ایرانی همکاری کرد، اکنون در مذاکرات آتش بس چندان جایگاهی ندارد. از زاویه دید طرفین درگیر در جنگ غزه نیز می‌توان گفت که حماس به علت ضربات انسانی و مادی که متحمل شده و کشتار بی رحمانه اسرائیل و نسل کشی اهالی غزه، چاره‌ای ندارد به جز این که واقع بینانه‌تر به شرایط نگاه کند و گزینه میانجیگری چین، یک گزینه ایده آل برای تحقق آتش بس خواهد بود. متاسفانه در حوزه طرف مقابل یعنی اسرائیل، شرایط کمی پیچیده‌تر است، نتانیاهو در ۷ ماه اخیر ثابت کرد افزون بر تندروی و بی رحمی، غیرقابل پیش بینی است. شاید روی کاغذ اکنون زمان مناسبی باشد که طرفین درگیری به یک آرامش برسند، اما این موضوعی نیست که نتانیاهو به راحتی بپذیرد.»

مدیر کل پیشین شرق آسیای وزارت خارجه گفت: «نتانیاهو شرایط عادی ندارد، از یک سو بی توجهی اسرائیل به رای دادگاه لاهه و نقض آشکار حقوق بشر از سوی وی حتی باعث شده متحدان غربی نتانیاهو از وی شکایت داشته باشند، از سوی دیگر، اعتراضات دانشجویان در ایالات متحده و دیگر نقاط جهان نسبت به اقدامات وحشیانه اسرائیل نیز جهت افکار عمومی را تا حد زیادی، علیه وی چرخانده است. حتی مقام‌های آمریکایی نیز به خاطر همراهی با اسرائیل تحت فشار قرار دارند. تا پیش از حمله ایران به اسرائیل، آمریکایی‌ها مدام می‌گفتند که ما پشت اسرائیل ایستاده ایم، اما بعد از آن که اسرائیل تصمیم به تلافی گرفت، اعلام کردند ما پشت حمله اسرائیل نخواهیم بود. علت نیز مشخص است و اگر ایالات متحده از یک حد مشخص بیشتر درگیر مناقشات منطقه‌ای و به ویژه مناقشات ایران و اسرائیل شود، به شدت آسیب خواهد دید.»

دیگر خبرها

  • باج‌افزار‌ها چطور باج می‌گیرند؟
  • یک آمریکایی گزینه هدایت کره جنوبی شد
  • باج‌افزارها چطور باج می‌گیرند؟
  • باج‌افزارهای جدید چطور حمله می‌کنند؟
  • خلاقیت در طراحی کیک تولد با ویندوز 11 (فیلم)
  • آیا چین می‌تواند؟
  • با کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان صاحب خودرو شوید!
  • امکان ارسال پیوست بدون اینترنت در واتس‌اپ
  • نبض قیمت مسکن شمال شهر
  • اعلام زمان برگزاری آزمون غربالگری درون دانشگاهی شانزدهمین المپیاد علمی وزارت بهداشت