Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-30@15:14:03 GMT

صف نشینی پالایشی‌ها در تالار سبز

تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۳۱۲۹۳۲

فردا دو حلال 502 و 503 پالایش نفت اصفهان برای نخستین بار در رینگ داخلی بورس انرژی عرضه می‌شود.
به گزارش فارس؛ در جریان معاملات روز جاری در بازار فیزیکی بورس انرژی ایران کالاهای آیزوریسایکل، نفتای سنگین تصفیه نشده و بلندینگ نفتا حلال 410 و حلال 404 پالایش نفت تبریز، برش سنگین و سوخت کوره سبک پتروشیمی تبریز، متانول پتروشیمی زاگرس، نفتای سنگین پالایش نفت تهران و ریفورمیت پتروشیمی بوعلی سینا در رینگ داخلی و حلال 402 پالایش نفت اصفهان در رینگ بین‌الملل عرضه شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ارزش کل معاملات صورت‌گرفته معادل 9،968 تن و به ارزش بیش از 125 میلیارد و 528 میلیون ریال می‌باشد. از نکات قابل توجه معاملات امروز می‌توان به معامله 1000 تن نفتای سنگین تصفیه نشده و 1000 تن بلندینگ نفتا حلال 410 پالایش نفت شیراز در رینگ داخلی اشاره نمود.
در جلسه معاملاتی روز کاری فردا سه‌شنبه 17 مردادماه 96 نیز بورس انرژی با حجم بالای عرضه‌ فرآورده‌های پالایشگاهی روبه رو خواهد بود به طوری که کالاهای آیزوریسایکل و آیزوفید پالایش نفت تبریز، آیزوریسایکل، حلال 400، حلال 402، حلال 406، حلال410، حلال 502 و حلال 503 پالایش نفت اصفهان، حلال 402، حلال 404، حلال 410، نفتای سبک و نفتای سنگین پالایش نفت شیراز، نفتای سبک پالایش نفت تهران، متانول پتروشیمی شیراز، نیتروژن مایع پتروشیمی جم، پروپیلن پالایش نفت شازند، برش سنگین پتروشیمی شازند در رینگ داخلی و گاز مایع پالایش گاز فجر جم در رینگ بین‌الملل عرضه خواهند شد.
از نکات مهم عرضه های فردا می‌توان به عرضه دو حلال 502 و 503 پالایش نفت اصفهان اشاره نمود که به تازگی در بورس انرژی ایران پذیرش شده‌اند و قرار است روز سه شنبه برای نخستین بار در رینگ داخلی عرضه شوند. ازسوی دیگر عرضه نزدیک به 12 هزار تن نفتا از دیگر اتفاقات مهم عرضه های فردا می‌باشد.
به گزارش فارس همچنین در جریان معاملات امروز و در نماد "ستاره 961" تابلوی سلف موازی استاندارد برای قراردادهای با سررسید یکسال و بیشتر ؛ بازار مشتقه بورس انرژی ایران شاهد تعداد 7700 قرارداد با ارزشی بالغ بر 19 میلیارد و 639 میلیون ریال معامله بود.
امروز همچنین بازار برق بورس انرژی ایران شاهد معامله 2 میلیون و 833 هزار قرارداد معادل 55 میلیون و 384 هزار کیلووات ساعت به ارزش 19 میلیارد و 430 میلیون ریال بود.
در روز جاری، نمادهای بارپایه، میان‌باری، کم‌باری و پیک با متوسط قیمت‌ 374، 375، 331 و 420 ریال بر کیلووات ساعت مورد معامله قرار گرفتند.
در آغاز جلسه معاملاتی امروز، نمادهای بار پیک روزانه، بار پایه روزانه، میان باری روزانه و کم باری روزانه 96.6.15 گشایش یافتند. همچنین نمادهای بار پیک روزانه، بار پایه روزانه، میان باری روزانه و کم‌باری 96.5.20 در پایان جلسه معاملاتی امروز متوقف شده و فرآیند تحویل آنها آغاز گردید. از نکات حائز اهمیت بازار برق بورس انرژی ایران در روز جاری می‌توان به دومین مرحله تأمین اعتبار مرداد ماه شرکتهای توزیع نیروی برق اشاره نمود.
به گزارش فارس؛ در مجموع ارزش معاملات روز جاری بازار مشتقه بورس انرژی ایران، به 39 میلیارد و 96 میلیون ریال بالغ شده است.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۱۲۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش روزانه بورس امروز ۹ اردیبهشت؛ افت بیش‌از ۲۰هزار واحدی شاخص

به گزارش خبرنگار مهر شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز یک‌شنبه (۹ اردیبهشت) با افت ۲۰۱۴۴ واحدی به ۲,۲۸۴,۸۳۳ واحد رسید.

از تغییر شاخص‌های دیگر بورس می‌توان به افت ۷۵۳۴.۹۲ واحدی شاخص کل هم‌وزن اشاره کرد.

همچنین حجم معاملات امروز ۶.۸۰۰ میلیارد سهم بود که طی ۳۲۴,۴۵۹ معامله دادوستد شد و ارزش کل این معاملات نیز به ۴۲,۰۱۰.۶۷۹ میلیارد ریال رسید.

ارزش کل بازار بورس نیز بالغ بر ۷۸,۹۳۹,۰۳۳.۹۸۵ میلیارد ریال شد.

امروز فملی، فولاد و شپنا نمادهای قرمز پوش بورس بودند که بیشترین اثر را در افت شاخص کل بورس داشتند. در سوی دیگر نمادهای حکشتی، وامید و نوری از نمادهای سبز بودند که اثر مثبت بر شاخص داشتند.

در فرابورس نیز نمادهای آریا، خاور و شگویا بیشترین اثر کاهنده را بر شاخص داشتند و نمادهای فجهان، ودی و غصینو نمادهایی هستند که اثر افزایشی بر شاخص کل فرابورس داشتند.

کد خبر 6090965 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی
  • نشست تخصصی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا
  • گزارش روزانه بورس ۱۱ اردیبهشت؛ افت ۱۲ هزار واحدی شاخص کل
  • گزارش روزانه بورس ۱۱ اردیبهشت؛ افت ۱۲ هزار واحدی شاخص بورس
  • عرضه‌های امروز بورس کالا ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • مجموعه دفتر یادداشت روزانه داستایوفسکی به چاپ سوم رسید
  • اعلام جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا
  • نشست تخصصی نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش در دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا
  • گزارش روزانه بورس امروز ۹ اردیبهشت؛ افت بیش‌از ۲۰هزار واحدی شاخص
  • سیمان، سنگ آهن و فولاد در صدر معاملات در بورس کالا