Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-03@23:33:26 GMT

کدام گزینه‌ها به عنوان وزیر به مجلس معرفی می‌شوند؟

تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۳۱۲۷۳۳

نماینده مردم سبزوار در مجلس گفت: روز سه‌شنبه ۱۷ مرداد رئیس‌جمهور لیست اعضای کابینه را به مجلس معرفی می‌کند.

خبرگزاری تسنیم: حسین مقصودی نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی با اشاره به معرفی اعضای کابینه دوازدهم به پارلمان از سوی رئیس‌‌جمهور، گفت: روز سه‌شنبه 17 مرداد رئیس‌جمهور لیست اعضای کابینه را به مجلس معرفی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه احتمال می‌دهم نمایندگان مجلس به 4 گزینه احتمالی که از سوی رئیس‌جمهور به پارلمان ارائه می‌شود، رای اعتماد ندهند، ادامه داد: احتمالاً وزرای پیشنهادی برای وزارت اقتصاد، صنعت، معدن و تجارت، کار و آموزش و پرورش به دلیل اینکه کارنامه مناسبی ندارند از سوی وکلای ملت رای اعتماد دریافت نکنند.

نماینده مردم سبزوار در مجلس با بیان اینکه طبق اخبار رسیده قرار بر این بود که علی زرافشان به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش به مجلس معرفی شود، تصریح کرد: اما با صحبت‌هایی که نمایندگان با مسئولان دولتی داشتند، طبق اخبار رسیده آقای روحانی وی را از لیست وزرای پیشنهادی حذف کرده و در حال جایگزینی فردی دیگر به جای وی است.

عضو کمیسیون شواها و امور داخلی مجلس اضافه کرد: گزینه‌هایی همچون فاطمه سعیدی نماینده مردم تهران، جواد اطاعت، سیدرضا صالحی‌امیری، روح‌الله عالمی و بنده برای معرفی به مجلس به عنوان وزیر آموزش و پرورش مطرح هستیم.

مقصودی ادامه داد: طبق اخبار رسیده، محمدجواد ظریف به عنوان وزیر امورخارجه، سیدمحمود علوی به عنوان وزیر اطلاعات، سلطانی‌فر به عنوان وزیر ورزش، عباس آخوندی به عنوان وزیر راه و شهرسازی، سیدحسن قاضی‌زاده هاشمی به عنوان وزیر بهداشت، بیژن نامدار زنگنه به عنوان وزیر نفت و محمود حجتی به عنوان وزیر جهاد کشاورزی به مجلس معرفی خواهند شد.

وی ادامه داد: سیدعباس صالحی و سیدعلیرضا آوایی نیز به عنوان وزرای پیشنهادی ارشاد و دادگستری به پارلمان معرفی خواهند شد.

نماینده مردم سبزوار در مجلس اظهار داشت: طبق اخبار واصله، امیر حاتمی و محمدجواد آذری جهرمی نیز به عنوان وزرای دفاع و ارتباطات به مجلس معرفی می‌شوند.

وی تصریح کرد: رحمانی‌‌فضلی نیز در پست وزارت کشور باقی خواهد ماند.

مقصودی با بیان اینکه نمایندگان بر روی چهار وزارتخانه اقتصاد، صنعت، کار و آموزش و پرورش حساسیت ویژه‌ای دارند، اظهار داشت: طبق اخبار رسیده، رئیس جمهور در حال تجدید نظر درباره وزرای پیشنهادی برای این وزارتخانه‌هاست.

وی تصریح کرد: به نظر می‌رسد به جز وزرایی که مجلس بر روی آنها حساسیت دارد، سایر وزرا برای اخذ رای اعتماد در مجلس مشکلی نداشته باشند.

قرار بر این بود که محمد شریعتمداری، محمد نهاوندیان، علی ربیعی و علی زرافشان به عنوان وزرای پیشنهادی صنعت، اقتصاد، کار و آموزش و پرورش به مجلس معرفی شوند.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۱۲۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر آموزش‌وپرورش: مرگ سند ۲۰۳۰ در این دولت رقم خورد، اما...

وزیر آموزش و پرورش گفت: دولت سیزدهم مرگ سند۲۰۳۰ را رسماً رقم زد، هنوز هم بودند کسانی که در بدنه دولت به سند۲۰۳۰ اعتقاد داشتند چرا که این سند به عنوان یک رویکرد در دولت پیشین وجود و در وزارت آموزش و پرورش دفتر داشت و حتی ردیف بودجه برای آن تخصیص داده شده بود.

رضا مراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش امشب ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در برنامه صف اول شبکه خبر ضمن تبریک روز معلم گفت: در مدارس ما محیط زبان آموزی شکل نمی‌گیرد و تفاوت موسسه با مدرسه هم همین است که در موسسه‌ها محیط زبان آموزی شکل می‌گیرد و بچه‌ها می‌توانند با هم حرف بزنند، اما زمانی که ۲ ساعت در هفته زبان یاد می‌گیرند که قطره چکانی است.

وزیر آموزش و پرورش افزود: دولت سیزدهم دو اتفاق را رقم زد نخست اینکه مرگ سند ۲۰۳۰ را رسماً اجرا کرد چرا که هنوز هم بودند کسانی که در بدنه دولت به سند ۲۰۳۰ اعتقاد داشتند.

وی ادامه داد: سند ۲۰۳۰ به عنوان یک رویکرد در دولت پیشین وجود و در وزارت آموزش و پرورش دفتر داشت و حتی ردیف بودجه برای آن تخصیص داده شده بود، در حالی که برای سند تحول بنیادین بودجه نداشتیم.

وی ادامه داد: واقعیت این است که همین امروز هم من نمی‌توانم با جرات بگویم که سند ۲۰۳۰ به طور کامل از بین رفته است چرا که ممکن است در وزارت آموزش و پرورش کسانی باشند که به این سند اعتقاد داشته باشند.

مراد صحرایی بیان کرد: ۲۰۳۰ یک سند تحول آموزشی بود که از بیرون کشور به ما دیکته شده بود و تقریباً تمامی بند‌های این سند نگران کننده بود که البته حرف‌های خوبی هم در این سند بود، اما دو حرف در ۲۰۳۰ مد نظر بود اینکه چرا زمانی که خودمان سند تحول داریم از بیرون کمک بگیریم و نکته دیگر این بود که برخی از موارد آن با فرهنگ ما سازگاری نداشت به عنوان مثال ما می‌گوییم عدالت جنسیتی و آن‌ها برابری جنسیتی می‌گویند.

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: تمرکز جوهره استراتژیست و این دولت بر سند تحول بنیادین متمرکز شد.

وی افزود: مسئله بعدی این است که این دولت بهار سند تحول را رقم زد که به گواه افرادی که این سند را می‌شناسند بی‌سابقه است این سند یک منظومه کامل است و دنبال وقوع حیات طیبه است و یک پیکره یکپارچه منسجم دارد و نظریه تعلیم و تربیتی ماست و هر روز باید اجرا شود.

مراد صحرایی گفت: سند به این مهمی باید نقشه راه داشته باشد تا تمامی آن در کشور اجرا شود و همچنین رهبر معظم انقلاب تاکید کردند که این سند نقشه نیاز دارد تا دقیق بگوید ما به کجا می‌رویم و همچنین قابل اندازه گیری باشد.

وزیر آموزش و پرورش افزود: زمانی که کل سند به طور کامل اجرا شود می‌توانیم شاهد نتایج آن باشیم و خوشبختانه این نقشه در دولت سیزدهم نوشته شد.

وی تاکید کرد: پیشتر در سال‌های ۹۳ و ۹۷ هم این نقشه‌ها در آموزش و پرورش نوشته شده بودند، اما متاسفانه این نقشه‌ها از داخل اتاق وزیر و وزارتخانه بیرون نرفته بودند و دلایل آن هم دو دسته بودند یک سری از دلایل درونی و یک سری از دلایل بیرونی.

مراد صحرایی ادامه داد: دلیل درونی این بود که به نقطه تمرکز تبدیل نشده بود، چرا که یک رقیب «سند ۲۰۳۰» در کنار آن بود و نمی‌گذاشت این برنامه دیده شود.

وزیر آموزش و پرورش افزود: در اجرای این سند یک ائتلاف ملی برای اعتلای تعلیم و تربیت نیاز است اساساً آموزش و پرورش محور اجرای سند است نه مجری تمام آن.

دیگر خبرها

  • توجه به هوش مصنوعی در نقشه راه سند تحول آموزش
  • وزیر آموزش و پرورش وارد خوزستان شد
  • بررسی آخرین وضعیت روابط دوجانبه توسط وزرای خارجه ایران و استونی
  • جامعه‌ای سرافراز است که معلمانش سرافراز نگه داشته شده باشند
  • تصویری از میز غذای وزیر اقتصادمان در شهر ریاض عربستان
  • بطحایی، وزیر اسبق آموزش و پرورش: ورود طلاب و روحانیون در مدرسه مسبوق به سابقه بوده است/ درس دینی را با روشی بسیار غلط ارائه می‌دهیم/ ما باید به شدت و سرعت روشمان را تغییر دهیم/ نمی‌شود با یک روش ناقص با مردم لج بازی کرد و به حرف‌های آنان گوش نداد
  • وزیر آموزش‌وپرورش: مرگ سند ۲۰۳۰ در این دولت رقم خورد، اما...
  • سبک زندگی ایرانی اسلامی باید ترویج شود/لزوم معرفی دختران موفق کرد
  • معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور از کدام مشکلات گفتند؟
  • زنگ سپاس معلم در مدارس هرمزگان به صدا درآمد